Коментари - Градски автобус пак блъсна жена в Пловдив, ранени са и пътнички | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Градски автобус пък ??? блъсна жена...............Вероятно - пак блъсна жена.......... Минути след кола??? удари друга пешеходка........вероятно минути след това кола урари друга пешеходка. Алооооу, коректорите! Някой въобще чете ли преди да публикувате нещо? Съвсем я подкарахте през просото.Все пак предполагам, че повечето посетители на този сайт са грамотни.Уважавайте читателите си!

Нямам думи. От най-интелигентния град, Пловдив се превърна в клоаката на България с преселниците от Хасково, Смолян, Кърджали , Монтана и Пазарджик. Пешеходците са истинска сволач, която си мисли, че е богоподобна и неможе да и се случи нищо! Всеки ден ги ритам и блъскам по велоалеите, но... нула възприемчивост! Майките с колички от село са толкова нагли, че само децата им ги спасяват от саморазправа. Полицията не прави нищо въпреки, че имат един куп заплати на пенсиониране и имат по 5000 дена отпуска. Смърт за България - Да живее България!

абе защо само жени ги блъскат на ми е ясно

На никой ли не му прави впечатление, че в Пловдив автобусите ги карат като ненормални.

Защото така ги възпитават от ранна детска възраст, че всички са им длъжи и ще ги пазят. Нямат стимули да се съобразяват с пътната обстановка, докато не ги блъсне нещо, след това преосмислят поведението си. Нека не се лъжем, постоянно обясняваме на жените си, че всичко им е позволено.

Как така жената на 80 ще е бременна? ...

Абсолютно вярно за съжаление. Пловдив се напълни със селяния. Постоянно виждам всякакви хора в т.ч. възрастни и майки с деца да не дочакват светофара и да пресичат на червено. Правя им забележки, обаче дебелите глави не вдяват.

НЕГРАМОТНИЦИ!!!!

пикат статии

Градски автобус пък блъсна жена в Пловдив, ранени са и пътнички. Минути след кола удари друга Редактор: Десислава Димитрова - може спокойно да си хвърли дипломата и да отиде да работи нещо друго ...

Някой да твърди, че въпросната персона изобщо има диплома?

"Нека не се лъжем, постоянно обясняваме на жените си, че всичко им е позволено" - Говори за себе си.

Ти пЪк...

Пък май тя са блъснала в автубуса сама

Ти новините ли четеш или си редактор на доброволни начала ?

Не само пикат статии, но и някои серат под тях !

Защото "мъжете" по това време си пият ракията.

Като им правиш забележки те какво ти казват, дали е това което си мисля ?

може и да съм редактор, теб пък к'во те бърка? с такива неграмотно написани новини, все едно някой ученик ги е писал, всеки ще иска да стане редактор ...