Градски автобус блъсна и уби жена в Пловдив

Пешеходката е пресичала неправилно Околовръстния път

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щим на тоя "околомръсен път" ограничението е 50, какъв Околовръстен път се води? И щом ограничението е такова, а пътната обстановка даже не позволява максимално-разрешената скорост, тогава, как така, успяваме да ударим пешеходец? Явно някой не е гледал и си е чател по телефона, спокоен, че при удар с 40км/ч. пешеходеца няма да умре. За справка - физиката доказва, че удар с 30км/ч. също поражда смъртоносни ускорения за човешкото тяло.

Въпросния околовръстен път е крайна пътна артерия в квартал ”Тракия”,пълна с дупки, по която ограниченото на скоростта е 50 км/ч, но всеки кара с над 60 км/ч.От едната страна е квартала, а от другата е ж.п. гара Тракия и безброй фирми и офиси.Има само 2 пешеходни пътеки, а самия път е около 4 км.В допълнение от няколко месеца промениха маршрута на автобус No9 и там където е станал инцидента се прави ляв завой от автобуса за включване в околовръстния път.На същия този път има десетки загинали пешеходци и шофьори.Проблема с войната по пътищата е ОГРОМЕН и надали скоро ще се реши.

След като е ясно, че виновна за инцидента е загиналата не трябва да има никакви дела срещу шофьора и никакви последици за него след ПТП-то.... А наследниците да забравят за парични претенции. Време е пешеходците да се научат, че има правила и за тях, а не само за шофьорите...

да платят обезщетение на шофьора. Дори и да го оправдаят, нервите му вече са заминали.

Пуснете шофьора ве просташии

Горкият шофьор!

Интересно като е била толкова тъпа, как е оцеляла толкова години ...

"От МВР напомнят, че Околовръстния път, било то на Пловдив или София, не е място за пешеходци." Като не е място за пресичане... пуснете шофьора, а на тая и попълнете четливо смъртния акт.

Малоумниците кото видят ,,право,, и набират ,,космически скорости,,!

Непрекъснато виждам по светофарите кучета, които чакат да светне зелено и тогава пресичат или пресичат на пешеходна пътека. Те се научиха, само на пенсиите не им увират главите, че автомобилите са по яки от тях.

Кучетата имат четири крака, а аз трябва да карам направо.

Горката жена ! Бог да я прости !

Дори шестцифрени, ако мине номера.

Сега ще се появят наследници с претенции за петцифрени суми. Дано се оправи шофьора.