Коментари - От екипа на Навални потвърдиха смъртта му, но не знаят къде е тялото | Днес.dir.bg

От екипа на Навални потвърдиха смъртта му, но не знаят къде е тялото

Според член на екипа на опозиционера причина за кончината му е "синдром на внезапната смърт", проверката за неговата смърт "не е установено нищо криминално"

Обратно в новината

Коментари - От екипа на Навални потвърдиха смъртта му, но не знаят къде е тялото | Днес.dir.bg

Коментари

Главорезите не дават тялото. А защо? Прикриват следи, въпреки ,че цял свят знае че е убит и кой е поръчал убийството.

Фашиста от Кремъл изобщо не го е страх, ама изобщо!

Прави впечатление каква ерудиция звучи в изказванията на подръжниците на делата на Навални. Какъв интелект, задълбочено мислене и анализ. А най-вече сдържаност и никаква следа от насаждане на омраза. Браво! Само така и всички опитващи да мислят ще ви последват! Дерзайте!

Stanko

Колко нечовешко:не дават тялото на убития син на майката!Поведение на изроди!

Да, изроди! Но нашите русофили, путинисти,полезни идиоти си обичат главния главорез-джуджето високо 1.50 и изпадат в екстаз като чуят какво говори.Готови са и да ни нападне с ядрено оръжие. Какъв човек трябва да си да одобряваш това?

Нали на всеки разумен човек му е ясно,че малкия главорез с ехидната усмивка ги трепе като мухи,не лично разбира се.Освен тях има и милиони заблудени, които само цъкат и са стари вече за фронта.Мунчо от немай къде се изказа,че трябвало разследване Жив демагог......

Stanko

Още в деня на смърта в коментарите в Русия излезе мнение,че тялото на Навални няма да бъде предадено на близките и в най добрият случай ,ще бъде кремиран (за да няма повторна аутопсия) .В най лошия случай ще го погребат под някой номер в Сибир.Идеята е да не се превърне в място за поклонение.Засега се случва точно това.Всички изследвания които са могат да се направят се правят за 24 часа:аутопсия,вземане на биологичен материал за изследвания,и каквото се сетите.Има отрови които изискват време за да не се открият следи в тялото и при положение,че останат следи няма да го върнат чисто и просто.А Путин уж не бил го страх от Навални .Гаден сатрап!Името му е отказвал да произнася!Наричал го "онзи блогър","затворникът"...Не е ли очевидно,че Путин е единствения кандидат за президентски избори?Да сте виждали друг жив?

Може ли да направя едно предположение: - следващият по реда ще бъде Стрелцов/Гиркин който е осъден на 4 години в колония. Ако не знаете кой е - толкова по-зле за вас. Явно четете само лозунги от кремъл.

Една жена.ми каза че неин познат има чичо, който лично е видял Путин да излиза от килията на Нахалний и да си вдига ципа ...

Този синдром на внезапна смърт не е ли само за бебета? Или сега вече се чудят какво да измислят…

Не, идва от украинските биолаборатории на извънземните фашисти...

Тъпите лизачи на западни задници да си зададат следния въпрос. Защо? Защо Путин да убива Навални? Може би тогава тези лизачи ще разберат колко са тъпи. А може би не, в края на краищата те са тъпи!

Тъпите руски тролове са в паника. Липсват ежедневните опорки, а и за дебили като тях е ясно, че убитият опозиционер е поеъчан лично от Путин, враг на руснаците номер 1,разбира се след "великият" Сталин!

Stanko

Защото САЩ и Русия са водили преговори за размяна на затворници:от руските затвори е трябвало да излезе Еван гершкович,един морски пехотинец и ....Навални.От американски и немски затвори:двама убийци на ФСБ.третия не го знам.И Путин не е искал Навални да излиза.Толкоз.

Не са путиновците. Да си проверят хората. Поредния шпионин внедрен я като затворник, я надзирател. Скрипал беше такъв и си изсърба попарата в Юкей. Някой много грозно злепостави путин и оня го сърби отзад как яко го цакат. Едно не ми е ясно - как спи нощем тази братушка?!

Не е Путин, нали? Той ли ти каза? Олигофрен!

Укропитек!

Гнусни примитивни руснаци. Добре, че не сме като тях.

Щом няма тяло, значи ей сеги ще се появи за ужас на истеричните наши лакеи

Много народ изпозарази в Путлеристан

Авдеевка ,Авдеевка ??

Когато. нямаш ползи Действаш Това прави путин Убива всеки За назидание на всички

За какво им е на руснаците да го убиват?! Осъден на каторга, каква полза имат да го убиват, само негативи, а кой има полза от смъртта на Навални, не е Русия, кой тогава!?

Ти нали разбираш колко си тъп? Въпроса е риторичен.

Не прикривайте следите Нещастници Дайте тялото На майка му путинови главорези!!!

Говориш на наследниците на извергите убили последния руски цар заедно с жена му и петте им деца. Нравите в Русия и методите на кремъл не са се променили оттогава. С такива не се говори.

Възкръснал е. Историята се повтаря. Да ви сера в западните малоумни усти

Приликата ти с Путин е в изразните ви средства, малоумието и психичните ви проблеми.

Да дадем своя принос за изграждане резиденция на Путин в Арктика!

Някой се изкряска :)

Са по прости от Борисов

В нечий мавзолей... Едно светило Един колос Гений и филосов

Може, може :)

Голямо виене за тоя Дневални.....а успокойте се бе соросоидна паплач джендърска....

Факт оф Путинска подлога...

Хохол

Може би нещата са нарочно както е и с тялото на Хитлер - никой не знае къде са останките му, за да не се превърне един негов гроб в светилище за неофашагите.

Няма нужда - неофашагите са в кремъл!!! Не случайно Чърчил е казал - "Фашистите на бъдещето ще се наричат антифашисти"!!!

Не е вярно. Господинът е жив.

в Берлин вчера имаше щ10-15 човека и 4 полицйски коли. За днес не знам. Заленски дойде ненадейно вчера в Берлин районът около бундестага и райстага включително мостовете над реката бяха затворени. Поличията беше навсякъде / дори по високите сгради на 200 метра наоколо. Пристигна с вертолет. Не бяхме много очаровани от блокада обаче.

демонстрацията пред руското посолтво - видях, че съм пропуснал да спомена.

Браво, само 15 заблудени нещастника в Берлин.

Русофилските идиоти пак се изказаха неподготвени! Тук се говори за убийство на опозиционер в Русия те намесиха стастията със войната в Украйна и как печелили във аквадеевка ли беше даже не мога да му запомня името! Ама толкова тъпи и прости сте че няма на къде! Кво общо има Украйна с убийство на Навални?

със войната.... Как се пише Българино

Според мен запада са го е убили, няколко пъти се опитваха да го използват, за да предизвикат протести и като видяха, че не се получава, решиха, че чрез смъртта му могат да си постигнат целите. Да ама не, явно в Русия отдавна на никои не му пука за Навални.

Не според теб, а според кремълската пропаганда - по-примитивна няма, дори и при безспорните доказателства: в руска затворническа колония, която се охранява от слуги на фюрера, да се говорят такива глупости е достойно само за присмех, но и за погнуса. Поне нещо човешко трябва да покажат путинистите. И на очемвидните факти да изговорят поредната лъжа е равносилно на ментални проблеми, не ли?!

оня ден гледах олиудски филм където един агент оскочи до затвор като на Дневални, изкара един никарагуански бандит(с подкуп) закара го в Никарагуа да убие един неудобен и го върна в Сибир. Търси информация от САЩ ,бе глупчо.

Разликата между Путин, Сталин и Хитлер е че Путин избива повече руснаци в промишлени размери.

И в хохолската ти устичка тоже :)

соросчета да кажат къде бяха 2014 когато в Кiев снайперисти на цру и полските части избиваха отгоре претестиращи и полицаи. Така подпалиха пожара на Майдана. Това го разказа висш полски дипломат през 2015. СЕГА обаче Путин им пречел да поставят снайперисти в Москва и да праснат една "цветна" и затова той бил ЛОШИЯ. А ”добрите” очистили Навални в последен опит да ударят Путин. Обяснете ситуацията соросчета?!

"А вие защо биете негрите"?! И тази лъжа е опровергавана, но сега говорим за фюрера - твоят "идол", "миротворецът"!

Аре бутайте паметниците на бандера и ги сменяйте с такива на Нахалний :)

Споко, той нали е по-велик и от Исус - така твърди соросоидната гняс - значи ще възкръсне, ще се материализира, хахахаха

Поредните русофилски идиотизми чета тука! По форумите е пълно с изказване на тези идиоти! За съжаление русофилските идиоти в България са много!

Адеевка улетя, та се не видя :)

Зеленски да побърза да си направи едно селфи и на табелата на Донецк, че скоро и нея по ТВ ще гледа само.

Драги, с руснаците сме съседни народи от 480 година, когато е била първата българска империя от Волга-България. И ние сме славянски народ но по примесен. Tе са по-чисто славянски народ, но сме една народност както и с украинци и с поляци и сус сърби и с други Балкански и дори западно европейски народи. На коя страна да съм? На Статите на 15 хиляди километра ли? На Китай? На пак толкова километра отдалечен ли? Какво искаш от хората?

За кво ви е тялото ве, ей!

Трагедията на този човек, живота и смъртта му се минали в трудните за Русия времена, изпълнени с противоречията на 90те. В някаква степен подобни години преживя и България. И тези години родиха своите герои. Той е един от тях, това е човек който е бил покорен от масовите митинги и е поискал да едно от лицата владеещи масите. В тези времена се създаваше убеждението, че само да поискаш и всичко е твое. Независимо от използваните средства. Това бе болестта на това време и този човек се разболя от нея. Това са случи с много хора, почти във всички страни с преход, разбира се и в България и в Русия. Изминалото време постепенно постави много неща на мястото и от общото заболяване много хора се излекуваха - да много с болка в душата. Но останаха и такива непримирими "идеалисти", които не можаха да се разделят с идеята за превъзходство, било в материалната или социалната сфера. Някои от тях тръгнаха по пътя на насилието, някои не успяха, други успяха за кратко или не. Говорейки за Навални, спокойно може да се каже, че той е герой на своето време, опитал вкусът му по своеобразен начин. Не можем да кажем, че той не се е докоснал до насилието в определена форма. Дали получените резултати или някакви други мотиви, дадености го насочват към политиката. Определено той е съзрял, че голямото, към което той се стреми, то минава през политика. А той винаги е искал по много и всичко. Той е разбрал, че простото насилие не дава исканите резултати и използвайки своята харизма и умът си разбира се, се впуска в социума, за да се определи като политик. Съвсем спокойно може да кажем, че това не става без външна за него намеса, без влиянието на влиятелни хора. Той разбира, че мястото му е в опозицията, защото приближените до властта са много и той там няма шанс. Той там ще е последният от всичките и за него ще са трохите. Не, това не е за него работа, той е този, който иска да е лидера получаващ всичко. Така с неговите лични качества и разбира се с тази външна за него помощ всичко се започва. Благодарение на всичко това той е препоръчан, забелязан и търсен вече и от западните партньори на Русия по това време. Всеки е имал своята цел, полза от другият и всеки е плащал цената за това. Накратко, за Навални това е цената - неговият живот. Но пътят към това не е така прост за описване с две думи. Използвайки неговите стремежи, дух, харизма, неговите вътрешни нагласи, те постепенно са го водели към този момент. те са знаели, че той няма да се задоволи с малкото - с реалното което е останало от него. Те са му посочили пътя към пиедестала и този път във времето е избран и от самият Навали. Именно за да остане като герой, защото за него друг път е нямало и няма за да стори това. Да, без външна намеса, той нямаше да поиска да прескочи в отвъдното. Това е напълно очаквано и осъзнато действие и на двете страни - Навални и външните за него (а и за Русия) сили. Всеки със целите си - единият да се героизира, другите за да попаднат от правилната страна - издигайки го на пиедестала. Технологията е позната и през десетилетията и през страните. Започвайки се с тези които се самозапалваха и в България и в Африка, преминавайки през "небесната сотьна", разстреляна в гръб от своите, изпълненията на Саракашвили в затвора. На западняците са необходими страдални герои и като ги няма, те си ги създават. Ето това е трагедията, включително и на Навални. Но това не е края и при желание от ваша страна, но трябва да имате и качества, то може да влезете и вие в този театър на смъртта. На това общество много му трябват герои, страшно много, а ги няма. Джендърите явно не вършат работа. Сега не са геройски времена, сега те са консуматорски, безкрайните социални долини, полета раждащи какво? А общество без герои, няма минало, няма и бъдеще. Така че помислете, технологията я има и е изпробвана! Може някой да ви изпревари, а пиедесталите са малко на брой.

Атентче е бил на ЦРУ!

Дали е бил или не....вече е все едно. Аз исках да споделя причините за всичко това. Времето на 90те , личният му силен му дух- какъвто и да е бил той и тези които са го подтиквали с цел да се възползват от това.

Укроагент го е ,,трупясал,, За да разклати положението на Путяка. Е, ша му ,,разклати мадурите увиснали,,.

Точно!....101% !

Джендъри облъчени от европейската дезинформация, кои сте вие че да искате наказания за Путин. Трябва да си напълно откачен да искаш това, без никакви доказателства

ДА НАПИШАТ ЗАЩО НЯМАМЕ ДЕТСКА БОЛНИЦА И КОЛКО МИЛИАРДА ЕВРО, КАЗА ЗЕЛЕНСКИ, БЪЛГАРИЯ Е ДАЛА И ДАВА НА УКРАЙНА. ЧАКАМ. И СТИГА МИ ТРИ КОМЕНТАРА, БОКЛУК СКАПАН. НАЛИ СТЕ ЗА ИСТИНАТА И ОПОЗИЦИОНЕРИТЕ

3.5 милиарда евро, но не е уточнено все още безвъзмездна помощ или заеми. А иначе пари за нас ,децата ни и родителите НЯМА. Продължвай да спиш народе. Скоро ще се събудите в окопите и няма да вярвате какво се случва, но УВИ явно това си заслужаваме с бездушния живот който водим последните 30-35 години.

Като отворих коментарите ме лъхна смрад на на некъпани бедни ватенки,работещи за копейки.

Това е добре. Значи ДЕНАЦИФИКАЦИЯТА ТЕЧЕ ПО ПЛАН.

Питай си кура, чиче. Пий една ракия за Бог да прости и.. Амин!

мое те е лъхнало от собствения ти изпосран и опикан потурнак ве смрадливецо, ние сме си с централна гореща вода а не като тебе смрада да чекаме по амнас човека на един скапан бойлер... ББААХАХА СМРАД ПОТУРНАШКА ГЮБРЯСАЛА ББААХАХА

Проведох му КУРс на Валния. Всичко е наред. Скоро ще се ,,събуди,,.

Скрий се, бе! ВЗЕМАШ ми залъка.

Стига МИ ТРИ КОМЕНТАРИТЕ, БОКЛУК

Ми, мини на майчин благослов, бе!

Няма бегане. ДЕНАЦИФИКАЦИЯ. Честита победа на нашите Руски братя над англо-саксонският фашизъм в Авдеевка. Да влизат редовните НАТО войски. Бандера ги очаква.

Къде да влизат? Че то там да не е ,,гола вечеринка,,?!

АМА ЗАЩО НЕ ОТИДАТ ДА ВИКАТ В КИТАЙ, ЧЕ КИТАЙСКИЯ ЛИДЕР ВОДИШ ЛИ БИЛ ДИКТАТОР?! ДА ВИДИМ...

Тялото трябва да престои за да изчезнат следите от ,,новичок,,

Бил им е под ръка, може ли са всякак да го приключат! Но се пита, защо?

поздравявам всички български патриоти с победата при Авдеевка ! Авдеевка беше 2-рия по значимост укреп район на НАТО след Мариопол. Това е катастрофално поражение за НАТО и триумф на нормалните хора над гнусссната западна 3-тополовщина за която се бият бандеровските банди

Бах мааму, 20 статии за тоя кретен - ще кажеш, че е някой известен, а то и в Русия не го броят за нищо извън 5 процентовиата либерастия.

Не са 5 а 2 процента !

Ми те и тука не са 5, ама така разправят само за да си дигат самочувствието.

Няма срам и от Бог! Страх ще имат. Земята иска справедливост за Навални, за Магнитски, за Буча....

Бий предателите Вова, продължавай все така.

Ти, в кой свят живееш, бе? На всичко надраскано ли вярваш? Нещастник!

Ех приятели, хората са тотално и масово оглупели. И политици и медии само създават сценарии за контрол над масите чрез страх и насилие. Всичко е измишльотини и лъжи, но вие не спирайте да работите и да харчите.

Стига сте ни занимавали с този Навални. Напишете нещо за Джулиан Асанж.

Коментари - От екипа на Навални потвърдиха смъртта му, но не знаят къде е тялото | Днес.dir.bg

От екипа на Навални потвърдиха смъртта му, но не знаят къде е тялото

Според член на екипа на опозиционера причина за кончината му е "синдром на внезапната смърт", проверката за неговата смърт "не е установено нищо криминално"

Обратно в новината

Коментари - От екипа на Навални потвърдиха смъртта му, но не знаят къде е тялото | Днес.dir.bg

Коментари

Главорезите не дават тялото. А защо? Прикриват следи, въпреки ,че цял свят знае че е убит и кой е поръчал убийството.

Фашиста от Кремъл изобщо не го е страх, ама изобщо!

Прави впечатление каква ерудиция звучи в изказванията на подръжниците на делата на Навални. Какъв интелект, задълбочено мислене и анализ. А най-вече сдържаност и никаква следа от насаждане на омраза. Браво! Само така и всички опитващи да мислят ще ви последват! Дерзайте!

Stanko

Колко нечовешко:не дават тялото на убития син на майката!Поведение на изроди!

Да, изроди! Но нашите русофили, путинисти,полезни идиоти си обичат главния главорез-джуджето високо 1.50 и изпадат в екстаз като чуят какво говори.Готови са и да ни нападне с ядрено оръжие. Какъв човек трябва да си да одобряваш това?

Нали на всеки разумен човек му е ясно,че малкия главорез с ехидната усмивка ги трепе като мухи,не лично разбира се.Освен тях има и милиони заблудени, които само цъкат и са стари вече за фронта.Мунчо от немай къде се изказа,че трябвало разследване Жив демагог......

Stanko

Още в деня на смърта в коментарите в Русия излезе мнение,че тялото на Навални няма да бъде предадено на близките и в най добрият случай ,ще бъде кремиран (за да няма повторна аутопсия) .В най лошия случай ще го погребат под някой номер в Сибир.Идеята е да не се превърне в място за поклонение.Засега се случва точно това.Всички изследвания които са могат да се направят се правят за 24 часа:аутопсия,вземане на биологичен материал за изследвания,и каквото се сетите.Има отрови които изискват време за да не се открият следи в тялото и при положение,че останат следи няма да го върнат чисто и просто.А Путин уж не бил го страх от Навални .Гаден сатрап!Името му е отказвал да произнася!Наричал го "онзи блогър","затворникът"...Не е ли очевидно,че Путин е единствения кандидат за президентски избори?Да сте виждали друг жив?

Може ли да направя едно предположение: - следващият по реда ще бъде Стрелцов/Гиркин който е осъден на 4 години в колония. Ако не знаете кой е - толкова по-зле за вас. Явно четете само лозунги от кремъл.

Една жена.ми каза че неин познат има чичо, който лично е видял Путин да излиза от килията на Нахалний и да си вдига ципа ...

Този синдром на внезапна смърт не е ли само за бебета? Или сега вече се чудят какво да измислят…

Не, идва от украинските биолаборатории на извънземните фашисти...

Тъпите лизачи на западни задници да си зададат следния въпрос. Защо? Защо Путин да убива Навални? Може би тогава тези лизачи ще разберат колко са тъпи. А може би не, в края на краищата те са тъпи!

Тъпите руски тролове са в паника. Липсват ежедневните опорки, а и за дебили като тях е ясно, че убитият опозиционер е поеъчан лично от Путин, враг на руснаците номер 1,разбира се след "великият" Сталин!

Stanko

Защото САЩ и Русия са водили преговори за размяна на затворници:от руските затвори е трябвало да излезе Еван гершкович,един морски пехотинец и ....Навални.От американски и немски затвори:двама убийци на ФСБ.третия не го знам.И Путин не е искал Навални да излиза.Толкоз.

Не са путиновците. Да си проверят хората. Поредния шпионин внедрен я като затворник, я надзирател. Скрипал беше такъв и си изсърба попарата в Юкей. Някой много грозно злепостави путин и оня го сърби отзад как яко го цакат. Едно не ми е ясно - как спи нощем тази братушка?!

Не е Путин, нали? Той ли ти каза? Олигофрен!

Укропитек!

Гнусни примитивни руснаци. Добре, че не сме като тях.

Щом няма тяло, значи ей сеги ще се появи за ужас на истеричните наши лакеи

Много народ изпозарази в Путлеристан

Авдеевка ,Авдеевка ??

Когато. нямаш ползи Действаш Това прави путин Убива всеки За назидание на всички

За какво им е на руснаците да го убиват?! Осъден на каторга, каква полза имат да го убиват, само негативи, а кой има полза от смъртта на Навални, не е Русия, кой тогава!?

Ти нали разбираш колко си тъп? Въпроса е риторичен.

Не прикривайте следите Нещастници Дайте тялото На майка му путинови главорези!!!

Говориш на наследниците на извергите убили последния руски цар заедно с жена му и петте им деца. Нравите в Русия и методите на кремъл не са се променили оттогава. С такива не се говори.

Възкръснал е. Историята се повтаря. Да ви сера в западните малоумни усти

Приликата ти с Путин е в изразните ви средства, малоумието и психичните ви проблеми.

Да дадем своя принос за изграждане резиденция на Путин в Арктика!

Някой се изкряска :)

Са по прости от Борисов

В нечий мавзолей... Едно светило Един колос Гений и филосов

Може, може :)

Голямо виене за тоя Дневални.....а успокойте се бе соросоидна паплач джендърска....

Факт оф Путинска подлога...

Хохол

Може би нещата са нарочно както е и с тялото на Хитлер - никой не знае къде са останките му, за да не се превърне един негов гроб в светилище за неофашагите.

Няма нужда - неофашагите са в кремъл!!! Не случайно Чърчил е казал - "Фашистите на бъдещето ще се наричат антифашисти"!!!

Не е вярно. Господинът е жив.

в Берлин вчера имаше щ10-15 човека и 4 полицйски коли. За днес не знам. Заленски дойде ненадейно вчера в Берлин районът около бундестага и райстага включително мостовете над реката бяха затворени. Поличията беше навсякъде / дори по високите сгради на 200 метра наоколо. Пристигна с вертолет. Не бяхме много очаровани от блокада обаче.

демонстрацията пред руското посолтво - видях, че съм пропуснал да спомена.

Браво, само 15 заблудени нещастника в Берлин.

Русофилските идиоти пак се изказаха неподготвени! Тук се говори за убийство на опозиционер в Русия те намесиха стастията със войната в Украйна и как печелили във аквадеевка ли беше даже не мога да му запомня името! Ама толкова тъпи и прости сте че няма на къде! Кво общо има Украйна с убийство на Навални?

със войната.... Как се пише Българино

Според мен запада са го е убили, няколко пъти се опитваха да го използват, за да предизвикат протести и като видяха, че не се получава, решиха, че чрез смъртта му могат да си постигнат целите. Да ама не, явно в Русия отдавна на никои не му пука за Навални.

Не според теб, а според кремълската пропаганда - по-примитивна няма, дори и при безспорните доказателства: в руска затворническа колония, която се охранява от слуги на фюрера, да се говорят такива глупости е достойно само за присмех, но и за погнуса. Поне нещо човешко трябва да покажат путинистите. И на очемвидните факти да изговорят поредната лъжа е равносилно на ментални проблеми, не ли?!

оня ден гледах олиудски филм където един агент оскочи до затвор като на Дневални, изкара един никарагуански бандит(с подкуп) закара го в Никарагуа да убие един неудобен и го върна в Сибир. Търси информация от САЩ ,бе глупчо.

Разликата между Путин, Сталин и Хитлер е че Путин избива повече руснаци в промишлени размери.

И в хохолската ти устичка тоже :)

соросчета да кажат къде бяха 2014 когато в Кiев снайперисти на цру и полските части избиваха отгоре претестиращи и полицаи. Така подпалиха пожара на Майдана. Това го разказа висш полски дипломат през 2015. СЕГА обаче Путин им пречел да поставят снайперисти в Москва и да праснат една "цветна" и затова той бил ЛОШИЯ. А ”добрите” очистили Навални в последен опит да ударят Путин. Обяснете ситуацията соросчета?!

"А вие защо биете негрите"?! И тази лъжа е опровергавана, но сега говорим за фюрера - твоят "идол", "миротворецът"!

Аре бутайте паметниците на бандера и ги сменяйте с такива на Нахалний :)

Споко, той нали е по-велик и от Исус - така твърди соросоидната гняс - значи ще възкръсне, ще се материализира, хахахаха

Поредните русофилски идиотизми чета тука! По форумите е пълно с изказване на тези идиоти! За съжаление русофилските идиоти в България са много!

Адеевка улетя, та се не видя :)

Зеленски да побърза да си направи едно селфи и на табелата на Донецк, че скоро и нея по ТВ ще гледа само.

Драги, с руснаците сме съседни народи от 480 година, когато е била първата българска империя от Волга-България. И ние сме славянски народ но по примесен. Tе са по-чисто славянски народ, но сме една народност както и с украинци и с поляци и сус сърби и с други Балкански и дори западно европейски народи. На коя страна да съм? На Статите на 15 хиляди километра ли? На Китай? На пак толкова километра отдалечен ли? Какво искаш от хората?

За кво ви е тялото ве, ей!

Трагедията на този човек, живота и смъртта му се минали в трудните за Русия времена, изпълнени с противоречията на 90те. В някаква степен подобни години преживя и България. И тези години родиха своите герои. Той е един от тях, това е човек който е бил покорен от масовите митинги и е поискал да едно от лицата владеещи масите. В тези времена се създаваше убеждението, че само да поискаш и всичко е твое. Независимо от използваните средства. Това бе болестта на това време и този човек се разболя от нея. Това са случи с много хора, почти във всички страни с преход, разбира се и в България и в Русия. Изминалото време постепенно постави много неща на мястото и от общото заболяване много хора се излекуваха - да много с болка в душата. Но останаха и такива непримирими "идеалисти", които не можаха да се разделят с идеята за превъзходство, било в материалната или социалната сфера. Някои от тях тръгнаха по пътя на насилието, някои не успяха, други успяха за кратко или не. Говорейки за Навални, спокойно може да се каже, че той е герой на своето време, опитал вкусът му по своеобразен начин. Не можем да кажем, че той не се е докоснал до насилието в определена форма. Дали получените резултати или някакви други мотиви, дадености го насочват към политиката. Определено той е съзрял, че голямото, към което той се стреми, то минава през политика. А той винаги е искал по много и всичко. Той е разбрал, че простото насилие не дава исканите резултати и използвайки своята харизма и умът си разбира се, се впуска в социума, за да се определи като политик. Съвсем спокойно може да кажем, че това не става без външна за него намеса, без влиянието на влиятелни хора. Той разбира, че мястото му е в опозицията, защото приближените до властта са много и той там няма шанс. Той там ще е последният от всичките и за него ще са трохите. Не, това не е за него работа, той е този, който иска да е лидера получаващ всичко. Така с неговите лични качества и разбира се с тази външна за него помощ всичко се започва. Благодарение на всичко това той е препоръчан, забелязан и търсен вече и от западните партньори на Русия по това време. Всеки е имал своята цел, полза от другият и всеки е плащал цената за това. Накратко, за Навални това е цената - неговият живот. Но пътят към това не е така прост за описване с две думи. Използвайки неговите стремежи, дух, харизма, неговите вътрешни нагласи, те постепенно са го водели към този момент. те са знаели, че той няма да се задоволи с малкото - с реалното което е останало от него. Те са му посочили пътя към пиедестала и този път във времето е избран и от самият Навали. Именно за да остане като герой, защото за него друг път е нямало и няма за да стори това. Да, без външна намеса, той нямаше да поиска да прескочи в отвъдното. Това е напълно очаквано и осъзнато действие и на двете страни - Навални и външните за него (а и за Русия) сили. Всеки със целите си - единият да се героизира, другите за да попаднат от правилната страна - издигайки го на пиедестала. Технологията е позната и през десетилетията и през страните. Започвайки се с тези които се самозапалваха и в България и в Африка, преминавайки през "небесната сотьна", разстреляна в гръб от своите, изпълненията на Саракашвили в затвора. На западняците са необходими страдални герои и като ги няма, те си ги създават. Ето това е трагедията, включително и на Навални. Но това не е края и при желание от ваша страна, но трябва да имате и качества, то може да влезете и вие в този театър на смъртта. На това общество много му трябват герои, страшно много, а ги няма. Джендърите явно не вършат работа. Сега не са геройски времена, сега те са консуматорски, безкрайните социални долини, полета раждащи какво? А общество без герои, няма минало, няма и бъдеще. Така че помислете, технологията я има и е изпробвана! Може някой да ви изпревари, а пиедесталите са малко на брой.

Атентче е бил на ЦРУ!

Дали е бил или не....вече е все едно. Аз исках да споделя причините за всичко това. Времето на 90те , личният му силен му дух- какъвто и да е бил той и тези които са го подтиквали с цел да се възползват от това.

Укроагент го е ,,трупясал,, За да разклати положението на Путяка. Е, ша му ,,разклати мадурите увиснали,,.

Точно!....101% !

Джендъри облъчени от европейската дезинформация, кои сте вие че да искате наказания за Путин. Трябва да си напълно откачен да искаш това, без никакви доказателства

ДА НАПИШАТ ЗАЩО НЯМАМЕ ДЕТСКА БОЛНИЦА И КОЛКО МИЛИАРДА ЕВРО, КАЗА ЗЕЛЕНСКИ, БЪЛГАРИЯ Е ДАЛА И ДАВА НА УКРАЙНА. ЧАКАМ. И СТИГА МИ ТРИ КОМЕНТАРА, БОКЛУК СКАПАН. НАЛИ СТЕ ЗА ИСТИНАТА И ОПОЗИЦИОНЕРИТЕ

3.5 милиарда евро, но не е уточнено все още безвъзмездна помощ или заеми. А иначе пари за нас ,децата ни и родителите НЯМА. Продължвай да спиш народе. Скоро ще се събудите в окопите и няма да вярвате какво се случва, но УВИ явно това си заслужаваме с бездушния живот който водим последните 30-35 години.

Като отворих коментарите ме лъхна смрад на на некъпани бедни ватенки,работещи за копейки.

Това е добре. Значи ДЕНАЦИФИКАЦИЯТА ТЕЧЕ ПО ПЛАН.

Питай си кура, чиче. Пий една ракия за Бог да прости и.. Амин!

мое те е лъхнало от собствения ти изпосран и опикан потурнак ве смрадливецо, ние сме си с централна гореща вода а не като тебе смрада да чекаме по амнас човека на един скапан бойлер... ББААХАХА СМРАД ПОТУРНАШКА ГЮБРЯСАЛА ББААХАХА

Проведох му КУРс на Валния. Всичко е наред. Скоро ще се ,,събуди,,.

Скрий се, бе! ВЗЕМАШ ми залъка.

Стига МИ ТРИ КОМЕНТАРИТЕ, БОКЛУК

Ми, мини на майчин благослов, бе!

Няма бегане. ДЕНАЦИФИКАЦИЯ. Честита победа на нашите Руски братя над англо-саксонският фашизъм в Авдеевка. Да влизат редовните НАТО войски. Бандера ги очаква.

Къде да влизат? Че то там да не е ,,гола вечеринка,,?!

АМА ЗАЩО НЕ ОТИДАТ ДА ВИКАТ В КИТАЙ, ЧЕ КИТАЙСКИЯ ЛИДЕР ВОДИШ ЛИ БИЛ ДИКТАТОР?! ДА ВИДИМ...

Тялото трябва да престои за да изчезнат следите от ,,новичок,,

Бил им е под ръка, може ли са всякак да го приключат! Но се пита, защо?

поздравявам всички български патриоти с победата при Авдеевка ! Авдеевка беше 2-рия по значимост укреп район на НАТО след Мариопол. Това е катастрофално поражение за НАТО и триумф на нормалните хора над гнусссната западна 3-тополовщина за която се бият бандеровските банди

Бах мааму, 20 статии за тоя кретен - ще кажеш, че е някой известен, а то и в Русия не го броят за нищо извън 5 процентовиата либерастия.

Не са 5 а 2 процента !

Ми те и тука не са 5, ама така разправят само за да си дигат самочувствието.

Няма срам и от Бог! Страх ще имат. Земята иска справедливост за Навални, за Магнитски, за Буча....

Бий предателите Вова, продължавай все така.

Ти, в кой свят живееш, бе? На всичко надраскано ли вярваш? Нещастник!

Ех приятели, хората са тотално и масово оглупели. И политици и медии само създават сценарии за контрол над масите чрез страх и насилие. Всичко е измишльотини и лъжи, но вие не спирайте да работите и да харчите.

Стига сте ни занимавали с този Навални. Напишете нещо за Джулиан Асанж.