Готова е исковата молба на Мая Манолова срещу Бойко Борисов

От инициативния комитет внасят жалба за касиране на изборите до края на седмицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе аз не мога да разбера тези където толкова подлизурствате в интернет за герб каква ви е облагата... Тралове ли сте , или просто сте слепи хахаха Айде стига вече мазнене , че текна.Той премиера сигурно не може да ходи до малка нужда , аха си го извади и някой му го е ....

0

Той даде пример с ромската секция в "Красна поляна " , където резултатът за г-жа Фандъкова 349 гласа, а за г-жа Манолова 26 гласа. "Над 90 процента победа за г-жа Фандъкова в тази секция. Налице са и други такива примери." Хан Анцуг постигна процентите на бай Тошо от едно време.

Бойко Борисов не участва в изборите. Той беше кмет на София едно време. Мая Манолова стана като Корнелия Нинова. Не може да върже изречение, без да каже Бойко Борисов.

Идвам си за Коледа, Мая и Курнелия ще правим тройка, купувам едно прасе и агне, пълня жакузиту с ягоди, фъстъци и сметана, ша ги пълня като агнета и ще ги поря като риби, ша ги жасам с питоня 3 дена

ти си некрофил психопат

манолова вярно била независима! от нея вече нищичко независи!!

Също като при българския нормален народ от който НИЩО не зависи, така че нищо по различно не казвате за Мая защото тя е от същия този народ:(((((

може да я нае бе и без тя да иска и без молба

Kuenelia kaza: Za kmet ne stana , Shte te probvam za przident, Bez tova ot se g.c ashnia nishto ne stava muhlio pod chehal

Време е Тиквата да бъде разсипан!

ееее, неможе да си толкова прост по рождение! как го постигна??

А тази няма ли да я разследват за разликата между доходи и декларация.

Знам за исковата молба, но касиране трябва да поиска, явно ще трябва демокрацията да мине и през това.

ХОРА Вие като питате ОИК ВСЕ ЕДНО ПИТАТЕ СИК !!!!

то няма друг законов ред а единствения начин за всички нас българите е да търсим истината, каквото и да струва това на хората

Факт е, че комунягите от ГРОБ извършиха брутални изборни нарушения и купуване на гласове, а свинята цаци дреме! Факт е също, че кюстендилската кукувица Галева-Истанбулска не става и за чеп за зеле и не е алтернатива на крадливата самоковска селянка!

Честито Манолова, Вие вече сте политически труп. Корнелия се кефи, че Ви е подложила динена кора и се е отървала. Имаше и други поразяващи усти в БСП, като Татяна Дончева например, които по същата схема заминаха в трета глуха линия. А пропо на пресконференцията на Манолова бяха забравили да присъстват майка с бебешка количка и майка с дете с увреждане.

Когато някой непрестанно реве над чужд''гроб'' само доказва незавидното си положение и по този начин се успокоява може би...

Премиерът на една държава не може да се занимава с местни избори, а камо ли да коментира в полза на една или друга партия или кандидат. Това беше голяма грешка на г-н Борисов и мнението му, че се изказвал като лидер на партия, е абсолютно несъвместимо с демократичните правила – не може хем да си глава на държавното управление, хем да се занимаваш с партийна работа, защото няма никаква гаранция кога ще „прекрачиш границата“, т.е. да започнеш да използваш държавната власт в полза на партията си. Видно е от всякъде, че нещо подобно поражда нетърпимо неравнопоставяне на политическите структури в страната. То се подсилва от непрекъснатите хвалебствия на г-н Борисов, колко пъти „бил“ БСП или когото и да било. Да де, ама с една малка подробност – че си ги бил като министър председател, а не като партиен лидер.

Премиерът е от управляващата партия и е логично да се бори за нея. Виж, резидентинът ВИ обаче, който трябва да е обединител на нацията, той като каква подлога на БСП се явява, м?

точно така. Започва да ми прилича на Плевнелиев

касиране до насиране, ама само другарката Истанбулска да не е кандидат за кмет!

Изборния процес завърши а какво щяла да направи кюстендилската слива никой не го интересува

сливо, ти мъж ли си, жена ли си?

Да питам, Манолова и компания! При едно евентуално касиране на изборите, кой ще плати сметката за нови? То е ясно, ама да питам все пак!:))

Ке му прънаате на дедовия на Бойке :)

Аз се чудя защо бате БОЙКО си бърка постоянно в джобовете, а той се притеснил че русото Майче ще го съди. Явно си го прехвърля от единия крачол в другия.

Аз се чудя защо бате Бойко си б

Цяла София, а и страната, стана свидетел на многобройни нарушения на изборния процес, поради което ще е нормално изборите в столицата да се обявят за недействителни. Но същината на въпроса е в сбъркания модел, който дава възможност за злоупотреба с власт в интерес на една или друга политическа сила. На първо време трябва да се забрани на държавните служители да членуват в партии. За сега само е казано, че те трябва да бъдат „политически неутрални“, но е ясно, че ако са членове на партия (най-често на управляващата), това става основен мотив за злоупотреба с власт и манипулации на изборите. ГЕРБ примерно и до сега не могат да отговорят, защо списъците на избирателите не бяха актуализирани, а съдържаха над половин милион „мъртви души“. Що се отнася до използването на празни, но подписани бланки на секционни протоколи и предварително отваряне на чувалите с бюлетини, това е примитивизъм, обявен от НК за престъпление. Купуването на гласове също е престъпление, което обаче трябва да бъде разкрито пак от органите, управлявани от управляващите. Същото и за купуването на медиите и разните там „агенции“, които при първия тур на изборите правеха изборна пропаганда в полза на ГЕРБ в изборния ден. Познайте кога партийните управляващи и тяхната администрация ще реагират – единствено когато имат изгода. Поради това прокуратурата се превръща само в един наблюдател, а не в гарант на законността. Този порочен модел трябва да се смени чрез много съществени изменения в законодателството, които да отнемат възможността на управляващите да влияят на изборите. За целта е наложително да се създаде един национален (над ведомствен) орган, който да се занимава специално с организацията и провеждането на избори и който да е независим от изпълнителната власт. Пък тогава ще ми е интересно да чуя премиера, кого, как и колко пъти е „бил“. Щото сега това „тупане в гърдите“ е не само неуместно, но и с твърде съмнителни основания.

Да БСП загуби нечестно,а комунистите начело с Винету спечелиха циганските гета.Т.е за тях гласуваха всички прости и неграмотни.Еба ти вота.

Е колко цигански гета има в София бе, корнишон, аре у лево, червена тикво!

ГОЛЮ БОСЕВ Корнелия Нинова отстреля Мая Манолова като я излъга да се кандидатира за кмет на София. Манолова се регистрира в бюрото по труда като безработна. Очакват да подаде молба за два кубика дърва енергийна помощ.

Мислете бе хора. Герб е млада партия. А бкп е бсп, или пременил се Илия пак тия. Има може би читави много в бсп, но един диктатор на 70 и над 70 години ни държи сито си, помним и не забравяме. Бойко Методиев Борисов МОЖЕ И ТОЙ е ченге на всички времена, но не е от групата на Диктаторите. Познават Методи, бащата на Бойко, не е и номенклатура кадър Методи, а на някои бащи бк на бкп, но и от тях има добри, но живял и знаем, как на проверки и кашони с кво ли не у домакинства.. Мислете, а не както ви изнася. Не може 70 години да си бил на хранилка държавна и сега още съветник.. Нямате наяждане, р. През 1949..1941..кой ще оправи циганите, бият се в момента, по цял ден викове, а помашка няма милост, купува ап и на циганите под наем, турчин е друго, но ги няма младите, а старите на село. По цял ден асансьора, разваля се, наводнение българо

Другарката Мая е сама. Но още не го знае. Другарката Корнела каза в прав текст, че не се интересува от другарката мая. От сбиртока дето е около нея, мая не може да разчита н никаква подкрепа. Напротив, като всеки сбирток в близките дни ще се разбяга. В дългите и тягостни зимни дни другарката Мая ще е сама и ще има време за дълги размисли. Освен ако Бойко не реши да стовари цялата административна и репресивна мощ на държавата върху нея. И ще има за какво. Имотите и имотното и състояние не съответстват на доходите на държавен служител.

да се давят с пяна на устата.И се забавлявайте,като ги направите смешни,защото те наистина са смешни.Не можаха да разберат,чеса пътници след ковчега на столетницата.

Убеден съм,че БСП,ДПС,Пеевски ще подкрепят когото трябва

Както всички знаем рибата се вмирисва от главата! Фандъкова е риба без глава, а главата е дебеловратият сикаджийски мутрафон-Борисов, борбата със злото трябва на започне от отстраняването на гниещата болна глава и натикването и в затвора!!!

тя Фандъкова не е нещо по- добро от мутрата щом се съгласява на лъжи и манипулации само и само да крадат.

Лъжите и манипулациите са приоритет на Позитано 20, видя се от предизборното лаене и на Галева и на курни!

Павле, от теб акъл никой не иска- додеял си с твойте брътвежи- явно че си от герберастката клика. Пиши си самоделни коментари и престани да репликираш хората защото от тебе лъха простотия като от еднокнижният ви идол.

Егати смрадта се разнесе от поста ти! Да не го писа с отворена уста бе Коле? Бая л.. а си хапнал ми се струва?

Явно че по себе си съдиш- коментарите ти смърдят като на Цецо гуменките пълни с л.йна.

Що не се гръмнеш ,бе глупендер.Я се погледни отстрани и се виж на какво приличаш и после обиждай. Жалкото е , че много тъпанари като теб се навъдиха напоследък

Касирайте и за 3ти път да ви покажем, че нещем БСП в управлението на града!

Мдааа...БСП не може, а БКП - нема проблем? Порови в нета и ще се изненадаш, ме в герб има повече комунисти, отколкото във всички останали парламентарни партии взети заедно! За комуниста трето поколение Бойко Методиев Борисов пък да не говорим, на него сигурно и тоалетната му е червена!

Чеп за Фандъка , два за сите гробар тролове,три за Винету и четири за ЩерИв ! Края Ви идва гробаре, до края на мандата на Тъпоъгълника ще пеете -Сбогом Гертино и ………. се връщате на село при овцете!

Кога това с края? След 20 , 50, 1000 години? Уточни плийз?

kalinvt

Ленчето изчезна от хоризонта, сега и Майчето ще я последва. Ленчето поне се хвана за голямата заплата на европейски депутат, а Майчето ще си остане безработна. Ако толкова мислеше за хората, нямаше да подава оставка като омбудсман. Явно всичко беше да си вдигне рейтинга.

А защо да не си вдигне рейтинга? Всеки иска да има повишение. Я виж как от пожарникар някой авансира до диригент на на овцете. Всеки има право да се развива. Ти дали работиш без надеждата да авансираш- ако не значи ти трябва лекар, по възможност психиатър.

Това ако се докаже, че има разлика в списъците между първи и втори тур от 100 000 човека, е най-малкото съмнително. И показва какви немърливци са тия в изборните комисии. Да ги одрусат и тях с една глобичка, не само да ходят да ;изкарат някой лев отгоре' аман.,

Че се купуват гласове, купуват се, но мисля, че в случая Манолова я е яд, че е раздала толкова много пари за гласове и пак не е спечелила, явно не ги е дала на точните хора или 20лева са малко.

Научете се да губите! Стига сте харчили парите ни! Омръзна ми да гледам любимката на Галевите, Ванко, Орешареца и т.н. А онова човече да престане да петни името на поета, когото цяла България дълбоко уважава!

А на мен ми омръзна да гледам тикви и калинки.

Този израз и поглед, запечатани на снимката, не ми подсказват нищо ново и добро за личноста зад фасадата на кмет-кандидатката. Не, благодаря за такава кметица. Не си оставям града в ръцете на такъе човек. По-добре да се отдаде на партийнопраевне. Това не би засегнало някого освен Ниновци, най-малко пък софиянци.

kalinvt

На крива ракета космосът и пречи!

Наглии гърбависти,ако гласуването беше машинно Мая щеше да отнесе Данчето като куцо пиле домат.Но го отмениха за пи сигурно.Винету се защити,че в западна Европа не са гласували машинно.Вярно е,но там няма корумпирани политици и хората са прекалено възпитани за да си позволят да фалшифициране на изборите.

Сега пък липсата на машини е виновна. Ако имаше машинно гласуване, то щеше да е виновно. На кривия ...

kalinvt

Ако имаше машинно гласуване целият ви електорат от пенсионери щеше да изпадне в ужас!

Ееех, не се научиха да губят червените Другари и Другарки...Комуняга срам няма...

И ти ли си пребоядисан друже- то синя боя не остана по магазините от вас.

Чудех се какво ще измисли тази пак, а ето какво било - да подскача и да дрънка като празна кофа глупости без никакви доказателства. И оня брадатия също си е направил постановчица - хем не си предал документите, хем уж имал права.

Я па ти- откъде знаеш кой какви доказателства има, или си къртица от нейният щаб и се опитваш да разкажеш играта? Празна кофа е главата ти.

Поне излезаха наяве параметрите на сделката между Мая картечарката и десните. Подкрепа за сестра Галева и Атанасов и Бойкикев да носят снимки на умрелият полк на парада за 9 май пред МОЧА

Вземай си хапчетата редовно, иначе си жив зян.

"Както преди една седмица, така и сега г-жа Фандъкова, е абсолютният хегемон в ромските секции. В Христо Ботев, г-жа Фандъкова печели с 85 - 90 на сто от вота" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Колко са жалки комунделите да загубят дори циганите , които в началото на демокрацията гласуваха за тях и пеееха " бате моето червено сърце е с БСП, са - са - са! " колко жалки комунисти! Дрогари, да не забравите да се оплачите на арменския поп , там ще хаване дикиш тая уйдурма .

Хайде стига си спамил - има си статистика, изнесена е, прочети я.

Майче мила, вземи си събери багажеца и се скрий най-накрая някъде далеч, че ни омръзна да се занимаваме с теб! Много си повярва, но реалността винаги ще е такава- никога няма да изберем лъжливата ти, "гражданска " аа т.е партийна физиономия!

Че кой си ти та да нареждаш какво ще прави друг- да не си разбеснелият се еднокнижен?

Тази сериозна ли е?!?!?! "твърденията му в национален ефир, в които нарича екипа й "сбирток", а купуването на ромски гласове "уйдурма" Дори и да го осъди за 1000 лева, какво? Манолова 100 пъти повтори, че ББ бил заплашвал избирателите. Трябва ли да съди Манолова?

Да съди ако му стиска, но тогава не се знае какво ще излезе наяве.

мен лично се опитваха тролове със скрити заплахи да ми налагат цензура в фб

Трябва да се касират изборите за да се съберат пари в партийната касичка, че след ударите по русофилистици, баневи, ветковци, вълчовци, минковци и компания нямаше достатъчно за кебапчета на избирателите и тя каква стана....

Друго си е да си крал от парите на народа- тогава пари бол, ама пътищата и ремонтите отново куцукат.

Да бе, тия горе изброените са си ги намерили и изкарали с честен труд. Стотинка не са откраднали от народа , а направо милиони.

Ако манолова беше спечелила пази боже а на бас че нямаше да иска класиране на вота. Само говори.

Станкооооо, и на латински да си пишеш името- пак не ти помага да поумнееш- Затова на времето казаха да дойде Станко, та да стане на танко.

E, и?! То не беше ли "Ало, Ваньо", то не беше ли "Ти си го избра", то Е. Йончева го осъди...и какво??? ТОЙ си стои начело на държавата, "безгрешен" и целия в бяло.

винаги идва Видовден, неизбежно е.

Сега, в сряда ще се продава земеделска българска земя, летище и т.н. на чаршафосаният който предвидливо идва след изборите. Да е честито на българите, откъсвяне от земя в полза на незаменимите.

Ако Манолова беше станала кмет нямаше ли да ги има тези сделки? Всички са един дол дренки, затова и не могат да излъжат хората да гласуват.

Не плачи Мая, не тъжи, че Фънка стана кметица, положи главица на Радевото рамо и ще получиш избавление от срамо.

Мафия се катурва много трудно, Мая! Ти го знаеше, без съмнение. Но ти си силна жена, а хората, които ти гласуваха доверие, ще продължат да те подкрепят. Вярвам, че ще бутнем мафията, която си приватизира държавата, барабар с послушничките и послушковците им!

Виж мафиотите колко минуса са ти нафлякали- така знаем, че киснат на форума за да защитават маф- муф интересите си.

Вашите математици дали са наясно че ако е вярно това с тези 100 000 "мъртви души" това им е помогнало с разводняването на процентите. Дали са наясно, че за да спечелят на балотажа причината нее е в ПРОГРЕСА на БКП/БСП, а на това че много от гласувалите за други кандидати са пасували в балотажа именно заради това че кандидатите им са аут и са сметнали че от гласа им е нямало нужда. Ако и на това казвате, ИЗБОРЕН УСПЕХ да ви имам в успешната партия!. Смятате ли че на хората им е кефче да се съобразяват с вас, нови избори, касиране, ръчно броене.... Този път ще ви блъскат като маче в дирек. Хайде пробвайте с насрочване на нови избори. В края на краищата да не харчите от джобните си пари за организиране и провеждане, за печатници, транспорт, охрана. НА НОВИ ИЗБОРИ В НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ ЩЕ ГЛАСУВАМ САМО АКО В ТЯХ СА ПРЕМАХНАТИ ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ЧЕТАТ,ДА ПИШАТ И ДА ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. АКО СЕ ПРЕМАХНАТ ВСИЧКИ ОНЕЗИ КОИТО НЯМАТ ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ (ОСМИ КЛАС) Зругото е да пърдите срещу вятъра за да не мирише

Дали си наясно, че няма значение дали 600 000 или 700 000 не са гласували, защото се броят само гласувалите

Е тогава къв ти е проблема -нека да смятат, че българите са 9 000 000 както бяха при Т.Ж. Не количеството определя качеството на изборите! Но щом искате и неграмотните за 50 -100 лева да ви решават изборната победа -хайде спрете да плачете и ИЗМИСЛЕТЕ ДРЯГА ПЕЧАЛИВША КОМБИНАЦИЯ! ТЕЗИ ПАРИ, ЗА ТЕЗИ ИЗБОРИ СА ПОХАРЧЕНИ! ИСКАТЕ ИЗБОРИ ВАДЕТЕ ПАРИТЕ ОТ ДЖОБОВЕТЕ СИ И ГИ ОРГАНИЗИРАЙТЕ ПО ОБРАЗ И ПОДОБИЕ... Смешен плач!