Готов е Планът за безопасност на Паметника на Съветската армия

Той е предаден за одобрение от компетентните органи на СО. От областната управа увериха, че въпросът за преместване на скулптурните фигури и барелефи се придвижва "по възможно най-ускорения законов път"

Обратно в новината

Коментари - Готов е Планът за безопасност на Паметника на Съветската армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народ, който не знае миналото си, няма бъдеще!

Трайчо Трайков ще бъде кастриран а по-късно ще отиде на два метра под земята

“Посолството”, което ни счита за Задунайская русская губерния е руското! Русофилистиците разбират под “посолството”- американското, така им внушават от БСП, Вгъзраждане, Леваците, все руски слуги-агенти. Русофилистията у нас трябва да се изкорени с огън и меч!

Ама много е странно, когато някакви маймуни започнат да ни изкарват малоумни, че Кирил Петков като е говорил за одобрения на назначенията от посолството е имал предвид руското посолство! Записът седи, вземи го изслушай, твар нещастна и после говори чия губерния сме, краваропитешка подлого!

Лъжеца продължава с една и съща лъжа. Паметник на американски или английски Венци загинали при бомбардировките над България, когато още сме били съюзници на Хитлер, няма на територията на България. Същия този паметник се намира на територията на американското посолство, или с други думи намира се на американска територия. Но пак интересно защо ти и твоите комунисти не построиха паметник на германските летци, загинали защитавайки небето над България. Сега аз нямам нищо против митрофанова да си строите които си иска паметници на територията на посолството. Но паметник на една лъжа и на една окупация няма място на територията на България.

Да бъде демонтиран и предаден на руското посолство да си го закара в Русия. Заедно с альошата и всичко останали фалшиви паметници.

Крепостничеството в русия никога не е приключвало, когато комунистите са избили царското семейство и са взели властта просто крепостните са минали под робството на друг тиранин.Та нищо никога няма да се оправи, няма надежда, но ние не сме като тях, свободни сме вече повече от 30 години и е крайно време да заличим всички символи на съветската окупация!!!

Американците се гаврят с България, но някои тъпаците си мислят че ги е дерт за тях... Когато аз сляпо вярвах в демокрацията (преди 30 год,) същите тези боклуци бяха комунисти, когато утре падне Украйна и Русия и Китай оглавят новия световен ред, те пак ще са със силния на деня....

Противен случай отдавна щеше да си в Русия или Китай.

А готов ли е планът за излизане от кризата щото цените си скачат и хората изнемогват Абе кво питам то тва не е важно

Къде е тая криза ? Хората масово са по курортите на нашето, гръцките, турските, че и по-далеч, е сигурно има и някви неграмотни или ниско образовани копейки, които не могат, на за тва са си виновни сами, държавата небе длъжна да ги издържа.

Колкото и да ревете МОЧА отива в историята, по-добре внимавайте да не си докарате някой инфаркт от злоба и простотия :) хахахаха

Защото натам ни водите! Какво още трябва да съборим и уникожим, за да е доволна Галя от посолството?

Трябва да се примирим с руското робство ли?

А да се примирим с Американското робство ли Ха...

Ние сме европейци, не вмирисани крепостни ватници !!! Ние сме членове на ЕС И НАТО !!! всичко, което напомня за 45-годишнста съветска окупация трябва да бъде изринато със земята, а всеки, който симпатизира на кремълския военнопрестъпник да бъде подведен под съдебна отговорност, за проповядване на фашизъм, точна както тези, които подкрепят Хитлер !!! Между Хитлер и Путин няма никакви разлики !

Какъв европеец си ве дрисльо със 600 евро заплата дееба миячите на чинии

Пешо, ние инженерите получаваме няколко пъти по-високи заплати от тази, която си споменал дори и в България, но ти няма как да знаеш това :)

Никой няма да мести МОЧА. Всичко това е част от предизборната кампания за местните избори. Целта е да се раздвижат към урните сънливите напоследък лумпен-електорати.

Опитаха се да запалят палатките. Пълен украински сценарий. Не го ли виждате, хора??? А вие медиите, спрете да слугува на това посолство! Ще останем без държава, това ли искате???

Не пускай фейкове ватник въшлив !!!

Има запис какво точно се е случило- опитали са да запалят палатки с факли. До гражданска война ще ни доведе тази злоба!

По нито една медия, дори по копейкаджийските го няма това, сигурно тия ватници са се напили и само да си запалили палатките, точно както нацистите си подпалиха Райхстага !

Ние медии нямаме. Имаме радиото чиито на американското посолство Отидете на страницата на Деян Николов, има видео.

И защо трябва да търпим прости москалски подлоги. Какви са тези палатки там. Това ктмпинг ли е, нагли копейкаджийски изчадия.

мръсни, долни предатели...

Май докато не стане гражданска война няма да кротнат "демократите" и докато не ги унищожим до крак. Най добрия "демократ" е мъртвият "демократ".

Т.е. каквото путинофилите кажат, трябва безприкосковно да се изпълнява. И защо?

Поредното фашистко изказване на симпатизант на "Възраждане", това е подсъдимо по цял свят, не мога да разбера защо се толерира тук ?

Държавата ни е много слаба и тежко корумпирана, факт е, че не иска, и не може да забрани проруски, антибългарски партии като БСП, Възраждане, Левица, Атака, които са агенти на русия, която ни обяви за враг, което автоматично значи, че и тя е наш враг, а нейните шпиони са национални предатели и мястото им е извън закона, в затвора. Академика и кликата му са безгръбначни амеби, които само на думи са евроатлантици, а де факто седят на два стола, европейски и азиятски. Нужна е твърда ръка, не пишлегари като сегашните, които даже не смеят да бутнат МОЧА, а прехвърлят събарянето му като горещ картоф на Общината, тя пък на Областната управителка…

Единствено вярно е, че си еврогей! :-) Такива идиоти вече са ни в повече!

Паметника на търг а парите за детски градини!!!!!

Моча трябва да се събори и да се вдигне паметник на Митрофанова, Костя Копейкин, Радев и Нинова

оградете го - може да има куршум в цевта ва жендарье

А "Боец" що за организация е? Защо ми се струва , че са твърде кафевички?!

А израждане каква са? А копейкин е снежанка ще знаеш.

И да го махнете и да не го махнете, факта, че победиха хитлерофашизма и набучиха червеното знаме над Берлин не може да махнете и затова ще квичите и ще се гърчите от злоба докато сте живи

Май ти се гърчиш от злоба, че СССР и НРБ никога няма да се върнат и ще трябва да продължаваш да гледаш как способните и трудолюбивите просперират, а ти и цялата ти нищожна фамилия мизерстват.

Ще се върнат, но този път с масов погром над "демократи" и ще изчистим и тях и семето им. "демокрацията" се изкоренява само с жестокост и смърт на "демократите". Този път няма да се повтарят грешките от Народния съд и няма дапима милостхи затвор за "демократи".

Сульо, голтако прост, ти не разбра ли че и в раша цоциализъмът умря. Никой не иска вече да храни некадърници като теб.

Ще го сполети съдбата на безродника Евгени Бакърджиев. Господ го наказа жестоко за поука и назидание на краварските злобни фашистки предатели.

Откога вие комунагите вярвате в Годпод?

Признателност към Червената армия? Ще повърна в куфарчето за акане на Путкин.

През призмата на настоящата политика и философия - този паметник трябва да се махне! На негово място трябва да се сложи правилна фигура за настоящите времена! Ейхман примерно.

Продавай на търг. Народът ще се реди на опашка, да купува парченца и да си го носи вкъщи.

Сините проститутки са готови да лапат на макс за долари! Ако им платят добре, и майките си ще опикаят и демонтират. Най-гнусните политици са точно помиите около ДБ - наследници на тежка червена номенклатура, които се нагаждаха по време на соца и после по време на "демокрацията", която те направиха такава, че 7% от 39% от общо гласувалите, да управляват. Гнус! Всички които не уважават историята си, историята ще ги изпрати на бунището. Умирай те дб! Вие сте не повече от 5000 платени дроги от жълтите павета.

Червените проститутки са готови да лапат на макс за рубли! Ако им платят добре, и майките си ще опикаят и демонтират. Най-гнусните политици са точно помиите около израждане - наследници на тежка червена номенклатура, които се нагаждаха по време на соца и после по време на демокрацията, която те направиха такава, че 2% от 39% от общо гласувалите, да искат да управляват. Гнус! Всички които не уважават суверена си, суверенът ще ги изпрати на бунището. Умирайте изрожденци! Вие сте не повече от 5000 платени дроги от жълтите павета

Който не може да победи Рисия се сражава с паметниците и. Предлагам мразещите Русия да си вземат по една Вуду кукла и да я бодат с карфици. Дано им помогне на психиката…

Русия е победена от 1990 година и връщане назад няма. Но теб никой не те спира, заминавай за вокзал и на Москву.

Те психо десните олигофрени да посмеят, после ще им демонтираме соросоидните чугунени глави! Малоумни десни дебили, без плюене по миналото, не мога да предложат нищо. Дори не могат и по бойко да плят, че ги ебе, или по пп-тата, които ги крепят анално. Деби и малоумната наркоманска психо-десна помия!, когато и да изчезнат сините изкуфелници, все ще е късно.

Ако БСП и "Възраждане" допуснат това беззаконие и тази гавра с историята, най-добре да се саморазпуснат или да се слеят с ПП и ДПС!

Кой ден, месец и година скъсваме с фашизма и кой ден, месец и година съветската армия нахлува в България с претенцията, че ни освобождава от фашизма? Колко време разлика има между двете събитя? В дни, ако обичате, хубаво да се види. Предварително се извинявам за крайно неудобните въпроси. Много съжалявам, наистина!

Да ви отговоря. България никога не е късала с фашизма. Във момента фашизмът е основната идеология на управляващите класи в страната.

Излиза, че Съветският съюз ни е подвел така ли? И нищо не е освобождавал. Освен напрежението, разбира се. Тоест, този паметник е едно недоразумение в такъв случай - следвам ви желязната логика. Извинявам се, че питам така направо, но...вие какъв точно тип идиот сте - натурален или платен?

Боже, на копейките ще им бутат тамагочито. Сега, ако искат да се възбуждат от съветския чепик ще трябва да ходят до музея.

Цялата разправия заради Програмата за сигурност на моча, ли е?

Нашичките! Бързат, че войната може да приключи и тогава няма да имат с какво да се разпишат пред господарите си;)))

Като ги трепат следващият път от Сащ ,никой няма да плаче за шопото..

Трайчо е една куха кратуна..С педеразки поглед.

Трябва ли да викаме :,,да живее хамерика?! Защото нашите управници и се кланят! Само питам;)))

Няма нужда... а вие викахте ли навремето "кпсс-бкп" на манифестациите?

Представи си-НЕ

Ами, някакси не ти вярвам... :))))

И не те задължавам да ми вярваш! Нали;)))

Не, разбира се, малко ме вълнува... :)))

Де! И аз това казвам:))))

Не е задължително, може и GOD BLESS AMERICA! Но по-добре е: THANKS UNCLE SAM, WE LOVE YOU!

Да знам ,кога ще махнат паметника на онези които са бомбандирали България! Защото това ще даде баланс;)))

може да провериш.. техния паметник махан

Питах за англичаните;)))

Ако пише, че е изграден от признателната БКП, нямаше да има недоволни. Да си намерят частен терен, да си го сложат и да му се кланят колкото искат.

предлагам на двора на копейкин да го турнат

Трайчо за министър не го биваше. Беше пълна излагация. Но ето, че става за кмет. И това е точният човек на точното място. Браво на него! Намерил е своето място в живота. На следващите местни избори, софиянци биха могли да издигнат кандидатурата му за кмет на София. Съвсем сериозно го казвам и предлагам. Смятам, че като кмет на столицата ще свърши доста полезни работи, които други кметове не са успели да свършат.

трайчо, с кеф ще блъскам кухата ти кратуна докато или тя, или паметмника се счупи! БОКЛУК ДОЛЕН!

Ако се махнат скулптурите върху постамента и се сложат други, а също се махне табелата с надписа, този паметник може да се запази. И да стане Паметник на украинската армия или Паметник на загиналите за свободата на Украйна. И това ще бъде може би най-големият паметник на украинската армия в Европа и света. Може би дори в Киев няма да има толкова голям украински паметник. От Брюксел и вашингтон ще спечелим овации и ще гледат на страната ни с друго око. А и ние ще докажем на дело, че сме един лоялен и верен съюзник на западните държави. И най-добри приятели на Украйна и украинския народ.

една лопата в потурнашката ти кратуна!

Сериозно ли го мислиш това?! Ако да значи си дебил

Оф пак се разсмърдя… Руските тролеи налазиха и тази новина/\

Този път своевременно се справиха, а кога ща има план за обезкостяването му?

Бутай МОЧА - символ на робството на българина от Масква.

Хора Българи не пращайте децата си да учат на запад Оксфорд и т н промиват мозъците им и стават идиоти После се връщат и съсипват държавата....

В идиоти ни превърнаха от СССР и още си личи при такива като теб, дето упорито държат и децата им да станат като тях.

Глупако от газъ си акъл не искам.. Бъди щаслив

И да уточним синът ми въпреки че е в инвалидна количка завърши Софийски университет и със сигурност е с по висок коефициент на интелигентност

Аз ,съм за ! Българите си го заслужават!

КВИ БЪЛГАРИ БЕ :)) ПАСМИНА ,ОВЦЕ! МАГАРЕ ДА СЛОЖА , ЩЕ ВЪРВЯТ СЛЕД НЕГО

За сведение на пътниците и посрещачите, големия кораб категорично тръгва към музея на Историята.

Паметника няма да го преместят. По една проста причина: с преместването му едни 'ора ще останат без номер в живота, ще останат без реплики, без задача, без мисия- защото мисията им ще е изпълнена и те самите ще станат ненужни. Животът им ще остане без съдържание... най-вероятно и без грантове.

на простотията. а след това се чудим кой, как и кога ражда омразата. Важното е народът да няма почва да се обедини и всеки да е дори в противоречие със себе си.

" О неразумни юроде поради що се срамиш да се наречеш българин. " България и минала през много кризи и сега ще я бъде, въпреки прозападните отрепки.

В Германия за отричане на нацизма, те вкарват в затвора. И в България за отричане на фашизма, може би трябва да вкарват в затвора. Ако не бе дошъл тук Трети УКРАИНСКИ фронт, към кого се обединява нашата армия, да не мислите, че щеше да е по-добре? Абсурд е да ни оставят. А такива като Чърчил са викали, че държава България не трябва да съществува. Щяха примерно да ни разцепят и раздадат на други. И виновните са фашистите тук. От общината пак ли ще прекръщават булевард Евролги Георгиев на Хитлер и Мусолини като 1940г?

Няколко дена не могат да намерят келеша с поршето в центъра на София, паметници тръгнали да махат. Кретени. Както и избиратели и подкрепящите ги.

Руският тролей не спи от страх, че някой ден ще иде на бунището потънал в прах.