Горяха "Царските конюшни" в София (видео)

Очевидци от съседно заведение успокояват, че няма жертви

Обратно в новината

Коментари - Горяха "Царските конюшни" в София (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е собственика на тия конюшни?

Този филм с подобни "пожари" вече сме го гледали!!!

Докога, бе, селски кретени, ще унищожавате старите красоти на София с цел ново строителство и печалбарство, докога??? Или сега, преди да ви смачкат, гледате да се налапате до пръсване, но нали знаете, рано или късно, но все ми се струва, че това време наближава, ще се пръснете и от вас ще започната да излизат змии и гущери! Жалко само за съсипания град. Май е време да се прибирате у дома и там да палите и засдтроявате на воля!!!

Софианци, не виждате ли приликите с пожарите не тютюневите складове преди 2 или 3 години в Пловдив: 1. Пожарите са умишлени и засягат паметници на културата, които са изоставени умишлено от държавата. 2. Пожарите пламват в малките часове на нощта и за кратко време обхващат целите сгради. 3. За пожарите обвиняват клошари, заспали със фас (изпушен от друг и взет от боклучийската кофа). 4. Държавните мъже и жени заявиха тържествено, че ще възстановят красивите стари сгради, но и досега никой не ги пита. Никой не пита и за обещанията им. Вижте срещу автобусната гара "Юг" в Пловдив как грозно стъчат останките и чужденците се питат дали не сме бомбандирани. 5. Никой не смее да ги разруши и да строи, защото ще започне да се пише, че той ги е запалил. И така, всичко ще стои в застой и разруха, докато не се намери още някой клошар да пуши в тях. И това ако не е абсурдно!!! Държавата и общината нямат решение. Най-добре е за тях да бездействат, а след това да се бият в гърдите, колко са велики. Граждани, идват местни избори - питайте ги, защо изоставиха сградите, а не ги реставрираха. А и си направете извод! Братя софианци, вижте Пловдив днес, за да разберете как ще изглежда София утре.

С нетърпение чакаме да ни кажат кой клошар ги е запалил. Щото страшен студ това лято. Топлият се хората.

Умишлено е разбира се! БСП нали казаха,че ще свалят ГЕРБ,сега следват палежи,атентати,клатене на държавата за да се върнат отново на бели коне и да досъсипят всичко...

Ако БСП или който и да е Свалят и осъдят тези ГЕРБ етастки изроди , ще ги избираме и паметник ще им направим. А денят -нов национален празник .

В България под ГЕРБерастки ботуш може да се случи абсолютно всичко . Никой не е изненадан . Народ от Мазохисти !!!

КУрнелиьо,млъкни!

Ами това е, не сме никакъв народ, ами сме мърша, както беше казал един мъдър човек!

Явно не си случил на народ, потърси си спешно друг.

Отдавна съм го намерил преди 25г и не съжалявам-мисли му ти.

Потърсете си друг народ! Държавите по света са към 196.

Утре и александър невки ще подпалят стига да може да се построи мол там. Това е бг бизнес - мутри.

Безобразие, това според мен е 100% умишлен палеж, ненаядоха се тия алчни копел.та и ненаяли се нещастници, дано се задавят от привилегиите после, баси тъпата държава сме, да не може едно нещо да опазим.....

Не знам, тези които наредиха умишления палеж, не се ли сещат че народа не е глупав и му е ясно че апетитен имот като Царските конюшни няма начин да не е умишлен палеж...

Ха-ха-ха народа не е глупав и какво ще направи като се усети, че е умишлен палежа. На нас винаги всичко ни е ясно ама не правим нищо по въпроса

... това е една от най-апетитните за предприемачи сграда в София, в центъра на София, която е и паметник на културата... Пожарът 100 % е умишлен като в Тютюневите складове в Пловдив... Ми да я обявят на открит предприемачески търг, с условие да се запазят фасадите, а нагоре там може да се строи на височината на отсрещната сграда централа на царистите от НДСВ и на комунистите на Първанов/Петков от т. н. АБВ... Иначе се знае че там тече дело по далавераджийска "приватизация" - "оценителка оценила" кв. м. за позорните 90,00 лв., като там цената е минимум 900,00 лв. на кв. м. ...!?! Досущ далавера като това на приватизаторката на Иван Костов-СДС, лъжливата и крадлива другарка Нинова, водачка на партията мафия с "визия" БСП/БКП...

Ти на строителната мафия предприемач ли и викаш!!!!!!!!!То в големите градове стърчат кранове във всяко теренче!!!!Умишлено се отнема възможност за живот в малките населени места за да има фронт за далаверата на мафията!!!!!!!!!!!!!

Потърсете Ваклин и Иванчева :)

Пореден удар по българската култура и държавност :(((

Народ ли хи хи ...виждам едно стадо което е съгласно да го лъжат и крадът и е....т.

Изгорете всичко, ма...цата ви мръсна, барабар с хората.Не ги натъпкахте тия ваши бездънни търбуси!Огън да я гори тая отвратителна държава.

Горяха "Царските конюшни" в София, тъй като има заинтересовани лица който искат да бъдат унищожени и на това апетитно място след това да построят небостъргачи. Възможно е да се повтори случаят с бившата кметица на Младост.

На практика ни се казва- Ето така се става европеец по метода на ГЕРБ. Ами ако вместо пожарникар имахме водопроводчик- какво ли щеше да става?

Б.Борисов има изказване пред пожарникари в Созопол че е участвал в гасенето на пожар възникнал в резиденцията на патриарха и от благодарност е получил от патриарха една библия. Защо не се е включили и в гасенето на пожара на царските коньошни?

Ся сички софийски ченгета сигурно са на лов за клошари и ще видите, че до обяд още не намерят тоя от тях дето дрогиран и пиян си е изтървал фаса, от който е почнал пожара.

По-скоро е запалил огън да се стопли!

Подобни събития са добре планирани...

Вчера клошаря -подпалвач от Пловдив е бил забелязан да си допива бирата в заведението отсреща ... После тръгнал на стоп към Варна .. , че там нещо до плажа имало за оправяне

Там, където стъпи гербаджия - там трева не расте, но пък земята гори.

Така нареченият преход направи от България една гадна, просташка, мутренска държава населена предимно от овце, но се срещат и телета и свине. Срам и позор за нацията, като почнеш от вожда, минеш през държавната администарция, съдебна система, прокуратура, милиция, и завършиш с циганите.

А колко и откъде даде свинярската щерка да ги купи. Цацаратурата, и тоя момент е проспала.Унищожиха ЦЯЛА НАЦИЯ

Защото нацията СПИ ДЪЛБОК ЗИМЕН СЪН!

Не можаха да се разберат кой да ги гепи и решиха проблема държавната мафия.

Мисля умишлен палеж.

да има спасение от това чудно управление. ТЕРМИНАЛ № 2.

това да им е целта. За да има място за друго население. Аспарух, Аспарух - язък.

А защо аз трябва да напусна? Защо не тиквите, които ни управляват?

Сега, за поука на наглеците, тоя терен да го обявят за парк през следващите 100 години.

Ако имаше държава ...

Ясно е и за бебетата, че палежът е умишлен, защото някой мутрафон иска да строи я молче, я нещо друго там...

Мутрите неможем да ги съдим тук ,защото няма Съд ! Най-добре да ги съдим в Европейския Съд и те да разследват тази ШАЙКА ,ако трябва всички ще отидем свидетели на техните кражби ! Фандъкова е виновна в случая !

Голям зор докато се освободи този терен. Сега да накарат собственика да ги възстанови....

това е България. Мафия алчност, мафия алчност. Справедливост законност и ред никога няма да има. В мечтите също няма да има. Стана модерно да се граби, краде и какво ли още с цел ПАРИ. Това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ.

Трябва да се пита Фандъкова защо Държавна земя не се охранява ! Всичко е Умишлено ,каквито и версии да си измислят ! Възможно е да е замесена и Фандъкова ,пак ще се прави на луда и да ръка ,с очи като плъх в брашно пред камерите ! Нищо не остана през управлението на тези Хуни от Герб ! Всичко разграбиха ,унищожиха ,ограбиха ,Афери и пак Афери ! Фандъкова на съд !

Супер....сeга ще построят един мнооо як Mall или един от ония ВИП блокове! За ВИП анцунги

,,Освобождаване" на терени за строителство. Вчера тютюнев склад, днес ,,конюшни". А утре ....?

То пък и да излязат с обяснение, някой ще им повярва.

Ако не им давате да строят, те си го палят. Ако някой кмет не им разрешава, отстрелват си го. Мафия.

В сикаджийска държава - сикаджийски похвати.

Това Омразно Правителство което направи Хиляди Гафове трябва да си ходи и да се готви да го разследват и вкарат в СЦЗ ! АФЕРИ ,Афери ,Афери на Борисов !

a до къде стигна сделката със земята под тия конюшни? ако вече са я потвърдили и в съда - работата е ясна. новия мол ще бъде дигнат за 2-3 години... бе то друго си е когато купиш такава територия за няколко хиляди лева... щото била застроена с културни паметници... още от времето на варварите се знае - пред огъня отстъпва и култура и закон и сичко

Герберизация и на това атракрино място. Държавата на мутрите.

Те, лакомите имоти в центъра на София имат тоЙзи си навик - да се самозапалват, когато общественото мнение пречи на приватизацията. Сега вече има още един "освободен" парцел за пътя на прогреса, стабилността и икономическото развите. А "светлинките" на този пожар - освободител ми напомнят, че сега се хвърлят едни луди пари и бившият Партиен дом на БКП става основна сграда на Народното събрание от тази есен. Та се питам, кога да очакваме самозапалването на старата сграда срещу паметника на Цар Освободител? Я кво хубаво имотче шЪ сЪ освободи! И както пее един български политик - Светльо: Нема сЪ пУашите бе копеУета! Контролираните пожари не излизат извън границите на съответния имот! Премиерът ние виден от всякъде огнеборец - всичко е под контрол и ситуацията остава стабилна!

Така започва всеки нов строеж! Мутренска работа! Продажбата им беше извършена от оназе седесарска гни да, да се помни! Честит ви нов МОЛ с офис площи.

Какви пожари, какви пет лева... Беше дъжновно снощи.

Има едно нещо дето не гасне в дъжд. Керосин. Па все пак трябва да го направят отговорно и професионално, че фирмаджията не им се плаща за съседни сгради.... И да стане като в Сан Франжиско

Мафията ни Управлява и действа по мафиотски ! Борисов трябва да бъде Арестуван и Разпитан от ДАНС !

ша го питат бе,за кебапчетата на нинова ли?

На кастинг в танцувалната агенция з

кой са в ДАНС

Колко прозаично. От 92-93г., когато изгориха карнобатските лозя.., та до сега

че покрай добитъка си хората от С

че покрай добитъка си хората от С

Пак ли някой клошар не си загасил фаса ... и все в спорни имоти се случват тези инциденти ...

Далаверата с този апетитен имот започна с решение на предния областен управител, посочен лично от блюстителя на морала Радан Кънев. И двамата до последно отричаха очевидно доказаната им вина с документи. Дано поне областният го осъдят, защото почна дело срещу него.

Старото кино на Паметника Левски Тютюневите складове Пловдив Царските конюшни.... Има и още маловажни.... И тях ги събориха през почивните дни. Просто е, всички обекти на това наследство като се подпалят или съборят, да стават автоматично държавни за поне 100 години докато измрат всички схемаджии...

Царските конюшни светят като коледна елха.

Няма нужда да се търси кой ги запали ? Който беше ги купил за жълти стотинки с помощта на Областния управител и министъра ! Тогава Фандъкова се правеше на ударена с мокър парцал ! Вече 10 години това проклето Управление на ГЕРБ ни ограбва и краде откровенно пред очите ни и трябва да бъде наказано след като дойде Национално Отговорно Правителство ! Долу ГЕРБ и техния фашистки ръководител Борисов ,Унищожител на Българския Народ и Нация ! За времето което Управлява Борисов си купи ОСТРОВ и ЧЕЗ -България и разни малки покупки по няколко милиона ,ДАНС трябва да открие тези откраднати пари и да ги върне в бедната България !

Щото комунета и демокрстчета не се пробваха да харижат и НДК..... Не че не е отчасти с неизгодни наеми :)

кой БЕЗНАКАЗАНО източваше бюджета чрез "управлението" си на НДК-то?! Та този "красавец" нали беше близък приятел на Бочко и на един мустакат дето бастиса КТБ-то! Защо си мислиш че цялата борба за власт е с цел подобряване благосъстоянието на народа и укрепване икономическата и политическа мощ на държавата?! Горчивата истина е че цялата борба за власт е борба за личното добруване и забогатяване, за сметка на народа и държавата, на всеки "политик" и за лично участие в заграбването на имоти и пари!!! Това е истината!!!

Нашите слязоха от Бузлуджа!

Явно собственика им е драснал клечката. Колко му е да дадеш 50 лв. и шише спирток на някой клошар да го запали. Сега ако има държава да наложат забрана за застрояване на парцела за 100-200 год. напред. Аман от ганьовщини в тази държава

и за парламента,и да направят публичен дом

Ами той...ПАРЛАМА/мента си е отдавна ТАКЪВ ДОМ бе ! "Обединените" не са единствените "труженички" на Боко в него...