Горя катедралата в Нант: умишлен ли е палежът

Изгорял е църковният орган, стъклописите са изпочупени

Обратно в новината

Коментари - Горя катедралата в Нант: умишлен ли е палежът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Франция умишлено и целенасочено се разрушават църкви и катедрали. Но пък се строят джамии. Бях изненадан да видя новопостроена джамия и в малък град в Нидерландия. Някой хора работят. Други - спим.

Ludiamaus

Нещо май се сбъдва около писаните стихчета на Мишел дьо Нострадамус. Няма нищо случайно в природата!

Ludiamaus

Гещо май се сбъдва около писаните стихчета на Мишел дьо Нострадамус. Няма нищо случайно в природата!

Араби и негри са запалили сградата... Трябва да запалят ислямската джамия в центъра на София пред ЦУМ.

Един милиард евро. От злато дая бяха направили...

Ей, умишлен ли е палежът, та умишлен ли???Е, ми не е умишлен, случайност е. Влезли са едни набожни ислямисти да си запалят по некоя и друга свещ и в суматохата се случват такива работи.

Каквото са неграта в Америка, това са ислямистите в Европа, а при нас - циганите. Все унищожители на християнските цивилизации.

Ислямът се развихря. Меркел е престъпник номер 1 срещу европейските християнски ценности. Сега се усети, че с ислямските термити няма да има никаква полза, и иска да ги връща към нас и към Балканите. Но, късно е... те са вече над 4 млн само в Германия...и това са новодошлите! А в горката Франция над 40% от населението са араби, негри и има вече градове, където белите хора са на изчезване! Ислямистите там вече имат повече джамии отколкото в техните държави... Въобще, тежки времена предстоят за Старата Европа!

Възможно е да са гостите, инаковярващи. Това става много скоро след превръщане на св. София в джамия. Не е случайност.

Винаги има революционери! Ще рушат скулптури, дали са ИДИЛ или афро, разлика няма... Всеки бунтар руши и гори миналото...

Папкат социални помощи и нямат работа

Това са арабите и неграта

които ЗаПАДът явно много си обича.

Западните гейове се отказаха от християнството и мислеха, че ще си живуркат в техния Содом и Гомор вовеки. Да, ама не. Винаги са били с гнусните манафи, християнството изобщо не ги интересува, а православието откровено го мразят и съсипват православните държави. Но ще се играе мача реванш.

Скоро няма да остане незапалена катедрала във Франция. Промяната на етническия състав и ислямизацията вървят с пълна сила и унищожват една велика култура.

ван дер любе / клошар/ не си е загасил добре фаса... справка - складовете в Пловдив.

ЗАЩО ТОЧНО ФРАНЦИЯ ? МАЛКО ЗАМИСЪЛ ВОДИ ДО ... ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ... А ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ И ФАКТИЧЕСКИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ...РАВЕНСТВО, СПРАВЕДЛИВОСТ, ПРЕМАХВАНЕ НА МОНАРХИЯТА КОЯТО Е ЕДНА ОТЖИВЕЛИЦА ... СИРЕЧ - УДАРЪТ Е ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО Е СЪЗДАЛА ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ И ВЪЗ ОСНОВА НА КОЕТО ЖИВЕЕМ И В МОМЕНТА ... ИЗОВД: МАСОНИТЕ СА ФАШИСТИ!

ПРИЯТЕЛЮ, ИМА ЛОГИКА, НО ПЪРВАТА СТРАНА НА МАСОНИТЕ НЕ Е ФРАНЦИЯ, А САЩ!!. ВИЖ КОИ И НАЙ-ВЕЧЕ КОГА ГО СЪЗДАДОХА. ФРАНЦИЯ Е ВПОСЛЕДСТВИЕ, КАТО ВКАРАХА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАТЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ОКОЛО 30000 И ЗАДЕЙСТВАХА ЛОЗУНГА LIBERTE, EGALITE ET FRATERNITE С КОЙТО УНИЩОЖИХА НАД 800000 ДУШИ ОТ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА И АРИСТОКРАЦИЯТА. ПАРИТЕ ЗНАЕТЕ КОЙ ДАДЕ, ИЗПЪЛНЕНИЕТО СЪЩО. ДАЖЕ И ДНЕШНИТЕ ФРАНЦУЗИ НЕ ГО ЗНАЯТ И ЗАТОВА ЯДАТ ДЪРВОТО ОТ ОНИЯ....РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ ВИЖДАТ. КОМУНИЗЪМ +ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ!!!!. A BIENTOT

"ВИЖ КОИ И НАЙ-ВЕЧЕ КОГА ГО СЪЗДАДОХА." И Кои го създадоха ? Сорос? Ильоменатите? Хапе те нещо кучето май...

Много тъпо смесване на времена и епохи. Не е лошо човек да чете. От време на време. Не и доскоро!

1. Жените получават избирателни права. 2. Жените,понеже винаги са малко над 50% от населението, гласуват с лекота за създаването на социалната държава, включваща социални помощи и пенсии. 3. Жените спират да раждат, което означава, че няма да има кой да плаща въпросните пенсии и помощи в бъдеще. 4. Политиците се виждат принудени да внесат работна ръка от изповядващите патриархат пустинни общества. 5. Победа на Аллах в Европа.

Само дето работната ръка се оказват пиявици на социални помощи и положението става още по-зле.

Точно. Боже, колко заблудени овце имало още...Внасяли им работна ръка....хахаха

Е ТОВА 21 В ЗАГЛАВИЕТО ТИ ?

Това е защото е ИлЬоменат Панимаеш?

Жените спират да раждат, което означава, че няма да има кой да плаща въпросните пенсии и помощи в бъдеще. Жените спират да раждат, защото алчните работодатели не дават на мъжете достатъчно, за да издържат семействата си и по този начин принуждават жените да работят. И да, наистина няма да има кой да плаща помощи и пенсии за в бъдеще и на тази ваша проклета безбожна и алчна цивилизация ще й дойде края. Онези от пустинните общества са прекалено "човеколюбиви" с вас, алчните гейове. Трябва да извадят ятаганите и да ви мятат по-бързо. Ама и това ще стане.

До 36, На нежелаещата да ражда жена, алчните работодатели са й криви. Обяснете ми как негърката и циганката, живеейки съответно с долар/лев на ден, успяват да родят средно по пет-шест негърчета/циганчета, а в същото време в страни като Япония, Южна Корея, Испания, Италия, Финландия, Канада и Швейцария, където стандартът на живот е по-висок от българския, раждаемостта е по-ниска от българската.

отговорът се крие в образованието.

Каква "работна ръка" са тия неграмотни, но диви и ебливи примати ? Та те не идват в Европа да бачккат. Те идват само да лежат, да ядат, да серат и да ебат. Още ли има малоумници, които вярват в мита за внасяне на работна ръка, която да изкарва пенсиите на европейците ?????

мигрантен ги почнаха по домова книжка! а и света софия - на джамия. ИСЛАМИЗАЦИЕН!

Палят ги...

Явно аллаха много помага при запалването на християнските храмове. Така ще е след като не следват примера на Турция със Света София

1. Вкарваш милион мюсюлмани мигранти 2. ??? 3. Горящи катедрали