Найденов: След суджука идва ред и на ракията
Ние трябва да имаме самочувствието на нация, която дава хубави неща. Започваме с „Горнооряховския суджук”. Имаме намерението да защитим и гроздовата ракия.
Обратно в новинатаКоментари - Найденов: След суджука идва ред и на ракията | Днес.dir.bg
Коментари
ИДВА И ТВОЯ РЕД НЕ САМО НА СУДЖУКА И РАКИЯТА , КОЛЕДА Е . ИДВА И ТВОЯ РЕД , ПЪК И ТИ СЕ ПАДА.
Евала, министъре - то суджука без пиенье не върви хич биля. Ама давай по-бърже, че да не си останем и без мезето.
Не мога да разбера на кой се плаща, ако искам и моята фирма да прави суджук питах в министерството - те само се подсмихваха подмустак.
колко много неща направи това правителство в областта на храните!Браво,ние непредубедените българи ви благодарим!Да сте живи и здрави и да управлявате още много години!Сега разбрахме какво значи да имаш кадърни управленци,че то какво беше-заменки,"разменки""Батко","Братко""Пенсионерски разходки" по "нашите хотели",бетониране на морето,"процедури" за "нашите" фирми,псевдоремонти,Бузлуджа,кебапчета,тъповати речи,"партиини сбирки"с нашите пари,пленумчета,лакардиики,"сопи","смешници","циркаджии","разпищолени"и тем подобни!Ужасна простотия!
Нали ме знаете, че нещо недовиждам, та гледам кадрото и си мисля, туй момче да не би само` да ги опитва тия пусти вредни храни, що ли? Ма много буза, много салтанат напоследък, да не са му уроки. Но щом е за благото на другите, нейсе, халал да му е...
Нищо не си разбрал, ама нейсе, И да разбереш все тая :) Яж си там химията която си купуваш и си мисли, че всичко е наред.
Хайде да видим дали няма да има спекула с цените. Традиция е всичко написано и казано по медиите че няма да му се увеличава цената да става точно обратното.
Хайде да видим дали няма да има спекула с цените. Традиция е всичко написано и казано по медиите че няма да му се увеличава цената да става точно обратното.
Още през 2006 има защитени повече от 10 български ракии като наименования за произход, но в Европа интерес към ракията имат само емигрантите от балканските страни. Сърбите и хърватите пият сливовица, а нашата ракия се пие само в български ресторанти в евр. страни Този министър е "търчи и лъжи" и пиар акции
А кой контролира аптеките и хранителните добавки. Доставките на хранителни добавки по заявка не ли точно търговия с ментета?
Дали има интерес се вижда от данните за износа, а не от отзивите на отделни холандци и други. Колко българска ракия е изнесена в Холандия - нула литра
Добри намерения ,но лоши крайни резултати- всичко дето е"стара планина" се различава само по цена от другото-нито кренвиршите са истински /10 лв.килограм/,нито пресните салами... Хлябът по БДС не се различава по вкусови качества от другия-няма нищо общо с ИСТИНСКИЯ ХЛЯБ,който ядяхме преди 25 години... Всичко е фалшиво-както държавата!
Абе то никой не иска и не обича да яде химии, ама като виждиш цената на филе" Елена" че отива към 50 лева за килограм и какво да правиш - ядеш "дупетата"- от Кауфланд и Лидл - по 10 лв килото и си траеш.
Гледах по сръбската телевизия, че сърбите искат да патентоват сливовата ракия, така че трябва внимаваме. Прочетох също така в македонски сайтове, че макетата искат да патентоват лютеницата, или "айвара" както му викат.
Петроооов,Петров ти пък много си спомняш вкуса на хляба преди 20 г. айде стига вече айде няма нужда ...
Айвара не е лютеница. Достатъчна ти е една лъжица и по едно бурканче от двата продукта за да разбереш, колко нямат нищо общо :)
Да, това е първото правителство което прави реални опити да следи качеството на храните. Само факта че въведоха изисквания за хараните в детските градини/ училищата и направиха стандартите за киселото мляко и месата са ми достатъчни да гласивам пак за тях! Друг е въпроса че българското простолюдие не се впечатлява от такива неща и продължава да купува само "наи-ефтиното" в магазина
Всичко ще си иде на мястото . . . . Каквото беше с нашето машиностроене,електроника,електротехника,химия и наука, и разбира се най-великото --- техническа нация, всичко ще си дойде на мястото!!! Всичко се намества по същия начин,та сме щели да защитим нещо от съседите си?
А ямболските милинки? А хляб Добруджа? А македонска наденица? А софийска баница? А русенско варено? А казанлъшки понички? А чирпански кюфтенца? А бански старец? А габровски геврек? А? Да не забравя и яйца по панагюрски. А?
Така и трябва да е ! Само напред !Ние не трябва да имаме претенции към сърбите за сливовицата ,а те към нас за гроздовата,на която и казват виняк и е пълна помия в сравнение с нашата,която си е изцяло наша и се пие повече от сливовата.Само при тях и при нас се казва ракия,румънците си имат цуйка,а гърците узо !Кайсиевата също става за патент !
В град Сува река-Косово шиптарите правят гроздова, която е класи над нашата по магазините.Не знам как ще се преборим.
След това ще бае на бахура, после на бозата, след нея ще провежда тайнствени сеанси със саздърмата и така докато някой прекрасен ден изчезне от нашето полезрение.
Питам аз и искам незабавен отговор: Колко глупака гласуваха за ГЕРБ, очаквайки да има нов стандарт И за лютеницата? А сега - как да я ядем тази лютеница нестандартна и защо гласувахме за вас, другарю Найденов???
Малее, къртиш миФки! Стандарт за бахура! Казвай от коя партия си - следващият път ще гласувам за тебе, защото ми писна от бахур - менте!
След суджука идва ред и на ракията. След ракията идва ред и на Теди от USA. Така никой няма да може да пише и говори глупости без да ни плаща. Само така - да покажем, че България може!
ЧУЛ ТЕ ГОСПОД! 30 ГОДИНИ СЪМ КОНСТРУКТОР НА ИНСТРУМЕНТАЛНА ЕКИПИРОВКА, А СЕГА? НИКОМУ НЕНУЖНА!
По време на троната коалиция мазното беше депесар. та нищо чудно и на имам баялдъто скоро да лицензира.
На вниманието на другаря Найденов! Уважаеми, г-н другарю Найденов, според изследване във форум на популярен сайт, Вие трябва да се покрижите и да извадите стандарт за: 1. Лютеницата, защото заради нея гласува цяла България за Вас! 2. Бахура, защото повече не може така да се яде. 3. ИмамбаялдътЪ, защото подкрепяме членството на Турция в ЕС. 4. Турлюгювечът, заради т. 3 и поради това, че българите са измислили ястието да е със свинско месо. 5. Всички колбаси, произведени от 20 годишно ирландско месо. 6. ... Бе защо ли...
Трахънътъ прави борбътъ, не забравяйте траханата, после кавърмата, после капамата, яхнията, чевермето, сармите, погачата, чорбата, кебапа, кюфтето ... ама и малоумности ...Мироо, брат ми Меркози се чуди дали да има ЕС, а на теб " Процедурата по обявяването на "Горнооряховския суджук" като защитен продукт е отнела на страната ни 2 години и 8 месеца," и накрая се оказало, че "Кипър има локум, който се казва Горнооряховски суджук. Ех широко ми е на душата в тоя ЕС, ех ...