Отложиха с 2 м. поставянето на уредите за фермерското гориво

До 31 октомври да бъде удължен срокът за монтиране на фискални устройства на съдовете за горива за собствени нужди.

Обратно в новината

Коментари - Отложиха с 2 м. поставянето на уредите за фермерското гориво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помислихме, че са отложили поставянето с 2 метра. Пък то какво било...

Sm3hurk0

След изборите ще ги подпукаме ! Сега ще им направим мили очички до изборите ! И пак под строй при урните, ама преди това помислете за кого ще гласувате !

не съм земеделски производител или транспортен "бизнесмен" (казано честно и по-просто превозвач на товари), но искам "да Ви изпратя поздрави" чрез тези които са ви родили, защото преди да стигне до мен горивото е минало през съответните складове и горивозарядни станции и ако имате проблем с измерванията, данъците и акцизите те са там, при крупните търговци на горива, а не са при мен и подобните ми от мижавия ни гръмко наричан от всички ви "дребен и среден" бизнес.

Не оставиха хората да работят. В най-тежкият им сезон ги занимават с глупости. По светът този режим е с деклариране на използваното гориво и плащане на данъци върху декларираните горива. Производители и дистрибутори са тези, които да са длъжни да отчитат с нивомери и пломбирани съдове. Защото те предлагат на пазара горивата и те отчитат оборотите. В случаят се смесват в престъпна глупост два различни режима : следенето на пуснатите в продажба на пазара горива и режимът на контрол само на селскостопанските машини. Кога ще,сложат нивомери на товарните камиони, ж.п. локомотивите, танковете?

От заглавието се разбира, че срока е отложен с 2 метра. Журналята вече понятие си нямат от съкращения и мерни единици.

Всичко се отлага за след изборите, за да не се наруши изборното спокойствие на Дон Тиквун.

Всички мерки, които са свързани с подобряване на събираемостта на данъците не се одобряват. Мрънкат от ЛукОйл до зърнопроизводителите със златна карта "Бентли клуб". А най-интересното е, че когато се появят едни 800 милиона плюс от тези мерки, пак се намира кой да мрънка! Ако можеше мрънкането да е олимпийски спорт, щяхме да сме без конкуренция.

Нещо някой беше казал... там. За бълхата и юргана/де/.