Откриха незаконна мобилна бензиностанция в микробус

Специализирана операция по проверка на търговски обекти, занимаващи се с разпространение на горива, извършват съвместно няколко институции.

Обратно в новината

Коментари - Откриха незаконна мобилна бензиностанция в микробус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общи

Ощи лафове.Факти -кой,кога ,къде.И за колко време е в затвора.Едва тогава може би ще има резултат.Другото е МАФИЯТА.

НЕ ТЪРПЯТ КОНКУРЕНЦИЯ!!! ИМАТ СИ И РАБОЛЕПНА ПОДЛОГА - БОКО ГОВЕДОТО :)

Абе на Лукойл само името е руско бе. И в Русия я мразят.

Тези проверки нямя да стреснат горивната мафия,тай като държавата няма механизми да се намеси на пазара.Само ако има държавни бензиностанции и в тях държавата определи реални пазарно съобразени цени може да има ефект.Време е държавата да открие държавни бензиностанции,ако иска да реши проблема с цените.Другото е прах преди избори.

значи я откриха. А Бойко беше ли на отркриването, да резне лентичката?

Не в микробус, а и самолети-бензиностанции ще започнат да кацат, бензина в Либия е 20 стотинки, а тука 2,30 лв. , това показва в каква МАФИЯ живеем и каква лъжа е демокрацията. Ислямистите ще победят, защото ще отхвърлят юдео-масонските методи на експлоатация.

То водата в Либия е 2 лв литъра братчед а в България е 20 стотинки.Аналогията ти не се връзва.Истина е че петролните фирми ни лашкат и повярвай ми не е само в България така

Защо ли са толкова малко нарушенията или отклоненията? Да ви кажа ли? Защото Бойко публично обяви че ще ги проверява, за да имат време да ги приведат в изправност.А тея дето са открили са некви тъпанари ако изобщо ги има и не е прах в очите.Хайде със здраве.

Откриха незаконна мобилна бензиностанция, скоро ще открият и законна!

"Откриха незаконна мобилна бензиностанция в микробус" - аууу! Една! Не съобщават къде в България са я открили, но в София съм виждал 4 или 5 пъти как подобна мобилна бензиностанция долита стремително при очакващ я в колата си шофьор на бус, за секунди се отваря задна врата, вади се маркуч, налива се гориво, прибиране, затваряне, изчезване. Не си спомням дали имаше кеш плащане. Но тези мобилни бензиностанции сигурно са били законни.

Защо след като акцизите върху горивата са ни най ниски в ЕС цените на горивата не са най ниските

Егати въпроса.Амчи то никой в България не може да ти отговори ве

Защото в Правец така сме решили и точка!

Ал

Толкова проверки, толкова мастило се изписа, а горивата... скъпи!?! Явно има проблеми по бензиностанциите, явно има и картелни споразумения, но явно и някой НАЕДРО дърпа конците, и то така, чи никоя верига бензиностанции не смее да зареди горива внос. Въпроса е защо гонят дребните риби, а си затварят очите за голямата? Да няма картелно споразумение между държавата и Голямата риба?

Имала си крушка опашка;о)) " Двамата са инспектори в отдел за контрола върху качествата на горивата в ДАМТН. В докладните си те описват идентични ситуации, при които началникът им Иво Атанасов ги контролирал по телефона къде извършват проверки, правел им забележки, че инспектират обекти на "Лукойл", понякога ги укорявал, че пишат наказателни постановления и им давал указания как да съставят протоколи за установените нередности. Двамата цитират конкретни случаи на проверки не само на обекти на "Лукойл", но и на "Петрол" и фирмата "Вестранс". Например при проверка в началото на юни на обект на "Вестранс" в Ихтиман било установено, че бензиностанцията няма декларации за съответствие на разпространяваните горива и при извършена горивна проверка се установило, че действително има проблем със съответствието на горивата. Атанасов, който вече знаел, че инспекторите са обекта, им се обадил да изкачат да им донесат търсените декларации. Те обаче не се подчинили и запечатали бензиноколонките и си тръгнали. Шефът им обаче ги върнал да вземат декларациите, което те сторили, но не махнали забраната за търговия с горива. При проверка на друг обект на същата фирма пък шефът им се опитал да ги убеждава да не пишат акт за смесване на старо гориво с ново несъответстващо на изискваното. При проверка на обект на "Лукойл" същият Иво Атанасов дал на Виктория Николова точни указания по мобилния телефон какви документи да изисква от бензиностанцията, за да не й съставя акт за установяване на административно нарушение.

Браво, и какво от това Атанасов лапа, другите ги е яд.Трябва да се реже до кокал не само Атанасов, но и подчинените му- защото са послушковци и женски полови органи.

Не отдавна пак хванахте едни съвсем близо до петролните бази и какво от това те си продължават отново. Кучето си лае кервана си върви.

ами да има и една държавна верига бензиностанции. там да мерят точно и да ценообразуват точно. и другите да се равняват по тях. или да не се равняват. но хората да имат избор от къде да зареждат. вярно в софия ще са пет-шест, в пловдив и варна три-четири, в русе, стара загора, бургас, търново плевен две-три... сиреч(както вика ББ) ако си беден и безработен ще чакаш на опашка на държавното. ако си работещ и бързаш за работа ще зареждаш от шел или omv (ако си еврофил) или от газпром (ако си русофил). а за бизнесмените знаем че горивото е без пари. за тях винаги има отстъпки, винаги са ВИП клиенти. или пък са собственици на рафинерии и на бензиностанции. тях не ги бърка

Хващам се на бас ,че тази бензиностанция на колела ще е на някой служител в МВР.Имена трябват,кои вериги,това само бля,бля,вече 26години гледаме и слушаме.

Правилното заглавие е: Откриха една от 100-те мобилни бензиностанции

Господа замислихте се, че колонките и мобилната бензиностанции ве лъжат със стотинки.А с падането на цените на петрола за 20 литра ви вземат левчета.И пак няма картел.

ББ им наредил да си вършат работата....Държавната служба си е държавна..Затова толкова си хленчат социтата за държавното...Акция провеждали...Размърдали се..Дайте им бонуси.Пък защо не са уволнени всички вкупом?Никой не пита

от 27 проверени 12 в нарушения... Това прави около 45% според мен са всички и Вериги и малки, всички са в Кюпа. Но наистина ще е хубаво, като приключи проверката да кажат - Shell - 20% нарушения, OMV - 21 % примерно, или да опишат какви с. Не може във Франция една кола да минава със 50 литра 400 км. А тук същата кола. Зареждане от същата верига, със същия дизел да минава 320 км. И не е заради задръствания и разликата в карането. Във Франция беше в Марсилия. Тук е в София.

Най-накрая хванаха големите престъпници. Още утре чехъла да награди участвалите в операцията с орден Стара Планина, а боко-тъпото да накара правителството да гласува решение - България да плати обучението на децата им в Кембридж.

Данчо, бусът да не е бил ваш ;) Усещам голяма мъка в тази тирада в защита на бензиностанциите..

лейка.

Как да ти кажа, когато видя няколко шефове на големи вериги бензиностанции подведени под отговорност - тогава ще си проличи, че правителството наистина се опитва да промени нещо ... Сегашните истории са прах в очите ... Още повече, че се сетиха да правят проверки, когато сезона започна да привършва ...

А защо не се съобщават на коя верига бензиностанции и къде са открити разликите а само някаква гола статистика!???? Дали и проверяващите не са в кюпа а??????

По закон оповестяването на такива фирми е недопустимо.Така че единственото разрешение на въпроса е да се промени закона.

Закона щом е в ущърб на обществото не е никакъв закон! Трябва да се оповестяват и хората зареждали на тези бензиностанции да имат право да ги съдят ако имат документи за зареждане!Само така ще се оправят нещата иначе всяко чудо за 3 дни!

Sm3hurk0

Някой знае ли допуска на грешката ? Предполагам, че е за 20 литра и + - колко е допустимата разлика съответно за + и - .

Хванаха незаконна мобилна бензиностанция в микробус Тези явно са заредили колата на проверяващите.

Оффффф, тези няма ли да излизат в отпуск, да си починем малко от безкрайния ПР?

А ти няма ли да излезеш отпуска да си починем от тролове?

Тролим си от плажа и докато влача за лефер, няма отърване.