Министри оптимисти за поевтиняване на горивата

Министърът на икономиката Божидар Лукарски очаква понижение на цените на горивата, след започнатата проверка от КЗК.

Обратно в новината

Коментари - Министри оптимисти за поевтиняване на горивата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще видите какво ВЕТО ще ВИ удари НАРОДА ! --------------- Май ще трябва да си продавате бизнеса, както в балтийските държави, а братушки ?!

Значи може да се мълчи! за това на #КОЙ са данъчните складове... от 10 години да се симулира дейност с/у картелите., а сега Боко заповяда на ГРОБ да не гласуват за членове на КЗК. =========================== ПАК ЛИ БЯГАТЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ ПОКРОВИТЕЛИ НА МАФИЯТА (или самият #КОЙ модел) ?!

Всички сме оптимисти.

Нямам думи как е възможно толкова много да се лъже................

....то ако ставало със чакане, по вашит приказки и тези на пл(ю)венлиев да сме изпреварили всички развити икономики. Нали сте маймуни на клона, който крепи икономиката за сметка на "чичо", продължавайте да очаквате-така ще си отидете в чакалнята наречена министри-артисти-мизерници...Народа ви псува днес-утре ще ви забрави и "сладките" обещания и мазните физиономии....ОLE.....

съм злопаметен и ще помня всички политици направили лошо на народа

Докато министри, комисии, държава се наумуват, изследват , минаха години и в крайна сметка още са в сферата на приказките и " заключенията". А един варненски бизнесмен( не съм му фен) реши въпроса за нула време и показа на практика какво е конкуренция на пазара и какви лакомии са бългрските олигарси в петролния бизнес (не без съдействието на дъжавни люде и институции!)!

Спиш лукарски спиш! Огледай се и виж колко е евтин петрола, а скъп бензина в България!

Абе някой помни ли при Орешарски бензина 2,60 ли беше или 2,80 ?

Да, но тогава един барел петрол струваше повече от 100 долара, сега е ок. 30 - това е разлика от четири ПЪТИ.

То вече има намаление, от 2,80 лв на 1,80 лв..... И все пак при тази цена на петрола ( 35$ ) би трябвало цената да е не повече от 1,60 лв литьр бензин 95!!!

кокошка, просо сънува

Случайно да си чул, че акцизът на горивата в България е най-нисък в европейския съюз при едни от най-високите цени? Ще го оспориш ли?Как така- хем държавата ни граеби, хем акциза е най-нисък? Че някой ни граби е така, но не е държавата май, а ЛукОйл и бензиностанциите. Това 0,9 дето го пишеш, не е ли при цена на бензина 2,70?

Докато ръсите глупости,петрола лека полека тръгна нагоре!ОЛИГОФРЕНИ!

Всичко това е хвърляне на прах в очите. След като 80% от петролните складове са на Лукойл тогава, как ще се понижават цените? Трябвашче ли да се появи г-н Марешки, за да покаже що е то конкуренция? Без антитръстово законодателство не може да има конкуренция. Това нито един депутат не иска да разбере. Всеки ден виждаме как се прави монополизация на пазара. Преди 3 години въпросът за монополите обществено се поставяше. Сега всичко заглъхна.

ВЕЧЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ СЕ ГОВОРИ РЕЗУТАТ ВСЕ ОЩЕ НЯМА,ЩЕ ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ.

Ще чакаме на "коча мъ.ете да паднат" ! Не от един месец, от години се предъвква темата и нищо!

Частната собственост е неприкосновенна само за тези които спазват законите. Нали има глоби и конфискация на имущество и активи, придобити по незаконен начин. Вземете им половината бизнес и готово - няма вече монопол.

Не съм адвокат на Марешки, нито приятел. Някои говорят, че продавал на загуба с политическа цел. Аз съм убеден, че преследва политическа цел с ниските цени, но не е на загуба. Просто има нюх и се възползва. Не си мислете, че само той продава евтино във Варна-даже някои и по-евтино от него. Е, всички ли работят на загуба, как никой не фалира? КАРТЕЛ-под носа на КЗК.

И къде го видя това поевтиняване бе малоумник? Дано Марешки отвори бензиностанции в цялата страна.

Само като паднат да не ни затиснат.

И аз се "надявам" мъдете на коча (ББ) да паднат, ама надали. Цените на горивата откога са западали, от времето на Жан, когато 1 л. бензин А96 беше 710 лв. (0,71 лв.) и цена на 1 долар 67 лв. Заплатата ми беше 650 хил. лв. А кажете сега защо плюхте по Жан и лижете мъдете на коча, а той си прибира паричките и ги трупа в офшорките - вече е натрупал над 3 (три) милиарда! Баламите нека слушат ЛукаВски и да "очакват" пониж..., пардон повишение на цените, зер доларът отново се вдига! Късмет!

Защо коментирате> На всеки е ясно, че Комунистите и Държавна сигурност държат високи цени на горивата! У у у у .... Лустрация на комунягите в т.ч. на Бойко Борисов, Ц.Цачева, Плевнелиев, Цв.Цветанов и всички ръководни кадри на ГЕРБ, били отявлени комуняги, по времето на Соца!

Ако Петрол е държавна фирма намалете цените на горивата и всичко ще си доиде на место!Да ама не!!!!

Такъв министър като Лукарски, се лови на всякакви блесни! Защо Министъра на Финансите Горанов и Премиерът, не казват нищо за цените на горивата, че трябва да се намаляват! На, тях не им пука за потребителите! Високите цени пълнят по-лесно бюджета с ДДС! Те са безчовечни, интересуват ги само приходите в бюджета! Безсрамна е платформата на Това анти-народно правителство. Никаква грижа за потребителите! Правителството е дясно и не му пука за народа!

Да ги глобят пропорционално на парите които са изкарали с тези завишени цени за последните сигурно 10 години. Тоест или да се махат или да напълнят хазната и да правят бизнес на светло и честно или да си ходят с покровителите си от ГЕРБ и всички други партии наред за последните 10 години. Танов за едно го уважавах - едно време ги подхвана, но лобито им е прекалено силно и го смачкаха. Помня как още същия ден съда отмени решението за пломбиране на някаква голяма инсталация, защото за 3 ГОДИНИ не бяха успели да монтират измервателни уреди! Било много сложно. Вероятно още нямат монтирани измервателни уреди, ВЪПРЕКИ ЗАКОНА. Бързината на съдийското отсъждане беше абсолютен прецедент. Жалко.

"Министри оптимисти за поевтиняване на горивата" Сега какво ли са ни намислили, тия пари трябва от някъде да дойдат...

Или ги глобете и то не със 100 000лв. както KPMG, а с двойно повече от колкото са ощетили хората, за да подейства възпитателно. Ако не - ходете си заедно с тях. Все някога някой ще вземе властта който иска да направи нещо добро за България, а не само за себе си и който от вас е останал ще си отлежи.

Значи КЗК почва разследване и заради това се очаква горивата да поевтинеят, а? Ако това се случи, аз пък очаквам умопомрачителни глоби на компании заради ценови картел, Лукарски! И КЗК що не го почна това разследване по-раничко, положението не е от вчера!

Абе ти тъп ли си или само завистлив, или и двете !

Божи-Лукар-пич, кога пак ще заведеш мацата си някъде на държавна сметка? Нали само това ти е в тъпата ти тиква!?

Те цените ако още продължат да падат на световните пазари и на Рашка ще и падне скалпа скоро........което е супер де :)

Само Марешки ще оправи нещата. Достоен е за министър председател.

Тя и лисицата очаква на коча мъдето да паднат ама не би.

Ей, Лукавски, добре , че беше МАРЕШКИ да изреве "Царят е гол" всички се бяхте скрили в миши дупки и си живуркахте безпардонно !

аз очаквам ти да паднеш, ама...

Само си играем на пазарно стопанство!Корупзията не сме я измислили българите! Без сериозен контрол от държавата на цените на всички монополисти вода ток топлофикация горива и др няма да минем Само от къде почтени контролъори!

Блаженни са вярващите,тук никога няма да паднат,сега трябва да се внесе разкритието комисията ,да се образува с две думи дело,и ако се спечели тогава да им се наложат солени глоби,тия глоби ще си ги вземат от нас нормалните хора Тоест ние ще си пием вечно студената вода,та това тук е манна небесна за тия с горивата,хората вече зареждат от други нам съседни държави,тук оправия няма и няма да има,като се има в предвид кои е Златев и кой е Бойко ,значи,,,,,,мача е свирен,стига с тази прах в очите,всичко е ясно,докато минат данданийте с този картел които хората го виждат от няколко години до днес ,а други се правят ,че едва ли не сега се е появил няма да има начин и метод да не ни прецакат и сега,споко,Единственият човек казал в ефир че има картел бе генерал Танов,евала на този човек и лека му пръст

Ти ако си приятел със собственик на магазин ще му кажеш ли да си намали цената на стоките.Ще му кажеш ама няма да те чуе.Защото си е частник както и Златев.Така че тези опорни точки за приятелството не вървят.

Айде стига си заблуждавал хората бе, ще изкараш че досега всички са продавали на 4-5% печалба.

Оле мале,,,цените в България (на всичко): Крачка назад, две крачки напред. Питайте Вожда, той знае

Много точно казано. Марешки прави политика с бензиностанциите, а не бизнес. Харчи парите от лекарствата. Между другото как никой не се пита откъде се пръкна и отвори наведнъж стотици аптеки? С какви пари? Кредити? Спестявания?

Иди да видиш какво става по бензиностанциите му - айде, политика да е, да не е бизнес - ама , ако съдя по наплива, добре се справя "политически";о))

То и вие да пуснете безплатни кюфтета и при вас ще е наплив. Въпросът е ще изкарвате ли пари от това. Марешки не подарява горивото, но го продава на цена, която дотира от другия си бизнес. Ако разчиташе само на тези си приходи да си плати кредитите по бензиностанциите - дали щеше да е същата цена?

Ще паднат бе, Лукарски! Само петролът да стане безплатен и дизела веднага ще слезе на 1.62 Само да поизчакаме още малко!

А цената на барел пада от няколко години .... Клиничен идиот !

Само ВАНЬО ТАНОВ имаше смелосста да се изправи срещу ЯКОБ РОТШИЛД и монополизираният от тях бизнес с горивата!! ЗАЩО НЕ КАЖАТ ИСТИНАТА КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ СОБТВЕНИК НА РАФИНЕРИЯТА?! Лукойл й нейните поделения, вкл. Лукойл Нефтохим Бургас АД, са собственост на банковата династия Ротшилд, които продават горивата както казваше покойния ВАНЬО ТАНОВ на цена с 45 стотинки по висока от пазарната !! Почти 77 % от акциите на рафинерията принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банка ING Group! Лукойл и Шел са компаниите, в които Якоб Ротшилд инвестира най-много (link ВРЕМЕ Е ДА СЕ КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА ТЕЗИ БОКЛУЧЦИ!!

А бе бамбук то с очакване нищо не се постига ,работа трябва.Истината е ,че държавата няма интерес от поевтиняване на горивата.

Ех а при Тато дизела беше 0.52 лв , обаче всички джиткаха на бензин за 0.85 лева .

Охх, некадърникоооо, докато ти си "оптимист за поевтиняването", Марешки го направи реално;о) Още един-двама като него да се престрашат и майната ви и на министерствата, комисиите, агенциите и т.н. кръвосмучещи и абсолютно безполезни паразити!

ПОЗНАЙ ОТ РАЗ ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА? ДОКОГА ЩЕ ИЗДЪРЖИ НА ТЕЗИ ЦЕНИ?

ДОКАТО ГО...САМОУБИЯТ

"На въпрос дали 80 % от данъчните складове са собственост на Лукойл, министър Горанов коментира, че не може да го потвърди, нито отрече." Явно Горанов се е заиграл с червената мафия щом отговаря като член на политбюро!

Че СДС и Партията са си стари дружки ;)) Кой продаде ЛукОйл ;))

Проблема е че твоята информация е от четежите на Златев....А всички знаем колко струват тези чертежи....като за тоалетна хартия!!! ФАКТ е че Златев работи с 40 стотинки МАРЖ!!! ФАКТ! Не се опитвай да покажеш че Златев е прав да ни краде парите!!!!

А не бе, на загуба ще продава! И аз да съм и ти да си ще продаваме, ако държавата е опънала чадър над нас и законодателно ни гарантира монополно положение, че да лапа акциз.

Какъв лицемер....Вчера лижеше гъзовете на Руснаците, сега като вижда че Марешки върши работа която тои трябваше да свърши !!!!

днес Glencore се срина, а тези идиоти обясняват ролята на кзк в пазарното равновесие... абсолютни идиоти.

КЗК да целуват ръка на Марешки.

Министри оптимисти за поевтиняване на горивата Този на снимката му личи , че е толкова голям оптимист, та чак на идиот е заприличал.

Тази проверка тече девет месеца, бе Лукарски! Цените паднаха във Варна, щото Марешки води предизборна кампания. Ама това няма общо с КЗК. Още по-малко с теб!