Шоков ръст на акциза на горива за отопление

От 2016 г. акцизът за газьола и керосина ще се повиши от 50 лв. на 646 лв. за 1000 л, а на тежките горива и масла за отопление - от 50 на 400 лв. за 1000 кг.

Обратно в новината

Коментари - Шоков ръст на акциза на горива за отопление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е като живеем в бандитска държава,където ни управляват бивши мутри,а сега народа ги избира да са на власт.

Ще вдигат акциза, побеже не могат да хванат контрабандата.. И това всичкото за наше добро. . Един риторичен въпрос Защо онези, "честните и демократични" Щерев, >>> и т.н. не коментират никога в такива теми?

Нулева остава ставката за втечнения нефтен газ от САЩ и Катар , а за този от Русия е с 1000 лева акциз, да Ви е сладко.

Браво!На това ли му казват правене на бюджет?Ментата се чуди кое да вдига като такси,данъци,акцизи и т.н.

Че като има спекула,нали си има разследващи органи,потребителите ли са виновни,ама де!Ама вие нямате намерение да ги разследвате,а ще вдигате акциза и цените,за редовните,за сметка на спекулата,за да си живурка рахат!Важното е да се затрудни потреблението,за да имс повод после някои с голямо Т,да се вайкат и циврят пред народеца!

Путин е виновен и лично Орешарски. Бойко, да се свети името му, не може да направи такова нещо.

здрaво ще ви доя !

нямa прaво дa се оплaквa !

после ревaли и глaдувaли !

неговите глaсоподaвaтели сa много,много лош мaтериaл,зaтовa трябвa дa се държaт нa къс повод- високи дaнъци,нови дaнъци,скъпи винетки и ниски доходи !

Още ли има някой който мисли, че народа ги избира тези гьон-сурати, и че от вашият вот зависи каквото и да е !?!?!?

Като сте запитали кой щял да ни управлява като постигнем оставката на сегашните? Ами хич не е сложно да се сетите: от всяка област и община представители. Без да са от никоя партия и без това партиите ще ги закрием, те само паразитстват, по-добре ще сме без тях.

КОЙ КОЙ КОЙ ААААААААААААААААААА???? ЗАЩО СЕГА НИКОЙ НЕ ВРЕЩИ КОЙ???

Защото никой не плаща!

Като сте запитали кой щял да ни управлява като постигнем оставката на сегашните? Ами хич не е сложно да се сетите: от всяка област и община представители. Без да са от никоя партия и без това партиите ще ги закрием, те само паразитстват, по-добре ще сме без тях.

Всяко повишаване на цената на каквато и да е стока, увеличава контрабандата й!Тези,които повишават,както им скимне са или изключително тъпи, или получават обаги от контрабанда.

Колко ли още ще издържат ПРОСТИТЕ БЪЛГАРИ?

Хайде да се разтурвате!От вас нищо не става! Искаме данък депутат,данък министър,данък Народно събрание и данък министерски съвет!Никакви служебни автомобили!Само с лични и горивото не за сметка на данъкоплатците,а за лична сметка!Всички министри да се избират с конкурс с тема за развитие на сектора и който може го може!Спечелелия публикува разработката!Заплата -средната за страната и процент върху това какво е направено в полза за обществото и държавата!Който не може,аут!Както на работещите договор за шест месеца и при доказани качества продължение!

некадърници!Затова хората емигрират!И като се повиши акциза на горивата,нямало да има спекула,каква простотия,остава и да повярваме,а крайната цена кой ще я плаща и какво налага увеличение,нали от нашия джоб ще излиза!Училищата били субсидирани,а кой плаща субсидията,нали пак гражданите,а ако не стига,актуализацийка!И така се създава "комфортна" бизнес и битова среда!Ашкосун! А на цигарите акциза е 80% и още се увеличава,за да стигне качеството под нулата,щото бил нисък акциза и хоп ако може да повишим и цените на цигарите!може да сте такива некадърници,дай да взимаме и ризата,обаче няма да даваме,няма да има реципрочност.А 1,3млрд. субсидия не ви ли е много,с какво сте я заслужили,абсолютно с нищо!

Пак се мрънка за 10% ДОД. Абе роби, не ви ли е ясно че вие ще платите разликата? Като направят данък 30% нали моментално вдигаме всички цени с 20%. А държавната хранилка едва ли ще ви вдигне помощите с дори 2%

Така му се пада на простия народ дето търпи огромната администрация на Герб, която гласува,мачка,лъже и фалшифицира избори в полза на същата партия!!!РЕШЕНИЕТО Е ПРОСТО КАТО ХОРАТА-ПРОТЕСТ ДО ДУПКА!!!

Sm3hurk0

тия искат да скубят яко... от където и каквото може, за да осигурят пари за държавните рекетьори, които в момента протестират !

Интересно кой дава тези предложения, интересно би ли си афиширал лично името???? Той очевидно се бори упорито за званието КРЕТЕН на планетата.

Абе хора, още ли не сте разбрали, че правителствата в България НЕ управляват нищо? За тази цел има ЕС, ЕК и МВФ!

Въх ... Най-накрая в България откриха топлата вода ... PS: Наистина е така, не ми се сърдете за иронията ... :)

А ТОВА СА "НАЙ-КАДЪРНИТЕ" ХОРА В ДЪРЖАВАТА, ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ НА ШУМКАРИ!!! КОМУНИСТ=ГЕНЕТИЧЕН ТЪПАК!!!

Какви комунисти не гонят още? БСП няма един кмет на тия избори. Всички управляващи до един вече са правоверни демократи спонсорирани и напътствани от голямата демокрация САЩ. По никакъв начин не може да се оправдаваш с никакви комунисти вече.

Те не са демократи от САЩ,а акъна от Булгаристан,племенници на бай Ганю!

От една страна-шоков скок на акциза за горивата. От друга страна- забраняваме отоплението на дърва и въглища по директива на Евросъюза. Забавно. Наистина ли мислите, че ще останете на власт в сегашния състав?

Парите когато говорят ти ше мълчиш.

Мммм... а. Добър Приятел. С Воистине-Бизнес. ... Циция до поразия. ... Казвам му - Помисли ! .. Той - Абе знам Си аз Моята. ... 3-4 месеца по-късно - ende schlecht, ама Zer Schlecht. б. Франшиз у Нас в телекомите Отваря се. ... Казвам - помислете Как да стимулирате Работещите. ... Големите - абе то тука България, Толкоз Само заплата и туй то ! ... 4-5 месеца по-късно - ТихРазказ ! (Кражби - от Директни, до инфо от акаунтите... Сорсинг за хакерства... Лавини от Оплаквания към компаниятаМайка) --- Извинения !

Плащам ниски заплати, защото остава повече за мен бе тюфлек. Като има навити за 700 лв, що да им давам повече? Хахахаа личи си, че си прост чиновник

Нали си трол-модератор сам може да видиш!

Ами да, при 68% негласували смяташ ли , че народа гласува за този тюфлек??Да не говорим колко манипулираха вота и какво му остава на народа,аа?Този тюфлек веднъж го изгониха с камъни и пак ще го изгонят....

ОСТАВКА БОКЛУЦИ ! РЕШИХТЕ НАРОДА ДА ПОГУБИТЕ ЗА СМЕТКА НА ЧЕНГЕТАТА ! ОСТАВКА БОКЛУЦИ! ИЗЛЪГАХТЕ НАРОДА !

Задължително ! .. Всъщност - от снощи Е в Действие.

Сега ще резна заплатите на селяндурчетата в офиса заради увеличенията. Много добре ще ми дойде, ще си наема още една секретарка на 18 г.

Много просто, имам си селяндури дето им плащам ниски заплати и така съм си наел две секретарки. Аз работя само гледане на месечните отчети и у банката какво влезнало. Счетоводителката се занимава с всичко останало. Скука бе кво да ти кажа...

Гласувай народе за ББ, мъкни хомота, пък те да си правят каквото поискат особенно след изборите!!! Започвам все повече да се убеждавам защо е било необходимо да идва друга държава да ни освобождава и защо румънци и гърци сами са се освободили!!! Всеки народ си заслужава управляващите!!!

ЗАЕ..тиит го тоя банкянскио и Вся тамтаковата 'наште', Колега !...защото Изказахте нещо Гениално !!! ... Как-какво ?! - 2.5 (Два и Половина.) Милиона Българ(к)и по Цял Свят ..с Реална Експертиза...със Сериозни контакти.. И ! - на максимум 10-12 Часа времепътуване до Вкъщи !!!

Обичате ли си 'наште', А интернет-шитчета 'наши' ?! - обичайте си ги Бързо --> че Иде СвръхДебелшко !!!

1295% увеличение на едното и 800% на другото. Вярно си е шоково!

Да. ... Всъщност - ха да ги нашокаме Всичките 'наште' ?...ама Незабавно !

Да. ... Всъщност - сте Излишно-деликатен, Далеч по-Ужасно Е.

Ти на сегашното положение, радваш ли се? Като ти гледам писанията, си поредния луд трол тук. . Цитат "Sigorvinson ( регистриран ) 12.11.2015 16:39 Очилатко, ти нали дращеше по форумите преди години, че "НАРОДЪТ НИКОГА, АМА НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИ БОРИСОВ ОТНОВО ДА Е НА ВЛАСТ"? Ко стана ,бре, отрепко?"

Може и да се радва, ако нощем е пазач в някоя община, а денем върти такси... все си е на топличко...

Този Свинвисон е трол-модератор!Както и да го напсуваш ще го изтрие...пък и колкото и да го псуваш ще му е малко...Той само от самурайски меч в задника ще се зарадва!

че народът и да не гласува, управниците са му намерили цаката как да "печелят" избори... излишно е да се обяснява на "участващите в играта" фалшификатори...

Ти от кое село си бе галфон? Веднага те познах по манталитета, че си селяндур или викаш, аз съм селяндур ама не от крайните къщи?

Аз съм собственик на фирма, а не съм кадър като теб бе лумпен.

Той и Хасан Мюмюнов - Печени семки ЕТ е собственик на фирма. Ама то тука по форума всеки е такъв. Само казвам.

абе защо не го....ами вдигнете заплатите и пенсиите...само грабите народа..

От къде като разпродадоха и заробиха държавата за жълти стотинки и похарчиха парите!!!

Много ясно,че трябва да е около 30-35%. В най-развитите страни е около 40%. Друг път не излизай с такива очеизвадни неща все едно си открил формулата на студения синтез на водорода. Хайде,със здраве.

Гуей са мойто момче. 1. Скъсай си книжката за висше 2. Ако немаш такава отивай да учиш Казал си голяма глупост. Айде провери кои страни имат високи данъци, че там наред с Швеция е и Афганиста, Бангладеш и Буркина Фасо, все цъфнали та вързали страни. Колко пъти да ти повтарям, че не данъците са водещи, а дали правителството ги уползотворява добре.

Не е далеч времето, когато поради неспособността да се спре престъпното източване на банки, на ДДС, на енергийни дружества, пристанища, контрабандата и обществените поръчки ще ни наложат и такса за обиране на плодните дръвчета. А ще е такса, защото ни проглушиха ушите, че данъците не ги вдигали и били сред най-ниските (поне лъжата, че са най-ниските секна). Истината е, че основен проблем на България е престъпността и корупцията - на това сложи ли се край ще потекат огромни пари. Е, отказва властта да води борба с престъпниците, а и тотално отказва да атакува парите им.

Във Всяка Държава - има все-някаква мафия, Колега.. - докато у Нас - Мафията Си има Държава.

Корупцията и кражбите не може да са причина за мизерията в държавата ,по простата причина ,че и при двете явления ,богатството минава от едни ръце в други но не се губи. Ако дам на лекаря 500 лева ,аз олеквам с 500лева но той има 500 повече. Исдтинската причина за бедността в държават е разрушаването на основните доходоносители -промишлеността и земеделието.И ако за кражбите и за корупцията ,конкретните извършители са трудно доказуеми и трудноуловими ,то за разрушаването на държавата виновниците са ясни-Това са всички управници след 1989г

...които Всичките - СА Доказано-свързани с т.нар.'предишен' режим !

Някой може ли да ми обясни какво е това животно" масло за отопление " ?

Отпадъчни продутки при преработка на нефт.

Юруш на маслините!Последен мандат на ГРОБ!Зорлем ме карат за комунягите да гласувам!

Министъра на финансите е пълен некадърник и упорито работи за сваляне на правителството, както му е казал неговия гуро Делян Пеевски.

Аха искаш да кажеш, че Пеевски и Бойко си бъркат у дупарите ли?

Мдаааа в България явно на демонстрация отиват само онези на които им е платено или чакват да се облажат, както с красивте и умните от преди две години. Гърците се надигат сега когато банките са им наденали хомота. Ябно и ние ще чакаме докато се стигне да има поне четири поколения напред роби и тогава ще се светнеме. Но тогава ще е твърде, твърде късно.

Абе Казвам Ни аз-сиромахът че хазната-Ни Е Ошушкана от тия Всичките 'наште' ... И ! - да Сме Тотално Откровени : а. Навсякъде във Всяка Нормална Държава - Днес литър гориво (за Крайния потребител !) е докъм 0.1-0.12 от Мнималното ЧАСОВО заплащане !!! б. усреднена Месечна фактура за Едно Домакинство за Цялата консумация на Енергия (отопление, осветление, бит, климатик ...включая Всички такси) която Надхвърля величината на Минималното заплащане за 1-1.5 Дена ---> Е Високопрофилен РЕКЕТ !!! ...аз-Лично - с Терористи НЕ преговарям ! - а Ние-Всички ?

Може ли да си толкова прост бе братче?! Увеличават ти данък с 30% заплатата с 1% и ще станеш богат?!!! Бахти простия човек...

Абе ти не ме ли чуваш , като казвам отбой за проТЕСНАта Мрежа

Задтвърди си позицията на най-голем мольо.