Арестуваха 14 природозащитници при протест, блокирал Орлов мост

Над 1000 души се събраха в сряда вечерта на езерото Ариана в столицата, за да изразят недоволство от промените в Закона за горите, приети от парламента. 14 души бяха задържани за неподчинение на полицейски разпореждания по време на протеста.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха 14 природозащитници при протест, блокирал Орлов мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имало ред... Ами като си има ред и закон, защо те не се спазват ? Ното съд работи, нито президентът е президент на всички българи Има ли ЕДНО нормално нещо в държавата ни, като почнеш от ГМО и свършиш с отставката, което да е стамнало без натиска на народа? Свалям шапка на тия деца на Орлов мост. Такива писачи винаги ще има , но знайте, ние старите излезем ли, ще се лее кръв, защото излиза , че това е единственият начин да защитим децата си.

арестувала само 14 души и то с молби и кандърми..А останалите умрели от срам , но не били арестувани.. Пак се отчете партийна и полицейска активност..

Гледам вихри се бесен спор БСП срещу ГЕРБ. А на колко от кухите тикви би им минала мисълта, че тия двете са отрочета на една и съща майка. Като дори не се редуват кой да цица, ами си цицат най-доволно едновременно и се кефят на спретнатия за раята театър..

Vibudhi

Платени герберски подлоги намирисват от далече! Свърши се предсрочно времето на Бойко вече!... Време е в страната да се надигне Анти Герб вълната, Глупави хлапета само пишат в нета.. ..Законите на Природата и бъдещето на България са над измислените от депутатите закони! Законът за Митингите се отнася за партии и др. Организации, а не за спонтанното народно недоволство! Няма нарушен закон при спонтанно възникнало недоволство! Когато става въпрос за Мирен Протест нямат право да задържат хората, да ги глобяват и да ги обвиняват в хулиганство!

Няма какво да се краде вече и посягат на горите

Браво на тези деца. ПОказахте че и в тъмното мазе, наречно България, се раждат европейци А на привържениците на "зимния туризъм" ще кажа само едно - отидете и вижте бет0нното гето Банско. Вижте стотиците ПРАЗНИ хотели и после защитавайте безумни "инвестиции"

И Пампорово е разсипано

Не мога да разбера, защо не трябва Витоша да се развие като туристическа дистинация? Нима ви харесва в този й вид? Еко организациите да настояват за предварително одобрен застроителен план, в който и те да имат право на мнение.

Да харесва ми - ПРИРОДЕН парк с ГОРИ, пътеки и БЕЗ ОГРОМНИ ХОТЕЛИ както в Албена, Златни Пясъци и прочие гнусни БУНИЩА... Такава си я харесваме Витоша и не искаме мутрите да я застрояват! Та това е природен парк!!!

"В този и вид" я е създала природата. Само прост полиран мозък може да си мисли че може да коригира Природата.

Бате, защо ли не стоиш при вас на село, а си тръгнал да даваш акъл на градските чеда?! Пий си домашната шльокавица, хапвай си чесен, слушай си чалга или потния Веско Маринов. До вчера подскачаше по цървули пред клозета в двора , а днес вече се пишеш скиор. Една анкета сред КОРЕНЯЦИ софиянци и техните деца и внуци вероятно би показала, че 99,9 на сто от тях са категорично против този мутреско-ченгесарски опит за приватизация на Витоша.

Харесва ми, че има такива гербери, маскирани като "вежливи граждани", които призовават към цивилизовани средства за протест, само и само да обият народния гняв :) А тия, които протестират срещу протестиращите направо ги обичам :) Но ми е интересно зад тия коментари дали стоят само Бокови 2-3 ПР агенции, или наистина има заблудени гербери, които не виждат накъде отива държавата ...

А пък нас "вежливите граждани", не ни харесва, че протестиращи, които не знаят как се пише "обият", се опитват да блокират кръстовища в София. Както казах - шайка лумпени.

Много правилно са се разправили с тези пропаднали хипита, заблудени девойки, скейтъри, байкъри и всякаква подобна паплач. Не може всеки, който е недоволен от някакво решение на правителството, да затваря кръстовища и да оргазнизира безредици. Има си много начини за изразяване на протест. От правителството разрешиха протестите и за ACTA, и за шистовия газ, и още редица други простести. Но никой няма право да затваря едно от най-натоварените кръстовища в София. това вече не е демокрация, а лумпенска проява.

Брей, не може ле ?! Защо ли тогава само допреди няколко години мутрата и цялата тази чалгаджийска агитка (Герб) бяха категорично ЗА подобни прояви?! Герберастите се оказаха по-некадърни, поалчни, по-корумпирани и най-вече много, много по-нагли и от предишните и от по-предишните и от по- по по предишните управляващи. Голяма сган са!

Разрешиха ги! За това сега вдигнаха и мораториума за шистовия газ, точно когато половин България се разтресе от земетресения. Кучетата си лаят, кервана си върви. За това докато не чуят - няма мърдане. Ние сме по-силните!!!

Няма ли най после да се спрът тези дрогирани мекерета. 2 милионна СОФИЯ да няма къде да се кефи зимата.ЦАРА комарджия унищожи сумати гора те мълчаха.Явно за комуноидите няма далавера затова толкова зяят ГОВЕДАТА.

БАТЕ СИМО, като си толкова проницателен, хайде вземи си оправи акъла за 6 месеца - 180 дни. Времето свършва, за далаверките и схемичките, около Коледа. Който е крал, който е много крал, включително и крадлив дедо цар, ВЕЧЕ ЩЕ СА ЧЕСТНИ, като Калинки - Калудки.

Когато те дойдоха Когато нацистите дойдоха за комунистите, Аз мълчах; Не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, Аз мълчах; Не бях социалдемократ. Когато дойдоха за профсъюзните дейци, Аз мълчах. Не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, Аз мълчах. Не бях евреин. Когато дойдоха за мен вече нямаше кой да протестира. Страшно е ,че мълчиме, страшно е че не излизаме и да притиснем тия ояли се гербери, които не им пука и не се вслушват в опозицията.Децата ни ще ни питат защо мълчахте, къде бяхте.

Защо бе Калояне, да се хабя? За "Национал-социалистите", техните врагове-комунистите не бяха ли Бичът Божи? За "Империята на злото", не беше ли "Империята на Доброто" Бичът Божи? За Светът на ПАРИТЕ, не е ли "$" - змията увила се около Човечеството (Сатана) Бичът Божи? Нима не се "вижда" (чрез интуицията) наличието на фотонната мъгла - потенциалът за събития от съдния ден, която е в момента Бичът Божи? Задачата пред всеки един от нас е, да успеем да се НАУЧИМ да трансформираме-трансмутиране "гневът си" в ЛЮБОВ. Обичайте Природата! ТЯ ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВИ. Обичайте душманите си и силата им ще изчезне. /Сега обичаме ли турските сериали и американските филми, както съветските до преди 23 години? Къде е днес любимият ни Джеймс Уорлик?/

Радвам се, че има хора заставащи зад кауза и то млади и образовани, но все пак преди блокиране на пътища е редно да се проведе законен протест. Не за друго, а защото стихийността в България винаги бива използвана от нечистоплътни хора. Сигурен съм, че има добри юристи сред вас, които е добре да разяснят какво точно се пропуква и създава възможност да се заобикаля, за да спечелят повече хора за следващ протест.

В днешна Русия, за да се проведе "незаконен протест" глобите са вече 150 пъти по-големи от месец май насам. В момента, нашите МИЛИЦИОНЕРИ ни управляват БРУТАЛНО. Има неписани на камък или хартия закони, според които колкото по- несъразмерна е употребената сила за подтискане на дадена не хармоничност, толкова по-близкък е моментът за "изчезването" на такава сила. ЗАКОНЕН ПРОТЕСТ е този, който се упражнява в църквата, пред запалена свещ. Може и да не съм добре физически вследствие на "протестите" си, но съм Чут. А кога ще се Въздейства ... когато му дойде времето. За всяка една "свиня" някога идва Коледа. Имам Уверението, че на тази Коледа ще се отнеме жезълът - символ на властта на кучкарите и свинарите, а на "кучетата" и "свинете" Господ ще им се въздаде вечен живот и здраве.

А кой му позволи на Плевнелиев да застрои тихомълком бистришкия склон с тъпите си супер грозни казармени постройки на т.н. София Парк. Тогавашния кмет Бойко Борисов. Не им стигна далаверата със спекулата с общинска земя на Бизнес Парка, а посегнаха и на склоновете на витоша. Такива са на власт.

Комунистите бетонираха ЧЕРНОМОРИЕТО, а сега МУТРИТЕ от ГЕРБ ще бетонират Витоша!!! Страхотна държава !!! Витоша е БЕЛИЯТ ДРОБ на мръсната, прашна София - бетонират ли я(а те ще го направят!!!) живота в София ще стана невъзможен... жалко! До къде води човешката алчност...

Те са едни и същи.

Като пишеш "комунисти", вероятно имаш в предвид "хора", а не Човеци. За Човека хармонията, хармоничното във всяко едно отношение е водещо. Той - ЧОВЕКА, в тези днешни условия се разболява, а ако не се бори срещу насилието упражнявано върху него, загива. Ако се самоубие, окончателно се "разтваря" - разсейва неговата енергия, поддържаща го като индивидуалност в "социумното поле". За "хората" - ромите (Ром = Човек), дисхармонията е свръх благоприятна. Платон, в "МИТЪТ ЗА ПЕЩЕРАТА" още преди 3000 години е разгледал проблемът с невежеството. А в книгата си "1984", писателят Джордж Оруел е написал: "НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!", която според Платон "дори убива".

Нищо ново не казваш - прочети 451 по Фаренхайт - там Бредбъри е показал най-добре как власт имащите водят масите към НЕВЕЖЕСТВО! А относно комунистите - да сбърках исках да кажа - отрочетата на БИВШИТЕ КОМУНИСТИ. Техните деца, на които са завещани стотици милиони и които се гаврят с българският народ!!! ГЕРБ са техни слуги - това вече е ясно на всеки мислещ човек...

Смотан доносник,ако ти не си излизал от вашето село знаеш ли колко българи карат ски в Австрия?Аз лично карай тази зима и на Китцбюел но това за теб е като да си ходил на луната тъпанарчо смотан.И друго да ти кажа,в Австрия всяко селце в Алпите си има поне 2 ски писти с лифтове,да се чудиш къде да отидеш по-напред и имат карти за ски каране в цялата област,все едно с една карта да мога да карам из цяла България,така са се организирали и си печелят хората,и от цял свят е пълно и с резервации само а заради тъпи комундета памперси които са застинали в 20-ти век са като воденични камъни на останалите

Много ми е чудно къде бяха тези "еколози" когато на морето не остана и педя място,къде са когато се садят дървета на Витоша или се почиства но когато е да скачат с шишета в ръка по площадите са на първа линия и се питам.....кой произведе тези памперси за еколози??За справка да прескочат до Австрия и да видят там как седят нещата с писти и лифтове но повечето от тях дори не са се и качвали в планина,не е като да си седиш по кафенетата и да си пафкаш на воля-иска се усилие.

Кои има екологично образование

Ако приемем данните за приблизително верни, това значи повече от един човек арестуван на всеки сто протестиращи. С такъв грандизен процент не може да се похвали и чудовището Путин по време на несанкционираните протести на опозицията в Москва. Тогава от средно сто хиляди протестиращи руската полиция опандизваше 20-30 души. Питам къде е посолството на САЩ в София и брат Уорлик, къде са финасираните от ЦРУ организации за човешки права и баба Хилъри. Защо си правят пас или мерят с двоен стандарт,

Гарантирано от ГЕРБ!

ясно е, че протестиращите си бяха поръчка на Корумбашев, жалко е да виждаме как младите ни хора излизат по поръчка и то яко напушени...

на Витоша. Разни новобогаташчета и псевдоелитът да ми гъзарее в планината. Може би следващата кампанията на бтв ще е "Да построим за един ден игрише на шефчето ни". Какво ми се правят много социални - кампанийки само както и когато им изнася - за плащане в интернет, когато си направиха те такава безуспешна услуга, сега мълчат като невменяеми, щото иначе Салич ще търка стола на некоя кабеларка. Колко са жалки!

Проблема не е с лифтовете, а че ще ги правят само "наши" хора и за почти за без пари. Освен това чрез този закон се готви скрита приватизация на 25% от българските гори които ще бъдат дадени на концесия пак на "наши" фирми за изсичане.

+ 1 минимум

Плевнелиев да наложи вето, та нали тая комсомолска пача е от герберската мафия, дето дели милионите с бат си бойко от нерегламентирани продажби на общински терени.

... те да се радват че ги няма гръцките анархисти дето направо с "камъне и дървье" тръгват на протест Как не разбират че тия хора са до един потенциални емигранти. Не е ясно какво още ги държи да са тук.

селската пръчка да си копа доматите и да не се меси в градските работи

Типичното българско лицемерие - във Фейсбук много ни пука за природата, ама като си тръгнем от планината и прилича на сметище, а паднат ли ни дръвца за огрев - режем вековни дървета и око не ни мига... Бетона по планините кой го изля - унгарците, германците или нашенците? - ами съжалявам! Чисто лицемерие!

се на родителите си, че така са те възпитали бе урод! Промени се! Това, че си лицемер не е наш проблем!

..истината те заболя, а?

Дано обжалваният от Президента по надлежния ред законопрект се обяви за ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН. За всичко наше (разбирай държавно) ТРЯБВА да се плаща - в това число и за промяна на предназначението, А НЕ САМО за правото на строеж!! Не може де факто да е ски писта, а в бумагите да фигурира като ГОРА!!?? Към въпросните ски писти "инвеститорите" ще започнат да строят и трибуни за зрителите, бири-скари и каквото се сетиш, уж все на благо роду!!

И АЗ ЩЕ ПРОТЕСТИРАМ ...АМА НА ИЗБОРИТЕ!!!

Много точно казано!

За който и да гласуваш от зад стоят интересите на една и съща мафия.

Герб слуги на всеки с пари. Малко ли им беше до моментат награбеното ?! -1 глас.

Научих късно снощи. Поздрави за всички, проявили гражданска позиция и непоколебимост пред МАФИЯТА. Не членувам в политически партии и днес ще бъда там, ако има протест, защото природата на моята Родина е над всичко !

само това знае! Да бие, блъска, арестува! нещастници! Браво на тези хора, че измиха нашето позорно мълчание!

Тези трябва да се заклеймят със специална декларация от Герб.

Мутро-полицейската диктатура на Герб си показва зъбите.

Браво на тези хора. Жалко че са толкова малко на брой. Каквито и да са, само те се осмелиха да излязат и да се противопоставят. Ако сега ги осъдят за глупави провинения, това ще е изключителна наглост на фона на беззаконието, което царува в тази държава. Законите се пишат от "управляващите" така както им изнася на тях. Но на това ще се сложи край!

не обича хората с позиция! Хубавото е, че България се отърсва от страха от мафията ГЕРБ и мутрите! Има шанс за родината ни!

сте се правили на щипани, мръсни герберски подлоги. Законът дава зелена карта на дебеловратите бизнисмени с ланците спокойно да секат в защитените до този момент природни паркове, под предлог, че правят писти. Е, сега всички онези хиряди декари защитени гори, които бяха изсечени незаконно за ски писти вече не са проблем. На това ли му викаш облагородяване? Планината е достъпна и така, но изисква малко уважение. Като например да си отлепиш тлъстия задник от седалката на колата и да използваш краката си.

Забележете как тези отрепки от бтв се правят на ударени и в сайта си дори не споменават нещо за протеста, но има новина: Рожденик и сватовник С ножица в ръка Борисов "заповяда" министерска сватба. Дали защото сега ще е по-лесно да се строят голф игрища на г-н красьо гергов или не, но това е проксто очебийно. Да не говорим, че вчера в централната си емисия новината беше представена като второстепенна и без основните акценти за промените в закона.

Ами какво очаквате- бтв е протурска и проеврейска телевизия.По тази жалка телевизиясе излъчват само турски сериали ,чалга и хвалебствени слова за банкянската мутраи за господарите му от сащ ... Промивката на мозъци тече с пълна сила . А журналята по бтв са жалък слугинаж на властта .

"Видяла жабата че коват вола и тя вдигнала крак" - такава им е работата и на родните "природозащитници". Нека да видим как стоят нещата по белия свят - Франция, Италия, Австрия, Швейцария. Тук някои много реват срещу Банско, но курортът Банско е организиран по подобие на големите автрийски курорти. Даже пистите не са толкова много. Ако има държава която да държи на прородата си това е Австрия. Чисто, подредено, всяко нещо си е на мястото. Нека не откриваме "топлата вода". Нека направим нещата така като ги правят в цивилизованите държави. Цивилизовано, а не идиотски. Спомням си преди няколко години имаше протести за плажа на Иракли. Каква беше причината - просто някой искаше да ползва там нещата безплатно. Какво беше учудването ми, когато минах от там. Такава кочина не бях виждал. И това безобразие е направено от хора с претенции за "проиродозащитници" . Витоша е безценен дар за град като София. Два милиона души са това. Доколкото знам само в град като Сараево има толкова близка планина. И тя трябва да се използва. Цивилизовано, за благото на любителите на планината и зимните спортове.

Става дума за безразборно изсичане на гора, която дава кислород на тия 2'000'000 души. Щото като няма к'во да дишаш, кел файда че има писти. Сега като си имаш Перловската река, що не се къпеш в нея?

С тази разлика, че в Австрия строят пистите високо - на 2000 м нмв, т. е. над иглолистния пояс, докато в банско почват от 1000 м. Много се съмнявам, че ти въобще си стъпвал по далеч от кръчмата до лифта, но от Алеко Константинов насам планината е отмора за поколения софиянци и който иска да се разходи из Витоша го прави. Качи се събота и неделя и ще видиш, че не можеш да се разминеш от хора - млади, стари, дори пеленачета. Единственият проблем с пистите е, че Витоша Ски провали сезона тази година, за да си намерят нашите законодатели оправдание и да прокарат такъв престъпен закон.

Кимчо,явно си гледал ски пистите в Австрия само по телевизоро...от селото или града започват и лифтовете а пистите са им до началния лифт ама то трябва да се види с очички а не само по четене да се пише-и кажете на вашия гуру....Я.Дачков повече старание да вложи в под опечните си,че много грешки и глупости пишете ,няма как да ви повярват хората.....Галерията нещо май закъса с парите и се преместихте тук а???

Кими,май още си махмурлия-вземи картата на Алпите преди да пишеш глупости и виж,че 2/3 от върховете им са около 2000м-явно там карат повечето ски по небето-или беше Дачков а не смееш да си напишеш именцето.

че идиотщината,която сътвориха в Банско е взета от Австрия,че и бетонното море ти харесва. Е верно си много промит мозък .

Хора спонтанно се събират и протестират! Браво! Започваме да приличаме на нормална бяла държава!

РАЗБЕРЕТЕ ГО! Герберистите са еднозначни на комунистите! В БГ партии няма, всичко е мафия!

Абе вие в кой век живеете бе... Витоша е един стар, запустял, опасен за хората комунистически курорт.Който е любител на зимните спортове знае колко мила ни е Витоша, но я искаме модерна и потдържана. Няма нищо лошо в този закон, нека бъдем модерна ски дестинация за ЕВРОПА.Няма столица в Европа, която да си има ски писти. И нещо друго, застрояването на такива съоражения в една Австрия например, която е топ дестинация за скиорите е много по голямо от това което искат да направят на Витоша.

Рушителите на съвременна България, НОРМАЛНИ ЛИ СА? баси инвИститорите

Витоша не е курорт, тя е природен парк. Чужденците й се възхищават като дойдат, защото малко от тях могат да се радват на съхранена природа толкова близо до милионен град. Имай малко съвест, нали и твоите деца ще трябва да живеят тук. Нищо не пречи да се поДдържат и обновят наличните съоръжения. Единственото, което Витоша Ски трябваше да направи е да изготви проект, който да се съгласува с управата на парка (ама старата) и после да се одобри. Обаче целта беше съвсем друга и всички го знаем.

Подкрепям протестиращите! Ски туризъм, но с ясни правила за всички. При пазарна икономика защо трябва да има пак вратички "инвеститорите" с много пари да получават трасетата без пари? И има ли някой да не знае отговора? Никъде не се съобщава какво се случваше снощи към 23 часа на ПОПА? Минах от там с колата и имаше много полиция. Бяха обградили цялото кръстовище и хората до паметника. Това продължение на протеста от Ариана ли беше?

Какво още се е случило?!

До Жиждащ-каквото и да е 14.06.2012 10:00 ( нерегистриран ) Каква власт пак ти се привижда?? ВЛАСТ, власт, власт, големо ЛАПАНЕ! Само това ви е в главата на вас пипалата, разноцветните клозетни тръби опасли България! То бива, бива алчност, дебелоочие и простотия, ама това ми прилича на обикновен идиотизъм! Най-тъпото, негодното и първобитното ни е управлявало и управлява и та цъфнахме и вързахме и със ски писти по защитените територии....ама няма ги вече ни българите ни българската природа!

Не просто ви мразя и не искам да си губя гласа с измислени от вас партийки за разчленяване на десницата / примерно Кунева-Пръмова или Царя докаран от Бриго да откъсне гласове на СДС/. С политика и лапане не се занимавам. Просто ми е кеф как се гърчите.

ГЕРБ ли е десницата, бе?!?! Да знаеш, че гласът ти е загубен както и ти самият!

А аз ,както и почти всички мои приятели и близки ,които хич не сме малсо , мразим такива капиталистически и реституто-седерасто- герберастки гниди като теб ... Но ,има провидение и видовден за вас , алчни и дебелогъзи нерези . Ще си платите за всичко .

След като мафиотите бетонираха Черноморието, идва ред на планините. Демократичната мафия е неуморна. Природата е последната държавна собственост, все още е ненапълно ограбена... Как преди дамската революция 1989 г. имаше и лифтове, и влекове, и пътеки, и хиляди софиянци се качваха на Витоша. Всички заграбени лифтове трябва отново да се върнат на Софийската община, тоест Цековците и Емил-Димитровците да върнат заграбеното. За непросветените ще кажа, че Емил Димитров, от ГЕРБ, един от вносителите на престъпния закон, владее Етрополския Балкан.

Ами то черноморието е окупирано от червените капиталисти и техния боен отряд от мутри и десари.

А сега е ред на най-прясно пребоядисаните комунета и техния боен отряд от мутри и десари.

Защо си мисля че т.н. 'прородозащитнници" са организирани от БСП и компания. "Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа ти кой си" - мъдър е българския народ, добре го е казал. Нека да помислим защо родните "природозащитници" са против проучванията за шистов газ, а всъщото време охотно приемат строителството на АЕЦ. Защо са против газопровода "Набуко", а подкрепят конкурентния руски проект "Южен поток". Защо активисти близки до БСП дълги години подкрепяха един очевидно не-екологичен проект като БУргас-Александрупулис. И когато хората от Бургас и околностите се вдигнаха на поротести, тия същите активисти никакви ги нямаше. В Бългаия има лобизъм - и това за никого не е тайна. Но най-големите лобисти за за руското енергийно лоби. Такъв безпрецедентен натиск не е имало в България от не знам кога. И никакви протести срещу строежа на АЕЦ Нбелене от страна на прородозащитниците. Напротив - пуснаха подписка за строеж на АЕЦ. В Германия и Япония държавата спира АЕЦ, а родните "природозащитници" под диктовката на Москва правят подписка за строеж на АЕЦ. Само да угодят на Русия.

Те комунистите са винаги срещу всичко: Ако помияри излапат пенсионер, скачат срещу Фандъкова. Ако тръгнат да ловят помиярите убйци веднага минават към 4 лапи. Ако пуснат да се стоя ски писти стават зелени. Ако не се строят писти стават скиори....... Важното е да се грачи, ама ще видят власт през крив макарон.

Ние винаги ще бъдем на мода .В един прекрасен ден ,целиясвят ще се ръководи от левите прогресивни сили и ще разкаже играта на всички алчни и дебелогъзи капиталистчета .

В другите новини Американската компания Уестинхауз е подписала предварителен договр за строеж на ядрени електроцентрали в Индия .... :)

Крокодил

Хахаха, никога през последните 22 години мафията на червените барони не е била в такъв възход, както през последните 3 години. Вие си плюйте по комунистите, но всъщност комунисти и сега ви упрявляват.

Много голям лъжец си KGB! Къде си видял БСП на Орлов мост? Гнусни герберастки лъжи! Една анкета сред КОРЕНЯЦИ софиянци и техните деца и внуци вероятно би показала, че 99,9 на сто от тях са категорично против този мутреско-ченгесарски опит за приватизация на Витоша.

хора не става дъма за бцп или герб или дпц или които и да е престанете с тези глупави политически глупости не гледаите кои какво е и каква полза има от него помислите си вия на вас лично дали ще ви допадне идеята за закона или каквото и да е било започенте да мислите и определяте себе си като балгари и това което правите го правите за бг и за бадещето поколениие а не за някоя глупава партия,а ако идеята не ви допада излезте на ванка и подкрепете малкото които са се сабудили *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти не можеш да мислиш, няма с какво!!!