Оранжев код за цялата страна на 30 юли

Националният институт по метеорология и хидрология при БАН обяви оранжев код за цялата страна за 30 юли. Температурите ще достигнат 41 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Оранжев код за цялата страна на 30 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече пия четвърта бира. Майната им на кодовете.

Аз обявявам не оранжев, не червен, а инфрачервен код! Слизам в мазето, пускам климатика, наливам си ледена мастичка и... да го духат работодатели, съпруги, климатичните промени и на бае ви Ставри работното яке...

Модераторката не струва.

Затова пък ти блестиш като свински лъч във фекалното небе!

Трябва да се парти диверсионна група в Аляска,която да унищожи ХААРПА. Забравиха да го изключат.

Това е истинско лято. Пушете го черногледи.

Ти си мизерник

Тома не е истинско лято. В Африка и Близкия изток може ,но в Бг не. Дори да има жеги не са трайни, бързо се разхлажда ,има летни бури ,духне вятър и се понася. Сега е трайно много горещо и сухо. Ако тази тенденция се запази в БГ ще се смени природата ,ще изчезне водата, ще изчезнат някои животни насекоми, ще се появят нови, нови болести..

Само така може и по топличко да е, поне да не палим печки днес....

Колегата от Търново е търсач на слава. Почвата се нагрява до 50 градуса на пряка слънчева светлина, а температурите се мерят на сянка.

Кви жеги , кви пет лева. То всичко в тая държава е такава кочина , такава помия , че и идея си нямате. Вчера ходих в болницата в Ямбол , ами че то във филмите на ужасите няма такива страхотии и мизерии , да ти настръхне косата. Да беше само това , ами навсякъде из града плъзнали едни цигани , вонящи и мизерни , с хиляда бацила по тях които разнасят. Между блоковите някакви изперкали дърти бабета хранят помияри и котки , страшна работа. Децата игратя в междублоковото пространство което гъмжи от екскременти на домашните любимци на големите граждани , един не съм видял да ходи с торбичка и да събира л...... на псетата. Други пък ги пуснали свободно все едно са на село. Ами има деца ве бунаци ! Масово почти всички работещи не са такива а роби ! Нямат пари за храна и работят ! Жега , жега .....Пълна катасрофа !!!

Прав си браточка , затова другия месец заминавам навън със семйството ми завинаги !

Прост народ, слаба държава..Да сте виждали грък да бере ягоди или гъркиня да мие кенефи ?Е,това си заслужашаме като нямаме акъл.А навън само за черна работа ни взимат,щото за друго вече не ставаме!Айде честита демокрация!И както пееха в една песен - Жега,жега в центъра на София, ооооо!

Да влезнат в институциите, където сме им купили и монтирали добре охлаждащи климатици! А работодателите да си пуснат хората към обяд - иначе си е чист геноцид, каквото и да ни говорят /по-скоро плюят/.

Спокойно,Бойко щял да се обади да спрат жегите...

Няма такава държава на която министър председателя да не знае английски ! Пълен абдал !

си е опасно, така че рискът съвсем не зависи от времето, а от други работи, но там няма кой да ти помогне. Градусите са ни най-малката грижа.

какво да правя аз утре например при оранжев код - трябва да отида на работа и да се върна вкъщи, да намина през магазина, но маршрута ми е много слънчев - почти няма зелени площи и ако се придържам към съвета:Бъдете много внимателни, следете подробната информация за очакваните метеорологични условия и следвайте съветите на властите, си мисля дали ще се прибера въобще, щото властите никога нищо не са казвали по такива въпроси и определено дал господ живот и здраве, ама не, по-добре ги изтрийте тези цветни кодове,че и без тях сме на горещо и на студено...

... прекалявате бе, ей! Не ви ли е срам бе?! Ми душа не ми остана. Офф, чакай да си отворя една студена биричка...

единия крачол го местя в другия....60 лета и зими съм преживял без кодове без синоптици....само гледам котката ми къде ляга и знам прогнозата:))

Това за Търново са нереални, пълни глупости. Утре може и да измерят такива стойности, но днес едва ли е било повече от 39.

Вижте, лято е...Новини няма....Като няма новини все нещо трябва да пишат хората. Няма птичи/свински грип/ТОРС/луда крава, дори и Гърция се поизчерпа...Остава "новината", че през лятото е горещо.

Дайте прогноза за август дали температурите ще се нормализират. Като е лято да е приятно,а не африканско.

от 1 август температурите си идват в норма. Ще продължи да е слънчево, сухо и нормално топло до към 15 август със сигурност. Идеално за море. Около 7-8 август ще има съвсем леко захлаждане. След 15 август може да се очаква по-хладно време и превалявания.

..на мен отдавна ми е ядосоно и горещо:)...и чакам..веднага промяна ..да се помисли..по въпроса:)

38С ли са опасни бе мишки измислени? Това се случва всяка година по 10 пъти и така е било винаги. Какво се промени тази година, че стана опасно?

Шефеееееееееееее,защо подскочи?Вярно е нали?Аз че съм говедо,говедо съм ,ама и ти не си стока.Издаде се,можеше и да замълчиш.Освен говеда кой друг да тръгне в този пек да върши шефска лична работа.

DIDA

Лято като лято! По времето на соца НИКОЙ не се интересуваше от градусите и като средношколци и студенти ходехме по един месец на бригади. А днешните млади, разнежени тюфлеци освен да седят пред компа и да хленчат за нищо друго не стават!

айде да отворят отново Белене и отивай да работиш там тогава,боклук!

Шкембето ти байно порасло безкрайно но него курорт ще спаси курорта Росица със хляб и солчиса ще помниш за идните дни...

Много държа тази заповед за почивния ден,довечера на новините да я кажат.

Сега си представям кво чудо е у СКГТ - ква смрад кви манговци, кво чудо ????

Обамата пак запали хаарпа да мори православните християни!!!! Или поне така казват малоумните червени олигофрени ....

За малко да ти сложа ръчичка надолу:)

30.07.2015г.е обявен за почивен.Няма да умираме,още им трябваме.

Питайте шефовете,защо пращат подчинените им в най-горещите часове да им вършат личните им ангажименти?Защо?

Защото си говедо.

Ъ 41 градуса... лимонада, едно време какви градуси имаше огнена ракия по 45!

Да не би пък легендата за Мойсей да се повтаря " 40 години през пустинята ...... " и т. н. до "обетованата земя".

В Африка най-горещия ден се води 57.8С. Тук със сигурност е имало по 44-45С. Почти е нормално поне 2-3 дни през лятото да е над 41С. Предната година бе много студена и дъждовна лятото. Имаше и много потопи. Така че тя не е точен критерий за сравнение. На Венера е 465-480С примерно. ;) Нищо чудно да е идеална среда за разни ядящи сяра организми, живеещи покрай вулкани.

Путин е виновен

Спрете ги тези жеги , не се издържа !!!

Имаш два варианта - да идеш да протестираш пред американското посолство да изключат ХААРПА или дап палнеш една свещичка.