Гореща политическа седмица: Точка на първия мандат или ротация само между Денков и Габриел

Заявките от вчера: Мария Габриел смята да оттегли кандидатурата си за премиер от НС, а от ПП-ДБ дадоха задна - да се запази съставът на МС, както ГЕРБ предложи на 17 март

Обратно в новината

Коментари - Гореща политическа седмица: Точка на първия мандат или ротация само между Денков и Габриел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЪЛЕН СПИСЪК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРИ НА КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989Г. НАСАМ: 1). (Мар)Сол (Со)Полански (1987-1990) - първият генерал-губернатор на американската колония България. 2). Хю Кенет Хил (1990-1993) 3). Уилям Д. Монтгомъри (1993-1996) 4). Ейвис Боулън (1996-1999) 5). Ричард Майлс (1999-2002) 6). Джеймс Пардю (2002-2005) 7). Джон Байърли (2005-2008) 8). Нанси Макълдауни (2008-2009) 9). Джеймс Уорлик - Младши (2010-2012) 10). Марси Б. Рийс (2012 – 2015) 11). Ерик Рубин (2016 – 2019) 12). Херо Мустафа (2019 – 2023) 13). Кенеф Мъртъв(2023 - )

Преди 10-11 години НЕКСОмир АНАЛниев беше един скъсан скъсаняк и бедняк - прехранваше се като лавкаджия по софийските училища. Държеше 1-2 училищни лафки в 1-2 софийски училища - продаваше на децата вкисната боза, развалени мухлясали сандвичи и банички и изсъхнали вафли с отдавна изтекъл срок на годност. Общо взето бедна работа, парите му стигаха колкото за хляба. Бедността обаче веднага свърши след като АНАЛниев потопи шкембе в голямата политика. Освен лавкаджийството господин НЕКСОмир задоволяваше и своите педофилски потребности, така да се каже. Беше обарвал и блудствал с едно 10-годишно момченце, даже водил детето на гости в дома си и го събличал голичко, горкото. Двамата заедно с момченцето дори гледали гей-порно. Родителите на детето подали поне 5 жалби до столичните управления на МВР, ама преписките били прекратени, и глас в пустиня. Какво да очакваш от пробитото и продънено от корупция и хайдутлук българско колониално МВР?! В наши дни господин АНАЛниев е един мастит и много богат политик от ПП-ДБ с огромно шкембе и още по-голяма, мазна дупара. НЕКСОмир е горд собственик на огромна 2 декара дупара, а шкембето му расте не с дни, а с часове. Господин НЕКСОмир е гордостта на ПП-ДБ и на цялата Сглобка. Педофил за чудо и приказ, правоверен НАТОвец, евролиберал, евроатлантик и радетел за евроатлантическите ценности, една от които е и педофилията.

Коцето каза че е сигурен че ще се разберат, мисля че просто страха от Възраждане е по-голям от омразата между тях. Гласувал съм и за герб и за Пп, но сега само Коце ме кефи, няма оправия с тия мутри и фашисти, нито с "партньорите" ни сащ и марионетката им ЕС, всички са алчни използвачи и не им дреме за народа.

Коцето-копейката е най-големия фашист!

- извинявайте другарчета, повече няма така да правим - кви другарчета бе, тука сме само утки с дупки

Прав е Слава Учиндолски; НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Днес по една от централните ТВ "Академика" заяви в ефил НА 06.03 СИ ПОДАДОХ ОСТАВКАТА И ТЯ БЕШЕ ПРИЕТО!? И се питам след като е приета тази оставка той като какъв се явява на симпозиуми, на срещи, на съвещание в Европарламента и въобще по света. Днес 25.03 ТОЙ Е САМОЗВАНЕЦ, и следва да даде обяснения как така подписва и гласува в международен план от името на България! В качеството си на какъв! Кой ще решава гафовете сторени от него утре!? А той продължава да с.ре нови гафове

май днес Габриел ще оттегли оттеглянето...

То май така трябва за да имаме лице пред света! С тези осрани дупета ако и тя се оттегли какво ще се случи въобще, Президентска Република. Явно монархия не ставаме. Може би ХУНТА по примера на Гръцките генерали

Скъпа с минуса. Гръцката хунта е може би на или по -стара от баба ти. Виж в Гугъл какво пише, какви се предпоставките, какви се резултатите.А и сравни кои са днес управляващите и опозиционни партии. Общо взето две фамилии. То драга, е като на изборите: четеш, мислиш и гласуваш, а не да казваш как можах да гласувам за този/тези

За краварите сега вече не е от толкова съществено значение правителство или не, служебно или редовно, въпреки че по-лесно се работи с редовно правителство и го предпочитат. Сега, те си имат парламент, постоянно заседаващ, който ще вземе всяко едно решение в изгода на краварите: пари, оръжия за укронацисткия режим на Зеленски, пари, бази, закупуване на краварска ненужна военщина по завишени цени, концесии за шистов газ, евтино изкупуване на земя, ГМО...Ще има кой да гласува, ще има кой да промени всеки закон, вкл. бюджета!

Държавата е в хаос, бе жмольо. Алчни непрокопсаници! В ада да ви видя - да се гърчите!

Колкото и да е анатемосван, колкото и да е критикуван за това или онова, се оказва, че за сега Борисов е най-свестния от всички, които са на политическата сцена. Това го осъзнзват и тези лицемери от ПП и се тресат от страх при мисълта, че ще им обърне гръб и пътят им към небитието ще е сигурен. Непонятно е защо ДБ не се отделят от тези некадърници, а рискуват и те съвсем да изчезнат.

Шило

Не е точно така. Сравняваме го с онези отрепки от ПП-ДБ. Но със сигурност има и по-големи държавници от него.

И с кого да го сравняваме, нали и тези и онези са плод на Българо -съветската дружба. Ето доли в БКП/БСП едните билЕ по така а другите по -иначе. Партии и коалиции; множат се, роят се, онождат се и са като пърхута върху реверите на скъсания костюм. Без значение дали са Пълпи Пу..и, Израждане, Бакаджик или Бузлуджа. И маймуна не може да сътвори по -пъстра картинка от по -по -най честни, почтени, красиви, умни и производните им

ти добре ли си да кажеш за престъпника Борисофф че е най-добре, докара държавата до катастрофа за тия години, или ти си някъде на Марс, сравняваш мутри с фашисти, не са ли и двете групи за Нарден съд и смъртно наказание защто общото е че работят срещу държавата и народа в интерес на чужди държави. Абе на кой свят сте бе, такива крепите мутрите и фашистите и после се чудим защо ние страдаме заради такива боклуци като вас, болни идиоти, мижитурки, безмозъчни зомбита, докога ще зависи живота ни от такива като вас.

Патерицато на шарлатаните от ПП ДБ, вече не може да се оттегли от коалицията, защото си знаят кирливите ризи и я се оттеглят, всичко щи излезе наяве.

ако всичко това е истина-ГОЛЯМА ЛЪЖА Е....

Шило

Заявлението за оттегляне е подадено в НС в 09,00 часа. Номерът му е 49-403-01-3

С последния ход ПП си направи политическо харакири. ПП е вече политически труп. Никой няма да гласува за такива идиоти.

Глупости говориш! Харакири щяха да си направят ако продължаваха по същия начин с ГЕРБ да управляват, защото 9 месеца почти нищо не се случва!

Габриел като господаря си, днес едно каже утре друго, а на всички е ясно, че кражбата е в главите им! Мамито ви и просто, унищожихте держават ни, изгонихте народа си!

Някой казват, че сме ратаи на Русия, други на САЩ, а в действиетлност сме роби на някаква шайка бандити!

Мислете, преди всичко, за интересите на КОЗЯК! Ако няма сглобка ще се наказваме!

Шило

"Ники трябва да пътува". Правилно го каза Петков, ама трябваше да уточни- в историята. Да видим днес, дали през нощта Галя е звъняла!

Айдееее, стадото маймуни, населяващо територия Булгаристан ще гледа и тази седмица поредното шоу на цирк Гербо-пеперастки.

пращате в парламента комуняги, харт комуняги, чалгари, леви пе-раси либерали, то с КОГО бе да се коалира човек?????? Еми мисли се като се ходи на избори, а не след тях, щото българина се излъган ,се подведен.

Аз съм само един сламен човек, чучело, чучело, кукла на конци...

Може ли снимката на Денков и Габриел да е на фона на БГ знамето, моля.

Шило

Че те, двамата, кво общо имат с България?

Снимката доста точно предава какво има зад тези двамата.

"Дали Габриел ще оттегли кандидатурата си или ще бъде направени още отстъпки, които да ни отдалечат от реалната възможност да отидем на поредните предсрочни избори в последните три години, ще стане ясно до часове. " Елза, какво ще стане ясно до часове?

Ще стане ясно ДАЛИ ИЛИ.

Наредихме. Изпълнявайте.

Жалката червена герберастка паплач, пак исак да вземе цялата власт в ръцете си, в името на кюлчетата и еврата !! Ако стане това, пак ще се влачим по дъното, за радост на комунята с русоробска психика у нас ! Отврат ...

Прав си - Путин е виновен. Татко Петко е истината - да излиза на протест в подкрепа на синчето си със специални потребности

Да извиняваш, ама са най-добри са , а това с кюлчетата си беше ДС измишльотина за пред тъпата нация, що никой не ги видя тия кюлчета.

Хммм, сега прочетох, че Киселова е казала, че времето за избори 2 в 1 изтича и може би ще са поотделно. Евро изборите са 6-9 юни. Има 2 месеца.

а аз си мислех, че кат минат месеците на мишокО трябваше да се смени с Габриел и толкоз.. ама защо да е просто ,като може да е сложно и невъзможно?!?

Политически терористи!!!

Няма отстъпки, Делян одобри, побърза да каже, че третия мандат го връща и гледаме към новия първи мандат на ГЕРБ.

" Николай Денков призова в специално обръщение ГЕРБ-СДС да спазят уговорката отпреди девет месеца и да не хвърлят страната в хаос." Нали тази уговорка важеше само за първите 9 месеца, как тогава ще се запази министерският съвет. Нали министрите не били питани и си подадоха оставки ... Сега ще ги питаме ли или това вече не е важно? Как страната ще се хвърли в хаос от избори? Нали изборите са постижение на демокрацията. Какво лошо в това, да се види народът, какво мисли след перфектното управление на ПП.

Ах гиди калпазани. Самоврътки.

Не толкова отдавна комуна социалистите създадоха закон за самозадоволяването. Днес ще ги гледаме на екран как се самозадоволяват!

Нещата са ясни и окончателни - Габриел подава днес писмо до НС, че си оттегля кандидатурата като Мин. председател и Денката и вся остальная шарлатанска сволоч изтичат в канала. С тоя жалък "смешен плач" на Молеца снощи той сам сапуниса въжето на тънката си пилешка шийка и бутна Пълен Провал в пропастта. Ристю Чипото носле и бай Танас да ходят да си го бият Плъха вътрешно-коалиционно. Оттеглянето на кандидатурата на Габриел трябва да се гласува още утре - с или без Манол Пияндето все тая, и да се върви бързо нататък по конституционната процедура!

Ха ха ха ха ха ха - "Ристю Чипото носле"

тъпа нация !!!!!!

разбрахте че българина с жена си не може да направи коалиция , та с други партии. То се пазари, пазари, случайно да се не мине. Тези от ПП/ДБ не стават за нищо. Големи боклуци излязоха. По-големи и от компартията. Една водеща партия и толкова за да тръгнат нещата.

Не става ясна дилемата ротация Денков -Габриел. То ще да е като да гледаш по ТВ клипове за възрастни и да си сменяш ръцете. Има ли разлика!? Днес политическата сцена е точно това -гладна кокошка сънува просо и само и сменят картинките с купички просо. А яловото пиле си пълни гушката и дебелее. Не е ли време да се сложи в казана с гореща вода и да се оскубе перушинката му. Лесно е само трябва да се смени закона за избор на оператори

Хей, козяшки сополи, дето тролите от зори до здрач и после от здрач до зори! Нискобюджетни, евтини козяшки тролове, които денонощно лаят по форумите за паничка с бобец, може и с лещичка. Ви еба майката безмозъчна! Имам много лоша новина за вас пък и за всички БГ-чалгапарапитеци, дето си искат курвите от "Ергенът"! Иде, иде... Иде чичко АТОМ. Вече е въпрос не на месеци, а на броени седмици, може и по-малко. Ще светите всичките като ЛЕД крушки от ТОШИБА. Купихте ли си вече бункери? Не да ламтите за апартаменти с лакомите си селски гъзове, ами в бункери требеше да инвестирате, идиоти такива! Съвсем скоро ще е пълно навсякъде с апартаменти, ама няма да има ни кой да ги продава, ни да ги купува, нито пък въобще кой да живее в тях. На вас ташак ви се струва работата. Но най- много ще се радвам да гледам как козяшките тролове се разкапват като развалена риба от проникващата радиация... Хахахаха... От Бялата колиба въобще не са предвидили ни самолетни колесници, ни бункери за тия малоумни тролове. всички БГ-чалгапитеци също са планирани да дадат фира, на кой му пука за такива безполезни твари?! И БГ-политическия боклук ще даде фира или поне по-голямата част от него. На кой му дреме на хуя за тоз долен боклук?! Хахахаха. Такива работи. Остава само да чакате неочакваното. Хахахаха. Купувайте си отсега бели чаршафи, като в оня виц. Хахахаха. Иде вече Апокалипсиса, както е писано в Библията! Истина ви казвам!

Тоя цирк стана скучен ! Вече ми е все тая дали ще направят нова “сглобка” или не !

виж английското знаме на снимката и ще ти се изясни всичко

другият път ще забодат руско, да си щаствив ... в твоята дупара

в твоята има цял букет, в знак на благодарност, с панделки

Моят глас също излиза от сглобката и отива извън нея.

Не е проблема че САЩ са ни натресли три свой партий проститутки да ни ни унищожават!!! ПРОБЛЕМЪТ Е...Защо ние Търпим тази Гнусна Гавра с Рибната ни България и Нас самите!? Защо не сме излезли да ги премахнем,а ги гледаме сякаш е телевизионно Шоу , което е серийно и за забавление????!!! Не Е!!!! Тези Импотентни котви на САЩ унищожават и Нашият живот и бъдещето на децата ни!

Не народ А МЪРША Половината ги вълнува как ще поркат в чалготеките. Другата половина стиска дилдо в ръка и чака НАТО да ги пази. Третите пък се надяват да им се размине. За всеки случай са извадили от чеизите на прабабите си фесовете и потурите.

Ми така свикнахме откакто ни управляваха руски подлоги:))) Ч пък и сега така наречен в алтернатива са пак руски подлоги:)))

гледайте сега внимателно колко магнита ще има за гербидж крадците само тука могат да въртят номера ... хахаххаха

"Заявките от вчера: Мария Габриел смята да оттегли кандидатурата си за премиер от НС" Ай стига, бе! Тая агония край няма ли?! Вчера каза, че оттегля, днес смятала! Тези думи вече за нищо ги имате! За честта и достойнството отдавна не става дума! Ужас!

Яката раота а, матряла. Продължаваме да ви шибаме. Демократично и ционистки. И явно ви харесва. Скоро и пържене ще ви правиме. ХАХАХАХА

Тези превърнаха народното събрание в публичен дом. А този съсухрен химик като евтина проститутка непрекъснато ни убеждава че е девствен. Такова падение в българската политическа история е имало само след Освобождението. Само избори могат да отмият помията от фасадата на парламента.

Стига сте ни ги навирали тези корумпирани некадърници. Хванали са кокала - ще се разберат. Само циркове правят и материал за безмислени статий. До края на деня ще има още 2 статии как са се разбрали, после как не са...

Един път 11 министри несъгласни да бъдат в правителство, втори път се съгласяват. Е това не е детска игра а игра със съдбата на народа

Много ,много лошо! Сега Ники няма да пътува,а бай Танас няма да стане Председател на НС.

има полезни боклуци, има ненужни боклуци

Вчера Денков в изявлението си вмъкна отново и Еврозоната,а гледам и по телевизията вървят анонси за нея. Интересно кой плаща и защо на тези хора да ни набиват тази еврозона,като това не е приоритет на страната ни. Защо не допуснаха да се чуе волята на народа ни и защо не споменават Дания,Полша,Швеция,Чехия,Румъния,Нидерландия и тн ,защо пък те не се натискат за там ,след като ние сме най бедни от горепосочените.

Ние сме окупирана от американците държава, и то в много лош сценарии.....енергетиката и отбраната, ако може и МВР и вие се развивайте колкото си искате!!!!!

А за онова леке тагарев хранилка намерихте ли? Че иначе ще трябва да си иде в оная странната държава 404...

Цялата машинация е ДПС да направи правителство. Дори и президента да не спази новите промени в закона за назначаване на служебен премиер, защото са противоконституционни. То любовницата на Пеевски, Десислава Атанасова, като съдия, да промени това и да завладеят държавата от ДПС. Така, че да видим Герб колко са продажни.

Аааа това ли била клюката, която Татяна Дончева не каза по Евроком !?

Боклуците взаимно се привличат. Боклукът отива при други боклуци. И правят сглобка.

хммм... ако ви прави впечатление, снимката на тези две недаразумения е направена на фона на английското знаме, на някой още да не му е ясно? Изборът на снимката не е случаен.

Добре забелязано

Сглобката е като кофти секс! Той е импотентен, а тя фригидна!

Кризаааа!