Горанов ще представи актуализиран бюджет за съдебната власт

Те ще са различни от предложените от МС и по-близки до тези на ВСС

Обратно в новината

Коментари - Горанов ще представи актуализиран бюджет за съдебната власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не схващам този измислен финансист след като е внесъл бюджет одобрен от мс как ще актуализира нещо дето още не е прието???? И сега мога да кажа каква ще да е ''актуализацията'' - повече мангизи за съдебната власт която крепи мутренската..

Щото па изпълнителната власт не крепи мутренската власт

ще ги подкрепи , как няма да ги подкрепи , нали те изискват спазването на все по налудничави ;закони; , то държава , ама до къде е държава и от къде са личните интереси на ;държавниците; и служителите вече не се знае , или държава за лично ползване е по точния вариант , нема лошо , стига да не си обикновен гражданин в тая територия че все едно си умрял

И като обществото е разколебано във вас, значи вие сте виновни, че сте некадърници. Също сте и наглеци. Държавата било задължително да ви подкрепи след като обществото не ви вярва, ами народът е върховен суверен бе, госпожи съдебни деловодителки дето вземате по два бона и половина за дрехи, все едно сте президентши. Що искате подкрепа, нали сте независими, или сте такива само, когато ви отърва. Аман от лелки - комунделки от село, обути с чехли и с напукани пети.

За тях може за да станат по-богати,а за бедния български народ-трици.Долни наглеци!

Евроценностите на въптосната коалиция Обединени патриоти - ГЕРБ: - тотална цензура, медиен монопол на депутат от братската партия на агент Сава, 113 по медийна свобода в един свят с 30 държви в Европа и още 3 в Северна Америка и още 80 преди нас от така наречения “трети свят”; - липса на достъп до правосъдие за граждните, дори родителите може да не знаят, че децата им, които не са деликтоспособни, са арестувани - последния подарък за изнудвачи, телефонни терористи и други подобни избиратели; - рекет и арести на децата на изнудвани богаташи - Арабаджиеви, Баневи, Стайкови; - малтретиране и издевателства над разследвани граждани и политически противници - кметицата на младост; - политически и съдебен чадър над наши хора и фирми - Джи Пи Груп; - безконтролно разходване на бюджетни средства (нашите пари) - целия бюджет за капиталови разходи, които не се правят през годината се отчита като излишък и се раздва на пиятелски кръгове и брокери на електорална подкрепа; - купуване на политическа подкрепа за властващите - 43 милиона за дупката на Гергов преди месец; - натиск от висши държавни служители и клевети по адрес на журналисти, политически противници и обикновенни граждани - имаме първия премиер осъден от български съд за публично изречен лъжа по адрес на журналист; - тотално обедняване до оскотяване на обикновенните граждани за да бъдат зависими от подаянията на държавата, която уж ги храни, но всъщност ги дои и щави; - тотална липса на идеи за развитие и икономически подем; - летален демографски срив и икономическа миграция налагана системно от вице премиера, който не знам защо ще си отиде от историята заради липса на морал, а не за некадърност; - всеобхватна и неконтролируема корупция на всички нива на управлението и създаване на мафиотско-роднински кръгове за “усвояване” на европейски средства, които се отпускат като подаяние именно заради некадърното управление; - демонстриране на наглост и безнаказаност от властващите агенти на ДС - Сава си строи сарай след сарай на плажовете на децата ни без дори да става и намек за беззаконие; - некадърно и рекетьорско законодателство; - изсмукване на икономическите ресурси на гражданите и компенсиране с подяния и преразпределение от държавата - КЕВР не контролира разходите на монополистите, а цените, които може да наложи на гражданите. - сливане на политическата власт с икономическата собственост на монополистите “контролирани” от държавата - Гинка купи ЧЕЗ, агент Сава - ТЕЦ Варна, 6161 Мариците, случаеност...? - тотална корупция и кражби на средства от обществени поръчки довели до смърт на десетки граждани по пътищата строени от мафиотско-роднинските кръгове; - тоталната липса на естетически вкус и морал - вижте на какво прилича София при управлението на верната на вожда самоковска даскалка и не питайте повече. Така ги видяхме евроценностите налагани ни от преродената ДС и нейните агенти през третия им недовършен мандат.

Защо точно съдебната власт? Нали приоритет са образованието и здравеопазването?

А големият ковчежник Горанов кога, най -после, ще представи актуализирания бюджет за отдавна забравените пенсионери? Може би, когато АКБ Форес върне откраднатите кюлчета злато и награбените диаманти? Или, най-вероятно, когато цъфнат налъмите...