Горанов: Не разбирам аргументите на Божков да подам оставка, да докаже твърденията си

Никога не съм казвал, че не го познавам, както и Златев, и Домусчиев, заяви министърът и посъветва всички бизнесмени да се издължат на държавата

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Не разбирам аргументите на Божков да подам оставка, да докаже твърденията си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горанов дава лош пример на служителите си!

Горанов е готов за нов Баце - рядко срещан гьонсурат !!!

всички гербави бизнесмени да се издължават на държавата,а не да получват бонуси като например тецове,лотарии,разни трибуни и т н, и не зле толупите,мисирките,камунистите,бесепарите,патриотите и всичката политическа сволоч от прехода до сега да изчезне

Смях в залата....

Само се питам какво точно разбира този????? Вечно е неразбиращ като му се зададе директен въпрос???? Къде беше бе горанов толкова години барабар с подопечните ти нападжии и хазартната комисия с които от предишните ти ''неразбирания '' ние разбрахме че ''нямаш нищо общо''?????

Пътници сте ! Имаше едни нагласи да те слагат теб отпред, ама след днешното фиаско си пътник. Докъде стигнахме, Божков да върши работата...

Е Божков дължи стотици милиони данъци на държавата. Разбирам, че май Горанов не ги е събрал успешно. Защо ли да подава оставка, всично е наред. Видяха, се разбраха се данъци за БГ няма....

Мноу грозна ,тъпа и крадлива калинка инсталирана от калинката Боку!

А несъбираемите милиоарди поради давност сигурно пак са работа на някой друг а не финансовия???? Защо ли мен ме гонят за лев задължения а ония милиарди заминаха в забвеие???ама попълниха една част бая властващи сметки....

Къде бяхте толкова години, че не го преследвахте?

"Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: „Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността“, заяви Борисов в интервю за в. "Преса"."

Не разбирам аргументите на г-н Божков за моята оставка. Аз не нося вина затова, че негови служители, заедно с членове на Комисията по хазарта са прилагали грешно закона. Няма такъв гнусен екскремент! И той продължава да бъде министър?!!!! Ами на кого е подчинена Комисията по хазарта? Кой е "конструирал" и подбирал нейния състав и председатели? На кого се е отчитала ЕЖЕГОДНО 2 ПЪТИ тази комисия?! Какви са докладите от одита от Сметната палата за тези години?!!! ГНУС, ГНУС,ГНУС. Но какво да се учудваме - та той живее "под наем" без да е платил нито 1лв години наред!

Поредния червен милионер атакува властта.

Особено Кирето добре го познавам.Добър чиляк е!Осиновил ме е!?

Г. Данъци ще плащаш ли бе Череп? Б. Ще ти платя лично - така ОК ли е? Г. ОК

Добавете до този пасквил и оня на ментора му та да се посмеем макар и тъжно и да проумеег глупостта си....

ще те скрият тиквичке малка! много се разсмърдя около теб

троловете на бсп като за последно заработват копейките :))

СМЕШЕН МИНИСТЪР ПОСЛУШЕН,,,,,,И ПОДМАЗВАЩ СЕ,,,,,

Туй “екскремент” говно ли ще рече? Питам за един приятел...

КОЙ ми се издра в гащите?

Червени тролчета, защо не погонихте червения череп когато бяхте на власт, а само при ГЕРБ се случва това.

Ама защо да не се среща с бизнесмени - един му е дал жилище за ползване, друг кой знае какво...

Горанката винаги е невинен !Разбира се , те често са се виждали с Черепа, но никога не е ставало въпрос какви, аджеба данъци плаща той ! За какво ли са си говорили?

посочи ми син,оранжев или друг бизнесмен! Все от редиците на партията-майка. Включително и,,баш антикомуниста,,Шибаняк

Оня ден имаше 4,5 земетресение край Пловдив, снощи пак с магнитут 3. Кръсника даде ли нова къщичка, че да не се по.ерете от страх?

Глупав, това се изтърка вече. Ама кратуната неможе ти роди нещо ново, нали ?

Живееш в скъпо жилище без да плащаш наем от години. Това е достатъчно за оставка и разследване, но наглостта и корупцията са на мода в шайката на Боко!

къде блееха 10 години,или само гушкаха и след спирането на кранчето се задействаха

Абе толуп смотан, кой трябва да надзирава комисията по хазарта?

Това мазното все не разбрало,все не знае,все пада от Марс...НЕ Е за оставка-за съд и ефективна присъда е, и то за бая години тая калинка! Както и повечето от шайката барабар с главния тулуп!

Горанов разбира само от кеш. Нищо друго няма в главата му.

Тая кожена торбичка на снимката само като я видя и побеснявам - няма нужда да му чета словоизлиянията.

Калинките на Борисов се спукват като гнойни циреи. Вчера Захариева подскача срещу Русия, днес Горанов не разбирал защо трябва да подава оставка.Ами защото не си е на мястото ... Оня ден Ангелкова щяла да оправя туризма. Теменужка ту щяла да строи АЕЦ Белене, ту нямало ...Обаче ББ е невинен, а България е на последно място

"поредният богат българин, който се укрива от правосъдието" Ето защо българите не обичат своите богаташи-защото тяхното богатство е натрупано по престъпен и незконен начин. Това е обяснението,вижте ги един по един- един честен човек няма. Да, няма! Включително политик.

Шилo

Няма сила на този свят, която да може да ме убеди, че Горанов и Борисов не са знаели какво се случва с фирмите на Божков и кой, как и защо им е разрешил да не плащат едни многомилионни данъци, докато в същото време държавната машина тормози най-малките семейни фирмички за всякак стотинка.

Потърсете в Гъгул с това: Пеевски привика горанов на кафе ...Горанов настоя да не се коментира повече срещата му през май 2010 г. с Пеевски в заведение в центъра на София, която случайно била заснета и снимката публикувана в медиите. Този "корифей" е солотестис на пеевски.

Ма моля ти се! Политик да подава оставка! Никога! Тези вече са им ампутирали всякакви морални и принципни чувства и само чакат на хранилката и безчинстват безнаказано. И сигурно ще продължава така, докато не отиде поне един от тях в затвора или на онзи свят за престъпленията си против страната.

"Аз не се разделям с Влади. С него сме в отлични отношения. Но разберете, да се стои в този парламент е изпитание. Влади не върши работа за нула пари в него, а е толкова подготвен като специалист. Защо да го хабя? Защо да го държа вързан? Той може винаги да ми бъде полезен, ако ми потрябва. И аз не издържам, и аз се колебая дали да не изляза от парламента. Като стоиш в тази гмеж, и ти се опръскваш. Този парламент генерира само омрази", казва още Борисов. 2015 година

И какво има за разбиране. Все едно всички не виждаме как държавата се управлява и как всички сме потънали в беззаконие. Променят се закони, за да обслужват по-равните. И жестока експлоатация за сметка на усвояващите и богоравните. Свобода имаш само да крякаш, но ако много крякаш - знаеш какво те чака. Голямата справедливост. Управляват ни калинки, които унижават всичко почтенно и работещо и като един мафиот се скара с друг мафиот и започват да се ритат по кокалчетата- а Борисов е взел държавта и няма койда го спре да удари всеки мафиот, който не го обслужва.

Наглярчето е толкова сигурно, защото се ползва с покровителството на Главния Толуп и приятелчето му Домусчиев. Заслугата му е, че прелива Държавни пари в личната сметка на Толупа.

Цветанов подаде оставка - заради апартамент а виж Радев даде апартамент на ген Деси и оставка не подаде Така че не си прав за НИКОГА

Всичко се дава на спортисти, а лекарите мизерстват. Става въпрос за лекарите, коитои не са печелбари, а съвестно работят.

Българите са тъпо племе, след като вярват на престъпник от ранга на Божков-скоро може да започнат да вярват и на Стайковите, Арабаджиевите и всяка друга долна сган. Затова сме затънали до шия в мизерия, щото 90 % са тотални тъпунгери!!! В Бг е модерно плебса да защитава престъпниците, "стокхолмски синдром" един вид!

А,твоя кумец Домусчиев кога ще върне на държавата 52млн лева от приватизацията на морския флот,защо няма повдигнати обвинения срещу него и брат му?

Битката на наглите, и двамата са за затвора, апропо ето ключовото изречение от статията: "И в момента г-н Божков би могъл да заплати на държавата това, което не е заплатил навреме" Плащайте навреме ;)

Платил си е на онези, дето държавата им е собственост.

...Горанов добави, че е много лесно когато си обвиняем да обвиниш обществото... С други думи когато обвиняваш Горанов обвиняваш обществото. Нагло изказване на самозабравил се министър.

Междувременно Бетина Жотева става шеф на СЕМ... Тази па ча, която си позволи да заплашва пряко със саморазправа журнласт на БНР!??????? Не просто, кочината първо трябва да изгори, прасетата да се разфасоват и ако остане нещо или някой да се започне отначало. Така повече не може да се кара.

А накого да вярвам, на един от сик или на друг, който живее в имот без да плаща наем, слад като има достатъчно свои жилища, за да ги обитава !!