Горанов отвърна: Божков не е получавал привилегировано отношение от държавата

Нямам спомен за такава комуникация, заяви финансовият министър, запитан дали той е Vladi Goranov от SMS-ите

Обратно в новината

Коментари - Горанов отвърна: Божков не е получавал привилегировано отношение от държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахахахах

Като заваляха едни л..., та цяла неделя

Борисов и Горанов подгониха здраво мошениците и сега те търсят начин да си отмъстят и да ги злепостават! Но няма да стане, хората не са толкова тъпи!

Ти си болен ве трол

филма е по-интересен от тоя субект ади скриите го вече!

много нагъл. вкопчен във властта, не пуска парата

Нищоправеца със свинските очички...

Верваме ти! Защо тогава миналата година отнехте лицензите на всички международни компании конкуренти на Божков?

така ли?!

Значи ДКХ правилно е начислявала таксите за хазарта на Божков.

Знаел ли си, че не си събираме данъците??? ДА или НЕ?

да си пусне уханието...

Мобе ли да поддържам контакт с Горанов и аз за да си обсъдя икономическото положение в България? Без да имам никакви превилегии? Веднъж на 2,3 дни за по 1 час моля!!! С всеки обикновен хражданин явно казва че може!

Не вярвам

Герб е изпята песен. Няма нужда да ми цвириш като мисирка.

мислиха, мислиха експертите цяла седмица и накрая излязоха с едно нищо, след толкова време за мислене официалната им позиция е точно никаква ахахахахаха, твърде сте елементарни и нямате качествата нужни за заемането на постовете ви

Горанов, проблемът не е в това какво е вземал Божков и какво на кого е дал. А къде през това време си блял ти, та не си нито чул, нито видял, нито разбрал.

Как да не е?! Номера с неплащане на данъци пет години как точно е станал????

В всяка една бяла държава , след такъв скандал финансовия министър щеше да е подал оставка.

Сигурни сме, че ти Владко си чист като детска сълза. И така трудно ще събереш пари, че да си купиш собствено жилище на нисък етаж. Но такива сте вие - всички герберасти - честни, скромни, почтени и безкористни. Да! ;)

Не виждам опит за внушение, а документ, който може да бъде лесно изследван графологически. Предполагам той е лекият намет, а тежките ще са с всеки следващ.

Стана ли сега на всички ясно КОЙ краде и рекетира?

Я се запитайте на кой ще вярвате? На доказан финансист и на г-н Борисов един от най оважаваните политици в света или на доказан мафйот?

...от следственият арест.

Кой поред скандал е този?!? И?!?

ВлаТко се прави на утрепан, бяга по тъча и не отговаря на конкретно зададените му въпроси. Това задължително ще му изиграе лоша шега!

Череп + Шайка -

Големия, инвестирай средства и време в правопис.

Хахахаххахххаа! Е, голЕм сте смЕх това гербечетата-тролчета.

НАГЛОТО ГЕРБЕРАСТКО КПЕЛЕ!!! Не съм фен на Черепа , но дано им е...е ма...та на цялата долна герберска шайка ...и най-вече на татенцето на барселонското копиле.

В тази герберастка среда и изтекъл камион с амоняк или сероводород няма да да се усети.

Е, вие какво очаквате да каже, да признае, че е получавал и то с негово съдействие? Естествено, че така ще отговори, защото се надява Каскетя изобщо да не го пипа. Затова най-добре е, тези бандити, които сега ще ни връщат към зрелия социализъм с тези държавни бензиностанции, защото са намерили явно нов начин да прибират пари, е да бъдат разследвани от европейската прокуратура. Тоя с фурмичките също, защо ли са го изтапанили и него да бляботи като ехо на горанчо... Нещастници! Божков ви е малко в сравнение с това, което наистина ви очаква в най-скоро време!

Естествено, че горанката ще каже това за да се оневини. Иначе - всеки друг ще разнищят до кости и ще му вземат и последна стотинка от дължимото.

Владиславчо още не може да се съвземе от стреса на заметръса-не си спомнял за указанията, дето ги давал на девойката от 12 до 12,30 ч.

Абе, що не сподели какви са били така "ценните указания", за които докладва на Божков и как са се отразили на бизнес климата?

А до сега имаше ли съмнения?

НАКРАТКО Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

На доказания мафиот Джиросната Тлъстина

Ами запитах се бе пич , Божков показва как са му одрали кожата , и подпис има , и съм сигурен че и сметка ще покаже...и на кого да вярвам ,а !?

До кога ще търпим Суджук Паша и мисирките му???

Що за тиквенско мислене? А невнасянето в бюджета на 700 милиона не са ли привилегия? КОРУПЦИЯ !

Не е написал втората част от името си, за това е смешно, а ако напише ще го съжалите.

доказан финансист леле майко какъв смях. Само дето в УНСС кандидатства за докторска степен и не успява да защити доктората си. Скъсан е и се отказва - информацията е официална , има я дори в уикипедия. Ахахахаха какъв феноменален финансист, че и доказан бил ахахахахахах

Става въпрос за платените мангали и цигани.

Радев наложи вече вето върху екстрадацията на Божков?

Ама ти сериозно?

А Горанков получавал ли е?

" г-н Божков, който е изпаднал в неприятната ситуация, да трябва да дава отчет на държавното обвинение" Горанов, при друг Главен прокурор и ти ще даваш отчет на държавното обвинение!

Ех, гербери, ех... Със зъби и нокти сте се вкопчили в кокъла, обаче.... всичко има край. Всичко.

Не бил Черепа получавал превилегировано отношение.. само дето не плащал за лицензи и данъци! Вади им кирливите ризи ... ама кервана си върви! Докато не скочат хората и го обърнат!