Горан Благоев: Егото е много силно и някои митрополити вече сънуват патриаршеското було

По моите наблюдения на Неофит първата година малко му беше трудно да се еманципира от Максим, имало опити е на хора от обкръжението му да злоупотребяват с неговата доброта, заяви историкът

Обратно в новината

Коментари - Горан Благоев: Егото е много силно и някои митрополити вече сънуват патриаршеското було | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За първи път през 1944 г. в Охрид видяхме български митрополит, спомни си още Благоев Как си спомня преди да бъде роден?

Гори,ела да ме оближеш

Само да не вземат да издигнат пловдивския "митрополит".. даже се съмнявам той дали изобщо е християнин, не отговаря на дефиницията.

Когато Николай стана Митрополит в Пловдив, преди 7 години веднага пролича, че е яничерин и в никакъв случай не милее за християните. Фактът е следния: Ако милееш за хората, които са от твоята вяра би трябвало да видиш, че има демографска криза и хората ти умират. Трябва много да ги мразиш за да им забраняваш да правят църковен брак в съботите. Понеже за българите остава само неделята. Човечето Николай използва предтекста, че съботата е само за почитане на починалите. Но нормалния човек като вижда измирането на хората би трябвало да насърчава сватбите (бог ще разбере, че е спешна да ползва и съботата). Но човечето Николай не пита Бога. Той използва предтекста за да унищожава българите. Това човече трябва да се изгони от България за престъпение срещу християните.

Но, Горан продължава да не казава, какво му обеща Цв-Цв, за да го привлече в екипа на изборната си кампания. С какъвто се събереш, такъв ставаш !!! Горан Благоев се събра с дясната ръка на Боко, с ченгето работещо за мафията. По делата им ще ги познаете !!! Горан омаза биографията си сам...

Защо го показват тоя измекярин? Заради него не гледам телевизия. Срам за България!

Сигурно ще стане пловдивския бос. Копелето има най-много кинти. И е ортодоксален сатанист.

Този цереушняк е за тъмните сили.

Той, Ролексът, отдавна сънува Патриаршеското було, от години! Както и ново, бронирано Ауди последен модел!

Горанчо чете историята както дявола Евангелието.

Този Горан е страшен педал.

Защо го изгониха тоя от БНТ?!

Ами не следва руската линия на БНТ и БНР .

Настъпва часът на Мутрополит Николай, който боготърпеливо изчака няколко лета Негово Светейшество Агент Симеонов да се представи в Господа.