Голяма авария остави Свищов без вода

Некачествените тръби на захранващия водопровод, поставени преди девет години, са причина градът да остане на сухо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вода газят, жадни ходят.

Троловете дори не могат и да броят:)))) Преди девет години не бяха герб на власт хлапета:))) Тогава беше тройната коалиция. Дето толкова не обичате да си я спомняте. Нищо де поне се вижда колко сте жалки.

27.07.2009-13.03.2013 Първо правителство на Бойко Борисов Гербопитеците може да сте прости, но ние нормалните българи не сме!

Преди 9 години значи ... с некачествени тръби и върну недобре обработена основа ... мдааа, тук виждам дългата ръка на Радев, който чрез Киро от Харвард подлива вода на Винету от Банкя.

За 12 години толкоз! Гарантирано от ГЕРБ.......

Аха ... преди 9 години. Наследството от Борисов.

Златния Водопровод на предния многомандатен кмет Благов (подкрепен във всеки мандат от различна партия - изредиха се всички) и сегашния подкрепен от ГЕРБ, ДПС, БСП Генчо (бивш кмет на съседното село - което си е квартал на Свищов). Толкоз години ремонти, толкоз години аварии. Още преди ГОДИНИ казаха, че тръбите са некачествени. За тия пари дето хвърлиха за ремонти, да бяха направили станция в самия Свищов, а не да карат водата от километри по брега.

на центъра до аптеката заринаха ли ямата де я бяха изкопали в началото на септември месец

Всъщност е наследство на стария кмет Благо :) и кочината СДС, които го направиха.

Румен Радев е виновен.... а той не беше през 2012. Как му беше името на този с джипката, абе дето все се хвалеше че построил България.

Наследството на ГЕРБ и Борисов!!!!!!Съд!!!!!

в същност на триглавата ламя ндсв бсп дпс!

Всъщност си е наследство на ВСИЧКИ - Генчо, както Благов преди него, са подкрепяни от ВСИЧКИ партии. Генчо като го избраха от БСП първия мандат, буквално месеци след това се гушкаше с Цецо Апартамента, а след като официално го подкрепиха от ГЕРБ за втория мандат, ходи на конференцията на ГЕРБ в София.