Големите ученици се връщат в клас, когато дойдат обещаните от МЗ тестове

Главният проблем в образованието е, че сме бавни, но имаме успех с бързото повишение на учителските заплати, каза министърът на образованието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Училищата затворени, а в МОЛ Парадайс канят детска театрална група да забавлява клиентите им на коледен базар на 5 декември.

Тези са страшни безсрармници. Вярно се клеха, че няма да затварят училищата, а сега само те са затворени. Важното е , че дискотеките работят на макс и Алибегов е доволен. Това на министър Денков и монистър Кацаров им е абсолютно достатъчно. Децата кучета ги яли.

В държави с почти пълен lockdown училищата са отворени. Ние затваряме първо тях, защото на тази държава не и трябват умни хора. За това и на умните хора не им трябва тази държава. Надявайте се после да се върнат - освен ако не е, за да откраднат нещо.

ПРИ СПАД НА ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА, ДЕЦАТА ТРЯБВАШЕ ДА СА НА УЧИЛИЩЕ ТИЯ МИНИСТРИ СА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

Татко МОНи каза, че ще ми купи колело, ама друг път!

Това вече минава всякакви граници!!!! Какъв ви е проблемът да върнете поне ротационно децата в училище? Миналата година това работеше. Да не говорим, че се клехте във всичко свято, че тази година последно учениците ще излязат от училищета! Побъркахте ги тези деца, разберете!!! Те трябва да са в училище, в нормалната си социална среда, там където се общува не през телефона!

Главният проблем в образованието е , че когато се раздават министерски кресла даже и не се сещат за хора доказали, че могат и да мислят, и да действат, и че са наистина загрижени за образованието. Хора като онази директорка на столична испанска гимназия. Вместо това на такива постове са назначавани хора, които се грижат само и единствено за поста си, пречат на можещите и съсипват и здравето и образованието на българските деца. Не всички разбира се, а само тези в държавните училища. Отново няма информация кога и колко теста са поръчани. Отново се мълчи защо за това са се сетили по средата на годината.