Добрев чака яснота за ”Глобал Пауър” през седмицата

Надявам се през следващата седмица да получа отговор от енергийния департамент на САЩ относно инвеститора "Глобал Пауър", каза снощи във Варна министърът на икономиката и енергетиката Делян Добрев.

Обратно в новината

Коментари - Добрев чака яснота за ”Глобал Пауър” през седмицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За такъв тип големи проекти трябва да се постъпва прозрачно, а не да се договаряме в моя кабинет и да заскретяваме договора за 30 години напред, посочи Добрев, цитиран от БТА." Шапки долу! Отново ЗА ПЪРВИ ПЪТ в българската политика! за кой ли път... Само с това изречение, Добрев удари в земята цялата КРАДЛИВА, КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ, управлявала последните 20 г. енергетиката! Браво, момче!

Кого е ударил, като по същото време началника му се изцепва, че на никой не му влиза в работата да знае как ТОЙ - Вожда, харчи държавни пари. Ще удари комунистите в земята, като внесе в съда обвинение срещу някой. А не с разни ПР кампании.

Хахахах...Румен Овчаров големия ядрен специалист...аман от мекерета тука...като е голям ядрен специалист, що не я построиха по негово време - щот не му остана време от краденето

деер

Никакви частни електроцентрали! Всичко да е държавно! Да се откажат нашите от рушветите и да намалят цената на 5 милиарда ! Да намалят армията ни до 5 000 души елитна армия с 600 офицерски състав и тогава за всичко ще имаме пари!

Христо Ковачки и Джеймс Уорлик, да се обзаложим ;)