17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПрОменил се Илия, обърнал се, па в тия!!! От трън, та на глог! Това, народната мъдрост е не преходна, а нашата еволюция е на ниво алековия Бай Ганьо - Балкански!

трагичните събития. Не можахте ли да намерите нещо радостно за снимане?

Всеки ден беше ,кото 1 април..всеки те лъжеше от всякъде..дано догодина стане 2 ри..ама едва ли..

Е как може да сложите снимка със заря?!! Нали вече смехът, празненствата, социалните контакти, музиката и фойерверките са забранени? По-долу нали това написахте?!

Нямало да им заря Той целия град ще го взривят Котките,кучетата ... Пак са уплашат ма Селянкоооо

Докато българският бизнес се гърчи от високите цени на тока и реве на президента Румен Радев да свика Консултативен съвет за национална сигурност за енергетиката, изглежда Херо Мустафа е разпоредила на Киро и Асен по никакъв начин да не се мисли за компенсации към бизнеса заради скъпия ток на свободния пазар.

Явно с тая прахосмукачка Херо се познавате ама искам да знам тя ли те оножда или ти нея ? Сигурно ще е тя тва хамериканките се е еб м-та

на лъжи, манипулации и ваксофашизъм! предстои още по-усилено набиване на ваксофашизъм през следващата година на унищожението на човечеството! Бог да е с нас!

Aлоу, DIR-четата, каква й тая снимка със заря?!? Само докато отворя страницата и котаракът ми прихвана тахикардия с елементи на метеоризъм., а папагалът започна да повтаря навъсено "Nevermore..." Значи на 31-ви не може, ама за вас се правят някакви изключения?

Е няма фоерверки още има време

Яко сме затънали в простотия, това е единственото различно...

Деса Радева кво работи? Един преател пита

Да се направи промяна в конституцията и да се гласува за нов президент, премиер и министри само, ако минали следните тестове: български език и литератира за ниво 12 клас на средното образувание география и и история, поне на ниво 6 - ти клас математика, поне 4-ти клас етикет и възпитание, поне ниво на трета група от детската градина

За теб специално е задължителен тест по български език.

Хорото на Радев и Деси беше хоро върху трупове, тогава имаше голяма смъртност

"любима" ми е тая с хорото. След толкова години на нея са актуални, които от героите си харесате: Алековите, Чудомировите или ЕлинПелиновите.

Олицветотворение на простотията ни

Деса друса буйни танци, това е апотеоза на една година, годината на простотията.

Аз казах ли ви, че един ден пед##астите от ДБ ще ги бият с камъни по улиците. Борето Сандов и брат му Тома Белев работят усилено по въпроса.

Забраниха зарята в София !

Много те моля да не обиждаш Тома Белев. Той поне вярва в зелената кауза . Боби Сандов вярва само в Боби Сандов !