Коментари - Година след жестокото убийство на Виктория осветиха паметник на гроба й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой й се обадил преди да тръгне за лобното й място по телефона??? Приятелките, с които си е пиела кафето преди това, казаха, че някой й е позвънил и тя е тръгнала веднага за там?!

В Словакия имаше подобно убийство на журналист и приятелката му и накрая се оказа поръчка на олигарх свързан с правителството. Но на улиците излязоха да протестират около 100 хил души в страната и се проведе специално разследване. В България народа остави да им се размине.. :(

... още малко и тази вредна държава няма да я има, още - има няма 20 години, търпение!

Много неизвестни има около смъртта на журналистката. Първо, Свилен Максимов и Румен Максимов са БИВШ съпруг и БИВШ свекър; Второ, убийството на журналистката ще търпи развитие - от днес в нета има видео със страшна версия за убийството...Щели да сезират президента с молба за ексхумация на тялото на убитата... Ако това е вярно...

Поклон пред паметта на тази красива жена ! Убиеца лежи вече една година, време е БХК да му направят положителна характеристика и съдиите в лицето на Калпакчиев и Лозан Панов да го пуснат предсрочно. Вече има подобни опити , утре ще видим , какво ще стане.

Кога БХК са заставали зад подобни престъпници? Вие нормални ли сте или смятате че глупостите разпространявани във ФБ имат дори доза истинност?

Годините минават, мъката остава! А какво наказание получи за зверството си цигането? Мина по "тънката лайсна", чрез съкратената процедура! Защо? Кой го допусна? Кой управлява и трябваше да вземе съответните мерки това да не се случва? Кой? ГЕРБ или стринка ми Гюрга! Щом ви е гот да живеете при тази свинщина продължавайте да си гласувате за "строителите на съвременна България". Утре за такова деяние може и 5 години да получи. И не се хващайте на глупостите, че изпълнителната власт не е в състояние да се меси в работата на съдебната система. ТИЯ, КОИТО РАЗПОЛАГАТ С ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, ИМАТ ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО И МНОГО ОТДАВНА МОЖЕХА ДА ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА! НЕ БИ! И ДО СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО УВЪРТАТ!

Точно след първото си предаване с изнесени данни за престъпления и корупция бе убита журналистката Виктория Маринова.

"Осветиха паметник" ?!?!?!?! Що? Да си го ползва със здраве ли? ЖУРНАЛИСТИТЕ СТЕ МАЛОУМНИ!!!!

Паметник на цганския терор. Да се знае и помни за това малцинство. Как пък са едни и същи навсякъде бе???

Лека и пръс, да почива в мир, но моляви се не продължавайте с манипулациие защото на всеки стана ясно че е поредната жертва на ''намалялата'' престъпност у нас...

... изграден от скулптОра Дилян Хубанов ...

скулптОра

тюрк тефтер.

Никига няма да разберем истината за тази трагедия.

Световна конспирация, майна.

"гласоподавателите" да се пазят и толерират, отколкото българите да живеят...

Току що изядох две порции спагети, собствено производство. Правя ги превъзходни но няма да ви кажа рецептата защото днес модераторите ми трият. Аз напускам този сайт. Отивам в кръчмата. Културното средище на махалата.

Като ти чета глупостите, май нямаш нужда от кръчмата. Или си пиян, или дрогиран.

Мафията я уби, защото се ровеше в схемите на. Делян Пеевски

Честно да си кажа, не вярвам в тази версия. Тя не работеше в значима медия и беше напълно непозната извън кръга от зрители на русенската телевизия. Може да е правила добри репортажи, може да е имала значими разкрития, но със сигурност са били с доста скромен отзвук. Повечето хора научихме за нея след смъртта ѝ. Факт е, че в България свободата на словото е под критичния минимум, но не мисля, че това убийство е имало за цел сплашване или затваряне на усти.

У нас да не мислиш, че е по-добре?

И аз мисля така. Смятам, че я убиха не в качеството й на журналистка, настъпила мотиката , а защото е била красива жена, сама на пътя на дрогиран и самозабравил се циганин. Но , ако не беше журналистка и англичаните не бяха вдигнали шум, сигурно нямаше да си дадат зор по случая изобщо! За наш пореден срам.

Почти никой не вярва на тази банална ( псевдо)версия! Въпросът е кой и защо иска хората да вярват и да са убедени, че престъпника е в затвора! Мир на душата и!!

"Журналистка" плямпаща глупости. Полза за обществото никаква. Загуба няма.

Можеше да роди и възпита още едно-две деца.

Ти, дето според теб загуба няма.... всъщност от различни места ли ядеш и ходиш до тоалетна или от едно и също?