Година след убийството на Кашоги, принц Салман все така здраво държи властта

Престолонаследникът пое отговорността за престъплението, но отрича да е издал заповедта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та той ако не държи властта след такива зверства щеше ли да бъде любимец на краварите дето се чудят как да го защитават за да не си изгубят взаимното доверие в тероризма си.. И едните и другите скалъпват нападение за да го препишат на някой дето не им играе по гайдата.. Как искате изпълнителите на убийството дето ще ги съдят да откажат на такъв звер..

Според мен, са го изяли.

"Той може да е кучи син, но е наш кучи син." Франклин Делано Рузвелт

ВЕЧНА ДРУЖБА СЪС САУДИТСКА АРАБИЯ-НАЙ-МРАКОБЕСНАТА АРАБСКА ДЪРЖАВА В СВЕТА! В ЗДРАВА ПРЕГРЪДКА СА Б.Б И ПРИНЦА, ДЕТО СИ ПРИЗНА,ЧЕ Е ДАЛ ЗАПОВЕД ЗА РАЗФАСОВАНЕТО НА ЖУРНАЛИСТА! ЕГА ТИ РЕЗИЛА,КАКВО ДОЖИВЯХМЕ!

Само идиот може да си въобрази че главорезите са разфасовали Кашоги по своя инициатива! САЩ са тези които подкрепят този принц главорез заради техните си интереси към Суадитска Арабия ! За това и същия се държи абсолютно самоуверено и нагло! В държава изцяло подчинена на ислямския феодализъм и през ум неможе да мине на някой от съответните им служби да действа на своя глава ! Тази "арабска приказка ала - бала" може да мине само пред средния американец! Я си представете какъв Световен вой щеше да се вдигне ако руски журналист бе разфасован в руското консулство в Истанбул!!

22 години след убийството на снаха си Даяна кралица Елизабет продължава все така здраво да държи властта ; Цар Борис III продължи да е на власт необезпокояван много години след убийството на Александър Стамболийски, станало не само с неговото знание и подкрепа, а и по негово внушение и подтик. Също, както и арабският принц в статията.

А колко време мина от как Кралицата предложи на специалните си агенти да убият Йорданският крал;)

с помощта на чичо Сам

vie,voobshte si nyamate,haber zanasheto kralstvo i taka,ne komentiraite.

Нещо като Хабиб ли беше, Кхабиб ли беше, Кабиб ли беше...

Нали е приятел на Доналд Дък, ще му се размине. Истината е, че предоставя петрола си на САЩ и те го търпят...

Човекът се казваше Хашоджи бе, вземете най-накрая да му научите името.