Година и половина затвор за крадците на картина от Учителския синдикат

Присъдата е по споразумение, одобрено от съда, след като двамата рецидивисти признали вината си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А'мър Янкее, ще подминеш Цола Драгойчева и с памперси ще ходиш на работа!!! Няма ли кой да и каже, че е из(и)пята песен вече? Горкото ни образование и учителите в него!

Повече от скръбен пример за право прилагането у нас!!! Мизерията ни е залюляла в своята люлка.......Кво става с оня дето иска да говори за кого е изтеглил 50 млн / ПЕТДЕСЕТ МИЛИОНА/ чрез кухи фирми фантоми и никой не иска да го чуе.Да не го отровят или катастрофират, като в някой италиански филм ца мафията ?

Леваци, те от парламента откраднаха държавата и ги хвалят, тези за една картина ще лежат в затвора.

Такева ли я е откраднала?

....от владението на янка такева ?! ко да му речеш?????

Тази жена е на 75 години. Пределна възраст за пенсиониране. Ама е сладък кокъла. Основната и дейност е да продава почивни дни на учителите срещу 1% от брутният им доход. Досега няма известен случай този синдикат да е свършил нещо полезно за образованието.

А крадците от герб и дпс??

Толкова смешна и трагична новина . 1г и пол за открадната картина , а за Цветан Василев , Васил Божков и сумати др ,- свобода ?

няма да са от бсп я! от бсп могат да оберат банкаили мандра! тях изкуството не ги блазни!

ТАЗИ МУМИЯ ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВА СЪС СЕБЕ СИ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ И КРАДЛИВАТА МАФИОТСКА СТРУКТУРА НА СБУ, КОИТО ОТ ГОДИНИ ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА ЗА "ОБУЧЕНИЕ НА УЧИТЕЛИ" БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е НА НАЙ-НИСКО НИВО.

Тая жалка, продажна, алчна ,америкнска подлога още ли е жива? И тая е за затвор, що нещо окраде, ама защо пък Гешев да си развали рахатлъка? Пълна ревизия!

Наистина без коментар” …владението на Янка Такева…”!!!!!!! Избива рибата!Тази госпожа не е ли за пенсия или са забравили, че има такава персона.

Баба Янка кога ще излезе в достойна пенсия? За толкова ли незаменима се има? Тя и Ваня Кастрева са вечното присъствие.

Никой учител не е достоен да бъде уважаван, особено, ако е от България... На какво учат децата ни те??!?!? На някакви неща, които никой вече не използва!!!! Някакви работи от преди не знам си колко века, които вече са тотално отречени от практиката!!!! Децата искат да знаят как се прави бизнес, как се печелят пари, не закона на Ом или какво е искал да каже автора на не знам си коя книга...

Е, заради подобни неграмотни "бизнесмени" тоя свят върви към провала.... То бива, то може.... ама тоя почупи де що е тъпомер...

Аз съм завършил финанси в Свищов . Бъди сигурен , че в България има преподаватели от най-висока класа ! В средното , ако отидеш в икономически , ще научиш , което те интересува . Всеки има своите интереси и слава "Богу" ! От всякакви професии има нужда !

Ама разбира се! Свищов, Библиотекарския и ВИИ "Карл Маркс" са водещи в световните класации

Пишеш без да си запознат . Нещата отдавна са други . Преподавателите са топ ! Чел съм амер учебници по финанси и са пълна боза ! Между другото казва се "Димитър Апостолов Ценов"

тая долна комунистическа утрепка кога ще се маха