Гняв и небивали протести в Китай след пожар с жертви в блокиран заради COVID град (видео)

Пламъците са избухнали в жилищна сграда в столицата на автономния район Синцзян, голяма част от който е блокирана вече над 100 дни, за да се ограничи разпространението на коронавируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смажете подложите на Запада в зародиш , на момента!Смазахте ги 89та и станахте Велика страна

Върви живей в Китай. И искай, вземай, очаквай някой все да ти даде нещо наготово. Подкрепяй диктатурата и мрази можещия. Такъв си. Таланти имаш, но предпочиташ да гледаш в чуждата паница.

Отговор до Ной с репликакьм мен в 15:24:44 "Не знам долко си запознат с историята на Китай и какви са тези комсомолци, но когато аз бях дете Китай беше една пропаднала и бедна държава, която търгуваше най-вече със СССР и произвеждаше копия на руски машини. А самите руски машини бяха копия на военни американски такива. След като оня сатрап Мао умря на власт дойде Дън Сяопин......Та този уме човек ориентира Китай към Запада и най-вече към САЩ. Освен това промени закона така като постави ограничение от два мандата за ръководителя на Китай. Та след тези промени Китай стана икономическа сила. Този Си промени мандатността, като видя от Путин и ориентира Китай отново към Путин. Очаквам до 10 години китай да се върне както беше по времето на Мао....." ------------------------------ Моят отговор: Ами да започнем с това, че Мао е комсомолец и културната революция - идея и изпьлнение на имено тези комсомолци, които ти казваш, че не знаеш. Ако е за вьпрос, Китай и днес получава помощи за слаборазвита дьржава. Даже ЕС им дава нк милиарда, но това не им пречи да са производител номер едно от 2012 официално. А Дьн Сяо Пин - който вьпреки че е жертва нк десителитея на комсомолската културна револююция, не може да се каже, че е про-американски. Великият реформатор Дън Сяопин, който стои по време на Тяннемьн начело на Китай, заявява, че „Съединените щати са дълбоко съпричастни” с бунтовете. Както и да е... Си Дзинпин е син на Си Дзинсюн, чичто най-добьр приятел е Гао Ган - русифил, който няколко пьти предлага, Китай да се присьедини кьм СССР Китай , вьпреки маоистките теории, "допьлнили" марксистките иленинските тези за производство, се намира от много отдавна в идеологически вакуум и едно от нещата, които Си направи е да изчисти партията. Той не води открита война с "комсомолците"... Той, като дойде, направи пленум и попита комунистите, чийто брой е под 100 милиона в момента, какво според тях означава да членуваш в комунистическа партия ... що за морал трябва да имаш и т н ... Отговорите на пленума са публикувани и са извадени 6 точки: да не си корумпиран е пьрвата. От времето на Мао до времето на Си, партиен член не е изправян пред сьд. По време на културната-са им махали статуса на партиец и тогава са ги сьдили. Дьн Сяо Пин губи всичките си постове и е пратен далеч от Пекин. А днес Си, не ги маха от партията, а ги сьди като всички простосмьртни ... На генерал Сю Цайхоу , примерно, пращат 10 военни камиона , за да изнесат парите от неговия дом...... Това прави Си, чисти от партийни корупционери ... не ги убива, не ги гони от партията, а ги показва Та.... аз си мисля, че Китай е толкова многопластов и неизследван, че този форум не може да обсьжда такава велика икономика

Въпрос на време беше безумните мерки на глобалистките изроди да доведът до трагедията.

Те трагедиите не са спирали.

Бахти скапаните скотове. Помиярски мерки не трябва да има! И комунягите са същата измет като нашите либерасти!

Китай е родината на мерките. Мейд ин пъблик репъблик ъф чайна.

Експортна демокрация предлагаме..... Аааааа забравих тя работи само като трети държави като Афганистан, Ирак, Либия, Сирия......

Др. Си няма да позволи майдан в Китай.

Световната банка е дала на Китай предния път 50 милиарда долара, за да играят цирка КОВИД. Сега пак са им дали да продължат цирка, който отново ще обхване половин свят.

Много дашни тия дето им дават пари . Усещам ,че знаеш цялата истина . Нали свириш на флейта ?

Министерството на отбраната на Руската федерация: Причинителят на коронавируса е създаден от Бостънския университет.

акай и си лягай

и вирусите имат право на живот

Изнасилих майка си.

Гил Бейтс ги е пичирал с Петжито.....

А теб са та прайли у дупето.

Ковид терора беше западно изобретение, за преход към трансхуманизма, инклузивния капитализъм. Въпреки, че и Китай участваше, но те строят нещо друго по-човешко. Те реално и се страхуват, че може да им пуснат и друг вирус , американски биолаборатории колкото щеш, не се знае какви вируси имат в арсенала.

Бреййй , много ги разбираш световните конспираций чуек :0) Направо ти хванах вяра ;)

щеше да е смешно,ако не беше тъжно......когато точно най-зомбираните индивиди ( по правило нискообразовани,нискоинтелигентни т.е най-поддатливите на манипулации и внушение) тръгнат да обясняват механизма на световните конспирации ( англосаксонци,юдеомасони,кемтрейлс,5 Джи,чипиране,ваксини и КОВИД,Бил Гейтс,Илон Мъск,Давос,зануляване,Швааб,планът Ран-Ът за България и прочие) и призовават "хора мислете!" , а те самите редят кухи опорки и не могат да издържат на 5 минути ( или 5 реплики ) елементарен спор и почват да каканижат : соросоиди,кравари,европейски бюрократи,забравих и за Ф-16 и американският ВПК ,ЦРУ,задължително се споменава как по време на комунизма България си е била егати силата и социалният рай,как братушките ни освободили,после пак (от фашизма),после всичко ни дали даром(ти да видиш) , всичко било по мед и масло,ама злите англосакси подкупили Горбачов и той еб*л мамата на целият Комунистически лагер ( пардон - Рай ). И същите мюхлюзи сега,9 месеца ни убеждават, как във Украйна доблестните руски солдати отиши да освобождават местното население от фашистката хунта в Киев,как досега са изстреляли ок 5 хил.ракети и стотици хиляди снаряди , ама пазели цивилното население,даже го защитавали от украинските войници , които не стреляли по тях,ами по геражданите,че после да обвинят храбрите руснаци (досущ като едно време още от времената на Руската Империя,дето постоянно растяла ,ама то било за да освобождава угнетените народи,после болшевиците - там ГУЛаг и Гладомора са пак за населението,един вид "лечебен глад и труд",после пазят цяла Източна Европа от вредното западно влияние и т.н,а сега Путан Велики ще върне славата и мощта на братушките,продадени от Горбачов и разпада на СССР се денонсира и всички трябва да се върнат обратно щото са руснаци,ако се дърпат - значи са нацисти! )

Ама как точно описа себе си, собственото си интелектуално ниво и спусната информация без покритие!

Бой и китайска музика без еб.. ън!

Обичат си хората държавата. От 1.4 млрд. китайци, само 60 млн. са извън Китай.

И социалистическият блок беше така. Ама не щото хората не искаха да излизат, ами не ги пускаха.

Лъжи и полуистини от Ройтерс. Западът се побърка

Защо ги Арестувате ! Разстрел на място , те са Предатели ! Клели са се да пазят България !

Китайците в това са тъпи като галоши. Вместо да атенуират още повече омега варианта, така както го направиха в Африка: отделяйки болните и давайки на леките случаи да жиреят нормално и заразяват, те се мъчат да унищожат хремата с мерки. Мерки, които само правят вируса по-вреден, защото правят точно обратното като затварят и без симптоми.

Мдаа, това са то прехвалените "евразийски ценности" по които байганювеца толкова припада...

Чупката изнасилен третополов джендър.

Я кажи е бил Хрушчов ?

Тук при ковид мерките по статистика към 70 хиляди повече умрели. По света кой знае колко може би десетки милиона.

Ами статистиката е има. Worldometer. Който е въвеждал по-малко мерки е умирал по-малко. Танзания, Беларус, дори Швеция. Който е въвеждал повече мерки е умирал повече. България е по средата. Ако се изключи вълната по времето на Кирчо дори е добре. А китайците провеждат политика нулев ковид = ковид завинаги.

Е защо сте такива неграмотници. Поне не се излагайте.

Говежда-Надежда....първо проверявай,после драскай.......!!!!!! ..................... За какво ,ти плащат ............!?!?

"Гняв и небивали протести"......!?!? Я,по-полека с пропагандата!!!! Който го пише ,сам вярва ли в това.....!?!?

Всички медии са соросоидни и платени.

Защо да няма. Не е ли демокрация в Китай.

Изкуфяла работа. Затворени над 100 дни! Бах ти лъжата. Карантина та е 14 дни.

Това е карантината, ама като затворят градовете продължава с месеци. Колеги от китайския ни офис со откараха без да излизат от апартаментс по 2-3 месеца в Шанхай пролетта. Затвориха ги април и излязоха юли. Много е готино.

Бай Гън и хамериканците!

А Син Пин и чинайците са невинни. толкова па не разбраха тези че ще е социален рейтинг и ужким пари. някога и тук е имало досиета ама тяхното вече прелива чашата. иначе за вслучая най-вероятно да.

През 2020 г, седмица или две преди Великден, също на основание ковид-ситуацията, София беше блокирана от полицията на ген. Бойко Методиев Борисов.

А ген. Годжи си лъскаше бастуна всяка сутрин пред тълпа журналистически мисирки...

Нищо не сте видели в София, затова крякате. Блокирането на София беше нищо в сравнение с блокирането на другите градове в Европа, именно защото Борисов не се подчини на заповедта на ЕМА и СЗО. Заповедта, която беше много проста: арестувай и убивай старците! Крякате дребни злобарчета и подковани протестърчета Харвардчета, но нищо не сте видяли и това че имаше протести тогава, старателно организирани от фашистите в Европа, показва че в България имаше свобода, а не диктатура. Е, после през лятото на 2020 разказаха играта на Борисов, като го принудиха да се предаде на бялата мафия и натресоха Радев и Кирчо. И Черно море от яхти се напълни в военни катери.

С видеоклипове в Туитър една шайка китайски тролове живеещи в САЩ преди 2 месеца твърдеше, че в Китай има военен преврат и Си е арестуван. Дебилите в нета няколко дни се пенеха около това, докато се потвърди че е фейк нюз. В Дира тоя "преврат" също беше отразен и много помияри тук изпадаха в оргазъм с постовете си.

слава комунзима.. да търпят китайските кучета и без това са добитък в собствената си държава...

От тази новина научавам, че ДПА и АФП публикуват непотвърдени информации?! Това ако не е скандал, здраве му кажи! ;)

И китайците превъртеха от тоя ковид, обаче това има някакво обяснение в този случай. Явно знаят със сигурност, че това е краварска подлост и това е което основно ги притеснява. Че краварите могат да опитат да ги атакуват пак и тоя път да е с нещо по-опасно.

Китай не даде обаче нито стотинка на западната Фарма мафия за ваксини. Направиха си тяхна , при това по старата изпитана технология с деактивиран вирус.

и балетът му от орки по цеееелия свят устройва предколедно концерт. Пият яко от емоциите на хората: гняв, страх, протести и т.н.

Перестройка! Комунизъм, промяна….времето е нашеееее. Плакат с бг естрада на Невски…..,,,, Демокрация…… купони, чалга, инфлация, цар, власт, гори…… Пенсионери, геноцид, глад, студ ……. Бездомни кучета..,,. Глутница …….. Разруха, поквара ……. Синчета на комунисти….. политици…. Избори…… манипулации. Медии….. соросоиди. Цветанки Ризови….. биг брадър….. безумие….. луна Йорданова Лили Иванова……….Софи Маринова Учиндолското виолистче……. Фънки в арменско шоу за дебили…… Локдауни….. сертификати….. шипчести протеини……. Внезапно починали ………. ЛИЛИ ИВАНОВА …… Арена Армеец Комунизъм

сатанизъм. С орки милиарди и Шефа им.

Китайски боклуци.

Какъв е този пластмасов пожар, умрях от любопитство докато разбера какъв е гъзът дето е изтипосан на първа страница в новината за пожари, леко прикрит с пола и в ботуши ... чудя се от мен ли е или от този дето е направил снимката?

В Евразия хора няма, има добитък управляван от един диктатор на върха. Евразийски ценности...

така. Ама ти си свикнал с гледката и не разбираш.

А европата е пълна със джендъри и миризливи мигранти. Ти от кой си?

Китайките са Убави, не са Грозни като Смърта като Западните Момичета резултат от Майките им Кръвосмешили се с ЮдеюСемити за Пари!

само дето са плоски са като дъски и с къси крака

Ха, ако искаш виме, купи си крава, за жена говорим тук

са си спретнали изродите. Друг модел просто. Характерно е, че тези"хубавици" ядат живи животни. Леле, ако знаеш какво има под човешката кожа на китайките. Виж Адвокат на Дявола. Сценката с приятелките, на шопинг в пробната за дрешки.

Мдаа, това са прехвалените "евразийски ценности" по които бай ганювеца толкова припада...

Друго е да си Евроджендър със вибратор в гъза.

Сатанистите не са спрели с планът за депопулация. Догодина ще искате да е пак 2020 година. Русенско варено

трябват им човешки тела без мозъци. За гранична. Мммм, вкусно.

няма Кеш, а Русия и Китай са Пълни с Кеша на Света!

Ще бъде голямо чудо когато Китай се освободи от комунистическия диктат, въпрос на време, не дали, а кога!?

Не е вярно. В Китай хората си обичат държавата

Двуметрови Пернишки мутри са пребили Главният Прокурор Иван Гешев за да издава заповеди за изтезания и мачкане срещу неудобни! Информацията е от терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник!

Писаха ли в новините? Пернишките мутри са ниски, откъде са си внесли двуметрови? Тия ще да са от Андромеда.

От къде доди вируса ? Изглежда лабораторно модифициран !

Си Дзинпин принадлежи на клана на Шанхай, чийто врагове са "комсомолците" на Хю Дзинтао, който беше изхвърлен от партията .... Та комсомолците са нещо като "соросоидите" на Китай. Те вярват, че само в наведено положение към щатските банкери, ще могат да живеят като крале. Военните кланове на Югозапада, северните кланове и клана Шанхай, вярват, че Китай има бъддще като империя и повелител на планетата и затова виждат в Москва помощник и приятел, който ще им помогне да си върнат по военен път Тайван. Комсомолците слагат спирачки на тези про-руски процеси, с въвеждане на невероятно строги локдауни, за да предизвикат недоволство и възстаннически бунтове срещу партията и господстващия клан Шанхай

Не знам долко си запознат с историята на Китай и какви са тези комсомолци, но когато аз бях дете Китай беше една пропаднала и бедна държава, която търгуваше най-вече със СССР и произвеждаше копия на руски машини. А самите руски машини бяха копия на военни американски такива. След като оня сатрап Мао умря на власт дойде Дън Сяопин......Та този уме човек ориентира Китай към Запада и най-вече към САЩ. Освен това промени закона така като постави ограничение от два мандата за ръководителя на Китай. Та след тези промени Китай стана икономическа сила. Този Си промени мандатността, като видя от Путин и ориентира Китай отново към Путин. Очаквам до 10 години китай да се върне както беше по времето на Мао.....

Двуметрови Пернишки мутри са пребили Главният Прокурор Иван Гешев за да издава заповеди за изтезания и мачкане срещу неудобни! Информацията е от терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник!

Значи хората не били ядосани заради деспотичните, смазващи личността мерки, а защото, разбираш ли, ограниченията забавили пожарната... Дирници, жалки сте, за пари ще продадете и собствената си майка... Ако имахте малко повече акъл, щяхте да знаете, че ако настъпи системата, която предателски промотирате, няма да има къде да си харчите кървавите стотинки. Препоръчвам на гражданите да се информират от нормални сайтове, освободени от цензурата на матрицата като godlessera.com

Бил Гейтс плаща за протестите, а Илън Мъск ги направлява със сателитен интернет през социалната мрежа на Марк Зукърбърг. Ах тези лоши американци. Ц, ц.

Какви технологии имат DAPRA, CIA, дори нашите МВР И ДАНС, ще ти падне шапката, манипулират цели тълпи с честоти още от 80-те години....

Синцзян са Циганите на Китай, това не са Китайци!

По тъпо от руснака е само пияната му жена рускинята

По тъпо от Козяшкия трол е жена му- евроджендър мъж.

Айдееее на локдауните! Айдееее на Биг Брадъра и социалния рейтинг! Любов за Русия и Китай, нямаме търпение!

Китай и Русия си затварят гражданите от хубаво! Благодарим ви! България ви обича, освободители и благодетели!

Нашенските червени кхмери се объркаха тотално Китай ще сменя ли световния ред или играе в Ковид цирка ...

Защо да сменят световен ред, воден от тях?