Глобиха доброволци, окосили и засадили цветя пред община "Красно село"

Ние искаме районът да се развива нормално. Не сме дошли да се бием, коментира, един от санкционираните младежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обидно е, Някой да върши безплатно това, Тъкмо щяха да платят 1 милион на фирма да го свъши за 3 месеца

Цяла редица корумпирани - върнати пари при това състояние на нещата значи отшили в някой джоб. И при първи опит за проява на обществена активност. Ясно противопоставяне от всички държавни органи!

Всяка педя земя е застроена, няма въздух, няма детски градини, тротоарите не за пипани от соца.....какво да кажа за тази кметица и предшествениците й освен съмнение за корупция. Всичко е продадено, строи се а няма пари за тротоарите, а за поддържане на градинките да не говорим.

Само страхливци и дървени философи, крадци и побойници. Всички си траят и ви мързи да се обедените и да запитате: какви са тези простащини? Какви са тези идиотщини, да наказвате едиствените, които са направили нещо дрбро и красиво в тази скапана държава? Траете като жалки путьовци, срам ме е от вас!

Тогава никой и нищо няма да им каже и направи. Сегашната проамериканска демокрация защитава и почита само престъпници, крадци, лъжци и мошеници. Има бол примери за това из целия Свят.

За сметкс на това точно до общината в дружба има цигански катун като въпреки епидимиологичната обстановка там е пълна мизерия, кучета и деца живеят под един покрив.Това искат масоните за столицата на българите-да бъде гето, а не чисто и приятно място.

Никой не им е виновен на гражданите на Район Красно село ,че се отказаха от предишния си кмет и си избраха тази кметица,като се вързаха на евтин популизъв. Цялята държава ще стане така,ако не мислим на 11.07.

Така е, Трябва да се пазим от партии, Като ИТН, Искат, а не им стиска да го вършат

Ей, няма излизане от кочината, няма оправия. И да е останал някой родолюбив българин, който милее, ще го изгонят ...

Нагледен пример за това, че некадърниците са във всички партии... Няма значение, че Демократична България оттегли доверието си - тази си е кмет и не се е оттеглила и ще си изкара мандата... ГЕРБ трябва да се изметат от държавната администрация, защото са спирачка за развитие... Но който и да дойде трябва да се контролира, защото ще повтори ситуацията...

Днеска седя и си мисля кога ще се оправи тази държава и стигнах до следния извод: Най-добре да ни завземат Гърци от Юг, Румънци от Север, турците са ясни и сърби от запад, да хванат и да ни разделят и да се свърши с тая простотия...един нормален не остана еййй

Всичко е сбъркано в нашата държава.

Само страхливци и дървени философи, крадци и побойници.

Няма ли процедура за премахване на такива кметове?

Да дойдат и да окосят в Люлин! Много ги моля!

Не градинката, общината почистете от плиткоумните герберски боклуци.

tonk11

Ама тя кметицата била от Демократична България. Или пак Бойко е виновен?

Демократична България оттегли доверие от свой районен кмет

Тази некадърница е от Демократична България,този път Борисов не е виновен! Асфалтирали едно малко островче в квартала и тази госпожа веднага се похвали във Фейсбиук,че и снимки качи,а няколко крачки след това островче улицата е надупчена като швейцарско сирене.

Да свършиш работата на общината, при това за терен в непосредствена близост до самата община! И за благодарност да трябва да се обясняваш на полицията и на инспекторите от Столична община докато ти пишат акт за добре свършената работа!? А иначе до преди няколко седмици фирмите за поддръжка на тревните площи из София приключиха с работата си. Но явно на за кмета ни не е било толкова проблемна гледката на обрасла трева и боклуци навсякъде!?

Тези от общината са толкова тъпи и не си дават сметка, че с такива държание, и наглост вместо да си замажат простотиите, и мързела, създават предпоставка за още по-голямо обществено внимание, и недоволство към некадърните им изпълнения.

Явно е, че освен градината и самата община трябва да се почисти от номенклатурния боклук! Глобените да подадат граждански иск срещу наложилите глобата и да поразровят още малко за да засмърди повече и да се види ясно откъде идва чадъра.

FANDA4KA OUT!!!

ВМЕСТО ПООЩРЕНИЕ, ТАЗИ Е ЛУДА! СМЯНА, ТЯ НЕ Е ЗА ТОВА МЯСТО!

Това си е чисто самоуправство и опит за разпореждане с чуждо имущество. Тия трябва свещичка да си запалят, че само с глоба са минали. Да коси и сади цветя има право единствено общината. И то ако реши

Какво чуждо имущество визираш ? Терена пред общината да не би да е частен имот ? Не е, общински е т.е. на общината. А Общината е публичен субект и жителите на тази община плащат ДАНЪЦИ, които се използват (уж!) за поддържането и облагородяването на общинските терени. Мисля, че няма да сгреша, че хората са почистили тяхна собственост и с един добър адвокат тези актове падат в съда. Като пример мога да дам почистването на тротоарите пред входовете. Тротоара е общинска собственост т.е. на всички жители на общината, НО почистването на снега пред входа е ЗАДЪЛЖЕНИЕ на живущите на този адрес и ако не се почисти има глоби. В този ред на мисли, дали общината не дължи глоба за запуснатия терен около сградата, в която се помещава ? Не за мен, за един прЕател питам !!! P.S. Силно се надявам поста ти да е ирония, която не съм разбрал.

КМЕТИЦАТА - ВЪН ОТ ПОСТА СИ!

Няма ненаказано добро.

и свга накакви младежи искат да й развалят уюта. От гъска лебед не става. Такива като тази кметица трябва да бъдат ликвидирани из основи.

Браво! Точно!!

КАК СА ФОРМУЛИРАЛИ ОСНОВАНИЕТО ЗА АКТА ?

"ПОЧИСТВАТ, КОСЯТ ТРЕВАТА И ЗАСАЖДАТ ЦВЕТЯ" ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ НЕЩО ТАКОВА!

Нещо като " Премахва се незаконно буйно израсналата растителност и се нарушава естествения хабитат на кърлежите, които са защитен вид в тази община.Обезпокояват гражданите като вдигат шум с косачките,нямат сключени трудови договори към общината и така кметицата не може да открадне едни пари като ги надпише на някоя озеленителна нейна фирмичка. "

"Вършат работата на общината безплатно." или нещо такова. Знам за един дето заля с бетон дупките в асфалта пред къщата си и го глобиха за незаконна строителна дейност.

Така, така. Да си знаят младежите че в тоя живот, живейки го в БГ, няма ненаказано добро. :)

как ще си позволяват да развалят уютната КОЧИНА на тия мързеливи миризливци?? Целта е всички да тънем като тях в мизерия и мързел, паразитската им мамица.. Поздравления за инициативата на тези ХОРА!!!!

Няма значение от коя партия е - рибата се вмирисва от към главата, а главата ни я сложиха (а не я избрахме) от ГЕРБ! Това е пълна простотия да накажеш някой , който протестира законно, а след това като не взимаш мерки ти върши работата, защото ... ти е свършил работата, която ти не желаеш да свършиш!!! Докато има герб така ще е, но и останалите да гледат внимателно какво се случва, че и те може да седнат на топлия стол. Войната с гражданите завършва винаги със загуба на кмета!

Ама тази кметица е от "Дай България", бе!

Традиционната десница хич я няма с кметовете. Да припомним фиаското със сградата на Артекс в Лозенец и инцидента пред ВМА. Само хейт и бърборизми. Тая работа иска компромиси, кооперация и тарикатлък. Неприятно ми е да призная, че повечето калинки са по-добри кметове от моралистите.

А баш кметицата е от Гроб

Тролеее, тролеееее, пробваш се ама не ти минава. Хората четата. https://dabulgaria.bg/demokratichna-balgariya-otteglya-doverieto-si-ot-kmeta-na-rajon-krasno-selo/

Ти си документиран дебил! Таз скочубра е от ДеБа! Да са ви честити оправячите, новия морал и т.н. Те от ДеБа точно затова проституираха...пардон

Гроб, ДеБъ ... все тая! Един дол дренки!

Булгаристан, баце...

до кога ще гледаме пропаганда по тв, че после и пик, блиц и дир цял ден ще я въртят? вчера се оказа, че нямало строителни книжа за ремонтите по гешов, във връзка с проверката на шахтата за смъртта на момчето. как е възможно изобщо да слушаме за засадени градинки??????

Знаете ли вие в ДИРА къде да поставяте запетайки в изреченията???

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Глобата е абколютно правилна. Не му е работа на всеки сульо когто му скимне да сади каквото му падне. Че той може и коноп да засади, та после да си опита да дискредитира общината с някаква си негова цел. Има правила.

ЗА КАКВИ ПРАВИЛА СТАВА ВЪПРОС? ВСИЧКО ДА Е ПОТЪНАЛО В БОКЛУЦИ ЛИ?

Правилно е такива като теб да си затварят тъпите усти и да не дрънкат глупости, че много смърдите! И Сульо е тоя, чиийто задни части лижете! Маймуни гербави, ще откажете хората да почистват и да садят цветя ли, бе нещастници!?!?! Докато подопечната на толупа, избрана с гласовете от махалата, краде кинти за чекмеджетата?!?!

Объркал си се. Тази е от ДеБъ.

ГРОБ, ДъБъ ..... все тая!

Свършили са работата на тези които са ги глобили. Без коментар.....

Браво на младежите. Показали са на тази некадърница, че нищо не става от нея и мястото и не е там. Явно системата на партиините назначения е порочно.

Ремонтът на една улица в София, след който дете загина от излизащ от шахта оголен кабел, вероятно е незаконен. Четири месеца по-късно този факт прави отново актуален въпроса за отговорността за трагедията. В Столичната община не са открити одобрени проекти за ремонта на бул. “Акад. Иван Естатиев Гешов” през 2018 г. Това е посочено в официално писмо на главния архитет на София Здравко Здравков до столичния строителен контрол.

вероятно наркомани и пияници са предпочитаният електорат по лесно се управляват и гласуват правилно такива дейни хора които милеят за общинска собственост са опасни ще вземат да и поискат стола и ще стане трудно за мързеланата

Тя мързеланата обича и да бърка с голяма лъжица в буркана с меда.

Най-инертната и безполезна кметица! То и предишният не беше цвете, ама тая бие всички рекорди! Като красноселец, който живее в квартала над 60 години, го казвам!

Кажи нещо за София като цяло. След 17години герберастка смрад какво ти е усещането? Като набит до сливиците ли или си радостен от пешека на виетнамските общежития?

Нещо бъркаш кварталите, пич! "Виетнамските" общежития, до колкото циганите са виетнамци, опушват друг квартал! Половината от името му е пак "красно', "красна", което значи красиво/а. За оня квартал не мога нищо да кажа, щото е сравнително далеч от дома ми, но сигурно хич не е добре...

Ами какво да се очаква от герберски кмет,който знае само да краде.

Там е работата, че не е герберастка, а кадър на "Демократична България"! Но от трън, та на глог...Пък и си облизва пръстите когато има възможност да бърка в кацата с медеца...Сигурно тези, които гласуваха за нея, жестоко същаляват за какво чудо са си дали гласа...

А колкобърка царица юрдана? Яд ви е вас гейберастите, че хората ви го набиха на местните изборите... Тези дето сложили 2 теменужки в кашпите са глобени от СТоличен инспекторат на юрдана, за да се вдигне още повече шум и да се търси сеир, че видите ли кметовете на квартали въртят бухалката и самоуправството им е единственото спасение... Гадна гейберастка завера! На следващите избори сте аут от София!

Същата работа и в район Витоша. Кви ги вършат тия районни к етове не знам

София е кочина и с всички усилия Фъндъка се бори да я запази като такава! Браво на младежи!

За тях по важно е да продават и застрояват общите площи, градинките и спортните площадки, каквито между впрочем вече няма. Важна е далаверата!

гейберасти активисти... Не ме занимавайте с глрупости!

А що на ония, които пикаха, сраха и цапаха града не им написаха актове. Егати държавата, егати племето