Проверки във всички министерства за платени глоби към КАТ

Всички министри да проверят служителите си дали са си платили глобите към КАТ.

Обратно в новината

Коментари - Проверки във всички министерства за платени глоби към КАТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Направихме една проверка с Радев (бел. ред. Валентин Радев) в Дирекция на Полицията Национална полиция и се оказа, че има по трима, четирима души с актове, които не са си ги платили"!!!! ЕЙ ТОВА ИСКАМ ДА ВИДЯ!!! КАК КАТАДЖИЯ СЪСТАВЯ АКТ НА ПОЛИЦАЙ!!! И МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ЗА КАКВИ НАРУШЕНИЯ СА АКТОВЕТЕ НА ТЕЗ МИЛИЦИОНЕРИ? ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ АЛКОХОЛ... ИЛИ Е НЕ СПИРАНЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА.

ДЪРЖАВАТА да им покаже КАК СЕ ПРАВИ ТОВА!! Като изчисти ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ЛЕМУРИ КЪМ НАП!! Колкото ПЛАЩАТ ОНЕЗ ШИВАЧКИ, които дори и заплатите си не могат да вземат, от ЧЕСТНИТЕ КАПИТАЛИСТИ.. Па после да кара СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ да бъдат и ЧЕСТНИ ГРАЖДАНИ..

Същото да се изисква и за служителите на фирмите кандидатстващи за обществени поръчки. А?

loyola

Любопитно ми е, по какъв параграф работодателя ми ми иска сметка за актовете ми?

ДЛЪЖНОСТ ШОФьОР в министерство, агенция или т.н. държавно.... НИКАКЪВ!!!!!

Тупаме чувала.. все ще пусне.

Всеки държавен работодател следна да изискна от всеки служител към примерно м.юни официална справка от НАП за задълженията. Като при налични такива следва да се предпиемат действия за внасянето им към държавната хазна. Не може да вземаш заплата от държавата, а да се скатаваш в местни данъци, такси и глоби.

трябва да си плаща, а ти най много, че имаш доста солени глоби от кат. Да си ги платиш, че бай брадър гледа.

И какво друго нареди? Записвайте внимателно, моля ви. За нас е важно.

Имам познат, който работеше в структура на Министерския съвет - най-обикновен служител, не някакъв шеф. При шофьорската книжка и документите за колата "случайно" си държи служебната карта. И като го спрат за нарушение му казват нещо от рода на "Ама не е хубаво да правите така!" и толкова.

Кое е по-лошо: да няма пилот в самолета, или в кабината да седи артист, който се прави на пилот и казва, че всичко е точно? Второто е по-лошо. Не че от Радев става пилот на държавата, засега той само свенливо мрънка.

От изявлението на Б.Б. ясно се вижда че преките му подчинени не са наясно със задълженията си и трябва за тях да бъдат подканяни през медиите ! A Тия управляват България и после защо е най-бедна и корумпирана в Европа!!!

Това навремето му викали сиромахомилство! А сега му викат популизъм!

напълно съм съгласна, това при бсп никога нямаше да се случи

А ти бе боко плати ли си, нямаше право да караш брониран джип ма си джиткаш а?

не знаех, че плащането на глоби към КАТ е задължително! от кога така?

А не е ли?

Евала, Борисов! Популистко е, но ефективно в няколко насоки - пълним хазна, възпитаваме шофьори и ни се радва електората! Добър ход, макар и без голямо значение за общото положение на дисциплината за движение по пътищата...

Какво ли нарушение трябва да е направил служител на Радев, че не само да му напишат акт, но и да влезе в сила!?

И аз това се питам, ама бате Бойко не казва.

Да проверят освен глобите и данъците колко от общинските служители си плащат. Май повечето от тях чакат да мине давностния срок и си ги премахват

Сега ако направи и справка, КОЙ от управляващите има полицейско досие в Унгария и Чехия и да си подава оставката като Премиер.

А защо въобще имат такива глоби????и от кой джоб ще да са платени освен от нашия...

А кога ще почнат да пишат актове на тези от МВР. Нали не си мислите, че те са най-изрядните шофьори или когато нарушават правилника, винаги са с включени сирени и светлини...

Хм, ако в някоя нормална държава премиерът се занимава с такива дивотии като глобите от КАТ на администрацията си, мисля, че ще бъде изпратен принудително за освидетелстване дали всичко му е наред. Но у нас на това му се казва "браво, вижте, действа човекът..."

и това на Борисов излиза че....ако не са"заяжданията" на президента у нас корупция няма. Никой не разбра защо масово се уволняват служители на НАП от звено оперативен контрол. Никой не разбра какво се случи след като едни дронове летяха над едни имения.....и какво ли не още....

и от митниците

остави глобите към КАТ на секретарката,закупчика и деловодителя, поискай на Цецо тъщата да върне апартаментите.

Как бе! Сега ще излезе, че няма такива служители. Не говоря за неплатени глоби, а че няма нарушения. Като с глупостта му относно корупцията - щом няма хванати/осъдени значи няма корупция. Румънците да гледат от нас.

Тиква, Плащаш фиш два дни след като ти е направен през 2009та. 2017 НАП те пускат на събиране на вземания НА НЕЩО ПЛАТЕНО и с минала давност най-малко.... 2018 не можеш да си смениш шофьорска книжка в районното защото не си платил тъпия фиш който си платил и дал и на НАП. И си давал копие два пъти на гишета в КАТ...... ..... Накрая пишеш молба в КАТ и прилагаш пак че си платил фиша .... И те така шофираш с едно тесте документи, заради шапкарите на пътя....

Браво,все пак нещо конкретно. Дано това е началото за "пред закона всички са равни". Научилси все пак нещичко,но е много малко ,а проблемите са много големи.

Vinetou

Браво, Борисов! Не съм фен на премиера, но за хубавото не мога да кажа, че е лошо. Само да не е поредния PR.

Борисов, аз получавам от НАП съобщение, че дължа лихви от 201ч г. до сега за: по 0,02 ст.+0,0чст.+0,05 ст.=0,11 ст., и ако не ги платя ще бъда предадена на агенцията за принудително събиране, а Вие респективно НАП опростихте 55 милиона лева акциз на братя Домосчиеви. Това е главница, а върху тях колко са лихвите???