Учени: По-малко родени деца ще намалят глобалното затопляне

Шведски учени идентифицираха четирите най-ефикасни мерки за намаляване на дължащото се на човешка дейност количество въглероден диоксид в атмосферата.

Обратно в новината

Коментари - Учени: По-малко родени деца ще намалят глобалното затопляне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако прочетете цялата статия ще разберете че са прави

беше прав.

Децата, а не бълващите тонове пушек централи, металургични комбинати и други големи замърсители на въздуха и околната среда сега изведнъж станаха виновни за глобалното затопляне?! От това по-голяма тъпотия не е имало и не може да има!!!

Идиоти!!!!!!! Не раждайте свои деца внасяйте си талибани... Пълни ИДИОТИ!!!!

за по еколгично пеш без деца и гладуване

Не сте добре

така ааа , ясно значи :) скоро очаквайте война :)

Шведските туристи ритат българките в главите , а "шведските учени" искат да унищожат живота. Сега очаквам да кажат , че циганските и еврейските бебета не увеличават диоксида! Дъното е достигнато! ДИР-а , вие сте на ред, банвайте се!

В Булгаристан сме се вложили в ..НОРМАТА!? Агитирайте другите!

Искам да попитам какво е Вашето мнение относно вече доста популярното предложение да се наложи закон върху раждаемостта--да не се позволява повече от едно дете в семейство с изключение на близнаците? Така според някои би се стигнало до съществено намаляване на световното население за 100 години. На мен това ми се струва доста радикална мярка... някак си е нехуманно.

Спр. Китай допреди няколко години.

2010 е нулевата за Китай. От тогава намаляват.

А ония от пустинята дето си правят по 10 деца, те няма ли да намалят броя си?

Вече се почувствах виновен за глобаното затопляне. Моят чревен тракт изхвърля повече от 0,8 тона въглероден диоксид в атмосферата годишно. Както един анимаионен герой каза на други такива: Който има газове, върви последен в колоната :)

Много по сталински звучи: "няма човек, няма проблем". Или на кой както му изнася. Нито дума за стоте компании, отговорни за 71% от причинените емисии - повечето от тях мастодонти в изкопаемите горива. Който чете, нека разбира: https://link

Ето една сериозна причина да се вземат мерки срещу свръх популацията на ци.аните! По чаве на манга.ка, не повече! Даже може да не ни санкционират...

Че населението на Земята расте неконтролируемо е факт! Доста е надценено непрекъснатото стимулиране на раждаемостта на хората. И без никаква стимулация природата е взела всички необходими мерки да се запази вида! Той не само се запази, но и популацията нарасна прекомерно. По тази причина се създават условия за поведение при хората, причиняващо самоунищожение!

Господа, псевдонимът ми не ми позволява да се примиря с дебилни лъжи, та започвам поред и цитирайки за да стигна до предложение. И така: 1,"Отказът от собствен автомобил спестява изхвърлянето на 2,4 тона въглероден диоксид в атмосферата годишно." Щом причината за замърсяването е личното притежание на автомобил, то отказът от него и обявяването му за обществена собственост би дал същия резултат - социалистически дебилен. 2 "Вегетарианската диета позволява да не се изхвърлят 0,8 тона въглероден диоксид в атмосферата годишно." Вегетарианската диета няма да понижи "изхвърлянето" на въгледвуокис с главен източник дишането на топлокръвните, а ще повиши "изхвърлянето" на метан от чревния им тракт. Дали трактът е на учен или на по-умно тревопасно не е съществено. 3. "Отказът от пътуване със самолет се изразява в намаляване на въглеродния диоксид с 1,8 тона на пътуване." Забележете хитростта да се избегне абсурда - не "на пътник", а "на пътуване". Да бе на пътник, големите самолети със стотици пътници би следвало да отделят повече двуокис отколкото гориво и кислород потребяват. Тъпо лъжат г-дата "учени". 4. "Правенето на по-малко деца е най-ефикасният метод за борба с климатичното затопляне, са установили учените.".Известно е, че възрастните отделят повече въгледвуокис от децата поради многократно по-голямата им телесна маса. Доколкото предложението за намаляване на "правенето" е на "учени", предлагам, то да се промени в посока самите тях и да е принудително, критерий за приложимост да е авторство на "учени" дебилизми, а метод да е кастрация под анестезия - по иманентно хуманните ми съображения. Господа, надявам се да подкрепите хуманността ми...

Просто няма как да стане нито една от тези мерки. Никой няма да се откаже от автомобила си - удобство е, спестява време и пари. Полетите със самолет също. Да се раждат по-малко деца - освен принудителна кастрация на мангалите....Всички други имат по едно или две деца. Вегетарианството пък как ще спести вредни газове не ми стана ясно?!!

Последната препоръка искам да видя как ще я изпълнят всички в Азия и Африка.

Най-ефикасно против глобалното затопляне ще бъде глобална, тотална кастрация на човечеството и тогава земята и шепата сатанистични "богове" на нея ще си отдъхнат на прохлада

най-после и ние да сме първи в нещо! В борбата с глобалното затопляне, защото не раждаме деца!

Няма да има никакви глобални проблеми, ако се раждат по-малко идиоти.

Напишете го това на арабски. Нас не ни занимавайте.

Предлагам тези учени веднага да спрът да се размножават. Също така да започнат да пасът райграс!

Ето, наследство от Господа са чадата, И награда от него е плодът на утробата. Псалми 127:3

Объркал си Бибилията с реалността на 21-ви век. Когато е писана, хората са били шепа на земята и без каквито и да било технологии за разлика от сега така че .....!

Истинската причина- изкопаемите горива/ въглища, нефт и газ/ никой не смее да я назове. Скоро в един док. филм го разискаваха въпроса и че още в началото на 20век е имало патентовани изобретения за чиста енергия и т.н. но уви.....много интереси ще бъдат засегнати, затова сега четем подобни глупотевини ....

никола тесла- въртящото магнитно поле за неговия автомобил...но все пак хората потребяват разрушително какво ли не , не е само до енергия

Така и така са отворили дума, ми хайде тогава да поизтребим излишъка в Африка и Азия. Ние европейците сме добре според тази теория, хич не продуцираме деца и отпадъци, най-екологичния континент сме. Да му мислът другите замърсители в Азия и Африка. Тех да погнат с ограничения. Мъ как пъ им пасват зиониЗките теории, да се чуди чувек чели ли са Тората и как точно са си писали научните трудове, по Тората, за изтребване на гоите...... Като са толко ербап, да почнем от евреите, ко ми се крият по миши дупки, баш евреите да давът пример тогава.

До кога ще ни занимават с простотиите на разни псевдоучени, за да излъчват платена реклама. Това е еврейската концепция за Златния милиард. Населението на Земята трябвало да е до 1 млрд. Поради което е подложено на системно изтребване чрез храни-боклуци, болести, пръскания от самолети, облъчвани и подобни. Съвсем видимо е, че това е платена реклама. И ако това е продукт на учени, тези са някакви дебили.

дам, населението на земята трябва да е поне 100 млрд- по 1/2 кв м на човек, с дозирани вдишки и издишки,3 глътки вода на ден, 3 залъка хляб хранителен рацион дневно, но пък секс на корем, дори правешком, денонощно...

Ново проучване доказа че по-малко учени ще доведе земята отново до райско състояние.

Тва с децата да го въведат със закон за Африка и МюсулМАНИЯ. За другите - просто няма нужда. Проблемът е в скакалците.

И в Мангалия.

ако се избият помежду си русия сащ и китаи на земята ще бъде раи

Правилно. Първи да дадат пример световните милиардери от всички страни- да минат на колельо, растително суровоядство и платноходи през Атлантика и Тихия океан за бизнес пътуванията.

Значи това е абс очевидно. Има ли човек, той замърсява щото иска да живее, и даже иска и добре да живее (да кара кола, да лети с самолет на почивка и т.н.). По-принцип няма лошо да се стабилизира населението на некви приемливи нива, най-малкото щото земята не е надуваема и територията годна за живеене е ограничена и вече даже попретъпкана. Но бизнеса иска да има клиенти, и даже е навит да плаща на НПОшници да доставят от Африка, щото европееца не ще да се развъжда. Къде ше му излезе края не е много ясно, но няма съмнение че шведските умници са написали очевидното.

България - световен водач в борбата срещу глобалното затопляне!

Дали беееее? С тия мангали дето ги роят по 7-8?

ОСРЕБРИМ! АМИ ТЪЙ ДЕ!!!

ПО-ГОЛЯМА ДИВОТИЯ НЕ БЯХ ЧУВАЛ ОТ ДОСТА ДЪЛГО ВРЕМЕ.

Ако ЗАТОПЛЯНЕТО се дължи на увеличаване на СО2 !!! защо растителността която го усвоява НЕ се развива със същите БУРНИ, темпове?

затоплянето :-)

суша

Развива се. Вече има научни изследвания които са открили че растителността по земята се развива (расте) по-бързо заради по-високите нива на въглерод в атмосферата.

В България си имаме 180 килограмова Тиква.

Има едно друго изследване (от САЩ), на което не му се дава гласност, а то е че замърсяването от животновъдството на годишна база, има ТРИ ПЪТИ по-големи стойности, отколкото замърсяването от хората, дейността на хората, автомобили, превозни средства и други подобни ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

Ега ти учените след като опряха до там децата да ги изкарат виновни заради алчността на много корпорации...

Сега разбрах какъв далновиден мислител е бил Сталин като е казал има ли хора има проблем,няма ли хора няма проблем:)

Най-после изплюха камъчето! Ето обяснението за масовото изпедерастяване на белите, вегетарианските и електрически мании! Не ,че имам нещо против, но тези мании,които обхванаха в последните години Европа получиха обяснение! Само не разбрах КОЙ и КАК ще каже на "пришълците" мюсюлмани в Европа да имат само по 1 дете, а в африканските страни нов бацил ли ще пуснат???

"БАЦИЛ", САМО ДЕТО НЕ Е НОВ! ЗА ТОВА Е ПРЕСЕЛЕНИЕТО -НА ЕВРОПА СЕ ГЛЕДА КАТО НА СВОЕОБРАЗЕН НОЕВ КОВЧЕГ!

Е, вече официално и директно се обявява защо се подкрепят неща които до преди 20-30 години биха били немислими: Педерастията, забраната на цигарите в полза на наркотиците, осиновяването на деца от обратни, все повечето абсолютно нелогични военни конфликти и икономически кризи.

Важното е да се узаконява беззаконието!!! Това е целта,беззаконие,да се върши всичко против волята Божия и да изглежда законно...

Е, по последния показател сме отличници: Все по-малко правене на деца. Трябва да ни похвалят от Европейскио Съюз за това!

От тези учени разбираме,че трябва да се самоизтребим за да предотвратим глобалната им измислица със затоплянето... Никой от тези учени не говори за залесяване на планетата!Колкото повече растителност толкова по добре,а не да изсичаме горите и да говорим за намаляване броя на хората,демек да се трепем...

В Африка е факт, че има малко растителност и много суша, ама дори и малко растителност да излезе веднага се опосква, а сеенето и засаждането - ний си знаем те са за бели ора, не ги търси там. Има и книги, написани от черни, в които сами си признават за проблема. Ама проблемите - и те са за бели хора, колко пари и подпомагане от всякакви организации глътнаха през последните 50 г-ефект има ли - има- станаха двойно повече. Еми, стига толкоз помощи-да си останат на голите задници или да се съобразяват с другите.

Хващам бас, че шведските учени от изследването са пасивни хомосексуалисти-колоездачи и вегетрианци.

А автора защо не го осъдят за проповядване на геноцид?

Шведите имат проблем че си вкараха много осеменители. Така че авторите на тази статия да си резнат топките за да дадат пример.

ха сега де: сигнал за джагалите ли е това? Но ако не го прокарат на сила, никога няма да стане. Колкото за другите съвети: има нещо вярно, но едва ли ще промени нравите на хората. Например за да ядем зеленчуци и плодове само, ще спрат ли да ги манипулират с ДДТ и други отрови, или да ги модифицират генетично? Не. Просто и месото трябва да се яде по-умерено, за да не боледува постоянно човек, но с такова нещо като промишлено производство на стоки за печалба, не може да се постигне това. Трябва радикално преосмисляне на всички сфери.

КОЙ ВИ ЗАБРАНИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС БЕ ?! КОЙ ВИ КАРА ДА ПАСЕТЕ ? СТРАННО, МНОЗИНСТВОТО ТУК ПЛАНИРА ТРЕТО, ДА ПЕТО ДЕТЕ ! И СЕ ЯДОСВА НА НАУЧНО ОТКРИТИЕ ! ЗАЩО ПАДАТ НА НИВОТО НА ЦИГАНИТЕ И ПОДОБНИТЕ ИМ МУРГАВЕЛЦИ ?! АМАН ОТ ПСЕВДО МИСЛИТЕЛИ !

Тези са изперкали тотално. По-малко деца значело по-малко въглероден двуокис? Ами защо не спрат или не подобрят филтрирането на опасни производства? Ето още една глупост - ако нямаш кола, спестявали се 2,4 тона СО2. Ако средно една кола на година изминава 20 000 км, това са 2 000 литра горива (около 1800 кг гориво), при средно 10 л на 100 км. И как от 2 тона горива се вземат 2,4 тона СО2? То излиза, че като гориш горивото, на единица гориво излизат пет пъти повече вещества като маса? Аааа, позабравили са физиката нещо тези въздухари от Швеция. Или им е малко слънчевото греене, или броят като автентичния натурален швед Мартин Далин или Златан Ибрахимович. Те и двамата са много добре с математиката, ха-ха!

Сиреч- яжте вегетарианска храна, за да сте болни и глупави, и правете еднополова любов.

без скара-бира и деца, това живот ли е?