Климатичните промени струват на САЩ милиарди долари

Климатичните промени вече струват на САЩ милиарди долари загуби, се посочва в доклад на американската Сметна палата.

Обратно в новината

Коментари - Климатичните промени струват на САЩ милиарди долари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Капитализмът е смъртоносен !

"Климатичното оръжие е средство за масово поразяване, основано на технологиите за геофизично въздействие върху природата. Чрез него може да се влияе върху количеството валежи, преместването на земните пластове, преместването на въздушните маси и т.н. Въздействието върху природата може да бъде извършено във всяка една точка на света и за броени минути може да причини катастрофи с милиони жертви."

Доналд Дък, Джуджето Пути и прочее комиксови герои са толкова заслепени от пари и власт, че си въобразяват дори, че са по-могъщи от Земята и природата. Ще им бъде напомнено и показано нагледно. Никой човек не е остров. Ракетите, бомбите, армиите, парите ви не струват абсолютно нищо. Ако си въобразяват, че ще преживеят в някой от малоумните си бункери, натъпкани със слуги, чдене и пиене.... УСПЕХ ;)

Глобално затопляне,озонова дупка,Нострадамовски дрънканици... От всички подобни манипулации някои печелят много, а вярващи глупаци колкото щеш...

Искат да ни кажат, че ако САЩ бяха с сделката, нямаше да ги ударят ураганите и наводненията?!? Поредната откровено манипулативна статия със скрит подтекст. Гнус! А сметката, че дали 350 милиарда за последното десетиелетие и разходите щели да "набънат" на 35 милиарда годишно е просто потресаваща. :-D Голямо набъбване ще бъде, голямо нещо. хахах

АЛЧНОСТТА ЩЕ ЗАТРИЕ СВЕТА!!! КАЗАХ!

много си прав, това е една измама с това климатично затопляне...алчност на големите за да може да си прилагат нови технологии

Абсолютно си прав, с констатацията си.

все още са най - дебелата, най-замърсяващата, най-консумиращата, най-самозабравилата се, най-престъпната, и още много негативно най.... Тръмповци колкото искаш. И ся кво правим и до кога?

Спираш да използваш енергия. Стоиш на студено през зимата. Вървиш пеш по цървули. Ставаш тревопасен, завинаги.

кой ще унищожава говедата и свините дето отделят основните парникови газове М?

Само простаците отвъд океана решиха да не се ограничават..... Така че нищо им няма....... Ще мрем колективно и бедните, и богатите, които се мислят за богоизбрани.

"...похарчило над 350 милиарда долара за последното десетилетие..." , "..... че до 2050 г. загубите ще набъбнат и ще възлизат на 35 милиарда долара годишно...." Интересна математика !

"Какъв катаклизъм може да премахне всичко живо на Земята????" Отговорът е: ЛИБЕРАЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ или "ЯДРЕНА ЗИМА", в противовес на "глобалното затопляне"

Един репил се прояви във форума, с минус?!

Само говедарите не са поели ангажименти за ограничаване на вредните емисии.

Шило

Цената на капитала.