Първа глоба за носене на бурка в Пазарджик

Полицейски служители днес са съставили акт за нарушение на жена от Пазарджик, която е носела облекло, покриващо лицето, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Първа глоба за носене на бурка в Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айдее ... скиори и водолази отекоха. Планинари също - в студ и пек без шалове и шапки.

Тъй тъй! И през турско робство истинските българи не са носили бурки, фереджета и разни майни! Ама тогава е имало хора, а сега евро-галоши, които начело с управниците са готви, не само задника си да продадат! Прочете отново суха на Ботев "Патриот е, душа дава за наука, за свобода! Но не своята душа братя, а душата на народа!" Тези недоразумения безлични ни управляват и в най-скоро време ще ни затрият тотално, каквато е и поставената им задача! По-гнусно управление не сме имали в нашата история!

Не си кака мара ти. Не си. Май си кака Мюмюн.

Срещу държавата не можеш да риташ! Доказа се и от най-големите и успели мутри! Има достатъчно лостове да се справи с всеки и всичко. Да видим сега нашата държава за нас ли е или е за тези, които искат да докажат, че не я и няма да я зачитат за нищо!

Проблема е, че тази , а и всички глобени НИКОГА няма да платят глобата. Вервайте! Само пушек. И те го знаят.

Като им спрат социалните, ще забравят за бурканите

Напротив, ще и платят глобата без проблеми. Тя за пари носи бурката. Ама ако данъчните са наред трябва като си плати глобата да я хванат за укриване на доходи.

Хайде хаирлия да е :)

циганките са си толкова грозни, че за тях е по-добре да си крият лицата На принципа на заключения сандък - сигурно има злато.... О-О-О-О той бил празен. Пък те са грозни

someone

дори да не носят бурките - радикалния ислям пак ще се разпространява. полицията няма ресурс, нито власт да следи в домовете какво се говори, проповядва, какви книги се четат.

Е, личната карта си е забравила, а чаршафа не. Абе, кой ги толерира тия извратеняци?! Нито работят, нито учат, живеят в незаконни бараки, паразитират върху обществото, все някой друг трябва да им храни децата. Абе, я се пръждосвайте към Азия! Ние сме виновни, че позволихме, тая паплач, за хора да се броят. Само права имали, къде са ви задъженията?! Към глобата да добавят и 30 дни обществено полезен труд, за 1-во провинение, за 2-ро - 3 месеца, бързо ще забравят бурки, шалвари, фесове и чалми... Паплач извратена!

Как си представяте жена с бурка да ходи на работа и какво може да работи. Излиза, че носенето на бурка автоматично дава право на социални помощи. Будалите работят, за да има социални помощи за мързеливите.

Хе, какво работела: работи ходене с бурка. За да могат фанатиците да плашат и други които искат да сложат бурка. Всичко това е мръсен бизнес на религията на Барак Хюсеин Обама (старши, да би да си мислете за сина му, президент).

"В Русия трябва да живееш като руснаците. Всяко малцинство, ако иска да живее в Русия, да работи и да се храни в Русия, трябва да говори на руски и да уважава руските закони. Ако предпочита шериатското право и да живее по мюсюлмански тогава го съветваме да отиде някъде, където шериатът е възприет като държавно право. Русия не се нуждае от мюсюлманските малцинства. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние не им даваме никакви специални привилегии. Нито ще се опитваме да променим нашите закони, за да ги нагодим към техните желания, без значение колко гръмко ще се крещи "дискриминация". Ние няма да толерираме неуважение към руската култура. Ние трябва да се учим от самоубийството на Америка, Англия, Холандия и Франция, ако искаме да оцелеем като нация. Мюсюлманите завладяват тези страни, но няма да завладеят Русия! Руските традиции са несъвместими с липсата на култура или примитивните методи на шериатското право и мюсюлманите. Когато този уважаем законодателен орган обмисля създаването на нови закони, той трябва да има предвид на първо място руския национален интерес и да има предвид това, че мюсюлманските малцинства не са руснаци."

те за туй построи най голямата джамия извън арабският свят!

Хубава си е джамията в Москва. С най-съвременна аудио техника и микрофони. Нищо не убягва от тях. Хай тек. Даже и имамите са хай-тех.

А по времето на Тошо (дето много го псуваме), циганите ги прибираха, ако през работно време не са в завода, ами се шлаят насам-натам, и то без бурки.... Странно нещо е демокрацията - нещо, като "обратна еволюция"... А "Червените барети", така им спазваха хелзингските права, че не смееха да шукнат - нема протестанти, нема адвентисти, нема буркаджии. Сичкото сиган, беше на баламатума.

Хайде сега ако започнат да глобяват в София тъмнозелените пътници без билетчета ще стане екстра:)

Продавам иранска бурка. В добро състояние, един път носена /в Иран/. Оригинална цена 40$, давам я за 5$ + една гумена бира.

Алоу, общинарите, дотам ли стигнахте? Още малко ще почнете да бъркате и в гъзовете на хората. Мен не ми пука кой как ходи- ако иска и перо да си забие в задника. А защо сега не сваляте расото на поповете и черните бурки на монахаините? Ами на монасите? Освен това трябва да им се оскубват брадите на обществени места. Откачалници.

А на кой от гореизброените от вас му е скрито лицето. Айде холан! Който иска да е правоверен и да спазва каноните на Корана, има предостатъчно държави в Близкия Изток, където може да го прави. България е все още светска държава и християнска от над 1000 години. Трябва най-накрая да се сложи граница между свобода и свободия.

Нахлупвай бурката и изчезвай, тук е България ... Докъде я докарахме, неандерталци да ни казват какво да правим в собсвената си държава.

Мила Мели, пийни си вечерната доза хапчета и заспивай!

И панталоните и панталоните, то не бива най-интересното да го крият.

Да не се крие лицето, това е, госпожа, проблема. Да бъде разпознаваем и да се вижда мъж ли е, жена ли е...Стига сте повтаряли като папагали за попове и монахини, защото те са с открити лица.

Пука им , господарят на българските русофоби , българомразци и туркофили , ще им плати глобата!

....и БОЙ!!!

и 10 камшика на градския мегдан /както си е по техному/. С техните иширети - по техните манерки, мисля, че така е по-демократично!

Ако речеш да съблечеш жена с бурка, то поне има интрига. Ако е без бурка, то веднага виждаш, че тя нищо не струва.

Pirsonalno li4no az ne mogat da ma prinudiaqt da si svalia BURKATA. Sistrite mi dvete i tesa stodentki vav Madrit-i te nikoi nigi prinozhdava da si svaliat burkite nie ot 2011 swme sas burki apak i moiad mazh izisvashe tas podrobnos ponezhe zashtoto Afvganistantdzite sa nasatoiatelni vav toia azpegt.

Много трудно се разбира какво искаш да кажеш, но щом си в България ще се съобразявате с нашите закони, ако пък не- отивай при сестрите си в Мадрид заедно с мъжа ти и неговите "аспекти"

Много те моля пиши на кирилица, за да не те трият. Разсмиваш ме много. И не ми пиши с друг ник отново, аз няма да се хвана.

Мамоууу, ела и си прибери вересиите! Ела!!!!! Не само че са прости, за да изберат да следват каквато и да било религия, но и неграмотни!!!

"СТОДЕНТКЕ", В тоя "АЗПЕКТ" и ред на мисли - да си бе намерила българин, щото уж си с христянско име, или викаш, че обичаш резани пищаци, щот са по-евливи? Казвам ти "СТОДЕНТКА", че не ти знам арабското име :)

Еми плащаш си всеки ден по 500 евро на излизане и си ходиш с бурката. Толкова ли не си за пред хората?

Светле, то и в София студентки много. Даже по обявите във вестниците. Ама като си решила Мюнхен, Мюнхен да е. Само дето не мога да разбера защо пишеш на латиница: за да не ти се види правописа или защото използваш телефоните на клиентите?

Тва с глобите е ,като джапота от тотото.Що не ходите да се снимате....

само срещу пари циганите ще спазват закона. Като им се спрат соц.помощи, ако носят бурки

++++++ ..в допълнение и уточнение.. Глобата трябва да се прихваща от парите за социални помощи, защото светската държава осигурява социални помощи, а те отричат светския обществен ред. Даже е редно сами да си поемат разходите и да върнат получените досега средства.

АКО НА ИСЛЯМИСТИТЕ ИМ СЛОЖАТ ПО ЕДНА ЖЪЛТА ЗВЕЗДА НА РЕВЕРА ЗА ДА СЕ ЗНАЕ ЧЕ Е ИСЛЯМИСТ Е НАРУШЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ....... А АКО ИСЛЯМИСТА НАКАРА ЖЕНКАТА СИ ДА НОСИ БУРКА Е ПОЧИТ КЪМ ИСЛЯМА :)) ... ДАЕЕ ТИЯ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ :))

Те и те не искат да ги носят, но мангала ги принуждава. Ако ходят без бурка(н) на главата ядат бой. И тяхната не е лесна - или глоба, или бой.

Да върнат кинтите от социални помощи като ще им казва мангала как стоят нещата, тогава! Да си стоят като пингвини и да не искат кинти. От къде на къде ще им се плаща да променят светската държава? Да връщат кинтите обратно!

ЩО САМО ПИНГВИНКИТЕ ХОДЯТ С БУРКИ А ТАТКОВЦИТЕ ПИНГВИНИ И ПИНГВИНЧЕТАТА СА БЕЗ ?

Не само да и се отнемат помощите. При повторна глоба и не плащане да и се събори къщата.

А защо трябва да са забранени само бурките ?!? Трябва и тия дълги безформени чаршафи също !!! Под тях може и да е мъж носещ всичко ! Калашнк, голям нож, нещо от типа на сабя, брадва (любим мангалски аксесоар), малък пистолет, граната, пояс с взрирове... Време е да се забранят и чаршафите дълги до глезена като палатки. Всичко може да се таи под тия палатки. А това е не по-малко опасно от бурките. Тия мангали още малко и ще тръгнат с извитите цълвули на Малкият Мук :D Нищо, че Зимата ще умрат от студ, стига да им плащат за това.

еми сега трябва накзателното постановление да влезне в съда след това и текстовете от наредбата ще паднат и така, просто си трябва адвокат на място за да събори тези измислени правила.

Тези НИКОГА не са плащали глоби и никога няма да платят! Те си знаят, че глобите са за българите. Само след няколко месеца никой няма да си спомня, че е имало такова решение на Об. съвет. Все пак трябва да сме реалисти, че тук е България - всяко чудо за 3 (три) дена....

Толкова шум заради една циганка. Хич не ме е грижа за циганките в махалата. Да си слагат по две бурки ако щат. Все ми е тая.

Късоглед си.

Толкова шум заради една циганка. Хич не ме е грижа за циганките в махалата. Да си слагат по две бурки ако щат. Все ми е тая.

Ото , ти въобще в България ли си ?(за да ти пука)

трябва да го питаш. в съзнание ли е, а не къде се намира.

гатанка : полиция изпраща писмена забрана на фоторепортер да присъства на манифестации ! за коя държава смятате , че става въпрос ?

ФРГ. Могат да го правят от 1990 г.

Сега просто комсомолската секретарка го налага по провинциите на райха.

Хитруша, без документи, но с бурка.

бурка =ислямски паспорт.

а предмета на престъплението отнет ли е , или не?? и ако не , защо не е ?

Тук не става въпрос дали самата дреха ни пречи или не, а идеята заради, която я носят, а тя изобщо не е на религиозна основа, а заради парите, които им се дават. о тези, които са живели в арабския свят би трябавлож да знаят, че там една европейка не може да се разхожда свободно, ако няма поне хиждаби. Доказано е. Щом ние можем да се подчиняваме на техните закони, когато сме на тяхна почва, то защо те да не могат, още повече, че тези, които носят бурки, никабита или хиджабита у нас са родени в България. Я не ставайте смешни с подобни изказвания "Какво ви пречат?". Щом някои още не са разбрали защо ни пречат - жалко. А след като има вече и закон за забрана подобни каментари са излишни. Дори този закон трябваше да е доста по-строг. Точно така трябва да бъде, ако искаме да запазим родното.

И какво от това ... цехът ни се намира близо до Факултето и понякога си говоря с каруцарите.Имат по 200,400,600 акта.Не платени разбира се! Та същата работа и с бурките и каквато и да било забрана за която наказанието е глоба! На римляните им дреме че,им пука!

Циганската глоба трябва да е спиране на социалните - добавки за деца, пенсии, отопление - всичко

където и да е по тия фанатизирани диарбекири по къса пола или бански и сте осъден на другия ден. така че никакви фесове, чалми, торби, працаяци и пр. малограмотни аксесоари в европа...че ми измръзна от таз димокрация

Християнин съм, живял съм в арабският свят доста години. Какво Ви пречат?

разхожда ли се в парка?

Не ,не ми пречат мюсулманите в държавите изповядащи ислям!Даже винаги се съобразявам когато ми се наложи да пребивавам в такава страна! Това което правят в България е чиста проба провокация! Вземи жена си и я разходи из центъра на Техеран по минижуп и потник и пак пиши отзиви...

АКО СЕ ЗАБРАНИ ДА СЕ ХОДИ С АНЦУГ ИЗВЪН СПОРТИТЕ КОМПЛЕКСИ ?

Защо бе батИ?? Да не би нЕкой да дава по 200 лева месечно за носене на анцуг,`щото така казал Пророкът а??

Ще има много хора по бельо около стадионите.Самият въпрос е глупав.

Батковци,на снимката виждам човек от Гражданска Защита - направление "биохичимическа защита"...... Защо им забраняват да провеждат учения и им възлагат глоби бе?? Ръката на Путин има работа тук,да знаете.......

Като мине по улицата такова чудо, децата да го замерят с камъни по Шериата?

Може и по кратуната...:):))))))))

Ето така трябва да се работят циганите- кражба -спиране на социалните и програма за заетост бурки- пак същото... джебчийство - пак същото... незаконен строеж - пак същото,,, и т.н

Да, де, само, че това НИКОГА не е ставало и няма да стане! Животът го показва!

това нещо на фотографията , към коя раса паразити спада , такъв е моят овчи въпрос ?

Паразити род-кърлеж хомо сапиенс.

ТОЛЕРАНТНОСТ, то щезапочнат и провокациите. Закон си е закон и наредба си е наредба и слбедва осезателна парична глоба! Иначе ще е виц.

Помощи -за 30 годишна ,помощи от джоба на работещите българи и намалената пенсия на леля,айде стига бе,бурка може да носи ,работа не може да намери,айсик.тир-време е да се прецезират и помощи и толерантност...

За бурки, хиджаби, шалвари, потури, фесове с пискюли и пр. ислямистки партакеши - директно мощна глоба и лишаване от всички видове помощи. За второ нарушение - условна присъда, за трето - червен картон, да търсят политическо убежище в Саудитска Арабия и Катар, там да си ги осиновяват подобни мангасари. И без това именно в тези страни християнската религия е забранена и се наказва със затвор и глоба всяки християнски отличителен белег - кръст, свободна дреха, равенство на половете и пр.

Като го хванат такова мангасе,свалят му черната шамия и мажат въшките обилно с газ,мас и оцет!

Продажните циганки бързо ще захвърлят бурките като им спрат социалните . За носене на бурки едва ли им плащат толкова месечно

Бас ловя, че уахабитските емисари дават на джагалите 3000лв награда, ако глобят забрадена булка на улицата.

Да дадем на ромите възможност да опитат от това, за което се борят. Като начало-нека да бъдат съдени по шериата.А там пише: За кражба-наказанието е отрязване на ръка извънбрачната връзка-убийство с камъни за употреба на алкохол-40 удара с камшик за убийство-смърт Има и много други. Предполагам,че за отрицателно време ще станат люти антиислямисти.

ммм, кой ще изпънява присъдите (ако някой съд посмее да ги присъди)??

Изпълнители на присъдите ще се намерят лесно между родителите на жертвите и самите потърпевши на циганската престъпност .

ако някоя се е родила с бурка ще я глобяват ли ?

попитай майка ти как се ражда дете с бурка/дрехи.

Оф да им имам и проблемите на тия с фереджетата, да ги махат и да мирясват, къв е тоя шум. Ако аз нахлупя черната вълнена шапка с изрязани дупки за очите (имам такава наистина, жената ми я купи на майтап преди години) какво да очаквам, че няма да ме приберат ли.

къде си видял шапка с дупка за очи? това е качулка или както там се казва.

има ги в канада.много са полезни при -ч0,когато караch моторна cheyна.

относно молитвените домове е излишно уточнение. коранът не разрешава жени да влизат вътре. така че остава да се забулват само в къщи, под душа , докато спят и т. н.