По-солени глоби за джигитите на пътя

Влизат в сила нови по-строги санкции за шофьорите. При неправилно изпреварване ще ни бъдат отнемани не 8, а 10 контролни точки.

Обратно в новината

Коментари - По-солени глоби за джигитите на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредно малоумие! Вместо да си събират несъбираемите глоби, те ги увеличават. Джигитите ще продължават да безчинстват и да не ги хващат, а някой Байо ще му вземат книжката, че само е намалил на безлюдно селско кръстовище!

Оправете пътищата преди да смъквате кожите на народа.

Значи лаи..та политици може да крадат а аз не мога да карам с кеф. Това е малкото което ни остава в това сиво ежедневие. Имам нужда от адреналин пед.ли смотани...

Като имаш нужда от адреналин иди на фитнес да те ступат малко, не си го изкарвай на останалите спокойни хора, смотаняк!

Да дойде в залата по ММА да го смачкаме като иска адреналин, но във фитнеса не ги ступват, а напротив, започват да се мислят за нинджи, а са пълни дървета и само се пазят докато пищят!

Ти си страшно тъп Пешо! Заради такива селяндури сме на този хал!

Гарантираме, че на джигитите от НСО, както и джигити дупеклати, министри, олигарси и всякакви наши хора, няма да им бъде търсена каквато и да е отговорност...

Алоооо Дир...Какво не е по темата или съдържа обиди? Който не знае да чете, няма как да знае ЗДП и следователно да вземе листовки, следователно да има свидетелство за правоуправление.....

Искам само да спират и циганите, не да им треперят гащите от страх, а пред нас да се правят на мъже

ЩОМ В АНГЛИЯ МОЖЕ 0,8 А ТУК ТЕ ПРАСКАТ 1000 ЛЕВА ЗА СУТРЕШЕН МАХМУРЛУК ЗНАЧИ НИЕ СПОРЕД НАШИТЕ ИЗБРАНИЦИ СМЕ ПО СМОТАНИ НЕКЪДЪРНИ И КАЛПАВИ

Вие сте по-некадърни! Ако си без кола и до аптеката няма да можеш отиде!

За каране в насрещното - затвор - това си е предумишлено убийство . За какви точки говорим?

Каране в настрещното на магистрала си е за затвор, а не някакви идиотски точки. Ми че този си е умишлен убиец от където и да го погледнеш.

Къде го видя това насрещно? Снимката е от магистралата, но водачът на ЛПС-то си кара по правилата. Има забрана за изпреварване, което означава, че другото платно на магистралата е затворено и това, по което се движат си е двупосочен път.

Като нема кой да налага наказания и няма събираемост после, ако ще да направят и 10 000 лв глобите, пак няма да секнат нарушенията! На КАТ и полицаите им дай да си седят някъде на топло, да си пият кафенце и да си взимат заплатките всеки месец... Тук там и по някое рушветче или глобичка на ръка като си вземат и си им екстра!

Резултатът като брой жертви ще е пак същият. И ще е така, докато от КАТ не започнат да четат собствената си статистика. Близо 50% от жертвите са в ПТП поради.... НЕСЪОБРАЗЕНА скорост в рамките на ограничението. А за това нарушение няма наказания, освен при възникнало ПТП.

Какво наказание трябва да има, ако си В ограничението на скороста ? Наказанието в случая трябва да е за МВР и общините, които не са създали нормални пътни условия ...

Ако за теб шофирането се свежда до спазването на ограничението, значи че инструкторът ти и КАТ не са си свършили работата. Съобразяването на скоростта е функция на много фактори, които се менят непрекъснато. Ако има мъгла, пак ли общината ще ти е виновна? Очевидно не. Верижната катастрофа край Ихтиман при ограничена видимост (замъгляване) беше причинена именно от такива, които сляпо следват глупостите на КАТ за непревишаване на скоростта, без да влагат грам мисъл в шофирането. Резултатът ще е същият -- има няма 700 жерви в ПТП за годината. И това няма как да се промени с глоби, след като основната причина е шофирането без мисъл, което е видно от статистиката на КАТ.

Вие сте идиот. Или нямате книжка.

пак ли бе , а колко точки са за фаровете ? или това е кеш на място ? цялата тая ;принципност; е заради коланите , така ли ? а останалите ;подобрения; са за пълнеж да не бие на очи

Хубу, ама на баш джигитите им е през оная работа и въобще не отразяват катаджиите. Всички виждаме какво става по улиците и пътищата.

Ал

Отдавна вече повишаването на глобите и наказанията НЕ водят до намаляване на съответните нарушения. Причината за увеличаването на глобите е единствено КОРУПЦИОННА!

то резолтатот гу вижаме коги минжи на патат сакат поткоп смехуве па некави ебаси мо

Sm3hurk0

На тия калинки, само глоби са им в главите ! Аман от Вас !