Гледахте на живо в Dir.bg: Високо напрежение в първото работно заседание на НС (видео)

Изслушването на Велислав Минеков вдигна градуса, депутатите избраха и временна комисия за правилника на НС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горко им на младите и новите в Парламента, срещу тях са безкруполни, безпардонни,вълци, охранени, нагли без морал хора, плюс селянията им,,грубост и безочие. Това се видя от ДПС и ГЕРБ.

peshoa

И защо това събрание, на което му се плаща с нашите данъци, си губи времето с далаверите на някакъв си частен вестник, който е ощетил отново нас данъкоплатците с неговите игрички??? Не беше ли бюджета спешен например?

Минеков е за усмирителна риза. Тоя е дърт изкуфеляк. Скоро ще гушне букето, ама се прави на голем умник. Яко го тресе склерозата. Къщи. Кюлчета. Селянин. Нищо не се доказа. А оня с 20 те кенефа ?

Евала, Професоре! Евала, Минеков! Някои хора са се самозабравили...

...индивида изпълняващ длъжността министърна културата се държа в парламента като маргинален "младеж" на преклонна възраст,та за какъв професор говорите,професор на пет парчета метал?! Или е премер за подражане с просташкото си поведение, СРАМОТА!

Ама аз работа не видях. А се сещам за доста изключително спешни въпроси които трябва да се свършат в народното събрание. Като бюджет например, като действия също непрекъснатото покачване на цените . Ама явно това не са от приоритетите

Правилно си видял! ГЕРБ и ДПС постоянно ще саботират работата на този парламент. Повод винаги ще се намери. Ту един, ту друг. Важното е парламента да не работи, а да се занимава с несъществени въпроси. Те са на принципа "Колкото по-зле, толкова по-добре" Дали всичко това е добре за България, нека всеки сам да реши за себе си. Според мен Йордан Цонев и Мануил Манев се състезават за приза "Наглец на годината"!

Тва Лена Бориславова става. Не е бясна красавица, но вероятно компенсира с други умения. С тия очилца напомня определен жанр. Разбрах що я котка толкова Кирчо Еленовъда.

Ама нали канадската съпруга е ходила на гей парадите, та знае ли човек :)

Що за министър е Минетов та той е по тъп от на Радееф гъза Мракобесните червени въшкари направиха преврат във племето робско

закривайте таз "държава"

Герберунгелите газ пикаят. Кофти е да ви вадят зъбките без упойка, нали!

Тихо гей

В Румъния може без ваксинации и здравни сертификати,в България не можело,я да си ги заврат тия сертификати в задниц.те и да вървят на май..та си!

Новите интелигентни управляващи трябва да парират всеки опит на герб да върнат на дневен ред в парламента крещящо грубо и арогантно поведение. Това трябва да остане в историята като най недостойното поведение в парламента.

Селяк смени си бельото

Абе смешник точно вашите партии на промяната вкараха простащината в народното събрание.

Искам изслушване на Гешев за Саковете с пари от Магистрала Хемус!

Няма да има такова изслушване щото няма и сакове с пари. Най- много някои да е гушнал 20-30 хиляди, които може да сами за заплати, щото на много от работниците им плащат кеш, тоест най- много ще докажат неплащане на осигуровки .

Чак пък високо напрежение не видях.Видях едни гербаджии да се опитват да извъртат нещата за да се правят на интересни но никой не им се върза.Труд в случая не е страна по темата защото медията не е наемател.Труд да се оправя с тия Дето са им предоставили помещенията и то без право да ги преотдават.Така че министъра и държавата не са страна по въпроса.Минеков добър лош не се скри а отиде в парламента а сме били свидетели гербаджийски министри как се криеха като лалугери от неудобни въпроси и от парламента.

Най-големите буклуци на служебното правителство са тоя фалшив професор и дамаджаната. За тях няма закони, а самоуправство. ППодмяната, БСП и ИТН показаха, че за тях няма значение свободата на медиите. Жална и майка на българската "демокрация"!

потресаващо откровено отровен Минеков ;) не ни спести много от токсичността си ведно с непригодността си ? Благодарим, пишман министре ! а председателчето на поредното НС успя още първия ден да настъпи Мотиката ! позволи си да отнеме думата на ръководотелката на най-голямата опозиционна група особена смешна бе оказаната му подкрепа от Кирето Ментата ;) ;) ;) възможният бъдещ премиерин взе да маха с ръце , да се повдига от банката - възбуди се милият ;) а после направи и процедурно изказване , в който основният аргумент в полза на цензурата на председателчето на НС беше огромният по обем работи , който лежи върху плещите на милите дупеклати и дупеклатки :) Които имаха 2=ДВЕ точки в дневния ред и в 11.16 си обраха партакешите претоварени с тегоби :) същата мъка ги чака и утре - отнове ЦЕЛИ 2 т. в дневния ред на претовареното НС когато Кирето Ментата ти казва добър ден - съмнявай се професионален ментарджия ! егати и протектората щом и Кирето ментата ще е премиерин !?

По точно НЕМИСЛЕЩ.

Министрите от служебния кабинет спазват Конституцията и се явяват в Народното Събрание по искане на депутатите, за разлика от Бойко Борисов който се държи като император или цар и не уважава върховната власт! Още повече, че занимаването на депутатите с някакъв си вестник, като вестник "Труп" е напълно излишно и безсмислено занимание!

Не е безсмислено . Първо , лицето по договора трябва да си плаща задълженията. Второ, понеже е национален всекидневник, има някакъв толеранс. Въпросът е защо сега а не преди 3 месеца и защо само Труд ?

Вероятно, защото са най-големите отрепки. И Блъсков е гнусен крадец, донсник и ченге изнудвач от най-долно комунделско потекло!

Все едно ми описваш рашков хахах

Отровната Атанасова и "цвета" на мутрите , ще тровят живото в парламента до дупка! На змията се смачква главата, а на тая змия (ГЕРБ) едвам са и настъпили опашката. Много ядове ще се берат с тях.

Костадин Костадинов от "Възраждане" е прав ! Защо, след като за парламента отпаднаха зелените сертификати, те не отпадат за всички? Защо в министерството на Здравеопазването -Кацаров не ходи с СКАФАНДЪР и не вземе да се ваксинира? След, като същия Кацаров се моли на нас да се ваксинираме. Имаме един здравен министър, който не е ВАКСИНИРАН, ама иначе не е :Антиваксър?!?!? Кацаров е неваксиниран, а с заповедите си принуждава работодателите да гонят работниците си, ако не са ваксинирани? Това , какво показва? Този човек наред ли е с мозъка? Ето за това ще застана и аз от тук нататаък на страната на "Възраждане", които отварят очите и на най слепите и заблудени !

Как може да го качите с този отвратителен звук...

Минеков е нагло комуне. Няма разлика от Рашков. Остриета на Радев. Отврат. Доста дълбоко дълбаем.

Са още по-отвратителни комундета.

Нищо няма да направи и този парламент. Ниииищо, нищичко! Вижте ги само. Много скоро ще установят, че не разполагат с необходимите умения, да разделят на две магарета плявата.

Или по точно заглавие..Гледахте примати в костюми.....

Добре бе за Труд, пари колкото за една скъпа кола. А неустойките от Варненската корабостроителница от Домусчиев , кога ще си ги поиска държавата ? Борисов не е власт повече от половин година . Айде де, нали спирате корупцията ?????

Байгън от правилници за работата на НС. Абе казано по-простико ДЕВЕТ БАБИ-КЕЛАВО ДЕТЕ.

От цялата парламентарна пародия една стана много ясно, че : Председателя на НС е много некомпетентен, няма никакъв респект към него, поради факта , че е незнаещ. Това момче , ако си мисли че да пишеш нотариални актове те прави юрист много се лъже. Но явно почти цялата група на ПП е съставена от такива незнаещи лица, тези хора утре ще управляват държавата, горко ни. Все си мислех , че клоуните от ИТН са на ниско ниво, но тези от ПП вече са на първо место.

Да не говорим колко унизително беше, когато собственият му председател на партията го разкритикува. Момченцето не знае къде се намира. Той специално нищо няма да управлява, защото ще се провали толкова шумно, че кариерата му в парламента ще приключи толкова бързо, колкото и започна.

не знаеше, милият, че тая работа не е като оная работа.

Обясняват ми за върховенство на закона. А ако закона не струва. В България от 30 години всички спазват закона, но положението става все по зле. Въпросът не е само в спазването на закона, а в това да има добър закон.

Всички са равни, но някоЙ са по-равни. Нещо неясно? ае

Цял ден тра-ла-ла, ъра-ла-ла. Блъсков да си плати вересиите. ГЕРБ много се изложиха още в първия ден.

На никого от онези не му пука за вас, нито на комунистите, нито на Боко, нито на ПППП, нито на Коста. Те са там да си вземат едни пари. Не разчитайте на тях, а на себе си и на семейството си. Това е единственият начин да оцелееете в България

Ама на мене ми пука. На следващите избори - Светльо Витков министър председател

Не си прав. Разединени сме слаби и ще ни смачкат. Единни сме силни и ние ще ги смачкаме

гледам, гледам, гледам, все едни и същи виждам

Не разбрах, парламента трябва да служи на народа или е някаква гладиаторска арена за разчистване на лични сметки. Всеки път едно и също вече 30 години и продължава...

следва Дежа Ву, 5-ти сезон, епизод 1, приятно гледане

какво да им гледам. В Германия избират нов канцлер. Там е по-интересно.

Избраха го. Днес следобед Меркел сдава официално .

Чака ни една много тежка зима.Комунистите от 12 години не са били на власт и са огладнели.Дядо казваше вдига ли се хляба всеки месец значи комунистите са на власт.

Пиесата върви по ноти Второ действие На трибуната излиза главният програмист на Република България и заявява, че има телефонно обаждане със заплахи към мъжката БУЛОНКА

Ще ме фанете за шлифера да гледам тва!!! Аз филми на ужасите не гледам!

Като видях автомобила на Кучката на ГЕП,купен от закуски... ТРУД е партиен вестник на Народна издръжка....

"парламентарния правелник" - прав–Е--лник?!!! Да разбирам, че авторът на статията се храни от чЕнии, а за децата си получава майчЕнски.

Да питам кога ще вземат решение какво да го правим македонския космонавт. Иначе Славчо да не подписва за коалиция

Ще призная, че има Господ ако докато тия паляци са в парламента - в него се забие астероид, и ги изтрепе всичките.

ama hich

Миипсва Белата златка

Липсва Белата златка

Кучката на Боко и Доган - Петьо Блъзков кога ще си плати 235К на държавата? Изривай тая гербо-депесарска сган!

Никога! Ще плати Блъсков,когато го видиш в градския транспорт.

Минеков комунистическа мижетурка.

Още не е интересно. Селфита, клетви...Булките са още девствени. Почакайте да извадят оцапания чаршаф.

Господи , такива ли нищожества като Атанасова ще продължават да ни управляват ! Тя наговори такива пустословия , че никой не би и ръкопляскъл ! Боже ела си вземи вересиите !

И кво да гледаме това вече сме го гледали

Показват ли сертификати на входа? Дават ли добър пример на нацията? Или пак вместо цвета на нацията сме избрали банда мишоци?

Засега не.. засега.

Ще се фъксинирам когато въведат задължителни зелени сертификати за народните представители..........?????

ПрсвЕлно! Н ека изработят правЕлник!