Гледахте на живо в Dir.bg: Депутатите изслушаха Бойко Рашков и Янаки Стоилов (видео)

Служебните министри защитаваха искането за предсрочно прекратяване мандата на главния прокурор Иван Гешев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво изслушване на имотния крал Рашков и кандидатс за нов пост Стоилов по политически причини с цел отсъраняването на Гешев и еднолично управление на Радев!

Цирка започва отново. Хаджигенов и др. парламентаристи??? Срам и позор!!

Дамаджани долу. Атенти на ОФ-то извикаха ченгето.

Изчегъртан бях

не беше ли еднолично на баце, гешев какво свърши за 2 години, кой влезе в затвора, дай ми имена, ти ако нямаш резултати в работата си ще те държат ли ???

Последната пречка към вечен кеф.

Дано да остане като вътрешен министър.

Такива като съдия.Ченелова са последна инстанция.

Ще пикае в шадравана ли?

Циркот от опиканите палатки се пренесе в парламента. Браво Радев, браво Минеков, браво на шундата.

Гешев е радост... 7 години ще му плащаме за обещания

Яначе юначе как отцеля толкова години. Бях послушен.

До там ли я докарахме? Трубуната на парламента се използва за общи приказки и волни съчинения. Не чувам нищо аргументирано, единствено клюки от пейката пред блока.

са червените сметища

С отстраняването на главния прокурор се цели овладяването на съдебната система от новите партии на протеста! Ще търсят помощ от БСП, президент и дори от ДПС само и само да го отстранят! Като трън в очите им е! Целта им е пълно овладяване на държавата ПЪЛНО и на всяка цена!

На сцената - лицемери. В залата - идиоти.

И сега какво стана : Славчо каза - Аз подкрепям Радев за втори мандат Радев два месеца осигурява комфорт на Славчо Преди години когато СДС бяха силни и щяха да спечелят поредните избори се появи царя Сега се появи Славчо, когато ГЕРБ печелиха избори, след избори _ И се започва не градивност а реваншизъм

На Гербераската сган и вадят кучешките зъбки без упойка. Яко!

Здравейте гербопитеци!!! Дудуци, дудуци правите ли?

Така, ще свалим главния прокурор, ще затрием спеца /аз също смятам, че всеки прокурор е равен с другият по право/ и ще назначим шериф Рашков да дерибейства на воля! Не е проблема в Гешев, проблемът е в идеологията която се задава ,а тя е убийствено червена и лъжлива ДС, старите гадове са вредни за демократичните процеси, те няма да оставят никого да диша! Малък, но много прост народ!

Ами да ,друго си беше при пкп-то...

Идеологията от 45 година е все и единствено червена. Затова и сме най-слабата икономика в ЕС.

Освирепелият Малюта Тарашков вярното псе - палач на кървавия сатрап Румен Грозний и шайката му простестърски главорези опричници- Кацара,Минека,Тошо тъпото,Славуца,Бойкикев,Гнома,Хаджигейя ,Бабиняка, Дончевица и Маноловица!

Ами да, червеният комунист Борисов отиде на сметището.

Странна дамаджанска логика, значи не е виновен осралият се Зелен Чорап, а тоя който осветли осирането му.

От червено до червено има разлика, много кардиналско червено ми идва това!

Значи всичко изнесено е вярно. В такъв случай проблем ли е , че народът на България научи истината?????

Не, но може да ти праснеме една пишка в червения задник, крепостен селяк такъв !

За едана година успяхте да превърнахте България в фатмашки милиционерник !

гонините са 77, не са 45

тоя какъв преподавател е той е тъп, изостанъл, с беден речник злобен по папво преподава това злобюлище 21 век такъв питекантроп преподавал, божеееееееее, божкеееееее

Банкянският толуп освен прост е и много отчаян, щом възлага надежди на пиарката му крадла и калника да му прави пиар кампания в дира. Не бих харчил парите от чекмеджето за тая и нейните тролове. Но, удавник за сламка се хваща.

Хайде, сега Гешев да попита Рашков откъде има 19 имота на стойност много милиони след като е работил само държавна работа? И да го вкара в кауша за 19 години (по година за имот)...

Ти ли бе, евнух?

Нямаше за какво да бъде дискредитиран г-н радев, тъй като до миналото лято той беше се превърнал в анонимник. Звездата му изгря в политиката след като стана професионален протестър за да отърве кожата. Просто сам си каза, че вярва на г-н черепа и се присъедини към него. Буци и гешев може да бъдат съдени за много неща и да отиват там където им е мястото, но не и за това, което предприеха спрямо радев и божков. С финансовия ресурс на божков може да се направят още 20 такива ривалуции!

защо ДОРИ от ДПС че радев и славчо са проект на ДПС те си ги избират

Ако имахме закони в Тексас, сега Рашков и Стоилов щяха да излежават деветдесетгодишните си присъди, заради участието си в сриването на България през 1997 година, когато поради хиперинфлация пенсиите се равняваха на 15 долара месечно. Запазена марка на комунисите, които и сега ни управляват.

Барман сипи по още едно , старческа деменция и алкохол каква страхотна комбинация

Червените боклуци се самозабравиха............Всички комунисти в Белене или в Сибир...майка им .....

Братчеда пак се излага.Говори за някакви очевидни неща които само той ги вижда и публикации в някакви медии.Доказателства са изрезки от вестници.А вчера и Митьо очите излезе вън,черепа стяга куфарите от Дубай.Това ли означава ''мутри вън''?

Радев е дал задачи : Омаскарете всички, които не са с нас Утрепайте Балтов- сега няма ковид , не ни е нужен Всички казваха как Плевнелиев нямал визията на Радев, да но Радев няма и частица от виждането на Плевнелиев Плевнелиев създаде работа на младежите, работещи в офиси из цяла София Радев маа гюбеци у парламенто и сее омраза...

Рашков Дамаджаната маже след началника си Радев Мадурото, защото дарил безвъзмездно на любовницата си две държавни заплати и апартамент... Аз, като един от народа, се интересувам от тази информация. Тези пари и апартамент от моя джоб идват! Според Дамаджаната ние хората няма какво да се интересуваме нито от торбичките за Узунов, нито от 20те имота на ТаРашков, нито от харчовете на държавна пара на Радев, за да изкрънка малко секс от кафявата

Слушате ли какво става в Парламента: Червена ченгеджийница! Ще ги пометем ли скоро? Време е, мисля!

шефът на НАП - по прашки, специалист по източване на ДДС министърът на здравеопазването- се скатава да палаща скъпи изследвания, върши престъпление, дори не е лекар има вид на квартален пияница с тежка цироза на черния дроб тоя дзвер с жабешките очи, който ще изхвръкнат от злоба всеки момент беше си кърдисал секретарка адвокатката ба божков, която си прибра каквото й трябва отделно с двадесетина имота със 100 кенефа военните ни ги убиват всяка седмица по някой, па не сме във война за едни главнокомандващ намеквам къде живеем ние, бе хора 21 век Европа

Ауууу ама много ГЕРБерастчета са се наредили да плюят тук !?!? Много жлъч и омраза лъха от вас, защо така а ? Май ви стана прекалено ясно че Гешевта с фалшивата диплома от милиционерската школа в симионова е не само некадърник ами и тъп престъпник !!!

които

Спри да ги пишеш

По същество проблемът на бсп е, че Гешев показа връзките на Радев с Божков и олигархията. Нищо повече

Рашков и аз като гражданин мисля, че си долен партиен кадър, ама това като моя гражданска позиция има ли значение за теб?! Така, че не ни обяснявай какво били скандирали група от няколкостотин платени протестери пред прокуратурата. Те тези протестери изкараха година и половина там, и с твойте думи: Пита се в задачата: Как ли се изхранват като не работят, ами само зеят по улиците?! Може би са някакви бизнесмени, които нямат проблем с личните си финанси и го правят за чест?! Много сте жалки долни номенклатури, лошото че вкарахте държавата в такава ситуация, че след още малко време хората ще излезнат като през 90-те и ще Ви разкарат.

Еми що се учудваш , ние сме в почивка, вие си носете отговорноста, айде марш да работиш за благото на България, кво се моташ тук :)