Гледахте на живо в Dir.bg: Ден втори на преговорите за съставяне на правителство (видео)

Експертните екипи на "Продължаваме промяната", БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България" отвориха темите "Здравеопазване" и "Земеделие", "Образование" и "Електронно правителство"

Обратно в новината

Коментари - Гледахте на живо в Dir.bg: Ден втори на преговорите за съставяне на правителство (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам тази кухина, в което са кукнали, представям си какво ще излезе от там. :-D :-D :-D

Като хиени са изгладнели другарете... Абе шъ ви опраат тия убавци, само не е ясно тази или другата година ще празнуваме 3000 левчета за долара... .

Страхотно реалити! Лиспва само Радев с като гласа на Биг Брадър.

Гешев днес няма ли да махаме,няма как това да не помогне и на здравеопазването:))

от вчера, само баница лапат!

айрянче да бяха поръчали...

от Сергей,гей,гей, другари и специални такива , на др.Кокорчо!

Нека намерят 10-15 доброволци, които да вдигат телефоните в РЗИ-та за това не се изискват умения. Също така да накарат лелките от две съседни гишета в РЗИ- да си говорят кого регистрират и кога. Държавата да поеме функциите си и щом някой бъде регистриран за ковид да изпраща хора с храна при него. В момента ако нямаш близки и трябва 14 дена да си изолиран трябва да умреш. Другият вариант е да хукнеш по магазините и да сееш зараза или да те глобят 3000 лева. Решенията са прости, но се иска някой да ги отстоява.

Албена Симеонова - Това ли е новото лице на ДБ, което ще провежда новата политика в земеделието на новата коалиция? Лице, разследвано от ОЛАФ за измами в размер на 9 млн Евро като Върховният административен съд e издал категорично решение, потвърждаващо констатациите на ОЛАФ и Европейската комисия за фиктивни доставки и нагласени завишени цени с цел източване на еврофондове.

А Отбора - т.е. че ще са енергоспестяващи или е нещо друго?

Всичкото герберски трол е изпълзяло от дупката да цвили, че е напът да си загуби жалката работа

Хората в България ГЛАСУВАХА да се МАХАТ всякакви софийски педдрази с МАСКИ- Борисов, Слави Трифонов, БСП и ДаБългария... НИкой не го интересува дали ще управлява Б.Борисов или Бойко Рашков... Важното е да махнат маските и сертификатите !!! Чакаме да МАХНАТ Маските и Сертификатите !!!

сертификатите са част от цяла ЕВропа. Австрия въвежда локдауни. Това че на някой ресторантьор не му харесва си е е негов проблем. Ако имаше масови ваксинации и налагане на строг контрол за маски през лятото нямаше да се стигне до сертификати. Сега всички казва - не искаме задължителна ваксинация. Ами като не искате сертификатите ще останат още 7-8 месеца. Навсякъде въпроса за личните права отстъпи на заден план, само тук сме най-умни.

Днес прочетох заглавието на първа страница на авторитетния вестник ''Уикенд'' с огромни букви е написано-Кирил Петков се оттегля.

един вид са седнали,на лаф моабет...

и се н-----ме...

Абе кой и защо плаща на всичките тези тролове като герб вече е пътник.

Четири милиона и 700 хиляди българи са против РАДЕВ. За съжаление по-голямата част от тях не искат да гласуват ,защото са ОТВРАТЕНИ от вкарването на машините за гласуване ,единствени в Европа ....

Интересно, ако бяха одобрили ваксината на Чорбанов , какво ли щеше да е становището му ?! Само, че френските учени установиха, че създадената ваксина от екипа му е 25% ефективна и не изгражда траен имунитет. ИТН са тотални, неадекватни и безполезни шебеци. Жалка картинка, но най жалкото е, че не осъзнават колко са не съществени и не значителни за милиони българин.

дааалаверииии... /по песента,на Л.Иванова/

Радев -оставка ,докато е време и може да се спаси държавата !!!! НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ПОЕМЕ НЕЩАТА , а РАДЕВ да бъде напълно изолиран ....

Ти си за изолиране!

Колеги, изглеждаме жалки под тези статии! Спешно ни трябва връзка с Пи Ар Севи Бойко?! Къде се изгуби шефката? Някой каза вчера, че е заета да прехвърля къщата за 1 милион, че новата КПКОНПИ има шанс да и я отнемат и тя полудя да я спасява, обаче това вреди на партийния имидж, нищо не вършим под тия статии!!! Спешно прегрупиране, колеги!

Новоизлюпените криминални тартори Кирил и Методий и голяма група ДОКАЗАНИ и яко изгладнели крадци ,около масата ,се готвят да опоскат България ,както се случваше 3 пъти през годините ,когато тези негодници бяха във власта !!!!!!!!!!!

Поредните лъжци назначени от Румбата радев пилота, големия пилот на малката държава!

По отношение на здравнатак риза може да се направят няколко прости неща. Първо накарайте лелките от съседните гишета на РЗИ-та да си говорят кого и кога регистрират Второ - намерете още 10-15 човека да вдигат телефоните в РЗИ-та, ако трябва доведете хора от държавните служители или доброволци. Трето - подобрете връзката между лични лекари, лаборатории, Рзи-та, квартални полицаи Ако успеете да свършите това рязко ще спадне заболяваемостта.

♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея --------------------------------------- ТЕЗИ ЛЪЖАТ ПОД КЛЕТВА и ПОДПИСВАТ ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ ~|~ оставка за рашките лъжци ~|~ . Θεά Ῥέα . Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ . с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус . ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА . ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН . .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... . =========================================== . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО . Хубав ден, Приятели миряни ! . ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ . https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY . аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната . Свещена богиня на Свободата, Либерта . Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис . царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

♦... аз многократно ви разказах, какво отговорих на богиня Юно Спасител Светъл, царица на Олимп Хера, когато тя ме запита ... ето: " - Аз си-си-миси Юнче, когато бях царица на Баб Иллум, за едното допитване дето не бях съгласна, излязох вечерта с една факла на стъпалата отпред пред храма ми на Ищар и рекох силно: - Аз Народе, чух какво искате. Искате сега вместо да си укрепим държавата и града да изплюскаме хазната и да изпоркаме всичката египетска бира от делвите. Сега да го запомните - АЗ СЪМ ВАШ ВОДАЧ и ЗАКРИЛНИК, ДОБРИЯ ВОДАЧ и ЗАКРИЛНИК, КОГАТО НАРОДА БЪРКА - КАЗВА МУ - АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА ! И хвърлих факлата долу пред тълпата и викам: - Който не ме последва с тази факла да ме подпали и сам да ви води и пази занапред! И те се отдръпнаха назад. Така бих направила, като царица Юнче!" ←←←←☼→→→→ аз Рея, богиня на Свободата - Либерта ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната . Свещена богиня на Свободата, Либерта . Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис . царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Ти да не си на Боце МУТРАТА курвето, където избяга с детето му в Дубай? От там ли пишеш, парцал?

Неверието не е грях, то е свещено право на личността ~|~ ГРЯХ Е БОГОХУЛСТВОТО ~|~ все пак накрая всички стават вярващи, дори рашките хибриди и червените хейтъри ←←←←☼→→→→ ... Веднъж един охолен човек, отишъл в Асирия на пазар. Нещешли зад ъгъла се сблъскал с жена в черно. Кога погледнал - Смъртта ! Уплашил се човекът. Метнал се на коня и беж, беж в Сахаръ през дюните. На заник стигнал оазис с бунар. Хвърлил кофата за да напои коня си и да си отдъхне. Погледнал във водата и що да види? Зад рамото му надничала Смъртта. - Аз - казала тя - сутринта много се учудих, когато те видях на Сука в града. Знаех, че имам среща с тебе на този кладенец при залез, а ти още не беше тръгнал насам... ←←←←☼→→→→ Аз Хèкате, тракийска богиня на смъртта Заринтия Свещена богиня Изист-Хатхорт Светлоноса Майката и Дъщерята, богиня на Дендера и водач на умрелите в пътя към Иментет, в едно с водач свещена богиня Таурт пазителка на крио-съркофазите на хекати Нейт, свещена Баст и щерка й тракийска риха и хеката Бастет, Небтуи и Кадеш сирийски ~|~ Чест и поклон Ἅιδης, с правото на боговете Ану аз а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис ПОСОЧВАМ тизи и девет негови поколения по грях - липса на смирение и обида към богиня ~|~ ... аз съм го написала, но понеже го няма в червените ви опорки ... Аз съм Хекате, или тракийската богиня на Смъртта - Заринтия / Зеринтия от култа в пещерата на остров Самотраки... ... онази с косата ... до този момент, никой не се е оплакал, че не идвам на срещите ... -------------------------------- И ДА СЕ ЗНАЕ - НИЕ БОГОВЕТЕ АНУ НЕ СИ ОБРЪЩАМЕ БУЗАТА ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея

От изгледаните преговори досега ми прави впечатление, че експертите на ДБ са най-неподготвени. Разминаха ни се поредните калники.

Прав е. Ще посоча само няколко гербави калинки, псевдолекари и некадърници, обаче верни лакеи на Тиквата, назначени по партийна линия за шефове на големи болници - Балтов, Ангелов, Мутафчийски

Споменатите от теб са класа над тези натикани от мунчовите палячовци.

От мега прости и крадливи мутри на харвардски продажни мивдили, работещи за Козяк и чифутите! Вижте само кой е външен министър! Отново не е българин!

Ало демократичният ваксинител Киро измамата, защо не спазвате мерките които налагате на хората? 1) Как влязохте в Мола без зелен сертификат ? / С връзки ли? 2) Всички ли са ваксинирани ? / НЕ 3) Къде са ви парцалите на устие / Няма ги 4) Липсва всякаква социална дистанция в затворена зала / щото знаете, че всичко е пунта мара

Да водиш преговорите в мол Парадайс, почнаха с далаверите моментално

като ви гледам какви недоразумения сте се събрали и ми става тъжно. за ни къв не ста ва те

И да умуваме и да разсъждаваме и да пишем вече сме в капана всички мишки! То се мисли на изборите!

Експроприация на експроприаторите ! От народа - за народа ! Ибах ва !

Всичко това звучи като на конгресите на БКП в миналото. Да изпълним предсрочно петилетката за 3 години. Ура на БКП! Дайте да се наядем сега, пък после Боко ще дойде да ни оправи!

ОСОБЕНО ЧАЛГАРИТЕ - ВСИЧКИ СА С ПФАЙЗЕРЧЕ, А ПРИКАЗВАТ ПРОТИВ МЕРКИТЕ, ДОЛНИ ГРЗОНИ ПЛЪХОВЕ

Голям ли ти е ?

"Коалиция КИЧ - комунисти, измамници и чалгари" Прекрасно определение!

Мошенниците разпределят 4 милиарда борч който хунтата взе

като в МС,имаше ли в началото?!

За да тръгнат цените на селскостопанската продукция надолу трябват данъци за всеки собственик или ползвател на земя над 100 дка. Оземляване на всички безимотни и малоимотни които искат да обработват земя. Субсидии само за тези които продават на вътрешния пазар. .......

Експроприация на експроприяторите ! От народа - за народа ! Ибах ва !

Ако те оземля, ще копаш ли нивата. Или искаш парцел до някоя магистрала за бензиностанция.

Никак не става ясно ако някой е разведен, може ли да се счита, че има фамилна ферма. Следователно ако е такова положението в бившето семейство, то тогава остава другата възможност за извличане на поне 2 процента печалба ще се падне на малките и средните ферми. Не е ясно каква ще трябва да е цената на квадратен метър земеделска земя първо, и за колко години максимално ще се отпуска арендуването. Аграрното стопанство предполага освен земеделие, предполага и животновъдство. И какъв смисъл има да се изнасят зърнените ни добиви и не е ли по-изгодно да ги изнасяме превърнати в храна на добичетата. От Асоциацията на „Биопродуктите“ нямат отговор на тези важни въпроси, вероятно имат предвид само екологично вино. Ама ракията тази неотменна спътница на нашите неволи? Няма ли да я предложим като абсолютно безвреден продукт на руския пазар, където на нея ще се нахвърлят като мухи на …Или ще изнасяме просо за САЩ, че да пием Уиски от първа ръка. Или ще се забрани производството на ракия въобще на ниво фабрики и частно. Дали не трябва да запитаме г-н Горбачов какво мисли по въпроса, той си имаше стратегия. А и зелените са негови хора все пак…Нека го попитаме най-сетне, стига е мълчал като риба остана съвсем на сухо след като не се противи на войските в Литва, Латвия и Естония.

Смятам че най добре е да бъде Стефан Янев министър председател улегнал и еродиран. Може повече от служебния кабинет министри да останат но някои са за махане.

ерОдиран е верно...

сега да върнем кризистния щаб който махнахме и да отметнем малко промяна.

Чувам рев на глупави Калинки! Това е музика за ушите ми! Болката ще се увеличава, а надеждата ще намалява, Калинки! Ще е истинско празненство за нормалните българи! Ще ви гледаме как се пържите в собствен сос!!

Абослютен фарс. Говорят някакви врели некипели пожелателни тъпотии по някакъв списък. Половината седят и блеят. Въобще за какво е всичко това? Предизборната кампания свърши.

Вуду пърформансът е за пред кауньопитеците. Истинското действие се развива на излизане от залата и там главен участник е Пацо Узунов, който раздава подаръчните торбички на участниците в шоуто.

След седенката, хоро ще има ли?

Това, което е най-належащо за здравните служби е да се поставят под контрол докторите в ковид отделенията и да им се държи сметка за всеки пострадал. Изобщо на доктор трябва да се плаща само за излекуван. Здравеопазването не може да се контролира от самите доктори.

Троловете на ГЕРБ не се отказват. Мислят си, че още могат да променят нещо. Вижда се всичко. Хората обещаха прозрачност и я дават. А вие, тролове и Калинки, сте историята. Позор сте за България, но ви има. Трябва да приемем, че българския народ не ражда само умни и нормални хора. Ражда и герберастливи ориенталски уроди.

Позор са глупаците, които се връзват на евтино шоу и фейсбук картинки. Срам.

Тук не се спазва закона. Казаха, че е забранено провеждането на конференции, а сега дават точно това. Защо аз да не мога във фирмата ми да организирам такъв тип заседание, а тези да могат?

В германия тройна, в БГ - четворна. Пак ги бихте ... по глупост.

Ava ti data popitam ako puzvulish - ti sopstveno KOGA SA TRUDISH ... Vse tuka si navrian... pone kilotite si smeniash li po na 8-9 dena ?

САМО ПРЕДИ ГОДИНА УМНОКРАСИВИТЕТА РЕВЕШЕ ,ЧЕ ПРИ ,,МОДЕЛА БОЙКО БОРИСОВ,, НЯМАЛО ВСЯКА НЕДЕЛЯ ЧАРТЪРИ ДО ЗАНЗИБАР И ПАРФЕТО НА ПЛАЖА ИМ БИЛО СКЪПО ,СЕГА РЕВАТ ЧЕ ПРИ ,,РУМЕН РАДЕВ ,, ОТ 7 МЕСЕЦА НЯМА ЗАПЛАТИ,А ОЛИОТО Е С ПЕТОРНА ЦЕНА!

де да беше Майчето там, та тогава каква феерия, щяхме да гледаме!

Парад на тъпотата. Ще и намерят нещо и на нея. И тя имаше дейно участие за връщането на мафията.