Главният секретар на МВР: Ще отговоря на тежките обвинения, когато преценя

Петър Тодоров ще продължи да изпълнява задълженията си, докато няма президентски указ

Обратно в новината

Коментари - Главният секретар на МВР: Ще отговоря на тежките обвинения, когато преценя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епък ти много на сирйозно се се взел.

'',,,а вътрешният министър Калин Стоянов и премиерът Николай Денков обобщиха, че рокадата се налага заради липса на организация и контрол в работата на МВР.''' По тазилогика те са първите които трябва да си подадът оставката или тяхната ''отговорнот'' е само да съблюдават постъпленията си..

а поне на леките обвинения няма ли да отговори веднага!?

Наглец гнусен! Изпилен му е мозъка от руска пропаганда, агент на чуждо влияние. Дори когато говори по медиите говори на развален български с руски акцент. Москва направо му е взела акъла!

Ето какво се постигна единствено от служебното правителство в България: За 1 път и последен, бе извършена проверка на всички МВР служители за алкохол и наркотици! Никога никой не го е постигал и няма да го постигне в България Не служебното правителство дойде за да им вдигне заплатите без нито една проверка!!! Сега МВР провсъюзът започна да отрича верността на тестовете, за служителите им!?! За гражданите, обаче все още са безкрайно точни, и търпят наказания всеки ден!!! Къде е истината???

Новото правителство са мишки, Не смеят да тестват и проверяват

на кое точно служебно правителство се радваш, щото бяха четири или пет! и най голямата им заслуга е двойното повишение на цените на стоките и услугите!

Радев не е нужно да бърза. :)

Червената мафия БСП го поддържа

Пратете Ива Капкова да си "преценя" в селото от където е дошла

Няма нужда да ходи хоумофис, Реалистична статия е написала!

С изключение на министъра, в МВР са деполитизирани. Затова може да не иска да се изказва. Повече убити полицаи може да има, защото са почнали да си вършат работота, а тя все пак се води рискова и първа категория за пенсиониране. Например да преследват мигранти. В миналото и преди не са се разбирали министър и главен секретар - реално първи зам. министър, но прецакани като длъжност в МВР. Работата не е да се харесват, а да работи МВР. Самият факт, че са измислили да се одобрява от президента, показва че се е гонело да има и чужда брънка във власта (в случаят само като одобрение), а не само на правителството. Но сега все едно гледат да захапат властта на момента, без мислена за структората на управление на държавата като цяло. А все едно само персонално.

Деполитизирани комуняги, Някой да е виждал?

Комунистически дебил , не сдава поста захапката е по по дориот тази на питбул. А и другия дебил мунчо ще стиска докрая

Уволнявай когато си преценил! Няма какво да го бавиш тоя! Щял да прецени... Като че ли някой ще го чака!

Той и каскета, щеше да мисли, Ама си замина! За тоз трябва същата процедура

си събирай багажа и освобождавай поста.

Така е, Много кадърни хора чакат за този пост

Не може да изпусне поста с лапачката и привилегиите! Власт се взема, а не се дава... явно

Никой не спори, че на дрогирания и пиян шофьор като най-тежка мярка може да се отнеме автомобила, проблемът обаче е, че много хора, приели определени медикаменти или пък употребили нещо, което е било дни назад и въобще не им влияе към момента на правене на теста, могат да станат набедени престъпници, без да имат никаква вина

Трием ли, трием, а ДИР? Това няма да помогне на боклуците , които ти плащат!

Тъпотиите трябва да се трият, Харесваме мъдри и прогресивни мисли!

Този човек беше назначен на този пост от Киро Шашмата, но понеже отказва фалшификация на изборите сега шарлатаните не го харесват.

Беше, но се продаде на червените

Сглобката замириса на сяра.

Това да не ти е МОЧА? Бегай на палатка

НЕКАДЪРНИЯТ И КОРУМПИРАН БОКЛУК ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ. БАСТА!

Ма той е ваш боклук... мниго къса памет имате...

Калин Георгиев Стоянов е български полицай, главен комисар от МВР, временно изпълняващ длъжността директор на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ от 31 май 2021 до 6 юни 2023 г. Биография Роден е на 28 април 1981 г. в гр. Бургас. Завършва Академията на МВР през 2003 г. Същата година почва работа в системата на МВР като разузнавач към Икономическа полиция в Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Бургас. През 2009 г. завършва „Право“ в Бургаския свободен университет. Между 2009 и 2011 г. е последователно разузнавач в сектор „Престъпления в икономиката“ и в сектор „Трансгранична организирана престъпност“ към местното звено на ГДБОП в Бургас. В периода 2011 – 2016 г. е разузнавач в ГДБОП – МВР и към отдел „Криминална полиция“ към ОДМВР – Бургас. От 2016 г. до 2018 г. e на длъжност началник на РУ – Приморско при ОДМВР – Бургас[1]. От април 2017 до април 2018 г. е началник на Районното управление на МВР в Приморско. От април 2018 г. отново започва работа в ГДБОП в София като началник на отдел „Специални операции“. От 31 май 2021 г. е временно изпълняващ длъжността директор на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“.[2] През декември 2021 г. е обвинен за оказан натиск над прокурорите по делото за изтеглените 53 млн. лева, предвидени за строежа на АМ „Хемус“, но в началото на 2023 г. разследването е прекратено.[3] На 06 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните работи в правителството на „Продължаваме промяната – Демократична България“ и ГЕРБ – СДС с министър-председател акад. Николай Денков.[

Оставката, БОКЛУК! Никой не ти иска обясненията ... и вземи и Мунчо със себе си

Сложи поне интервал по великия разказ боклук нещастен

Този министър и за полицай не става, камо ли за министър (не знам с този умствен багаж, как е доплувал до шеф на БОП)! Изключително непочтено и просташко е да търсят подкрепа от медиите като очернят и оплюват Главния секретар, същото прави "академика", който не става за нищо, щом се държи така просташки и непочтено! Не познавам Главния секретар, но тази помия, която изливат , според мен-незаслужено, ще се излее върху тези, които го оплюват ! Тези неща , особено в това министерство, не се правят така, къде е оня, дребния генерал да им го каже!?

Цялото МВР, Прокуратура, Съдебната власт и Службите са за разформироване и започване на чисто с нови хора, пич. С тези "стари курви" няма как да се изгради нещо ново и работещо.

Подобни публични висши длъжности са отговорни пред суверена, не пред носа си. Само заради това изречение е за разжалване и уво от системата, без облаги, без заплати и без 1ва категория труд. Ебаси тюфлека нагъл.

Естествено! ТОй е Бог. Той е бащата на Бог. Какво ти - той е прадядото на Бог и ще си прави каквото си иска като всички останали свине, управляващи България.