Главният секретар на МВР подаде оставка

"Настоящото политическо ръководство на МВР няма волята да продължи борбата за законност. За мен този пост не е самоцел. Аз имам чест и достойнство на български офицер и генерал", заяви Петър Тодоров

Обратно в новината

Коментари - Главният секретар на МВР подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един памперс по-малко, вземи и другите 7 хиляди пенсионера от МВР, стига точат държавата с пенсия и заплата.

Некадърник!

сам се титулува генерал.

Един червен паразит по-малко. Нямаше да е зле да го освободят дисциплинарно и да го разжалват.

На тоя и разжалване му е малко. Рязане на пагона и лампазите пред строя и под барабанен бой.

Катаджията не може да каже две изречения, трябва да срича от лист горкия. Отгоре на всичко се изявява като генерал при положение че МВР е девоенизирано тодавна.

Крайно време да си признае, че не се справя. Всички виждаме МВР на какво дередже е. Трябва здрава ръка, която работи за интереса на обществото, а не на престъпниците. МВР трябва да служи на хората, а не на интересите на определени политици.

Много значки е накачил по мундира, все награди ли са.Но, на ББ са повече- той за една година стана три пъти най добър в професията, въпреки,че тая значка се дава един път на две години.....Майтап да става!

Сега ще го назначат като съветник при Президента с двона заплата.

А, знае ли, че сержантско място струва 15 бона и теле за помак?

Назначават свои хора на това място за да дремят,като мисирки и да се снимат по ТВ срещу много пара! Така авремето довлекоха от улицата и бонко от Банкя- бай симо го докара, а бонко каза,че не е проблем щото ме ве ре то е една голяма охранителна фирма. После един от армията- Радев бяха направили министър и той вика : Аз си харесах един за главен секретар..... все едно,че си харесва ортак на софрата..... Объркана държавица!

А, знае ли, че сержантско място струва 15 бона и теле за помак?

тоя генерален секретар, знае ли ,че от 20 години в МВР няма офицери и генереле. В кое време живеят тоя индивид и патрона му баш ефенди генерала

А, знае ли, че сержантско място струва 15 бона и теле за помак?

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА НА СВОБОДА,ЗА ДА ТРЕПЯТ ДРУГИ ХОРА! НЯКОЙ ИМА СМЕТКА ОТ ТОВА!!! ТАКА ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИМ!!!МНОГО ХИТРО ИЗМИСЛЕНО

ЩОМ ПОПАДНЕШ В МВР, ЗНАЙ,ЧЕ ТЕБ,ЩЕ ОДЕРЕ!!! ТАМ СА ДОЛНИ НАГЛЕЦИ, КАТО ИСТИНСКИ МОЛЦИ!!

БЪЛГАРСКОТО МВР НЕ ОБИЧА НАРОДА СИ!!!ТО НИ ИМА НАС ЗА ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!! ВЧЕРА ГО ИЗПИТАХ ТОВА!!!

БЪЛГАРИЯ Е РАЗГРАДЕНА КОШАРА,А МВР-ТО СА ГОЛЕМИ НАГЛЕЦИ

Режисиран цирк. Ще цъфне в някоя листа по изборите.

Моузес, ето ти още един за партията ти.

оня ден дойде един от Йеил иска да работи на автомивката ... ама ние взехме от харвард

Гледам от централата на Посолството заработват под статията. Иначе беше ясно - трябва българкте да се сменят с предатели служещи на ПосолствоТО. Най-малкото за "да правим избори с наше МВР", а по лошото е за да се използват силовите структури за да се задържат властта служещите на Колонизатора ако хората се разбонтуват.

Напълно съм съгласен. Всички подлоги към руското посолство са за разстрел. Национални предатели.

тия съветски лампази дето е навлякъл този, от гардероба ма Муньо ли ги взел?

е да се чете туй излияние! Човека с туй звание требеше да е с повечко умствен капацитет. Ама, кот-такова ....

Алабаланица

Неможеше ли, да не чете.

Един русофилски боклук с власт по- малко! Вече МОЧА, ще може да се удря с чука по- лесно.

Ама верно се изхабихте. И МОЧА да го няма, и Альоша, и Шипка, и Коня, и Ал. Невски и какво друго искате. За предстоящите проблеми с енергото и петрола не пишете. Абе всъщност я бутайте шибания АЕЦ, Дунав мост, Съдебната палата, Партийния дом, Президентството, метрото /него не знам що, ама като сте почнали/. И после си обелете банан.

боклук се изказваше в медиите на развален български с руски акцент. Същият агент на руско влияние, като Мунчо зеления чорап.

а навремето какви Главни секретари имаше. Шлифер, пищак на кръста и подаръци за Путин. Друго беше. Мъжкар. И папите го галят по главата. Не бе. Вече няма такива.

Какво чака досега бе фатмак прост???? Казват ти в прав текст в очите че няма да работят с теб ама ти си трайкаш и саботираш??? Това влечуго я ярък пример какви са 7те хиляди мунчови назначения!!! Всички вън веднага!!!!

Мунчо ви довлече вас от ПП. Тогаз що го тачихте, шебек клатен? И що се гушкате с Бойко Банкянски? То и он убавец. Даже господарите ви от САЩ му бяха премерили задника. Ба си как се гледате в огледалото?

Да ходи да си допие ракията, за друго не става.

41 години???? За всичките тези години можа да се научи да срича и да чете 5 изречения, опс, чест и достойнство... ??? Всичко се свежда до две думи, КАПАЦИТЕТ- ЛИПСВА! Идеален е за селски околийски....

Мунчо кога?

кат му дойде времето на Мунчо ще си ходи. А и има за какво. Сега каква е препоръката ти. Дали г-н Филия с мас или г-н Канада да изберем? Може би мис Парапет? Или направо някой с турско име? Хайде кажи си приказката?

Обикновено ги уволняват. И назначават. По некадърен.

За преврат!

Къв преврат бе другарю? Септември почват работа правителството и Радев ще си търси работа. Може да го вземат охрана при шефа му черепашка Божков. Ши боцка куври без пари, Деса коня да му мисли.

Служа на Република България Ха ха ха ей Пинко Служеше на крадеца Радев и товариш ПУТИЙН. На коя България си служил... 6 загинали полицаи заради рушветите???? На кого си служил,мъмъти борсук

А бе маймуно /ако знаеш кой е БОНГО БОНГО/ спри да мърсиш форумите

Какво иска да ни каже с тази генералска униформа,празник ли има,парад ли има,отива да си подава молбата за пенсиониране по прислужено време и стаж.Има нещо писано в ръката си,няколко изречения които не може да ги прочете без да срича и всичко това се опитва да го направи с маршова стъпка

Ха ха ха ха, тръгнал с анцунга паляк!!! ИЗЛЪГАЛИ ГО ОКОЛО РЕДНИК РАДЕВ, ЧЕ ГЕНЕРАЛИТЕ КОМАНДВАТ СВЕТА. И СЕ ОБЛЯКЪЛ С ГЕНЕРАЛСКА УНИФОРМА ДА ВДИГНЕ АВТОРИТЕТА НА РАДЕВ. ЩО НЕ СИ НАПРАВИ ХАРАКИРИ? ОНУЙ ПИЯНСКО ЛАЙНО РАШКОВ , ПОКРИ НАРКОТИЦИТЕ, МИТНИЦИТЕ И МИГРАНТИТЕ, ПОЧНА СЕ ДАЛАВЕРАТА. ПЛИКОВЕТЕ ПОМНИТЕ ЛИ???? ВСИЧКО ОТИВАШЕ ПРИ РАДЕВ. РАДЕВ ОСТАВКА!!!!

ПП-ДБ са тръгнали да ни правят африканска държава, т.е. не държава а колония. Чудя се от Судан, Нигер и Габон кой "модел" е харесал за нас Киренцето, бай Петковото? Дай малко разяснения бре Киро...

И СЕ РОЯТ ТА РОЯТ !!НЕ ВЗЕМЕМЕ ЛИ МЕРКИ НА ИЗБОРИТЕ СТАВА ЛОШО ?? ТЕ СА НАШИ РАБОТНИЦИ А НЕ НИЕ НА ТЯХ !! ЛОШОТО Е ЧЕ СА ЕДНИ КРАДЛИВИ ЛАПАЧИ !! КРАДАТ НАШИТЕ ПАРИ !!

Айде пенсийка +заплата+ извънреден труд+ на частно правим мебели= 6000лв на пожарникар на месец

Мъри кюфте .... 2.5 години ПЪЛНО ПОКРИТИЕ НА ТРАНЗИТА НА НАРКОТИЦИТЕ . НИТО ЕДИН КГ НЯМА ЗАЛОВЕН НА МИТНИЦИТЕ, А МИНАВАТ ТИРОВЕ ТОНОВЕ ДРОГА. РУМЕН РАДЕВ ГРАБИ КОЛКОТО МОЖА И ТОЯ КЮФТАК МУ БЪРСА ЛАЙНАТА НА КОКАРДЖАТА РАДЕВ. ВЪН КЬОПЕЦИ МРЪСНИ

Киру-простото си каза, че иска да командва всички служби. Президента вместо да му козирува тръгнал да му пречи, ама-ха...

пенсионерите на заплата вън от МВР и МО 7200 мурши

Най вероятно, галя от посолството му се е обадила по телефона, за да му обясни, че внучката му може да бъде блъсната от камион. Не знам дали има внучка

Ченгесарски свини

Радев отказа да подпише освобождаването на главния секретар на МВР, който сега заявява, че сам подава оставката си защото “настоящето политическо ръководство на МВР нямало волята да продължи борбата за законност”! Това изявление щеше да прозвучи много по-достоверно, ако бе направено ПРЕДИ, а не СЛЕД поисканата му оставка, на което правителството и ръководството на МВР ИМАТ ПЪЛНОТО ПРАВО!!! Но тази ПОРЕДНА ситуация на опит за саботиране и бойкотиране от страна на Радев на това правителство, започнали ОЩЕ ПРЕДИ ТО ДА СЕ СФОРМИРА?!?!, отлично демонстрира, че в ситуации и обстановка като тази и при лице като Радев президентската институция не е само безполезна, но и впедта за България! Да, законите и Конституцията не трябва да се правят заради отделни провалени лица на високи постове - като Радев, Гешев, Първанов,..,, Борисов. Но те трябва да имат, да получат някакви превантивни защитни механизми това и тези и такива никога повече да не се повтарят…

Само така. Щом сме с американците и Запада, значи сме с тях. Едно време като бяхме с руснаците всички бяха техни и нямаше саботьори. Не може сега да работим със саботьори и да чакаме резултати.

Абсолютно! Като семейството ти - или си от него, с него, в него, или не си - с всичките му плюсове и минуси, предимства и недостатъци и пороци. Не може хем да си, хем да не си, когато ти изнася! В никакъв случай Западът, ЕС и САЩ не са безгрешна и без грешки, и всичките си ги знаем, но робството под ботуша и хамута на Москва бе позор и гибелно за Родината и още ни тежи! Те в Кремъл всъщност никога не са ни уважавали истински - говоря за върхушката и имперските й амбиции и надменност! Обикновените руснаци с промити мозъци и вечно грабени и страхувани са друго нещо - те също съ жертви, но Пусия (и СССР) са диктатури, както це България 1944-1989 година, с престъпен Ком. режим!

Имал чест и достойнство.... Най-после се усети , че е пионка в игрите на президента.

Така постъпват честните хора!

Това е! Операцията за чистка и назначенията на Посолството върви по план! Така си го и казаха, така и правят! Да не кажете после на изборите, че са ви излъгали?

Гледайте си вашите избори в кочината, не се бъркайте тук

мдааа и тоя са го викали у Посолствотои са го шантажираали

Не е за вярване, че разни ефермени опортунисти, които добре скоро се плюеха един друг, вилнеят из Родината и правят чистки отстранявайки такива качествени хора.

Само не разбрах,защо е сложил медалите и пагоните да ни го съобщи? На мен не ми липсва,айде чао

Останаха 7199 пенсионера да последват неговия пример и да спрат да точат държавата с пенсия и заплата и извунреден труд накрая общо 4000лв и осигуровките винаги от държавата. Докога бе скъпи памперси?

Е...децата .. жената ... Внука студент в Воронеж