Главният прокурор внесе в парламента искането за имунитета на Бойко Борисов

По делото е необходимо да бъдат извършени действия по разследването, включително и привличане в качеството на обвиняем, които са с характер да засегнат правната сфера на народния представител, се посочва в мотивите

Обратно в новината

Коментари - Главният прокурор внесе в парламента искането за имунитета на Бойко Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само президентът има смелост, мъжество и морал да изиграе милиционерите и вкара в затвора и двамата авери. ДБ, очаквано, се продадоха за пари. ПП и те така. Ще се самоизядат, разбира се, но ако ги търпим, ще ни затрият и нас. То май вече е късно.

Бате падна, другите се разбягаха.

Най-накрая позитивна новина.

А Кирчо и Кокорчо КОГА? ИЛИ ТЕ СА ТИ ДРУЖКИ?

5 милиона за къщата са само малка част от половината асвалт за нашите магистрали ,ГЕРБ и ДПС не са политически партий,те са ООД от крадци

Не бъдете наивни. На посолството му трябва правителство, за да им изпълнява плановете тук. Проблеми за бойко означава проблеми за "крехката" сделка за правителството. Едва ли ще клатят лодката толкова. Това най-вероятно е замазване на очите и отклоняване на вниманието. Точко както когато "арестуваха" Борисов. Следете, какво се приема и гласува в парламента.

Две опции има сега. Или свалят Бойко от политическата сцена и почва ново пренареждане или ПП ще решат на пук на гласоподавателите си да капитализират силната си позиция която в момента договориха. Не знам кое е добре и кое не, но ще кажа само следното: без Бойко всички партии ще имат нови позиции спрямо ГЕРБ, защото това вече си е друга партия с други виждания (вътрешния конфликт в ГЕРБ е много анти ПП). Новите ГЕРБ могат да бъдат подкрепени от ДПС, БСП и ИТН без никоя от партиите да загуби от това и ще извадят точно 51%. Не мога да кажа дали е по-добре за ПП да гласуват за сваляне не имунитета, като това означава край на коалицията им и началото на тази която изброих. Малко в момента изглежда че всичките им решения ще бъдат потенциално грешки.

Ти не си мисли, че войната ще бъде изпусната.

Според испанските власти лицето Бойко Методиев Борисов никога не е имал имот в Барселона, но и не само там а в територията на юрисдикцията кралство Испания. И се питам като как ще се докаже.че е изпрал пари като купил къща след като не фигурира в регистрите на държавата Испания като собственик на имот? Отделен е въпроса, че да имаш къща- където и да е дори и в Барселона не е престъпление, Не виждам способ който е и да е безпристрастен съд да реши, че Борисов е изпрал пари в Барселона, след като официално той няма нищо там?! Да допуснем, че е имал лица, които са работили за него и са купували от свое име пак за него. Но това отново не е пране на пари, защото всеки има пълното право да си купи каквото иска със собствени средства. Едва ли някой се съмнява че Борисов няма собствен ресурс да си купи къща където пожелае. В този случай прокуратурата трябва да докаже, че Борисов е откраднал държавни средства и едва след това, че ги е изпрал в Барселона. За всеки, който има мозък в главата си е ясно, че от този храст няма да изскочи заек и, че такава следа е просто поредната политическа манипулация. В момента обаче такова обвинение се оказва претоплена манджа, защото това е случай, който има няколко годишна история и се пита в задачата, защо толкова се бави това следствие и защо точно сега а не преди, когато Борисов нямаше имунитет. Отговорите на тези въпроси са лесни за всеки здравомислещ човек.

Така е, но малко хора разсъждава правилно! Не мисля, че и тази кака Бакалова може да каже нещо полезно, по скоро се опитва да спаси приятеля си от затвора. Кой знае какво са и обещали, за глупостите, които говори.

И двамата от милиционерското училище,и двамата крадци но вече ЕВРОАТЛАНТИЦИ .бай Ставри ,готви килийте

Ето не малка част от престъпленията на Борисов. https://dnesnews.bg/2022/01/%D1%82%D0%BE%D0%BF-60-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%84/

Сакането не е като ......

И кво праим ся ? Кой ще му брани имунитета ? ГЕРБ , ДПС, както и ПП , които се появиха на политическата сцена именно с искането си за оставката на Борисов ?? Става интересно ! Ще имаме ли правителство, в разговорите за което участваше точно Бойко Борисов ?

Бай Стояне, не се хаби. Радостните нотки в писанието ти са много пресилени. Доказването на пране на пари е от най трудните доказателства, много по трудно от това за убийство. А това лабаво следствие и заспала прокуратура няма да направи нищо, не защото не иска, а защото не може.

Бай .Стояне, бъди жив и здрав и стане прокурор и тогава ще има възмездие , явно тези от прокуратурата не стават, щом ти ги знаеш тези неща а те не ги знаят. Ха пожелавам ти успех, и аз ще се радвам с теб.

цялата държавна машина работи от 3 години с единствената цел да легитимизира жълтити компромоти на мафията срещо единствения политик от който я е страх

Според плана на Христо Иванов от управлението на ГЕРБ-ПП-ДБ сега ще влачат Борисов по комисии и имунитета няма да му го вземат а ще го изпират.

asen

Когато трябваше да махнат Гешев , Борисов не го махна, а сега когато започна да ги разобличава защото се скараха , ако трябва не с дпс а с дявола ще се опитат да направят конституционно мнозинство и да го махнат.

мракобесие ... и пак типично булгаристанско предателство

"Шефе, и аз се правя на луд, ама ти си ненадминат!" Нима забравихте кой инсталира Гешев на този пост!? От този ли очаквате да разследва безкнижника и на основание негови обвинения същия да отиде при бай Ставри!? Самият Гешев трябва да бъде разследван за Жоси и много други неща, удобно" забравяни"в момента от мисирите! Ако ще се случва нещо в тази страна, то първо - не трябва да се случва правителството на Козяк, да бъде свален Гешев от поста, да бъде избран нов главен прокурор, който да подпука Боко, Гешев и цялата Козяк коалиция, която" съгласува" всичко с едно посолство!

Военния министър е ястреб

Е ти какво очакваш от военен министър? Да е палома бланка ли? Ушко какъв е? Гълъб бял ли е?

По добре намери Пепи Еврото да разбереш на кои прокурори е плащал. Ама май и него го пуснаха да избяга.

каскет каскет :) не се ли научи. Имунитета няма да падне. ПП, ДБ и ДПС ще гласуват въздържал се .

Именно така ще покажат кой от кои е.

Кире, арестувай Бойко :)

Ето ви три видеа да изгледате от антикорупционния фонд, за да видите, золумите на Бойко, Доган и сегашния председател на НС - Росен Желязков. Гледайте, какви ни управляваха и пак ще ни управляват. Част 1 - https://www.youtube.com/watch?v=4P4JZkEbPVE Част 2 - https://www.youtube.com/watch?v=0OCuaX_LN3Y Част 3 - https://www.youtube.com/watch?v=FteSMw8KwZw Да ни е честито, моята съвест е чиста, аз за тези не съм гласувал. :)

Значи испанското следствие и прокуратура са започнали процедура, ровили за улики, проследили са парите, кой плаща данъците, установили са произхода им, установили са собственика и прочие и .... са прекратили всичко защото не са намерили никакво престъпление за пране на пари или каквото и да е друго. След това пращат документацията на нашите тикви тук от прокуратурата за да се запознаят и след дълъг 2 годишен упорит труд, усилията на Гешев бяха възнаградени и той намери изведнъж мегадоказателство срещу Борисов, вероятно на база свободните съчинения на една мис разпоретина. Ами като че ли не е за вярване тази сапунена история. В случая определено Гешев играе лошия във филма.

А бе, тъп гагауз, въпросът е не дали са прани пари, а дали Тиквата е купил къща на Мис Гащи с мойте пари.

Ако ги я купил с чисти пари, пак нищо не става. А да докажеш, че едни пари са изпрани, не е лъжица за нашата прокуратура. Щом и Испанската не е открила нищо... какво ще намери Гешев с каскета?

Аман от партийни поръчения, бе! Рапорт даден - рапорт приет...

На козето имунитета

Бойко беше готов на всичко, даже да си затрие и партията, заради този пусти имунитет. От друга страна, ПП дойдоха в политиката, с обещание за промяна на модела "Бойко", но са готови на всичко, за тази пуста власт. Народът очаква да гледа мазните борби, които предстоят в парламента, а за отношението му към двата пехливана, ще се разбере най-вече на местните избори наесен.

Гешев осребрява последните си дни на този пост.

"БОЖЕ, КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЯ СВЯТ, БОЖЕ...."

няма проблем пп и дб ще гласуват да не му падне имунитета, правителство трябва да крепят все пак, новата четворна коалиция- пп, дб, герб и дпс. Да живей!

Мачкай Гешев! Подпукай и Хардвардските Измамници....

Да върне парите !

Задължително дебелия тлъст лъжец трябва да влезе в затвора.

но първо вашите подопечни пепета и разните други ментта

С един удар - два заека. След Борисов, вероятно и Гешев ще бъде елиминиран. С благодарности или без, тепърва ще се види. Само не разбрах кои служби са по-интелигентни, партньорските или вражеските.

Ааа, сега с менискусър не мой са оправда! Казваш 'шубе ме е' и не даваш. И разпродаваш на ППДБ.

дано най-после осъдят този мафиот, но не ми се вярва да имаме този късмет

но има много по-големи мафиоти на опашката преди него, така че не се знае кой кого и кога

Дано гласуването е поименно да се преброят опг-то в парламента. :)

Остави, че се е празнил наляво-надясно, но и бая държавна пара е изпранил от хазната за това ку.ве! И с него ще правят нова правова държава! И с Кирето, бъркача в разни женски дупета... И с Пеевски :-) Българино, я си кажи думата!!! Мъже останаха ли в тази държава, или само мадурковци?

Бойко с неговото предателство спрямо Гешев, който страшно много ми се вдигна у очите от цялата тази случка, така си го начука, че никой друг не може и да си мечтае чак така да му го начука! Ама нали си е тъпа тиква - не стига че преди 2 години разсипа държавата с простотиите си, а сега и Гешев предаде! Колко ли време няма да има титулярен главен прокурор, или ще дойде некъм изрод като къцамуня и тогава Бойко ще реве за Гешев! Сега остава Бойко и Радев да катурне и ще го обявим за национален герой просто!

го туриха американците Баце на шейната чрез каскета. А той си мислеше че се е отървал милиа.

Тъкмо щях да напиша, че пенсионират Бойко през Гешев. Май точно това се случва. Достатъчно изцепки, официално с почести да се прибира в Барселона.

Сори, ама Бойко нямаше имунитет 2 години. Де бяхте?

Викаш, престъплението му е погасено по давност.

това е постановка: Гешев, Бойко, имунитета.Хвърляне на прах в очите

Ако Тиквата е невинен, досега100 пъти да беше поискал ДНК тест, който да го оневини, ама не го иска. Извод: Тиквата е минал през Мис Гащи с 200, пуснал си е семката и е решил с мойте и вашите пари да й купи къща, където да отгледа Малкото Тикве. Да де, ама защо с нашите пари къща в Барселона, а не в Долни Богров. Това е въпроса, от който Тиквата бяга.

сега да видим, кой ще го пере? Как ще го пере? И с предпране ли ще го плацика?

Всички са безкрайно антипатични, но дали ще го махнат или не Гешев, важното е следващият гл. Прокурор да продължи делата по съвестно от този.

мутрата в бобов дол да си каже всичко мутри вън от управлениетоо на държавата

Да, но е късно. ББ си опече бъдещето като обви с фаталната си прегръдка ПП-ДБ.

И двамата са циркаджии. геша, защото дъго време банкянският не му беше трън в очите, а благодетел подарил му поста гл. прокурор. И банкянския, който тичаше с 200 по-далеч от д.татско място, а сега изведнъж реши да влезе в нс, за да получи имунитет. гнус и отвр.

Най-добрият начин да бъде баце изпран е да му повдигне обвинение сгп- бившата специализирана прокуратура...

Плашиш кратуно, кокорчо ще те пази с гол г_з.На него така му харесва.

Преди 2 месеца Бойко каза, че нямал притеснения за имунитета си: https://www.youtube.com/shorts/T9upAa4UKgM Сега го е страх яко, защото Гешев по всяка вероятност му знае всичките глупости.

а Гешев от кога му знае глупостите? От 2 месеца ли? Къде спа до сега г-н Главен Прокурор?

Бяха дружки, затова не го пипаше. Сега помежду им мина черна котка.

вече бе. Омръзнахте на всички . Стига сте си го мерило, че ни писнахте. Българина е кротък човек, но това не се търпи.