Главният прокурор присъства на 71-вата Национална молитвена закуска във Вашингтон

От пресцентъра на държавното обвинение разпространиха снимки на Иван Гешев с конгресмени и от Демократическата, и от Републиканската партия

Обратно в новината

Коментари - Главният прокурор присъства на 71-вата Национална молитвена закуска във Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На молитвените закуски молитви няма.Самп нареждания.

Тоя никой не може да го изчегърта. Така се е впил само Господ може да ато махне и никой друг

И чии хой дири там?!

За своя сметка ли е пътувал и живял във Вашингтон? Нека позная - за сметка на пишещите тук и останалото стадо, което му плаща заплатата. А свършил ли си е работата в България, та да се развлича със закуски във Вашингтон? Не. А има ли той протоколни функции, та да пътува до САЩ? Не. А защо ходи там? Не го ли е срам да демострира такова раболепие? То е ясно, че не, но унижава и нас, защото заема публична длъжност, при това доста значителна. Като ЗЗ (ЖЖ) който едно вино не можеше да изпие като хората, но бил франкофон и закусвал с Митеран. Е, може ли да са такива подмазвачи и направо храненици нашите политици? Една закуска ли не могат да си купят за своя сметка?

Преди да отиде там на друго място беше

Гешев пак стана за резил.. Това не е молитвената закуска бе . Що се излага така

Внимателно разгледах всички снимки. Не видях Гешев да присъства на закуската.

както пише на долара: “Ние вярваме в бог” Останалото в брой

Щом се е снимал с конгрсмени значи не е корумпиран. Без съмнение!

Хаха, дир.ру как тихичко пропускат, че никой не го е канил, а си е купил място. Заедно с хамид Хамид. Два предателски дебила се опитват да се легитимират.

Е, сигурен съм, че не пропускат. Казали са им, пишат. То сам по себе си фактът е позорен.

Най много да е пръднал по време на закуската, след което да се е направил на луд, той го може, само Чекмеджан го прави по успешно.

Как сте хейтърчета,плюете ли,храчките ли по Гешев!?А дано се задавите!

Той вече се е задавил ;-)! И не сме хейтърчета, а инфлуенсърчета и обзервърчета :-). Обогати си речника, как ще комуникираш с господарите си?!

А! Още един фен на милиционера! Сигурно си по роднинска линия, по старото правило ,,роднина-милиционер''.

На килимчето, като цирково пуделче, пред шефовете, които винаги зачитат суверенитета ;-)!

Как в една молитвена закуска участват личности с различно вероизповедание! Представям си, как един се кръсти в една посока, друг - в друга, трети се дупи на молитвено килимче, четвърти изпълнява ритуален танц, но всички декламират "Бог да пази Америка!".

Всички там изповядват сатанизма!

Заглавието внушава, че Гешев ще "закусва " заедно с конгресмените, но навярно "присъства" и "участва" са различни неща ?! По БТВ - новините казват, че няма да участва! Ей, ДИР, не заблуждавайте!

Вечерна проверка ;-)!

Останлото, в брой.

Очаквам истерия от канадския аутист и мравояда взел съм си и пуканки.

Последно, плюскал ли е на ЗАКУСКАТА или е муал дюнери в лавката на Капитолия?

Селяк хора като Гешев закусват а такива селяни като теб плюскат докато се одрискат

Ръфал е мазни банички от турския магазин ;р

"Националната молитвена закуска". молитвена закуска на сатанистите и те, всички подчинени на педофил-психопатите събиращи се в давос. зеленски пък им е пророкът - хазарския юдей - антисемит. всички от сатанинската синагога. било в интерес на семействата, но от еднополовите бракове на сбърканяците с номера 1 и 2, които си въобразяват, че бъдещето е тяхно. като го постигат с тоталната война срещу всички нормални, диктатурата на "демократите", насилието над онез които не са с тях и тоталната си цензура и гьобелската пропагандна, както и менгеле - "медицината" им с експерименталните бъркочи на фарма шарлатаните, като шурла-бурла и сбърканите мозъчно уруспилки фон дер хитлерки. била национална. ми къв националитет имате бе сган дебилна? нали сте уж дана интернешънъл. нали сте глобалисти. сащ и националност. тези вицове смешникът ви зеленски ли ви ги измисля? наистина е гениален смешник, взел се насериозно. а главният прокурор - го чака затвор хънтъра на байдън призна ли си за лаптопа? май да. на "големия бял брат лулата на мира ще му бъде завряна в гъза, за да е задоволен от всички страни" Бог с нас

С часовник на Петър Велики - символ на руската империя. Поредния предател и продажен боклук.

Пред други медии на официално запитване организаторът на Молитвената закуска бившия сенатор Марк Прайър отговаря, че Иван Гешев не е присъствал, защото изобщо не е бил канен. Българската прокуратура отново лъжи, лъжи , корупция и разходки за сметка на народа.

Продал е България на соросоидски интереси.

Е, много ясно. Що ще дири там, иначе? На руски се разговаря само с украинската мафия в САЩ.

Хубаво е поне когато един български общественик и добре дошъл в западния свят и се интересува от бъдещето на страната си, за разлика от червените корумпирани подлоги...

Нещо не е много щастлив на снимките. Дали не са му предали лоши новини!?!? Може и да греша

Не се разбра Гешев молил ли се е докато закусва или е закусвал докато се е молил .

Като обслужващ персонал. Сервира , отсервира на господарите. Това е работата на слугите.

И Цецко вътрешния ходи на една такава закуска и няколко месеца по-късно столчето му изстина. Ванко май е тръгнал по неговите стъпки. Ако читателите се вгледат в снимките, на които много добре се виждат едни специфични леко блестящи петна в областта на коленцата на костюма на главния ни обвинител. Само едно не разбирам - толкова мисирки пърхат около него и нито една от тях няма смелостта да му каже, че стойка " пикаеща крава с хванати с две ръце топки" вече не е модерно.

Гешо е един уважаван прокурор докато Ристьо пъпчивия е платена проститутка на Бобоков и сие

Шило

За това, че няма място за сравнение си прав. То, РистЮ няма ден в съдебна зала, лишен е и от адвокатски права, щот му свиди вноската

Шило

Е, хапна, пийна, съдебната реформа зацикли, можеш да се прибираш

Голяма чест, няма що. А щом споменавате зеления, ясно е, защо го отразяват и защо геша отиде на този прием - зеления ще моли, другите ще натискат България да продължи да му играе по гайдата.

Веднъж годишно, около 2 февруари, мармотът Гешев излиза от дупката си в главна прокуратура, и отива зад океана на молитвена закуска, където се отчита, и се моли на своите началници във Вашингтон да го оставят на този пост за още една година!

Този корумпиран прокурор не беше ли в списъка "Магнитски"? Каква работа въобще има там?

Шилo

Все още не е. Но ще бъде скоро.

Но като си в дадена социална група, в която ти пълнят главата с умишлено изопачени новини и нямаш достатъчно ум да направиш проверка, а приемаш всичко за даденост, така е!

обяснил ли е гешев на американските конгресмени, че санкциите на пеевски по закона магнитски нямат правна стойност в България, както ни обясняваше на нас тук.

Не сте забравили, че и основният спонсор на протестите и ПП Васил Божков също е санкциониран по закона "Магнитски"!

Хора, петък е, по-внимателно моля! Да не вземе някой да се пукне от злоба преди уикенда….

zizus

Дир, преди да повторите една лъжа, вземете и я проверете. Този охлюв не е на описаната закуска, а на една друга във Вашингтон Хилтън. В една от банкетните стаи на този хотел, на видео стена се предаде закуската.

Шилo

Е, как да приберат рублите, ако казват истината...

А, Ицо Лодката присъства на задната седалка на разни джипове

На народа му се повръща от тия западни лакейчета и куролизци

Манипулация и пропаганда! Дир-а, Защо не сложихте -платена публикация?

Шилo

BIRD.BG: "„Поканата“ до Иван Гешев за посещение в САЩ, която той представи като покана от двама конгресмени за участие в Националната молитевена закуска, идва от конгресмените Робърт Адерхолт и Пийт Сешънс. Тя не е точно покана и изобщо не е за закуската, а за друго събитие – форум по сигурността. За участието на Гешев в този форум съобщи пространно ПРБ. Там обаче не пише, че Пийт Сешънс е разследван в САЩ за финансиране от Русия и лобиране за Венецуела."

Сигурно е много вкусна тази Американска закуска.Че чак цял свят да прекосиш,да се кльофнеш там на закуска.Хахаха Добър апетит на закусвалня прокурор,но няма как да не му прибегне като съвестта му тежи този произвол и беззаконие в БГ.Тук всеки наркоман и пияница се измъква безнаказано ако убие някой на пътя ,карайки с 200,или бабите ги населяват озверелите престъпни маргинална от селата. НО Дявола носи Прага...имаше аналог с фи.ма,за тези които са го гледали.Това е поредния епизод, за 5 път.Филма е един и същ вече 30 години.Моля сценаристите,имайте милост към зрителите на екрана живот.

Отишъл е на молитвена закуска да се моли за още някой гешфт!

Ако не беше полякът Каспер Плашински, който пусна в Туитър снимки, на които „лъсна“ Хамид до Гешев, нямаше и да разберем, че двамата са дует в това американско турне. Освен това се оказа, че Гешев и Хамид участват в събитие, наречено "Събиране за Националната молитвена закуска" в хотел "Вашингтон Хилтън", а не в автентичната „Молитвена закуска“ – разкритието е на „Свободна Европа“. Въпреки това от българската прокуратура продължават да твърдят, че Гешев е на оригиналната „закуска“.

Е И !?

Ами

след едно посещение в САЩ цветанов се върна с оставка в джоба, да не стане така и с гешев, от пеевски американците ни отърваха

Шилo

Като дойде новия посланик, тогава ще има развитие с Гешеффф

Не можа ли да се задави с нещо и да пукне гадта мръсна....

Тъпи мисли на един тъп човек.

Гешев е като хвърлен с вила там

А ти си като хвърлен в тоалетната ла-но.

Щом си фен на Гешев ясен си!

Две закуски във Вашингтон: на едната е Джо Байдън, на другата - Иван Гешев Прокуратурата съобщи, че българският главен прокурор Иван Гешев е в Съединените щати "за участие в 71-та Национална молитвена закуска, която се дава от американския президент Джо Байдън". Пред Свободна Европа организаторът на закуската каза, че Гешев не е поканен. Прокуратурата публикува снимки от събитието с участието на Гешев. Световните агенции публикуваха снимки от Националната молитвена закуска с участието на президента на САЩ Джо Байдън. Кадрите показват, че това са две различни събития.

И като повърна олекна ли ти?

Браво Гешев, твоите хейтъри,жълтопаветните лумпени и "дубайски" приятели газ пикаят.

за Хамид браво няма ли

Да си жълтопаветник се иска акъл и развитие за което можеш само да мечтаеш!

Е пртиворечива! Писаха, че тоя малоумник не е бил поканен на закуската, а сега пък бил да се наплюска?! Положението е отчайващо! Щом Главният прокурор е привикан за наставления и отчет в САЩ ясно какво ни чака!

Абе ясна е работата. Всеки знае какъв е каскета и кой му държи юздите. Тия шматки от Козяк и Вашингтон трябва да знаят че с приятели като тези врагове не им трябват.

Те не са им приятели, не разбра ли

Покажете снимката на Хамид Хамид с главния прокурор Иван Гешев от молитвената закуска и коментирайте какво правят двамата заедно там.

Цвъки и Каренин, възпитаници на ДС факултета, на МОЛИТВЕНИ ЗАКУСКИ. Кой би предрекъл?!?