Главният прокурор поиска депутатския имунитет на Рена Стефанова от ПП

В съобщението на прокуратурата са споменати само инициали, но единствената народна избраничка, която отговаря на тях в 47-ото НС, е от групата на „Продължаваме промяната“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кокошка няма прошка,за кюлчета в чекмеджета и милиони няма закони.

Защо нито веднъж не се случи това за няколкото кметове от ГЕРБ, заловени да шофират в пияно състояние?

затор за нея

Как и беше името.....

А да е на хаирлия.

А какво става с прокурорката от СГП , която предизвика ПТП и има починало лице

А простото кога?

И на Боко ще му дойде реда. Нали за него питаш??

Бойко му мина реда. Кирето каза да го арестуваме и да го пускаме. Само цирк за тълпата

Тая като е толкова залухана, как е успяла да уцели пешеходец

Чакаме канадския измамник с бурна страст. Не го бави бе Гешев

А за торбичките на Пл. Узото към президенството??? Или парен каша духа, а Гешев

Браво, почвай ги Гешев тия измамници. Един по един до един. И побързай, че след новите цени хората ще ги потърсят сами. Ама дали ще има шофьор и нафта за белия автобус

Гешев е престъпник защото се опита да вкара в затвора Бг олигарсите.

Ристе, ти ли си или ботоксовата секретарка със стероидите

Не дедовото, не затова! Защото крие Мютрята с неговото шкафче!

Гешефт, какво стана с превода на 219 стр. от испански? За един бивш премиер питам???

не се притеснявай, вече си имаме кирчо и кокорчо, които въобще не крадат

ЕС да не е почнала да си иска обратно средства, "усвоени" от Кирчо и Кокорчо? Или към момента това е само Боко Тиквата?!

А нали и бащата на Радев бутна на кръговото инвалид? Кво стана ,бе Геш?

Умря. Новичок

Трябва да въведат, че народен представител може сам да си свали имунитета за обвинение в конкретно дело, с подпис някъде. Да не се занимават и останалите с някакви гласувания. В ГЕРБ имаше един дори убил човек след ПТП. После изхвърлен и от ГЕРБ при излезли измами. А с ПТП-та доста случаи, като един изкарваха с 0.48% промила за блъсната на пешеходна пътека, че да не попада за шофирал пиян. Едно дете изкарваха само виновно, че се блъснало в колата на кмета от ГЕРБ пред детска градина и затова му вадели далакът.

Аз затова и не се моря да ходя да гласувам .Едни бедни хора стачкуваха , а богаташи седнаха по офисите на Дондуков.

То Гешев е в пъти по-голям престъпник от тая депутатка. Предполагам за това в него е и ножа и вилицата.

не се лигави и не се подпичквай с дребните риби. Захвани се с едрия милионер-милиционер Рашков, жената на Лорел, Сърбигъзова и още поне една дузина професионални престъпници в ПП. Ето ти още един пример: представителя на ПП за община Царево-крадец, мародер, побойник и още куп зверства, бил следствен и платил за прекратяване на делото. Ето, с тази паплач се захвани. Страх ли те е? Ако е така, тогава да знаеш, че теб ще те смачкат. Помни ми думите!

По-леко бе, гербопитек! Избърши пяната и сперм@та от устата си и го давай по-леко!

ти да си избършеш от суратя лайната, на който клекнал отгоре ти се израх върху противната ти селска муцуна.

ПроститеПалячовци много си повярвахте ей!

Защо само на нея, на цялата ПП в омплект с правителството

Ама тия имат имунитет и от ЗДП ли? Явно и Путин барабар с цялата Дума имат имунитет за водене на бойни действия.

Нямаше да разберем, че съществува, ако не беше станала белята. Надявам се, цялото тупорно образование ПП+ДВ да бъде забравено!

предполагам, че сега прокуратурата ще поиска 1 година затвор ефективно за това че е блъснала жена на пешеходна пътека. Виж, ако беше убила някого с колата си - щеше да е три години УСЛОВНО.

Не е била почти никога политически активна, не е участвала и не се е борила за нищо. Само е била адвокат на дявола Ник Събев и след плащането - втора в листата на ПП от Русе. На претенции за реда на кандидатите от коалиционен партньор , просто Киро заявил безапелационно никой да не му се бърка. Представяте ли какви хора , престъпници се занимават със законността в БГ и какви отрепки сефдят в парламата

Каскете разби организираната престъпност и мафията. Само пропусна, че един от ПП ония ден мина на червено. Утре и неговия имунитет и да гнив в затвора до живот. Един бивш министър утрепа сина си с моторна шейна, ама то тва беше едно време когато Каскета още се занимаваше с крадене на фирми за сирене.

Просто Киро защо не каже нещо за моралните ценности на депутатите от ПП??? Браво на Гешев!

тука съм на страната на Гешефта

сложно дело, най-сложното и си мисля колко ли мозък си напънал да решиш за Левски или ЦСКА ще викаш при липса на футбол.

Не, тука си от грешната страна на кур@ на гешеф.

Цялото ПП е ПростоПрестъпници.

плюсове и минуси. Това, както разбрахте, няма значение за живота. Както се хилите, така и може да се озъбите.

Ако беше действал така БЪРЗО, СМЕЛО и ОТГОВОРНО и с обвиняемия за убийството на Милен Цветков, ехееее, щяха да го искат за прокурор завинаги :D :D :D

да е главен прокурор на РБ. А на някаква чудна страна.

Абе, изродска история.

Тази буля има вид на гербдажийка! Авно е объркала партиите или Баце не я е харесал.

То има ли разлика?

В годината и времето.

Оставка на Гешев!

е от думата "оставам".

браво на каскета. Това ще бъде единственото му дело дето може би, МОЖЕ БИ ще спечели. Едно от най сложните дела.

Само заради това дело трябва да се върне смъртното наказание. Такъв удар срещу престъпността цялата прокуратура не е правила от 89-та досега.

Абе не е баш за кокошка прошка, ама и цял вол в чекмедже, за мезе не бива, и ко стана с жълтите кюлчета, ве, снимача не известен още, а?

така и не разбрах, защо да не е законно да си държиш в къщи кюлчета, пачки и оръжие, много хора го правят, аз си държа парите в една кутия за обувки, например.

Може да държиш и трупа на улично убито кученце. Въпросът е откъде са ти парите и защо си убил рожбата.

Законно е до момента в който те попитат, от де го имаш, пък ти мълчиш като пукал.

Без да поиска, не може ли да си поиска.

само заради това на Гешев трябва да му се иска оставката!!!!!!! Нали беше администратор само в прокуратурата???? Как може една проста преписка за прозаично престъпление да се бави повече от 5 месеца??????????????????????????? Прокурорите ли са му малко?

малко работят и много крадат.

Транспортният министър на ГЕРБ ,пиян си уби детето,но не го осъдихте ,защото точно Прокуратурата прекрати делото. Значи Московски за смърт на дете е недосегаем?

е то Московски какво повече да го накажеш? Сега цял живот - жената, тъщата, жената, тъщата.... ако го пратят в затвора то ще е да го отърват.

Да си убиеш детето- какво по- голямо наказание от това.

Данчо, Коментаторе, с такива размишления като вашитие, ами хайде да не ги осъждаме изобобщо убийци, изнасилвачи, побойници, крадци и да разчитаме само на съвестта им и на действията на роднините им. Нека да се закрият всички наказателни процедури и съдилища. И не ми излизайте с довода, че едно убийство е по-малко убийство от друго убийство. А В конкретния случай дори няма база за сравнение, щото едното е убийство , другото е телесна повреда, но сте спо-клонни да освободите от наказателна отговорност убиеца, а не този причинил телесна повреда. Странна логика. Ами ще продължават да ни газят по пешеходните пътеки тогава, след , което ще си стоят уютно в къщи, щото са примерно отлични студенти с блестящо бъдеще пред тях и чисто съдебно минало или щото жена им и тъщата им ще им вгорчат живота, заради нас.

Сега герберастите ще съдят всеки нормален, че им е нанесъл средна умствена повреда !!! А истината е , че те по рождение за оперирани от мозък.

А ПКП-тата без К не са оперирани, защото са си без мозък по рождение.

Не може да се отрече. То 3/4 в Харвард са се такива каквито ги описваш. Виж такива отличници от Бузема като теб са съвсем друго интелектуално ниво, нал' тъй?!

Гешев,много работил ,бе?

"Работлив като млад циганин" дет има една приказка

А всъщност основно смърди около Лъжлив Съби и работата й с него......

Гешев с всеки отделен случай на ПТП с пострадал ли се занимава лично и толкова обстойно, или само за богоизбраните противници у парламенто. Нищо чудно че изглежда толко смачкан и изтощен - представям си купища преписки до тавана на РАМ-а на компа му и той милия , чете, чете ходи на място по села и паланки изисква от местни прокуратури и КАТаджии да действат експедитивно