Главният икономически съветник на Байдън подаде оставка

Напускането на Брайън Дийз идва на фона на сблъсък между президента и председателя на Камарата на представителите Кевин Маккарти за тавана на дълга

Обратно в новината

Коментари - Главният икономически съветник на Байдън подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Haide kush, da pravite svirki na vashiq idol Putler.

бе идиот.

Макарти каза след последната си среща с Байдън, че намират допирни точки (common ground) пък не знам.

Джо опедеразъъъ,няма съветници .Той е умряло куче

пускам сълза

Тавана на дълга удари тавана на тавана, а парите за укрите ще утекат в канала, щото укрите няма да ги има да ги връщат.

на изпита по финанси в университета, се пада следната задача: държава с 140 % дълг към БВП (по официлни неодитирани данни), издържа най голямата армия в света, 79 пъти е вдига тавана на дълга, но не може да фалира, никога не е правен одир на централната им банка, която печата парите, която е частна, гражданите й водят от най високите стандарти на живот, карат най големите и мощни коли, но не работят най много, за 100 г са водили 100 войни, техните интереси се простират на 10000 км от границата, приемат закони и ги налагат екстериториално, всеки нов президент държи рече, че най важното е да запазят хегемонията над тази планета. Въпросът е възможно ли е да съществува такава държава, при всички налични данни? има само два отговора, да и не! финансовият министър явно знае правилният отговор

Че Кокора отива там да дава акъли!

То капитан за потънал кораб никой не иска да търси.

Целта на това правителство е почти изпълнена. Мизерията е повсеместна. Байдън ще се постарае още малко и от САЩ ще останат само мили спомени. Единственият начин да се задържат на върха, е когато всички останали затънат също. Бялата раса трябва да се затрие - цел номер 1 на световният елит. Кой от глад, кой от война , кой от имунизация и това заради една шепа идиоти, на които Байдън и почти всяко друго правителство слугува.

Гледайте до къде се е докарал запада https://www.kaotic.com/video/698858da20230112130928t сороснята това ще ви го спестят защото са изкукуригали платени уроди !

Страницата не е намерена

Потъващия кораб, а памперсо изобщо не вдева кво стаа.

Ха в кравария някакъв откачалник си отрязал онази работа хахахх бахти изперкалите лгбт-та трябва да се забранят ,а участниците в тях да се осъдят на доживотен затвор !

кво се радвате. Не сте разбрали. Това е долна комунистическа пропаганда, платена от Путин. Който не вярва да пита "осмиците". Травито ще ви го обясни по нейния начин. Нали е хетеро, блондинка и водеща адвокатка с много богат и умен мъж.

Камала, Камала, ама ще отпуши канала. Тая работа иначе ще продължи с години. А глобалното затопляне не чака.

Потъващата лодка на Байдан се напуска бавно и неусетно дори.В далечината се вижда екскдрения миноносец на републиканците водени от Доналд Тръмп.Освен ,че е ботексиран и склерозирал Байдан е най- слабия и неадекватен президент на Щатите от гражданската им война та до днес.

Окрайна ще победи,Зеленски е на парад в Москва от Понеделник!

Най-вероятно ще бъде там като зрител

Доларът на смъртно легло. Опит за реанимацията му се извършва в Украйна. Въпросът не е дали доларът ще се обезцени. Въпросът е кога ще стане това. А също и в това, което САЩ правят, за да предотвратят това да се случи. И те правят най-простото нещо за това: те водят война, която им е много изгодна.

Проблем в комуникацията ще да има.

Плъховете първи напускат потъващия кораб !!!

Някой бърза, друг го предупреждава, че обстановката не е подходяща и АКЦИЯТА може да се провали. Мирише ми на световна авантюра игра с всички нас, за която се надявам да е прав напускащият.

Еми всичко е ясно !!!! Фалита е неизбежен !!!този път реално и анално за кликата в КОЙОФ!!! Танкове??? Самолети??? Ядрени бомби??? Най хубаво зеленчука да се гръмне

тояйя си живо хомо кат Кире

На ФАЛИРАЛА държава НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ. Обонго УДВОИ държ. дълг на САЩ. И демоСратите се пуснаха по пързалката. ... След Дийз-а е НАРЕД БАЙ ДЪН-ото.

Готвят се от какавида да станат имаго и дали са им се оформили всички органи, скоро ще разберем.

Дори и най-надъханите "демократи" вече виждат, че ФАЩ е фалирала поне 5 пъти, няма боеспособна армия и само ходи та се зъби на тоя и оня...

Вижте кухата кравария https://www.kaotic.com/video/4be8884d20230123134500t

Ясна е работата ,че кораба потъва !