Главният архитект дал права на Иванчева да спира и разрешава строежи до 15 метра

Подсъдимите поискаха отлагане на делото, но съдът им даде само час отсрочка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова у нас нищо не върви и сме на дъното на европа. Който се опълчи на статуквото бива премазан и изхвърлен. Не, че кметицата е действала умно, даже доста глупово, но е факт, че някакси се е борила с безразборното бетониране, доколкото е в правомощията и. Е, не е толкова просто затова поуката е- или влизаш в играта и играеш по правилата или по-добре стой от страни и участвай в протестите, с което разбира се нищо не се променя....

Изискването по ЗУТ, за узаконяване на къщи до ТРИ етажа строени по стопански начин, е официален рекет и начин да се хрантутят фирми набиращи документи, пропуснати по време на строителството! Да не говорим за таксите на монополистите!

Драги селяци преди да се домъкнете до София младост люлин и дружба бяха зелени площи

Мръсна гадина е тази Иванчева.. За затвора е !

И с какво право главният архитект и разрешава да спира строежи до 15м? Тоя си е за затвора заедно с Иванчева!

Трябва да си много сляп и тъп, за да не видиш, че я разкараха да не им пречи на далаверите. Да са им честити на гражданите от младост новите строежи!

Като те чета и ми се струваш рода на корумпето иванчева или тролче на дебелия ама на отворен се правиш . Баш тая се е омазала до над ушите . Всеки който е на сто процента виновен винаги иска отсрочка на длото с цел да стане чудо но рядко се получава . Така обаче декларира , че е виновен !

Учи Павел, учи! Още много трябва да учиш!

Изобщо няма дори да ви чета платените писаници за Иванчева! Продажници

Скоро в Сливенския ще и се зарадват

Това същият главен архитект, на когото му харесват плочките пред "Св. Седмочисленици" ли е? Господи, слез , прибери си вересиите.

тези които я избраха за кметица на Младост - ама там все интелектуалци от провинцията. Това е - кмет - фризьорка ха-ха.Ама първа протестърка - нали такъв беше и дори министър на правосъдието - той нали е на свобода - на всички протести ходи. Сега чакам някоя майка който системата я убива да стане поне депутат или министър.

Много лоша тази Иванчева. Сега вече всичко е наред, всички паркове и градинки със забавени преписки, вече са дупки на строежи и най-после жителите на Младост могат да въздъхнат с облекчение. Няма градинки - няма проблем.

трудно е да се ориентира човек в противоречивите факти и действия, но за бг администрацията трябва да важи правилото както и при лекарите - "Виновен до доказване на противното". Нека ги видим тогава ще се натискат ли да стават кметове и др вид обирджии.

От където да те дръпнат - само мръсотия се изсипва! А като озлобено зейнеш на екрана, и коментарите замират! Само жълтата ти коса е винаги в час - интересно как ли се поддържа такава в ареста докато те мъчат нечовешки, както казват?!

Когато влезеш в ареста ще разбереш! Малко ти остана!

Процесът срещу наглата простакеса трябва да продължи поне до края на годината.Хем ще спестя и от билети за Сатиричния. Ще слушаме словесните бисери на двете рушветчийки,ще има драми и екшън изпълнения,а адвокат Мръвковски и прокурорският мошеник Гешев взаимно ще се плюят.

Извода е че хората са много доверчиви и лесно се манипулират и после съжаляват ама е станало късно! Дано правдата възтържествува и си получи заслуженото „кметицата” !

А дано възтържествува правдата! Ако стане така, ИВанчева ще бъде освободена, ще получи компенсация за наглия арест по скалъпени обвинения, а на нейно място ще застанат предишната кметица, сключваща договорчета със строителната фирма на зет си, Ваклин за лъжесвидетелстване, и служителите на прокуратурата за скалъпване на обвинения! А подир тях ще минат и собствениците на ония булдозери, които си работят откакто арестуваха Иванчева! дано възтържествува правдата, както си написал!

Препоръчвам на Глас да се запише в партията "Глас народен" на Светльо Витков от група Хиподил,зет на Бригадир(а не Бриго) Аспарухов.

Пази си тайните фантазийки за себе си, скакалЬец!

е много грозно и противно.В сравнение с нея полицайката отзад направо е красавица.

Ми, то "калинките" ги назначават по хубост и младост. Те са изпълнителни.

Ми то не трябва да и даде права на 1 километър да спира строежи , а той и дал разрешение до 15 метра !

Де са ви доказателствата, бе мискини? Щото парите изчезнаха в прокуратурата, му-ха-ха-ха.

2-3 метра разрешение, и може да не работя 1-2 годинки.

Абе виновна си е това е и да бавят и да не бавят за затвора си е !

Ако беше някой случаен човек (въпреки че няма как да стане това) да го хванат с толкова много пари подкуп до сега не един , ами сто пъти да е в затвора , ама явно за такива протежета не е така!

Тя си е направо в затвора..

Видно е че тази зелена другарка от всякъде е затънала , но адвокатите бавят за да дойдат по хубави дни за нея за в бъдеще , но както виждам нещата няма да я огрее !

Христо,ти да не искаш делото да приключи за един месец бе? Стараем се да го проточим максимално дълго,заедно с предстоящите обжалвания на горните инстанции,за да си гарантираме големи хонорари.

Да им се неначудиш на жителите на този хубав квартал с това още по хубаво име Младост как са се подвели да я изберат тази за кмет!

Може би както казват някои истината е по средата.В момента Ваклин груп строи жилищни сгради за обявена цена 1000 евро на кв. м. На това място- до Балкантон, имаше една пиклива дърводелна, някой я " купи" за пикливи стотинки,след това я врътнаха насам натам и сега търсят будали за жилища срещу комините на ТЕЦ Земляне. Вакла ситуация!

По-точно е да се каже не пиклива дърводелна,а прогнила дъскорезница,която е свърталище на проститутки,просяци и наркомани.

„... А днес си спомни, че Иванчева бавела обявления за подписани от него разрешителни за строеж. Заради това Здравков дори инициирал изслушването й в Столичния общински съвет, но ефект нямало.” ! МНОГО се е самозабравила госпожата !

Специален съд отделно от другият съд и със заплати два пъти по високи от тези на обикновените съдии си е юридически мафиотско сдружение!

Не че заплатите на другите съдии са ниски. Че и осигуровки не плащат. А иначе съдът бил независим...

Бавенето на преписки едва ли е престъпление и то по НПК. След като има спец. съд, не може ли да има и спец. правителство, спец. парламент?

Ама тоя здравков голямо леке излезна бе не че не се знаеше като го назнаиха.. Иванчева ''поискала'' и той завалията веднага се ''съгласил'' ама нямало такава практика????? И кой бе здравков и срещу какво те ''посъветва'' да дадеш сигнали в ''спец цацаратурата''???? И защо бе здравков след като вие сте много ''стриктни'' ваклиновия каза че още не може да си започне строежите???

Бе то толкоз е нагласено това дето ББ и ГЕРБ организираха с Иванчева, че дори 3 годишната ми племенница го вижда и знае, че е набедена! Ама то с тоя матриял, както се изрази тиквата, какво можеш да постигнеш! Смешното в случая е, че и хляба и ножа и сиренето и кашкавала и салама и всичко е в техни ръце и ПАК СЕ ОА..ХА БРЕ! Ба си!!! То бива бива простотия, ма поне като скалъпвате нещо и при положение, че всичко е във ваши ръце, ми направете го кат хората бре! Абе ГЕРБ, ко да искаш повече! То и кметицата Фандъкова се виде какви "ремонти" прави! Такива, че тамън да го завършиш и требе да го ремонтираш пак! Не се наядоха и на пари обаче! Тая година толкоз "ремонти" се направиха по Софията само, че поне едно 100-120милиона ше потънат в партиините касички! Абе здраве да е щото инак от тия нищо добро няма да видим!

Тя тая много нахална бе! Да се чуди човек защо бавят това дело! Колко хора вече казаха за престъпленията й!

Я че си строим на зелените площи в Младост, а вие ще мълчите, ясно ли е?

"реплика +0 -0 2018-10-18 14:08:33 Иванчева (нерегистриран) Ще осъдя Специализирания съд в Страсбург! С отказа си да ме пусне под гаранция ме лиши от възможността да участвам в конкурса за мис Вселена. Особено като се има предвид че бях сред основните претендентки за короната." Колега, благодарско за майтапа, успя да ме разсмееш!Сладур... Апропо, тази гнусна особа само направи услуга на ГЕРБ. Да му мисли великия лузър Хр. Иванов. Ще види власт през крив макарон.

Радвам се за тебе kami,бъди щастлива! Нали знаеш - светът е оцелял,защото се е смял!

BRCK

Работата е ясна. Лошото е ,че сметката от Страсбург ще плати матряла...

Пич, ако се имаш за "матрял" си е твой проблем...работи над себе си и може да достигнеш IQ от поне 100.

Напомням ви че Петрова и Иванчева се оплакват от слабото аварийно осветление в ареста,което силно ги изнервяло. Ето защо ще искам разрешение да монтирам в килията им LED-осветление,кристален полилей с фотосензор и цветен лампион.

Тарифа: 4000 евро на линеен метър височина

Да си ходи при фризурите

Спре ли озъбената кукундрела да ми плаща достатъчно,веднага я зарязвам и поемам защитата на убиеца на русенската журналистка.

Престъплението на Иванчева е, че е победила кандидат на ГЕРБ на мажоритарни избори. Но тъй като все още такъв състав от НК все няма, се прибягва до позната ни цветановщина.

глупак

Глупак е "Някой си",нали? Възможно е дори и да е гей! Или както още се казва: Глупостта не ходи по гората,а по хората.

е проста,нагла и безскрупулна.

Не знам "сготвили" ли са я, или не. Знам само едно: По закон, ако минеш по стъпките и си извадиш всички разрешения, НИКОЙ, дори Папата, дори Нинова, не може да спре строежа ти. Тъй че тази лъжеше дебилите от самото начало и го знаеше. А те не.

Пуснете я да изнасили и убие някой и казусът ще приключи.

:D

Гладният архитект и дал права - ами сега?

Само до 15 метра?А за по-големите?

До 15 метра 56-70 000 евро. За по-високите етажи повечко права.

Иди се бори срещу триглавата глава Цацаров- Бойко - Пеевски....те са безгрешни дори като източат банка, излиза че неудобната за строителните им фирма кметица на младост е единствения осъден ( ще я осъдят като нищо) за корупция в цялата история на малоумната демонокрадция

Ще осъдя Специализирания съд в Страсбург! С отказа си да ме пусне под гаранция ме лиши от възможността да участвам в конкурса за мис Вселена. Особено като се има предвид че бях сред основните претендентки за короната.

По добре съд в Страсбург, за това че не са ти осигурили килия европейски стандарт.

В началото мислех, че наистина е виновна, но колкото повече свидетели се включват си променям мнението. 1. Обясненията на Ваклин са просто без коментар. Добре, че го скриха, но късно 2. Главният архитект дава на всеки каквото си поиска (въпреки, че няма такава практика). И днес както си седял си спомнил, че тя всъщност бавела преписки, ама чудо голямо...

T.e. главният архитект на София Здравков е разказал, че реално районния кмет на Младост не е можел и да иска да спре стоежът на Ваклин? Реално Здравков е разрешил на Десислава Иванчева да спира строежи до 15 метра, въпреки, че това не е практика и не е трябвало да го прави? Странна работа! Всичко става все по-страно в случая с кметицата на Мадост. Само едно не разбирам кога ще чуем поне едно от милионите СРС-та срещу нея. в което тя иска подкуп. Нещо различно от думите на Петко Дюлгеров? Та поне малко да НЕ прилича на обикновено натопяване.

Айде стига сте я мъчили толкова за някакви пикливи 65К евро..

70 хил. лева(35 евра), от които в колата и в кашон на задната седалка са намерени 56 хиляди лева просто уточнявам

Каним ви на митинг срещу презастрояването на пандиза в Сливен! Скоро след това ще бутнем всички незаконни строежи и в самия град.

Да бе , развалиха и фризурата .