Коментари - Главчев за зареждането на АЕЦ с американско ядрено гориво: Голям ден в българската енергетика | Днес.dir.bg

Главчев за зареждането на АЕЦ с американско ядрено гориво: Голям ден в българската енергетика

43 касети на "Уестингхаус" са заредени в Пети блок на АЕЦ "Козлодуй" - това не са просто касети, това е диверсификация, посочи служеният премиер

Обратно в новината

Коментари - Главчев за зареждането на АЕЦ с американско ядрено гориво: Голям ден в българската енергетика | Днес.dir.bg

Коментари

Зареждането на АЕЦ Козлодуй с американско ядрено гориво ще доведе до голям проблем в българската енергетика тъй като руските ядрени реактори са пригодени да работят само с руско ядрено гориво, не е решен въпроса с отработеното ядрено гориво което до сега се изнасяше обратно в Русия, доставяното американско гориво е по-скъпо от руското което ще дигне цената на произвеждания ток, освен това няма опит при работа на руски реактори с американско ядрено гориво което може да създаде аварии от рода на тази в Чернобил.

Главаначев, имаме диверсификация в енергетиката, Но на каква цена? Не повишавайте цената на тока като е толкава хубаво, че ни диверсифицирате. Аман от дебилни управляващи в тази държава. Отде се навъдихте толкова? Бактън!

Даа страхотен ден...няма що !?! Сложили сте "американско"гориво ,което не е американско а продадено от американците и отработеното ще го трупаме при нас и цените са в пъти по- скъпи от руските касети ....и параметрите на централата светят като полудели ,щото нещата не са както трябва да са ....и т. Н. Та " много голям ден " за българската енергетика .... Главчев,Главчев,Главчев...поне да си бе мълчал ....

Господин Главчев голям ден ще бъде за българския народ ако се вземе генерално решение от парламента, при избори за депутати на всеки гласувал да бъдат изплащани по 50 лева официално по банков път, като по този начин стимулираме всеки пълнолетен българин да гласува. Така ще има висока избирателна активност, която най-после ще реши кой е кум и кой е сват. Сега тези пари се дават под масата въпреки че постоянно се тръби, че купуването на гласове е престъпление. Верно, че за това действие ще бъдат похарчени около 100 милиона лева, но в момента когато гласуваме по два - три пъти годишно много повече пара отива на халос !!!

Главчев ,много си прост това не е ,,голям ден” а ,,исторически” защото отработеното гориво няма да се връща в САЩ а зарива на българска територия,докато Русия приемаше отработеното гориво.Аман от слугинажа на Кратуни и Тиква в политическата ни сбирщина избирана от некачествения и прост човешки материал при нас в България.

Главунчев, голям ден за България ще бъде деня в, който се изпълнят присъдите на Народния съд от наказателния взвод.

Точно обратното Това е голям ден за тези които взимат парите на данъкоплатците бе Главок

не стане като в Чернобил.

А когато разтоварват отработено пак ли ще е празник ...или главоча Главчев ще се чуди къде да загробват радиактивните отпадъци.

Вярното е - "Голяма комисионна от Българската енергетика" ! Денят не е голям, той си е същият, но комисионната от американските господари на герП е голяма - за да загробят България с американско ядрено гориво, което всъщност е Руско, но препродадено на тройна цена от господарите на този калъф !

Гербажийски предатели и боклуци!

Това е руско гориво бе тъпанар, просто е в американски станиол и на тройна цена.

Български народе, как допуснахме на управляващи позиции за бъдат назначавани такива некадърни, необразовани, подкупни и зависими марионетки, за чиито решения ние плащаме скъпо и прескъпо и унищожаваме бъдещето на своите деца и внуци? Събудете се, от нас зависи! Нека не позволяваме да ни лъжат повече. Съдете по делата им, не по думите и обещанията!

А кой ти е казал че въобще че от българите зависи кой ще ги управлява...няма такова нещо ...те се управляват от този, който е посочен от посолството

Главчев , приличаш на онзи дъртак от Мъпет Шоу .... за жалост не можеш да ни забавляваш, а само да ни разплачеш

Глупакът се радва на руско гориво в американска опаковка и цена

а падна турбината. Сега може и да литне.

Това не е диверсификация, а замяна на руска зависимост с американска зависимост, при по-лоши условия за България от руската зависимост. И бъдещо унищожаване на малката българска земя и строеж на скъпи силози за съхранение на отработеното гориво.

Хубаво се хвалят но къде ще се реекспортира отработеното гориво? Мълчанието не е добре и особенно е притеснително защо в житнижата на България се копа усилено за изграждане на инсталация за съхранение на такова гориво?

Като виждам снимки на г -н служебния премиер си мислих, че просто така си гледа, ама като слушам и какви ги плещи започвам да се съмнявам. Тоя поглед не е на добре за човека.

Ей тъй кат стани.... "Поживьом увидим", а?

на чужд есзик, А? В ДИР е забранено!

Този малоумник трябва да погледне значението на думата "диверсификация" в речника. Думата, която би трябвало да използва е ,"замяна".

Главчев е пропаднал продажен боклук.

След два месеца ще изгърми и всички ще обвинят Путин. Поправка> Всички от Стара Загора на юг ще обвинят Путин. Другите.... Другите ще са добре. В царството Господне.

Да - днешният голям ден е повод да се върнем към класиката. Тих бял Дунав се вълнува .... Козлодуйски бряг...бум!

А къде "завряхте" използваните касети?

Уестингхаус е фалирала фирма! Горивото е руско,с американска надценка! И туземците плащат...!

Kalin

За това ли искаха 30 процента увеличевие на цената на тока?А сега наляха и 450 милиона там за да го отложат за малко

Ша плащате..и за хартиени самолети за съмнително ядрено гориво на десеторна цена...ще плащате ...така е при демокрацията...особено при хамериканската...изнесът ли ти в страната хамерикански НПота и демокрация очаквай война смяна на правителство ...освен ако не си плащате рекета

Дано да не гръмне

Какво му е голямото на деня? Това , че ставаме зависими само от един доствчик ли? Ставаме независими с това , че няма къде да складираме радиоактивни отпадъци ли? Между другото наистина независими , никой не ни иска отпадъците и ние сами си решаваме дали да са във Филибето или някъде около Бояна.

Ликувай народе! Потече мед и масло по улиците! Да ма ако улиците на големия презокеански бял сахиб!

"До 2030 година няма да има държава България,нито останали българи..." Едмънд дьо Ротшилд

До ГЛАВАНАКОВ тъпунгера - и с колко ще падне цената на тока с това ХАМЕРИКАНСКО гориво -ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦИТЕ И ДА ПРАЗНУВАМЕ - а главанакоФ?

Плачете, плачете, копейски тролетариат....

Троловете били хейтъри... А,хейтът било бизнес... ------------------------------------------------------------------------- Ти,да видиш.............

А каква е цената и КПД-то на касетите .... Ние икономически ефект или политически търсим? Защото нашите презокеански господари си имат поговорка: "Парите не миришат!" При тях политиката е цел за икономически ефект, при нас икономиката е средство за политика!

Сакън,не питай...

Ясно е вече, че дните на АЕЦ Козлодуй са преброени. Дано поне се разминем с екокатастрофа.

Едни словаци си купиха гориво от Уестингхаус и за малко Европа да остане без една Словакия. Ние сме следващите. А това американско мекере ще го трича народа накрая, ако остане такъв народ.

Този да не е новия Джон МакКейн.

Печален ден за Българската ядрена енергетика. АЕЦ Козлодуй половин век даваше евтина , безопасна, еко съобразна енергия на Българите и през цялото това време беше грабена от всички некъдърни, неграмотни и продажни политици, Днес в името на измислена диверсификация се извършва диверсия срещу енергитеката ни. Заредиха ядреноопасно и радиационно замърсяващо 10 пъти повече, както е уредено в закона за ЗБИЯЕМЦ. Утре всички тикви, всички педро, педо, квито, нарко и останалите с атлантически ценности ще трябва да влезете в АЕЦа и да лижите радиацията на краварите. Започва замърсяване по въздух и вода с тритий, генерирано от новата система за контрол на неутронния поток. Чехите страдат вече 30г от този проблем. Главчев тиквичката утре ще обвиниш операторите на АЕЦа за проблемите. Ще се скриети всички наркопедофили с атлантически ценности, но има имената на 161 клетвопрестъпници взели решение да строят ядреноопасна централа..

! ! ! ! !

Голям ден е.. Сега ша чакаме проблемите на финландските АЕЦ. Те са най-пресни с тоз експримент. И проблемите цъфват до месец работа с новото гориво.. А и нещо за продължаване на срока на работа за 5-ти реактор скоро дума се отвори . Е сертификат от производителя няма да получим. На свой риск ша си го експлоатираме. Ако екоталбаните от ЕС не ни принудят и него принудително да затворим. Като ремонтираните, модернизираните, обезопасените с ЕВРОпари и по стандарт на ЕС 3 и 4-ти блок. Щото воя за затваряне на АЕЦ Козлодуй може и кат ехо да се върне..

Ама има банани...

На 09.06 ще започнат да пускат 5-ти блок. Дано не стане авария, че е Северна България, вкл София, няма да има спасение и ще светнем като крушки

Бахти изродите, парите за хората от карловските села ги няма, но напълниха джобовете на шепа американски олигарси с милиарди.

Аве пичове, как вървят цените на йодните таблетки по аптеките. Че май ще трябва да се запасяваме.

Да му мислят пустиняците..../нищо лично за Лауреатите от нея област/... Инак и хамериканците и главчев са за Народен съд!

Главучев, само ако знаеш с какъв кеф бих участвал в наказателния взвод на народния съд.

Гласове от Народа: И аз !!! И аз !!! И аз !!!

във всеки случай голям главанак имаме

От сапунджия та на тенекеджия! Край нямат мъките български!

Още е рано да се радваме ! Като почнат авариите тогава ще го видим какво ще говори този смешник !

На каква цена ? А ядреното отработено гориво къде ще го съхраняваме?

на територията на централата. завинаги. междувременно ще я извадят от експлоатация.

Със сигурност, по време на турското робство прадядото на тоя е бил много добре. И не само на него, а и на много други правоверни седсари и тем подобни ибрикчии. А прабабите им би трябвало да са били още по-добре.

факт че през турско е имало български чорбаджии и са се строели църкви а през руско само дрипави българи, без религия и без права е показателен кое робство по-жестоко

А кога сме били под руско робство, че не помня такова. Сигурно имаш предвид златните 45г за България и българският народ, когато летяхме в космоса и произвеждахме компютри.

Преди няколко години проф. Иво Христов ви каза истината, а вие му се обидихте ...

Благодарение на пропаднали, зависими и продажни ибрици, като този, държавицата ни става все по-долнопробна и издънена колония с всеки изминал ден! Но какво му пука на суверена?! Важното е да има прИмоции в правоверните вериги и да пада яко плюскане!

Имам усещането че казваме ХОП преди да скочим

Продажника си остава продажник до края на живота си.. Такъв дебил за премиер само при нас може да се случи след конституционни ''поправки от стотина дебила като него подчинени на същото посолство...Поредният ''хубав ден'' за затриване на България след ''хубавия'' ден на ''демокрацията''

Централата за газ в Портовая изгаря всеки ден излишния и не продаден газ на стойност около 10 млн. долара.ха ха ха ха ха вървят във въздуха .. Затова руските тролове квичат.ха.ха Не щеме ний рускои газ , не щеме ний рубли ни руска АЕЦ, а искаме свобода, Искаме украинско евтино зърно и яйца човешки правдини! Напред! Напред! Напред да вървим! България от руско робство да освободим!

Бай Кольо

Искате един шест цола и половина с разширени вени !

Коментари - Главчев за зареждането на АЕЦ с американско ядрено гориво: Голям ден в българската енергетика | Днес.dir.bg

Главчев за зареждането на АЕЦ с американско ядрено гориво: Голям ден в българската енергетика

43 касети на "Уестингхаус" са заредени в Пети блок на АЕЦ "Козлодуй" - това не са просто касети, това е диверсификация, посочи служеният премиер

Обратно в новината

Коментари - Главчев за зареждането на АЕЦ с американско ядрено гориво: Голям ден в българската енергетика | Днес.dir.bg

Коментари

Зареждането на АЕЦ Козлодуй с американско ядрено гориво ще доведе до голям проблем в българската енергетика тъй като руските ядрени реактори са пригодени да работят само с руско ядрено гориво, не е решен въпроса с отработеното ядрено гориво което до сега се изнасяше обратно в Русия, доставяното американско гориво е по-скъпо от руското което ще дигне цената на произвеждания ток, освен това няма опит при работа на руски реактори с американско ядрено гориво което може да създаде аварии от рода на тази в Чернобил.

Главаначев, имаме диверсификация в енергетиката, Но на каква цена? Не повишавайте цената на тока като е толкава хубаво, че ни диверсифицирате. Аман от дебилни управляващи в тази държава. Отде се навъдихте толкова? Бактън!

Даа страхотен ден...няма що !?! Сложили сте "американско"гориво ,което не е американско а продадено от американците и отработеното ще го трупаме при нас и цените са в пъти по- скъпи от руските касети ....и параметрите на централата светят като полудели ,щото нещата не са както трябва да са ....и т. Н. Та " много голям ден " за българската енергетика .... Главчев,Главчев,Главчев...поне да си бе мълчал ....

Господин Главчев голям ден ще бъде за българския народ ако се вземе генерално решение от парламента, при избори за депутати на всеки гласувал да бъдат изплащани по 50 лева официално по банков път, като по този начин стимулираме всеки пълнолетен българин да гласува. Така ще има висока избирателна активност, която най-после ще реши кой е кум и кой е сват. Сега тези пари се дават под масата въпреки че постоянно се тръби, че купуването на гласове е престъпление. Верно, че за това действие ще бъдат похарчени около 100 милиона лева, но в момента когато гласуваме по два - три пъти годишно много повече пара отива на халос !!!

Главчев ,много си прост това не е ,,голям ден” а ,,исторически” защото отработеното гориво няма да се връща в САЩ а зарива на българска територия,докато Русия приемаше отработеното гориво.Аман от слугинажа на Кратуни и Тиква в политическата ни сбирщина избирана от некачествения и прост човешки материал при нас в България.

Главунчев, голям ден за България ще бъде деня в, който се изпълнят присъдите на Народния съд от наказателния взвод.

Точно обратното Това е голям ден за тези които взимат парите на данъкоплатците бе Главок

не стане като в Чернобил.

А когато разтоварват отработено пак ли ще е празник ...или главоча Главчев ще се чуди къде да загробват радиактивните отпадъци.

Вярното е - "Голяма комисионна от Българската енергетика" ! Денят не е голям, той си е същият, но комисионната от американските господари на герП е голяма - за да загробят България с американско ядрено гориво, което всъщност е Руско, но препродадено на тройна цена от господарите на този калъф !

Гербажийски предатели и боклуци!

Това е руско гориво бе тъпанар, просто е в американски станиол и на тройна цена.

Български народе, как допуснахме на управляващи позиции за бъдат назначавани такива некадърни, необразовани, подкупни и зависими марионетки, за чиито решения ние плащаме скъпо и прескъпо и унищожаваме бъдещето на своите деца и внуци? Събудете се, от нас зависи! Нека не позволяваме да ни лъжат повече. Съдете по делата им, не по думите и обещанията!

А кой ти е казал че въобще че от българите зависи кой ще ги управлява...няма такова нещо ...те се управляват от този, който е посочен от посолството

Главчев , приличаш на онзи дъртак от Мъпет Шоу .... за жалост не можеш да ни забавляваш, а само да ни разплачеш

Глупакът се радва на руско гориво в американска опаковка и цена

а падна турбината. Сега може и да литне.

Това не е диверсификация, а замяна на руска зависимост с американска зависимост, при по-лоши условия за България от руската зависимост. И бъдещо унищожаване на малката българска земя и строеж на скъпи силози за съхранение на отработеното гориво.

Хубаво се хвалят но къде ще се реекспортира отработеното гориво? Мълчанието не е добре и особенно е притеснително защо в житнижата на България се копа усилено за изграждане на инсталация за съхранение на такова гориво?

Като виждам снимки на г -н служебния премиер си мислих, че просто така си гледа, ама като слушам и какви ги плещи започвам да се съмнявам. Тоя поглед не е на добре за човека.

Ей тъй кат стани.... "Поживьом увидим", а?

на чужд есзик, А? В ДИР е забранено!

Този малоумник трябва да погледне значението на думата "диверсификация" в речника. Думата, която би трябвало да използва е ,"замяна".

Главчев е пропаднал продажен боклук.

След два месеца ще изгърми и всички ще обвинят Путин. Поправка> Всички от Стара Загора на юг ще обвинят Путин. Другите.... Другите ще са добре. В царството Господне.

Да - днешният голям ден е повод да се върнем към класиката. Тих бял Дунав се вълнува .... Козлодуйски бряг...бум!

А къде "завряхте" използваните касети?

Уестингхаус е фалирала фирма! Горивото е руско,с американска надценка! И туземците плащат...!

Kalin

За това ли искаха 30 процента увеличевие на цената на тока?А сега наляха и 450 милиона там за да го отложат за малко

Ша плащате..и за хартиени самолети за съмнително ядрено гориво на десеторна цена...ще плащате ...така е при демокрацията...особено при хамериканската...изнесът ли ти в страната хамерикански НПота и демокрация очаквай война смяна на правителство ...освен ако не си плащате рекета

Дано да не гръмне

Какво му е голямото на деня? Това , че ставаме зависими само от един доствчик ли? Ставаме независими с това , че няма къде да складираме радиоактивни отпадъци ли? Между другото наистина независими , никой не ни иска отпадъците и ние сами си решаваме дали да са във Филибето или някъде около Бояна.

Ликувай народе! Потече мед и масло по улиците! Да ма ако улиците на големия презокеански бял сахиб!

"До 2030 година няма да има държава България,нито останали българи..." Едмънд дьо Ротшилд

До ГЛАВАНАКОВ тъпунгера - и с колко ще падне цената на тока с това ХАМЕРИКАНСКО гориво -ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦИТЕ И ДА ПРАЗНУВАМЕ - а главанакоФ?

Плачете, плачете, копейски тролетариат....

Троловете били хейтъри... А,хейтът било бизнес... ------------------------------------------------------------------------- Ти,да видиш.............

А каква е цената и КПД-то на касетите .... Ние икономически ефект или политически търсим? Защото нашите презокеански господари си имат поговорка: "Парите не миришат!" При тях политиката е цел за икономически ефект, при нас икономиката е средство за политика!

Сакън,не питай...

Ясно е вече, че дните на АЕЦ Козлодуй са преброени. Дано поне се разминем с екокатастрофа.

Едни словаци си купиха гориво от Уестингхаус и за малко Европа да остане без една Словакия. Ние сме следващите. А това американско мекере ще го трича народа накрая, ако остане такъв народ.

Този да не е новия Джон МакКейн.

Печален ден за Българската ядрена енергетика. АЕЦ Козлодуй половин век даваше евтина , безопасна, еко съобразна енергия на Българите и през цялото това време беше грабена от всички некъдърни, неграмотни и продажни политици, Днес в името на измислена диверсификация се извършва диверсия срещу енергитеката ни. Заредиха ядреноопасно и радиационно замърсяващо 10 пъти повече, както е уредено в закона за ЗБИЯЕМЦ. Утре всички тикви, всички педро, педо, квито, нарко и останалите с атлантически ценности ще трябва да влезете в АЕЦа и да лижите радиацията на краварите. Започва замърсяване по въздух и вода с тритий, генерирано от новата система за контрол на неутронния поток. Чехите страдат вече 30г от този проблем. Главчев тиквичката утре ще обвиниш операторите на АЕЦа за проблемите. Ще се скриети всички наркопедофили с атлантически ценности, но има имената на 161 клетвопрестъпници взели решение да строят ядреноопасна централа..

! ! ! ! !

Голям ден е.. Сега ша чакаме проблемите на финландските АЕЦ. Те са най-пресни с тоз експримент. И проблемите цъфват до месец работа с новото гориво.. А и нещо за продължаване на срока на работа за 5-ти реактор скоро дума се отвори . Е сертификат от производителя няма да получим. На свой риск ша си го експлоатираме. Ако екоталбаните от ЕС не ни принудят и него принудително да затворим. Като ремонтираните, модернизираните, обезопасените с ЕВРОпари и по стандарт на ЕС 3 и 4-ти блок. Щото воя за затваряне на АЕЦ Козлодуй може и кат ехо да се върне..

Ама има банани...

На 09.06 ще започнат да пускат 5-ти блок. Дано не стане авария, че е Северна България, вкл София, няма да има спасение и ще светнем като крушки

Бахти изродите, парите за хората от карловските села ги няма, но напълниха джобовете на шепа американски олигарси с милиарди.

Аве пичове, как вървят цените на йодните таблетки по аптеките. Че май ще трябва да се запасяваме.

Да му мислят пустиняците..../нищо лично за Лауреатите от нея област/... Инак и хамериканците и главчев са за Народен съд!

Главучев, само ако знаеш с какъв кеф бих участвал в наказателния взвод на народния съд.

Гласове от Народа: И аз !!! И аз !!! И аз !!!

във всеки случай голям главанак имаме

От сапунджия та на тенекеджия! Край нямат мъките български!

Още е рано да се радваме ! Като почнат авариите тогава ще го видим какво ще говори този смешник !

На каква цена ? А ядреното отработено гориво къде ще го съхраняваме?

на територията на централата. завинаги. междувременно ще я извадят от експлоатация.

Със сигурност, по време на турското робство прадядото на тоя е бил много добре. И не само на него, а и на много други правоверни седсари и тем подобни ибрикчии. А прабабите им би трябвало да са били още по-добре.

факт че през турско е имало български чорбаджии и са се строели църкви а през руско само дрипави българи, без религия и без права е показателен кое робство по-жестоко

А кога сме били под руско робство, че не помня такова. Сигурно имаш предвид златните 45г за България и българският народ, когато летяхме в космоса и произвеждахме компютри.

Преди няколко години проф. Иво Христов ви каза истината, а вие му се обидихте ...

Благодарение на пропаднали, зависими и продажни ибрици, като този, държавицата ни става все по-долнопробна и издънена колония с всеки изминал ден! Но какво му пука на суверена?! Важното е да има прИмоции в правоверните вериги и да пада яко плюскане!

Имам усещането че казваме ХОП преди да скочим

Продажника си остава продажник до края на живота си.. Такъв дебил за премиер само при нас може да се случи след конституционни ''поправки от стотина дебила като него подчинени на същото посолство...Поредният ''хубав ден'' за затриване на България след ''хубавия'' ден на ''демокрацията''

Централата за газ в Портовая изгаря всеки ден излишния и не продаден газ на стойност около 10 млн. долара.ха ха ха ха ха вървят във въздуха .. Затова руските тролове квичат.ха.ха Не щеме ний рускои газ , не щеме ний рубли ни руска АЕЦ, а искаме свобода, Искаме украинско евтино зърно и яйца човешки правдини! Напред! Напред! Напред да вървим! България от руско робство да освободим!

Бай Кольо

Искате един шест цола и половина с разширени вени !