Главчев за индексацията на пенсиите с 11%: Една предизборна пушилка беше разсеяна

Премиерът коментира, че не може темата със средствата на възрастните хора, която е в правомощията на НОИ, да се превръща в предизборен плакат

Обратно в новината

Коментари - Главчев за индексацията на пенсиите с 11%: Една предизборна пушилка беше разсеяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години от герб се готвеха да опоскат Сребърния фонд. Така както прибраха над 2 милиарда от НЗОК /дянков и борисов/. Взеха ги, дадоха ги на плевнелиев в строителното министерство... и после - знаете! Айде, Главчев, без превземки, ако обичаш!

Ако от ППДБ не се бяха развикали, "пушилката" нямаше да я има и герб щяха да си делнат едни милиони. Така като правеха години наред. Главчеееев, това е положението, тоя път ви плеснаха през ръчичките.

След изборите друг ще е на твоето място

Главчев, пушилката я направихте ти и шефовете ти ББ и ДБ. Увеличението си беше обявено с 11% още от края на миналата година. Вие обаче се опитахте да го редуцирате до 10% за да може да откраднете едни 120 млн лв. За радост на пенсионерите, обаче се вдигна много шум и номерът ви не мина.

"Всичко върви по план в организирането на прозрачни и честни избори". ЗА организирането е ясно ама за изпълнението и резултатите все още без планово!

Кажи му гербаджия и не го обиждай повече

ИЗ, ПО, НА, сраха се с тези 11% . Гърците дават по 250 евро за празниците и 13 та пенсия.

Главчев, признай че искахте да откраднете едни пари, но понеже Василев освети далаверата се отказахте.

Същият този "съботьор" и противник на далаверите намали процентите от 12 на 11 ?!

Кокорчо в качеството си какъв нарежда на Главчев какво да прави с пенциите? Да не би временното правителство да е на ППДБ?

Шилo

Кога Асен е нареждал нещо бе, каскет? Асен алармира, че НОИ (ГЕРБ) се канят да дадат на пенсионерите със 100 милиона пои-малко от гласуваните пари. После тия пари отиват в перо "икономии" и накрая на годината се раздават на "наши хора". Утвърдена в годините герберска схема за кражби на едро. Алармата на Асен свърши работа и гербавите крадци в края на краищата ще дадат всички пари.

каза , нещо не се разбра за преразпределението на парите ?!

Като гласувате за ППДБ или не гласувате за никой, все едно подписвате собствената си смъртна присъда....Всички пари в държавата ще изчезнат пак за нула време, а за вас ще остане само гарантираната мизерия на шарлатаните от ПП и диктатурата на СЗО, чието пандемично споразумение Главчев под натиск от ППДБ ще подпише на 28 май - след две седмици....после да не ревете ...

Шилo

Давай числата, да видим колко са откраднали ППДБ. После аз ще ти дам числата на кражбите на ГЕРБ и ДПС.

mitko_vski1@

Числото го каза Бойко Борисов, 20 МИЛИАРДА ЛЕВА, ще плащаме, аз и децата ми и внуците ми, ако Путин не събори световната банкова система на консорциума ФЕДЕРАЛЕН РЕЗЕРВ.

Асен Василев нарежда и Главчев стрикно изпълнява.

Главчо на Тиквоча Главоча. Мухахахаха.

да си губите времето и да се занимавате с 1% върху пенсиите?

Тази марионетка на ГЕРБ/ДПС да вземе да се скрие, че току и на най-малоумния електорат на етническите мафиоти им стане ясно за кого гласуват.

Като гласувате за герб и ДПС или не гласувате за никой, все едно подписвате собствената си смъртна присъда....Всички пари в държавата ще изчезнат пак за нула време, а за вас ще остане само гарантираната мизерия на простия необразован Тулуп и диктатурата на СЗО, чието пандемично споразумение Гробарския Главчев , не се съмнявайте, че ще подпише на 28 май - след две седмици....после да не ревете ..

А ти си гласувай за Кирето Лъжеца и Кокорана Крадеца!

Аз пък ще гласувам за ГЕРБ та си изгризкай подметките от яд

Пенсиите се определят от НОИ и парите се събират от работещите като осигуровки т.е. народа !!! А пушилките и далаверите ги правят ,,политиците,, къде с предизборно, къде с цел кражби :)))

Едни политици като фашиските краварски агенти - Тиквата и Прасето от гроб- дпс- СДС крадат парите от данъците и за народа хОй, а други политици като Асен Василев, Корнелия Нинова, Костадин Костадинов ги връщат обратно на хората със социалната си политика ...

Щяха да намалят като нищо индексациите на пенсиите, добре че беше Асен Василев да реагира ...Но дадете ли на БанкЯта и Свинята от ДПС пълна безконтролна власт на 9 юни, няма кой вечерта ви спаси от гроба ската гарантирана гласна смърт повсеместно ...не са само пенсионерите прецакани от гробарското правителство на Главчев , спряха увеличенията на заплатите в университетите, в понеделник ще има ефективна стачка в университетите .....спряха парите и за фонд наука тия гробари ...постните пици се върнаха, внимавайте да не ги гласувате окончателно на 9 ти юни

Гласувай за шарлатаните и духай супата!

Всичко е предизборна ,,стратегия,, първо натискат НОИ да намали процентите и след това се появяват като спасители...стари мутренски номера :)))

Човекът си знае работата, затова е сложен на тоя пост. Трябва да увеличи изборния резултат на ГЕПС/ГепиСе/ и да намали до минимум този на ПП/ДБ. Останалите партии са под контрол.

Е да ама, Главчев не е комсомолски секретар и агитатор на ГЕРБ !

Не е комсомолски секретар, той е пр.ститутката на ГЕРБ

БанкЯта бърза да се радва че отново с Лошо са премиери и прокурори

Поправка по- горе

Всеки случай избора на Главчев за служебен премиер беше голям резил, сериозни политически пробойни . Докато партиите спорят за "Ние - вие - Те" народът обедне, а сериозните проблеми стоят в здравната система, в правосъдната реформа, строежа на пътища и магистрали и т.н. Чат пат Борисов понякога изсипва някой кьорфишек, Доган чрез Пеевски говори уж за някакъв баланс, ама не се получава. Калпави политици няма как да направят читави закони и България да тръгне напред. Нищо чудно след малко време льотчика и фигуранта да поеме управлението на страната !!!

Какво казваш Главчев? Че пенсионерите напразно се радваха вчера на тези 50 лв отгоре?

Глава носи, мозък няма. Що е то ? (вочвалГ)

Путинофил?

Излезе да реве Първо Сачева и после Герб и ДПС В един глас

Когато някой ви каче, че всичко върви по план, гръмнете него или себе си.

Боювия Главчов да се развява насам - натам и да ръси акълища !

Главчев, пушилката я направихте ти и шефовете ти ББ и ДБ. Увеличението си беше обявено с 11% още от края на миналата година. Вие обаче се опитахте да го редуцирате до 10% за да може да откраднете едни 120 млн лв. За радост на пенсионерите, обаче се вдигна много шум и номерът ви не мина.

Панайотов, увеличението се определя през май от надзора на НОИ! Това в края на миналата година беше прогноза.

осигурена със средства, които няКой реши да прилапа...

Колко много се надяваха Киро и компания за това вдигане на пенсиите да остане на 10%че видите ли Кокорестия как обича пенсионерите и вдига парите със замах. Но Асенка вдига друго и опорката не мина

Асен Василев в качеството си какъв нарежда на Главчев какво да прави?

случайно или не тези пари са били заложени в бюджета, а Асенчо, добър или лош, знае какво е оставил...

Заложени в бюджета не означава че са налични. Аман от неграмотници. Бюджета ако не се събере... парите ги няма. А бюджета го събира тъпкача на Кокорана... Спецов!

Съвсем официално си обявиха от НОИ 10%-те процента. Никаква опорка не е. После Баце засили Главунчев и сега се правят на ощипани.

Ама пенсисите Главчев ли ги раздава. Аз що си мислех, че са от НОИ ?

А не! Той Кирчо е добро момче и не лъже. Хваща се за парапетите и много работи от сутрин до вечер на оперативки със съпартийците! Чак по апартаменти са задно за да не губят време. Дрямват малко и пак на работа!

В случая лъжеца е главунчев! НОИ съвсем официално си съобщиха за 10%, но Асен Василев ги издъни като каза, че в закона за бюджета са заложени 11%, след това тиквоний се разпени и главунчев сега се опитва да замаже нааканото!!!

Добре че Пеевски ти издърпа ушите. Инак герберастите обичате да крадете от пенсии

на тези, които лъжат ВИНАГИ, остава беден, защото е прост. ГЕРБ винаги казват САМО истината, особено техният тиквен вожд, и са честни, неопетнени, чисти и не корумпирани - за пример на цяла ЕВРОПА!

Пу.ките пенсионери в мВр са 8- хиляди

И к'во? 8 000 от 2 000 000 много ли са?

Ти ли си всички Българи

Опорката с пенциите умря. Лена Общата моментално да спусне нова опорка, че идват избори.

Каква опорка бе пеераз ?

На всички българи ни писна от ППДБ-абрски популизъм!!

Ех, колко е лошо да се вдигат пенсиите. Само като нашите хора вдигат пенсиите, тогава не е популизъм