Главчев пита синдикатите в МВР кой да е новият министър

От СФС се обявиха в защита на Калин Стоянов и обявиха, че промени в министерството на този екап са необосновани

Обратно в новината

Коментари - Главчев пита синдикатите в МВР кой да е новият министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нужен е министър, който да освободи всички пенсионери от МВР.... Нищо не правят, дремят по бюрата и взимат и пенсия, и заплата....

Аз искам Бойко Рашков да е министър. Само той спря търговията с гласове.

е, как кой? Пак същият капут!

явно такава заповед са получили от ДПС срам за тия синдикати срам

май и Бай Дън и Тръмп са гербаджии?!

само тръмп

Отдавна са решили, това е цирк.

Ами те и синдикатите играят с герб.

Каракачанов

Важното е да се направят такива избори, че пипидебилите да останат отвън! Народа иска да ги гледа, как риват от жълтите павета, поне за някоя малка порцийка!

лесно е , трябва да пита Пепи Еврото

Откъде-накъде синдикат на тези хрантутници (да не кажа и много често същински разбойници) ще съветва кой да е министър ??? Това е тотално безумие, а този е …

Ех колко ни липсва Ванга, да я питаме и нея за някои неща, ама на - няма я! Не е лошо да пита и жителите на Факултето, защото там полицейското присъствие си е почти постоянно !

Питат всеки друг само не и народа , за народа се сещат само да му взимат данъци ! ЕтО ЗАЩО , НЕ ГЛАСУВАЙТЕ И НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ !

Щом пп не го искат, значи е правилният за поста да проведе честни избори!

Правилно, правилно, синдикатовете където ритат ..няма място за главчо!

калин очите не каже, че по поръчка на герб смени шефовете на 19 ОУ НА МВР и не го съгласува с Денков и ППДБ, Ето затова мутрата го иска да му е под ръка при изборите.

И аз искам

МВР - пълно с пенсионери на всички нива, които само тупат топката и се подкрепят. Друга работа не вършат или на сила можеш ги накара нещо да свършат. И само мрънкат. Догока ще има толкова много пенсионери на държавна хранилка ? От по ЗМВР - хоп по ЗДСл. Срам нямате с тия пенсионери на всички нива. ДОКОГААА ?

Пионки на мафията и задкулисието са всички министри и правителства, само разиграват формално циркове за пред хората. 30 години само крадене е лъгане и източване.

Като гледам финансите и МВР!, другите министерства кучета ги яли,не са важни.Те нямат достатъчно гласове, обаче искат, казват кой е мафия,Нагли и смешни стават.А доколкото е ясно те са там по волята на народа,а не игричките на Кирчо и Кокорчо.....

Синдикатите са само пенсионери, ще предложат такъв като тях.

МВР и МО са пенсионерски клуб състоящ се от 8 хиляди пенсионера дето точат държавата с пенсия и заплата

Искам, не искам! Продължаваме Промяната да си спечелят изборите и след това ще могат да управляват не само МВР, ами всички министерства!

Мижетурка

Що?! Батко не казва ли кой?! На какви се правят? Всички знаем, че "служебно правителство" вече няма, сега имаме политически кабинет......

Мафията си държи на своите.