Коментари - Главчев и Столтенберг: Помощта за Киев няма алтернатива, но без да се въвличаме в конфликта | Днес.dir.bg

Главчев и Столтенберг: Помощта за Киев няма алтернатива, но без да се въвличаме в конфликта

"Никога не е обсъждано изпращане на български войници в Украйна", увериха служебният премиер и генералният секретар на Алианса

Обратно в новината

Коментари - Главчев и Столтенберг: Помощта за Киев няма алтернатива, но без да се въвличаме в конфликта | Днес.dir.bg

Коментари

Поже ми истриха постера, ще го пусна пак. Следва постера...

Дали съм сигурен че ако стане война, Главчев и Митов ще бъдат в челните редици на фронта незнам, но знам че час по-скоро си мечтаят за столчетата в парламента !!!

хем х.я в п..ката,хем душата в рая.

Когато Господ реши на сложи някого на мястото му, първо го прави смешен.

Само да попитам: Кога последно Русия е губила война?

Ха хаа, какъв идиот и малоумник трябва да си,за да снабдяваш укронацистите с оръжия и да очакваш, че не си въвлечен в конфликта срещу Русия!

Нека да го обяснят на руснаците, че не са се месили във войната и са исторически много позитивно настроени към тях.

Войната в Украйна е договорка между Русия и САЩ, а целта е Европа - колкото се може повече жертви, инфлация, унищожение. Лесно е когато си поставил марионетни правителства и ги държиш с копромати, оставяйки ги обаче да крадат милиарди от собствените си народи, за да служат на големите "братя". Но на народа му дай безумно тъпи ТВ предавания, кренвирши и ракийка

Позна за целта, но няма договорка. Русия също търпи щети. На сметка са само неоглобалистите от Блук рок и вангард, които изкупиха Украйна.

Докато чакате НАТО да ви пази, питайте Кипър как е?

Че то НАТО-то беше и в Афганистан. Дори наши "мисионери" имахме там. Но само как бързо си обраха крушите от Афганистан. Същото ще се случи и в Усрайна...

Ако си мислите, че ще ви поканят в прекрасният нов световен ред, много се лъжете. Ще ви използват и ще ви захвърлят на бунището на историята. Преди да се захласнете по Нато, наясно ли сте колко е голяма армията на БРИКС и с какви ракети разполага?

Какво не си, бе Главчо? Нали като обстрелвате Русия с Украински ръце, не си мислиш, че това може да продължи дълго и безнаказано? Тогава каква песен ще ми запееш? Пак Русия ще ви е агресора, защото се защитила.

Има 50 начина да раздразниш мечката и да я изкараш от бърлогата, и нито един, да я прибереш обратно. Преди да раздавате жалкото си правосъдие, помислете с кухите си лейки, дали случайно Русия не може да отговори. И не бъркайте мокрите си блянове с действителността. Щото сте машата в ръцете на неоглобалиститке и нищо повече.

Ако все още не сте наясно кой направи тази война, както и всички останали, кой печели от нея и кой иска да ви вкара в нея, ще имате чудесната възможност за невероятни изживявания на последнит си дни. С продажни политици и празноглави зомбита краят ви е сигурен. Не се блъскайте, има достатъчно място за пушечно месо. Билети на касата на посолството. Депутатите влизат безплатно и с предимство.

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

Ти ли беше царят на клозетната поезия. Забърши с копривеното листче нежно розовия си евроанален зомби ентусиазъм и почисти, че смърди на джендър пропаганда.

С копривения лист ще имаш начална скорост за поне 100 км.

Българите сме с България, а предателите работят в полза на чужди държави.

Много тъпи тия украинци бе! Ето какво написах още в началото на конфликта: Защо великата, непобедима и високотехнологична армия на НАТО или САЩ не защитиха подобаващо своя приятел – Украйна? 1. Защото ги е страх от ядрените оръжия на Русия, които уж нямало изобщо да се задействат или не са изрядни. 2. Защото се опитват на чужд гръб да постигнат целите си и не искат да рискуват скъпоценните си велики сили. 3. Защото имат договорка с руснаците да избият, колкото се може повече народ, или да си тестват взаимно оръжията. Най-малко вероятно ми изглежда последното. И така, ако приемем първото или второто, и в двата случая не им прави чест на тези „човеколюбци“ да задълбочават конфликта и да се правят на много загрижени. Всеки човек би помогнал на приятеля си подобаващо. Така, че такива „приятели“ не ми трябват.

Битката щеше да е до последния украинец. Укрите свършиха и останаха балъците. Битката продължава до последния балък.

Това ако не е въвличане, какво е? Колко трябва да си просТ, за да се радваш на поредната национална катастрофа. Точно копие на предците сте и като тях историята ще ви забрави.

На украинския фронт да изпратим всички политици, от цялата страна - малки, големи, всякакъв боклук, както и техните финансисти от бандитските среди! Да идат, да се докажат, па после - ке видиме! Тука не ни трябват!

Ша подкрепяме Усрайна докрай - казва Главчо.. А това НЕ Е ОТТЕГЛЕНО или ОТМЕНЕНО: ДЕКЛАРАЦИЯ относно административно-териториалната реформа в Украйна и ЗАЩИТАТА на правата и целостта на българската общност Народното събрание на Република България, 20,05,2020 година..

Накрая Йелоустоун ще замине за радост на всички ни и за мъка на американските ционисти,пирати,многополови и други подобни.

Безумци...

Няма такъв филм "с всички сили и всички средства трябва да помагаме на Украйна, но с мисълта НАТО да не бъде въвлечен в конфликта". Не са те - управляващите у нас, в ЕС и НАТО, които ще решават това. Решението ще е на Москва. Когато и ако (Недай Боже!) решат, че ние сме се самовъвлекли във война с тях, няма да питат никого, а направо ще почнат да ни удрят. И защото за тях това ще е екзисетнциално - ще удрят с всичка сила и с всичко, което разполагат. Такива като нашите умници политици май не искат да си спомнят простичкото предупреждение на Путин: "Когато боят е неизбежен, удряй пръв!". Така че - ние сами ще се докараме до войната. Достатъчно е по някакъв начин да убедим руснаците, че е неизбежна. Англосаксонците ще имат грижата това да се случи.

Понеже нямам възможност да попитам директно гералния секретар на НАТО, затова нека г-н Главчев го попита, какво общо има Украйна с НАТО? В ролята си на каква институция, НАТО ТРЯБВА да изпраща оръжие на Украйна? Какви са отношеинята на НАТО с Украйна? Украйна член на НАТО ли е? В същия ред на мисли - на 20 юли 1974 г. турските войски предприемат десант в Кипър, след прогръцкия преврат, организиран от режима на полковниците с цел присъединяване към Гърция и така стъпват на северното крайбрежие на острова. Те завземат около една трета от острова и окупират северната му част. През 1983 г. в окупираната от турците част на острова предводителят на турските кипърци Рауф Денкташ основава Севернокипърска турска република. 30 години по-късно Кипър става член на ЕС, така както си е разделен на две части. Така, Въпроса ми е следния каква помощ оказа НАТО на Кипър (ако искате и на Гърция) срещу турското нашевствие и кога ще се наложат "строги икономически санкции срещу окупаторите"??? Казано на кратко, създавайки прециденти (като Ирак, Сирия, Либия, Косово, Кипър) НАТО само си плюе в лицето!

Ясно е на всички.

САЩ си постигат целта - да въвлекат Европа във война с Русия! Тлъстите производители на оръжия точат лиги, а нас не ни очаква бъдеще... България окончателно не е държава, а поробена колония без права! Относно това дали ще изпращаме български войски, в момента в който се заговори за това, то вече е решено, просто не ни го казват докато не свикнем и с това.

"Бащата на сегашния генерален секретар на НАТО Торвалд Столтенберг е бил министър в няколко правителства. Йохан Холст, ръководи външните работи, военното министерство и полиция през различни години. Но истинската сила на клана идва от съпругите в него. Това са Карина и Мариана Хейберг. Наследнички на най-богата фамилия банкери и собственици на десетки компании в страната. Обвиненията, че в мините и заводите на фамилията са работили концлагеристи и руски военнопленници остават да тежат години след края на Втората световна война. Хейберг са обвинявани за тесни връзки с СС и нацистите в Норвегия. От друга страна Йенс става член на ултра лявото движение Червена младеж. В него го въвлича сестра му Камила, която е привърженик на Червените бригади. При един от протестите пред посолството на САЩ заради виетнамската война буйният младеж е арестуван и разпитван от полицията. После в студентските си години се жени за състудентката си Ингрид, понастоящем имат две деца, Столтенберг се увлича от журналистика. Арбайдербладет е вестника, където Йенс публикува яростни статии с призиви Норвегия да напусне агресивиния блок НАТО" правете си изводите сами за какви боклуци иде реч...

Каква е тази цензора бре медейни фалшификатори?

"тежък момент за обстановката по сигурността въобще, особено по Източния фланг на НАТО" ето това е хибридна атака и дезинформация в обратна посока.

Нищо не зависи, нито от Главчев, нито от секретарката Столтенберг, не зависи нищо даже от говорещия с духове старец Байдън... Всички те са мъпети в разпореждане на Дълбоката държава на ФАЩ! Кой какво казал тук и сега е без всякакво значение! Решат ли Сорос, Рокфелер и останалите от пасмината - всичко ще изпратят - войници, оръжия, пари, наркотици, проститутки, всичко! Решат ли, може да ни подарят на някого - я на Турция, я на Гърция, на Украйна или Румъния!

Главчестия превръща България в МИШЕНА на Русия.

Това едва 2 години го решаваха. А руснаците си стрелят от 2 години с ирански дронове и китайски ракети и никого не питат.

нато е разбойническа банда с главатар САЩ което граби ,мародерства и насилва несъгласните с главатаря им!! Вън натвските разбойници татковината ни!!!!

А колко перални и кенефи откраднаха? Щото руснаците ги има заснети и на видеа, орките им крадливи.

Главчев и другите слуги не ни въвличат във война, а направо ни навират там. Българинът дреме по стара традиция и после ще се хапе отзад ако има с какво.

неистово е желанието да унижим Русия но без да дадем курбан и един човек от нашите . С две ръце гласуваме да умират украинци и руснаци, но не и нашите. Такава е "истинската ' Демокрация. Примери колкото щеш, кои са най-големите колонизаторски дтржави заробили половината свят до не отдавна? Отговорете си сами!

Главанаков, водиш ни към голяма война правейки се че не разбираш че алтернативата на помощите за Киев са насърчаване на мирния диалог и преговорите, а не натовски ракети да хвърчат из Русия и с ядрена държава да се разговаря от позицията на силата ! Какви хора ни управляват че не го съзнават това и на кого служат тези хора?

Главчев пак не разбрал нещо. То Столтенберг цяла конференция тва ти повтаря, че трябва и очаква да се включите , ти не та не, тва ниско чело , не отбира от намеци

Искали мир, слугите на Путин... Руски мир... В този руски мир измряха повече хора, отколкото в повечето войни бе!!!

Къде е Муньо Крадев да измеца пред Столтенберг, че Крим е руски и да не нахъсваме агресора като изпращаме оръжие, а? Хахахха!

Чии е Крим, и с какви хора той е населен, според дебил като теб?

Както казва един умен и знаеш човек в България ( п-к, доцент, д-р Гергин Гергинов). "Опасност от война между Русия и САЩ/НАТО създава Украйна чрез редица провокативни действия. Тя настойчиво предлага на Полша да прехваща руски ракети със свои средства над украинска територия, което означава пряк сблъсък Полша-Русия, а Полша е членка на НАТО. Освен това на 25 май Украйна нанесе удар по РЛС „Воронеж-ДМ“, изградена в гр. Армавир, Краснодарския край. Тази РЛС е част от руската система за ранно оповестяване за изстреляни междуконтинентални балистични ракети. Елементите от нея са първостепенни цели за поразяване в началото на световна ядрена война. САЩ и СССР/Русия никога досега не са си позволявали посегателство върху такива стратегически важни обекти. Защо го направи Украйна? Защото оцеляването, не на украинския народ, а на украинското ръководство е възможно само при война на Русия с НАТО. Именно поради това то извършва всякакви провокации, включително редовно обстрелване на граждански обекти, за да предизвика Русия на война с НАТО. Ненапразно генералният секретар Столтенберг няколко пъти повтаря, че Алиансът няма намерение да воюва с Русия, но в Киев изглежда не чуват това. Логиката на ръководството му е ясна – накарахте ни да воюваме, убиваме народа си, разрушаваме страната си, а вие стоите настрана, затова искаме и вие да воювате." Чете сериозни източници и стаи написани от знаещи хора, а не лакърдиите тук!

Помощта за Киев няма алтернатива само ако се съботират дипломатическите решения за които руснаците настояват от 2016г, а запада иска да разговаря с тях на бойното поле чрез шепа марионетки начело на следмайданска Украйна!

А бе на кой му пука каква искат мурзилките, че то и японците си искат Курилските острови ,които са си тяхни ,но не могат да си ги вземат. Защо трябва някой да се съобразява с пияните ватници като изключим промитите мозъци в България ,които им се кланят постоянно

Не само че Путин е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват украинци също са престъпници. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ. БЪЛГАРИТЕ СМЕ С УКРАЙНА!!!!!!

Научи се да пишеш на Български преди да се самонаричаш един. Чудно ми е колко цента ти трябват за ядрен бункер със провизии за няколко човека за няколко столетия? Ще трябва да пускаш постове по-често, според мен.

.... ха хаха гледам ти много го знаеш българския език ..ха.ха ха ха

Смешник, руснаците има много да се учат как се действа с твърда ръка без милост откъм цивилни жертви и здраво лицемерие. Призивите и нарежданията на ООН и МЕждународния съд се правя че не съществуват и си продължавам с геноцида!

Помощта за Украйна има алтертатива - нарича се МИР. Той обаче не е изгоден за производителите на оръжие.

Какъв мир при нахлуване на армия в чужда държава, то бива да сте тъпи ама чак толкова. Има два варианта на мир, изтегляне на войските на чуждата държава агресор или пълно завладяване на територията от агресора.

мислеше и Турция през 1878 г.

Не вярвам ,че можа да се изпратят войски на НАТО в Украйна.Пробваха с доброволци и не стана нищо.

от това НАТУ нема никъв кяр, дека са ми мускалите

Главчев, ако твоите деца ги убият с украински /де факто български/ снаряд в Донбас, какво ще сториш. Щом даваме снаряди и оръжия срещу Русия, значи сме във война с тях. Кой ще носи отговорност за отговора на Русия? Няма да е Столтенберг, на когото си силно наведен. Нов Народен съд!

А Сев.Корея, Китай и Иран във война ли са с България?

а ти навярно ще си доволен да дойде руската армия да ти откраднат пералнята и телевизора , руски канибали да изядат жена ти , чеченци и криминали да изнасилят децата ти , а теб да ти се изреждат татари, узбеки и други азиатски диваци..

Заща искат да въоръжават този фашистски и антидемократичен режим?

" Има трайна практика управляващите ни да дават всичко, което се поиска. А мейнстрим медиите сляпо обслужват тази линия като водят кампания по изтощаване на общественото внимание. Тактиката е в четири стъпки: 1. Отричаме да има нещо 2. Признаваме, че има нещо, но ние няма как да се забъркаме 3. Забъркваме се, защото това е цивилизационен избор и нищо не можем да сторим 4. Ама ние отдавна сме се забъркали, да спрем сега би било безумие "

А какво трябва да се очаква след 80 години управление на БКП/ДС? Ами, не е ли ясно,че всички политици, олигарси и шефове на партии имат много общо с комунистите? За гражданина това е ясно. А дали баба Вуна от Горно нанадолнище го знае? Едва ли...

Мвр и Армията са пенсионери 7300 броя на пенсия и заплата, на Укрите сме дали 5 000 000 000 лева, Зеленски го доказа в доклад

Е активиран отново. Преди основната ни бойна задача, беше да трошим реномето, репутацията и ректумите на плажуващи рускини, но сега ни добавиха НАТО мисия да утешаваме самотни украинки. Нямат край нашата отдаденост и бойни умения. Вече нямаме и проблем с ваксините, защото не ползваме гуми, когато утешаваме. Нежни сме. Главчев лично ни даде папката със секретната информация от НАТО. Да не объркаме ЛГБТКЮ++ внедрени агенти. Сградният ни фонд и оперативните легла са достатъчно, но наемниците от Афганистан не вършат много добра работа. Имахме големи надежни, когато прочетохме резюметата им, но все още не можем да ги дегизираме като латиноси. Ако раздадат по един Дефендър на момчетата работата ще върви по-добре. Стратегията работи, резултатите са гарантирани, печелим... но ТРЯБВАТ НИ ПАРИ. ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ...

сметка без кръчмар, ама кръчмара каза - тоя път до Лисабон

Рузките роби си мечтаете за Лисабон, ама да идете на моренце.

Овладял е Новговор на Джорд Оурел 1984 то и пращането на доброволция с униформа на БА си е помощ....

Коментари - Главчев и Столтенберг: Помощта за Киев няма алтернатива, но без да се въвличаме в конфликта | Днес.dir.bg

Главчев и Столтенберг: Помощта за Киев няма алтернатива, но без да се въвличаме в конфликта

"Никога не е обсъждано изпращане на български войници в Украйна", увериха служебният премиер и генералният секретар на Алианса

Обратно в новината

Коментари - Главчев и Столтенберг: Помощта за Киев няма алтернатива, но без да се въвличаме в конфликта | Днес.dir.bg

Коментари

Поже ми истриха постера, ще го пусна пак. Следва постера...

Дали съм сигурен че ако стане война, Главчев и Митов ще бъдат в челните редици на фронта незнам, но знам че час по-скоро си мечтаят за столчетата в парламента !!!

хем х.я в п..ката,хем душата в рая.

Когато Господ реши на сложи някого на мястото му, първо го прави смешен.

Само да попитам: Кога последно Русия е губила война?

Ха хаа, какъв идиот и малоумник трябва да си,за да снабдяваш укронацистите с оръжия и да очакваш, че не си въвлечен в конфликта срещу Русия!

Нека да го обяснят на руснаците, че не са се месили във войната и са исторически много позитивно настроени към тях.

Войната в Украйна е договорка между Русия и САЩ, а целта е Европа - колкото се може повече жертви, инфлация, унищожение. Лесно е когато си поставил марионетни правителства и ги държиш с копромати, оставяйки ги обаче да крадат милиарди от собствените си народи, за да служат на големите "братя". Но на народа му дай безумно тъпи ТВ предавания, кренвирши и ракийка

Позна за целта, но няма договорка. Русия също търпи щети. На сметка са само неоглобалистите от Блук рок и вангард, които изкупиха Украйна.

Докато чакате НАТО да ви пази, питайте Кипър как е?

Че то НАТО-то беше и в Афганистан. Дори наши "мисионери" имахме там. Но само как бързо си обраха крушите от Афганистан. Същото ще се случи и в Усрайна...

Ако си мислите, че ще ви поканят в прекрасният нов световен ред, много се лъжете. Ще ви използват и ще ви захвърлят на бунището на историята. Преди да се захласнете по Нато, наясно ли сте колко е голяма армията на БРИКС и с какви ракети разполага?

Какво не си, бе Главчо? Нали като обстрелвате Русия с Украински ръце, не си мислиш, че това може да продължи дълго и безнаказано? Тогава каква песен ще ми запееш? Пак Русия ще ви е агресора, защото се защитила.

Има 50 начина да раздразниш мечката и да я изкараш от бърлогата, и нито един, да я прибереш обратно. Преди да раздавате жалкото си правосъдие, помислете с кухите си лейки, дали случайно Русия не може да отговори. И не бъркайте мокрите си блянове с действителността. Щото сте машата в ръцете на неоглобалиститке и нищо повече.

Ако все още не сте наясно кой направи тази война, както и всички останали, кой печели от нея и кой иска да ви вкара в нея, ще имате чудесната възможност за невероятни изживявания на последнит си дни. С продажни политици и празноглави зомбита краят ви е сигурен. Не се блъскайте, има достатъчно място за пушечно месо. Билети на касата на посолството. Депутатите влизат безплатно и с предимство.

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

Ти ли беше царят на клозетната поезия. Забърши с копривеното листче нежно розовия си евроанален зомби ентусиазъм и почисти, че смърди на джендър пропаганда.

С копривения лист ще имаш начална скорост за поне 100 км.

Българите сме с България, а предателите работят в полза на чужди държави.

Много тъпи тия украинци бе! Ето какво написах още в началото на конфликта: Защо великата, непобедима и високотехнологична армия на НАТО или САЩ не защитиха подобаващо своя приятел – Украйна? 1. Защото ги е страх от ядрените оръжия на Русия, които уж нямало изобщо да се задействат или не са изрядни. 2. Защото се опитват на чужд гръб да постигнат целите си и не искат да рискуват скъпоценните си велики сили. 3. Защото имат договорка с руснаците да избият, колкото се може повече народ, или да си тестват взаимно оръжията. Най-малко вероятно ми изглежда последното. И така, ако приемем първото или второто, и в двата случая не им прави чест на тези „човеколюбци“ да задълбочават конфликта и да се правят на много загрижени. Всеки човек би помогнал на приятеля си подобаващо. Така, че такива „приятели“ не ми трябват.

Битката щеше да е до последния украинец. Укрите свършиха и останаха балъците. Битката продължава до последния балък.

Това ако не е въвличане, какво е? Колко трябва да си просТ, за да се радваш на поредната национална катастрофа. Точно копие на предците сте и като тях историята ще ви забрави.

На украинския фронт да изпратим всички политици, от цялата страна - малки, големи, всякакъв боклук, както и техните финансисти от бандитските среди! Да идат, да се докажат, па после - ке видиме! Тука не ни трябват!

Ша подкрепяме Усрайна докрай - казва Главчо.. А това НЕ Е ОТТЕГЛЕНО или ОТМЕНЕНО: ДЕКЛАРАЦИЯ относно административно-териториалната реформа в Украйна и ЗАЩИТАТА на правата и целостта на българската общност Народното събрание на Република България, 20,05,2020 година..

Накрая Йелоустоун ще замине за радост на всички ни и за мъка на американските ционисти,пирати,многополови и други подобни.

Безумци...

Няма такъв филм "с всички сили и всички средства трябва да помагаме на Украйна, но с мисълта НАТО да не бъде въвлечен в конфликта". Не са те - управляващите у нас, в ЕС и НАТО, които ще решават това. Решението ще е на Москва. Когато и ако (Недай Боже!) решат, че ние сме се самовъвлекли във война с тях, няма да питат никого, а направо ще почнат да ни удрят. И защото за тях това ще е екзисетнциално - ще удрят с всичка сила и с всичко, което разполагат. Такива като нашите умници политици май не искат да си спомнят простичкото предупреждение на Путин: "Когато боят е неизбежен, удряй пръв!". Така че - ние сами ще се докараме до войната. Достатъчно е по някакъв начин да убедим руснаците, че е неизбежна. Англосаксонците ще имат грижата това да се случи.

Понеже нямам възможност да попитам директно гералния секретар на НАТО, затова нека г-н Главчев го попита, какво общо има Украйна с НАТО? В ролята си на каква институция, НАТО ТРЯБВА да изпраща оръжие на Украйна? Какви са отношеинята на НАТО с Украйна? Украйна член на НАТО ли е? В същия ред на мисли - на 20 юли 1974 г. турските войски предприемат десант в Кипър, след прогръцкия преврат, организиран от режима на полковниците с цел присъединяване към Гърция и така стъпват на северното крайбрежие на острова. Те завземат около една трета от острова и окупират северната му част. През 1983 г. в окупираната от турците част на острова предводителят на турските кипърци Рауф Денкташ основава Севернокипърска турска република. 30 години по-късно Кипър става член на ЕС, така както си е разделен на две части. Така, Въпроса ми е следния каква помощ оказа НАТО на Кипър (ако искате и на Гърция) срещу турското нашевствие и кога ще се наложат "строги икономически санкции срещу окупаторите"??? Казано на кратко, създавайки прециденти (като Ирак, Сирия, Либия, Косово, Кипър) НАТО само си плюе в лицето!

Ясно е на всички.

САЩ си постигат целта - да въвлекат Европа във война с Русия! Тлъстите производители на оръжия точат лиги, а нас не ни очаква бъдеще... България окончателно не е държава, а поробена колония без права! Относно това дали ще изпращаме български войски, в момента в който се заговори за това, то вече е решено, просто не ни го казват докато не свикнем и с това.

"Бащата на сегашния генерален секретар на НАТО Торвалд Столтенберг е бил министър в няколко правителства. Йохан Холст, ръководи външните работи, военното министерство и полиция през различни години. Но истинската сила на клана идва от съпругите в него. Това са Карина и Мариана Хейберг. Наследнички на най-богата фамилия банкери и собственици на десетки компании в страната. Обвиненията, че в мините и заводите на фамилията са работили концлагеристи и руски военнопленници остават да тежат години след края на Втората световна война. Хейберг са обвинявани за тесни връзки с СС и нацистите в Норвегия. От друга страна Йенс става член на ултра лявото движение Червена младеж. В него го въвлича сестра му Камила, която е привърженик на Червените бригади. При един от протестите пред посолството на САЩ заради виетнамската война буйният младеж е арестуван и разпитван от полицията. После в студентските си години се жени за състудентката си Ингрид, понастоящем имат две деца, Столтенберг се увлича от журналистика. Арбайдербладет е вестника, където Йенс публикува яростни статии с призиви Норвегия да напусне агресивиния блок НАТО" правете си изводите сами за какви боклуци иде реч...

Каква е тази цензора бре медейни фалшификатори?

"тежък момент за обстановката по сигурността въобще, особено по Източния фланг на НАТО" ето това е хибридна атака и дезинформация в обратна посока.

Нищо не зависи, нито от Главчев, нито от секретарката Столтенберг, не зависи нищо даже от говорещия с духове старец Байдън... Всички те са мъпети в разпореждане на Дълбоката държава на ФАЩ! Кой какво казал тук и сега е без всякакво значение! Решат ли Сорос, Рокфелер и останалите от пасмината - всичко ще изпратят - войници, оръжия, пари, наркотици, проститутки, всичко! Решат ли, може да ни подарят на някого - я на Турция, я на Гърция, на Украйна или Румъния!

Главчестия превръща България в МИШЕНА на Русия.

Това едва 2 години го решаваха. А руснаците си стрелят от 2 години с ирански дронове и китайски ракети и никого не питат.

нато е разбойническа банда с главатар САЩ което граби ,мародерства и насилва несъгласните с главатаря им!! Вън натвските разбойници татковината ни!!!!

А колко перални и кенефи откраднаха? Щото руснаците ги има заснети и на видеа, орките им крадливи.

Главчев и другите слуги не ни въвличат във война, а направо ни навират там. Българинът дреме по стара традиция и после ще се хапе отзад ако има с какво.

неистово е желанието да унижим Русия но без да дадем курбан и един човек от нашите . С две ръце гласуваме да умират украинци и руснаци, но не и нашите. Такава е "истинската ' Демокрация. Примери колкото щеш, кои са най-големите колонизаторски дтржави заробили половината свят до не отдавна? Отговорете си сами!

Главанаков, водиш ни към голяма война правейки се че не разбираш че алтернативата на помощите за Киев са насърчаване на мирния диалог и преговорите, а не натовски ракети да хвърчат из Русия и с ядрена държава да се разговаря от позицията на силата ! Какви хора ни управляват че не го съзнават това и на кого служат тези хора?

Главчев пак не разбрал нещо. То Столтенберг цяла конференция тва ти повтаря, че трябва и очаква да се включите , ти не та не, тва ниско чело , не отбира от намеци

Искали мир, слугите на Путин... Руски мир... В този руски мир измряха повече хора, отколкото в повечето войни бе!!!

Къде е Муньо Крадев да измеца пред Столтенберг, че Крим е руски и да не нахъсваме агресора като изпращаме оръжие, а? Хахахха!

Чии е Крим, и с какви хора той е населен, според дебил като теб?

Както казва един умен и знаеш човек в България ( п-к, доцент, д-р Гергин Гергинов). "Опасност от война между Русия и САЩ/НАТО създава Украйна чрез редица провокативни действия. Тя настойчиво предлага на Полша да прехваща руски ракети със свои средства над украинска територия, което означава пряк сблъсък Полша-Русия, а Полша е членка на НАТО. Освен това на 25 май Украйна нанесе удар по РЛС „Воронеж-ДМ“, изградена в гр. Армавир, Краснодарския край. Тази РЛС е част от руската система за ранно оповестяване за изстреляни междуконтинентални балистични ракети. Елементите от нея са първостепенни цели за поразяване в началото на световна ядрена война. САЩ и СССР/Русия никога досега не са си позволявали посегателство върху такива стратегически важни обекти. Защо го направи Украйна? Защото оцеляването, не на украинския народ, а на украинското ръководство е възможно само при война на Русия с НАТО. Именно поради това то извършва всякакви провокации, включително редовно обстрелване на граждански обекти, за да предизвика Русия на война с НАТО. Ненапразно генералният секретар Столтенберг няколко пъти повтаря, че Алиансът няма намерение да воюва с Русия, но в Киев изглежда не чуват това. Логиката на ръководството му е ясна – накарахте ни да воюваме, убиваме народа си, разрушаваме страната си, а вие стоите настрана, затова искаме и вие да воювате." Чете сериозни източници и стаи написани от знаещи хора, а не лакърдиите тук!

Помощта за Киев няма алтернатива само ако се съботират дипломатическите решения за които руснаците настояват от 2016г, а запада иска да разговаря с тях на бойното поле чрез шепа марионетки начело на следмайданска Украйна!

А бе на кой му пука каква искат мурзилките, че то и японците си искат Курилските острови ,които са си тяхни ,но не могат да си ги вземат. Защо трябва някой да се съобразява с пияните ватници като изключим промитите мозъци в България ,които им се кланят постоянно

Не само че Путин е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват украинци също са престъпници. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ. БЪЛГАРИТЕ СМЕ С УКРАЙНА!!!!!!

Научи се да пишеш на Български преди да се самонаричаш един. Чудно ми е колко цента ти трябват за ядрен бункер със провизии за няколко човека за няколко столетия? Ще трябва да пускаш постове по-често, според мен.

.... ха хаха гледам ти много го знаеш българския език ..ха.ха ха ха

Смешник, руснаците има много да се учат как се действа с твърда ръка без милост откъм цивилни жертви и здраво лицемерие. Призивите и нарежданията на ООН и МЕждународния съд се правя че не съществуват и си продължавам с геноцида!

Помощта за Украйна има алтертатива - нарича се МИР. Той обаче не е изгоден за производителите на оръжие.

Какъв мир при нахлуване на армия в чужда държава, то бива да сте тъпи ама чак толкова. Има два варианта на мир, изтегляне на войските на чуждата държава агресор или пълно завладяване на територията от агресора.

мислеше и Турция през 1878 г.

Не вярвам ,че можа да се изпратят войски на НАТО в Украйна.Пробваха с доброволци и не стана нищо.

от това НАТУ нема никъв кяр, дека са ми мускалите

Главчев, ако твоите деца ги убият с украински /де факто български/ снаряд в Донбас, какво ще сториш. Щом даваме снаряди и оръжия срещу Русия, значи сме във война с тях. Кой ще носи отговорност за отговора на Русия? Няма да е Столтенберг, на когото си силно наведен. Нов Народен съд!

А Сев.Корея, Китай и Иран във война ли са с България?

а ти навярно ще си доволен да дойде руската армия да ти откраднат пералнята и телевизора , руски канибали да изядат жена ти , чеченци и криминали да изнасилят децата ти , а теб да ти се изреждат татари, узбеки и други азиатски диваци..

Заща искат да въоръжават този фашистски и антидемократичен режим?

" Има трайна практика управляващите ни да дават всичко, което се поиска. А мейнстрим медиите сляпо обслужват тази линия като водят кампания по изтощаване на общественото внимание. Тактиката е в четири стъпки: 1. Отричаме да има нещо 2. Признаваме, че има нещо, но ние няма как да се забъркаме 3. Забъркваме се, защото това е цивилизационен избор и нищо не можем да сторим 4. Ама ние отдавна сме се забъркали, да спрем сега би било безумие "

А какво трябва да се очаква след 80 години управление на БКП/ДС? Ами, не е ли ясно,че всички политици, олигарси и шефове на партии имат много общо с комунистите? За гражданина това е ясно. А дали баба Вуна от Горно нанадолнище го знае? Едва ли...

Мвр и Армията са пенсионери 7300 броя на пенсия и заплата, на Укрите сме дали 5 000 000 000 лева, Зеленски го доказа в доклад

Е активиран отново. Преди основната ни бойна задача, беше да трошим реномето, репутацията и ректумите на плажуващи рускини, но сега ни добавиха НАТО мисия да утешаваме самотни украинки. Нямат край нашата отдаденост и бойни умения. Вече нямаме и проблем с ваксините, защото не ползваме гуми, когато утешаваме. Нежни сме. Главчев лично ни даде папката със секретната информация от НАТО. Да не объркаме ЛГБТКЮ++ внедрени агенти. Сградният ни фонд и оперативните легла са достатъчно, но наемниците от Афганистан не вършат много добра работа. Имахме големи надежни, когато прочетохме резюметата им, но все още не можем да ги дегизираме като латиноси. Ако раздадат по един Дефендър на момчетата работата ще върви по-добре. Стратегията работи, резултатите са гарантирани, печелим... но ТРЯБВАТ НИ ПАРИ. ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ...

сметка без кръчмар, ама кръчмара каза - тоя път до Лисабон

Рузките роби си мечтаете за Лисабон, ама да идете на моренце.

Овладял е Новговор на Джорд Оурел 1984 то и пращането на доброволция с униформа на БА си е помощ....