Главчев е предложил на президента да поеме лично и поста външен министър

Служебният премиер обяви, че ако предложението му бъде прието, отговорността ще я носи той, но ако Стефан Димитров остане на поста, тя отиде при Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Главчев е предложил на президента да поеме лично и поста външен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

диплом счетоводител..... Абе туй що ще рече - дипломиран или дипломат счетоводител????

Този лакей на мафията и за премиер не стана, а иска и поста на външен министър!

Главчев има ли някой в главата?

Българската академия на науките(БАН) е упълномощена да заяви, че с протокол Номер 0390 от 19.04.2024г единодушно реши като единица мярка за тъпотия и кретенизъм да въведе мерната единица 1 Саб. ( в чест на Венко Сабрутев от ПП). Приема се, че 1 Саб = 1 000 кретени. Единицата мярка влиза в сила от 01.05.2024г. Изпратено е писмо-уведомление за въвеждането на новата мерна единица до Международното бюро по мерки и теглилки в Париж, Франция.

Като е почнал... Да поема и останалите министерства. Всичко ще е по Главчевски - има ли някой в главата е друг въпрос Реформа!Реформа!Реформа! Правилното си е правилно ей!

Тоя глупак като папагал повтаря какво са му наредили Тиквата и Магнитския......

Този пък много е гладен. Докато се наяде, ще берем ядове за алчността му

Отговорност щял да носи помиара. Кой политик последните 30 години е носил отговорност за нещо, кучи син скапан? Жълтопаветниците сте най-гнусните, тъпите, безполезни и двулични изроди на планетата.

Има голяма глава,но празна.Може би оттам му е и фамилията?

"Обущарю, не по-високо от обувката" е латинска крилата фраза, използвана, за да се напомня недостигаща компетенция.

Главчо, срам си!

Боко има нужда от екзекутор, а Главчев от психиатър.

Изненадан съм - Идват може би Съдбовни Избори за България, а този Човек, решил да става и "Турист". Май Денков имаше същите Мераци - "Обичал да Пътува"... Дипломацията в Момента е ТЕЖКА и СЛОЖНА РАБОТА, а не Круизни пътувания и не е за "Всяка Уста Черпак"... Избра Лично Ерудиран Дипломат от Кариера, само след седмица не можел "Да дели Мегдан" с този Дипломат ....Типично Боков СТИЛ - Сутрин Едно, Вечер Друго. При тази "Персона" започвам Сериозно да се СЪМНЯВАМ, че Изборите ще бъдат ЧЕСТНИ и ПРОЗРАЧНИ.

Този човек е завършил висше образование или в УНСС(Икономически институт), или Стопанска академия в Свищов.Само там създават съвършени личности, като него.

Е, па мяза му.

дипломацията м'ноо проста работа. 'секи я може. Образование, квалификация - забравѝ. Външни министри, посланици, консули - завършили лесотехническия, филолози, социолози и 'секакви кози.

Ако става дума за обикновен инат и простотия, както смятат повечето коментиращи тук и аз съм с двете ръце за Главчев - нека стане и външен министър, може и само външен министър, какво ще се занимава с някаква си държава със затихващи функции и някакви си избори, кой последен да й дръпне шалтера. Ама се боя, че случаят е много по-сериозен, да не кажа и злокобен. Щото не се знае кой ще спечели и изборите и явно може да се подпишат още Преди тях някои още по-злокобни международни договори. И трябват още по-злокобни субекти, готови да сложат автографа си под тях.

Според проучване на „Сова Харис“, 9 – 12 април 2024 г. сред 800 български граждани, с авторитет в Европа се ползват следните български политици – Мария Габриел (12,9%), Бойко Борисов (11,9%) и Сергей Станишев (10,2%). Необходимост от нов ляв политически проект виждат 23,3% от гласоподавателите.

Я пак !

Има връщане на душата Главчев,но явно тези стари хора са били атеисти като теб !

Главчев, за съжаление изобщо не ставаш за Премиер на държавата, па макар и служебен! какъв е този детски инат, който проявяваш в момента относно Стефан Димитров, че ти го избра само преди седмица и му гласува доверие, а сега си сърдит, че не го сменят?! И откъде тази самовлюбеност/ не ти върви на годините вече/ ти да поемеш поста външен министър? Ти като Премиер имаш много по-важни задачи, в случая да ръководиш това правителство, което да организира честни, прозрачни и демократични избори, а не да ходиш в чужбина като външен министър /ако искаш толкова много да ходиш в чужбина, ходи си на частни екскурзии на собствени разноски/! А най-правилното решение в случая е заедно с Радев да изберете друг дипломат за външен министър... Толкова е просто, само човек трябва да загърби своето его и амбиции, и да работи за благото на народ и държава!

Главчев си е екстра за неговата твърда паричната работна среда. И само там. Не и за премиер. При премиера трябва еластичност, но къде ти у него еластичност ...

За кво са му въобще министри :)

И без това Галя е поела всички ресори. Тъкмо бюджета ще спести малко от заплати. Главчев показа че добре изпълнява команди.

За какво са му на Главчев министри? Толкова талантлив експерт по всичко! Нека бъде министър във всички министерства. Няма по-умен от него, като му гледам самочуствието.

От Главчев и Чеп за Зеле не става , а се изказва Заяждащо към Президента на Република България за когото са гласували 3милиона и половина Български граждани ! Спри се , ти си назначен от Управляващите на този пост , а не от Президента по Конституция както е ! Враг мой език мой , миналия път те изгониха от Председателското място заради обиди към Лидера на БСП и точка , помисли !

В инфото му в 42-рото НС пише: - Професия: дипломиран експерт-счетоводител - член в комисиите по енергетика, бюджет и финанси и външна политика. - Група за приятелство България с - Азербайджан, Китай, Казахстан, Република Корея, Русия, САЩ, Украйна и Туркменистан... Ми освен за външен направо да се цани и за фин. министър, и за енергиен! Баси и тъпоглавия излезе този!!!

Не съм много сигурен тоя гербаджия на Тиквата дали изобщо осъзнава какво върши. Създава впечатление на напълно неадекватен.

Главчев изненадващо се оказа много умен и със страхотно чувство за хумор. Да му пожелаем успех!

То с тая голема тиква къв да е :)

А бе Тия смърфове от президенството освен да пишат обиди на ниво детска градина нямат ли грам образование да измислят нещо стойностно. Всъщност какво друго да очакваш от фуражки

Свиньо усраинска!

...цялата политическа отговорност се поема от президента Радев. Колко удобно. Пак Президента, ама вече този номер не върви. Ицето - Малката Шехерезада скалпира Президентската институция и вече Президента не носи отговорност какво ще натвори Служебното правителство.

поста външен министър е запазен за Ники Плъха щото трЕбвало да пътува?!

Е гениална...има тиквенски ореол .... Налице е един генератор на тъпотия..

Връзка между в метафората " тиквата"-борисов. И "главоча" - главчев. За за тъпи глави май става въпрос. Какво време дойде, и едно прасе.

прасе взе да ръси бисери стана весело...

оф тоя стана за смях като истински палячо с тази отговорност Отговорност за какво драги ми смехурко Това е служебно правителство, функциониращо при работещ парламент. За каква отговорност говориш. Какво си мислиш че зависи от теб във външно политически (и икономически) аспект?

е изцяло дело на ПП - ДБ. Главчев е отговорен и достоен човек и малоумниците които го оплюват им е отдавна непрана съвестта. Преките автори на сегашния цирк "НЕслужебно правителство" са Прасчо и сгушения в скута му Мравояд - комуниста пийващ си кафенце. Предходния цирк "НЕротация" е причина за сегашния и също е дело на ПП - ДБ едноръките бандити.

Изглежда ми странно упоритото мълчание на Конституционния съд. Няма нищо противоконституционно в извършените промени на Конституцията ли? Или създадените казуси са трудни за анализ и решение? Или пък има опасения, че реакция на съда при наличната безумна ситуация в страната рязко ще влоши още нещата, вместо да ги подобри? Или всичко това на куп? Или ... Хм ...

дай им няколко месеца ... поне одкато се обезсмисли решението им

Е в пъти чо- опасен от денков

по цял ден щеше гол да ходи

Великолепен коментар ! Особено като се има пред вид какви хипопотами, прасето и шар пей породи са въпросните. Отврат на куб.

Слушай шефа си ! На прост човек кор се набива. На теб май трябва два !

Да им имам експертизата! За нищо го нямат образованието. Нали това беше идеята - неутрален служебен кабинет от експерти! Какво точно за нашите политици означава думата ЕКСПЕРТ? Какъв дипломате Главчев? Да си покаже дипломата за международни отношения! Има ли я?

Езика знае

Руски с речник. Ниво А1 хаха!

На Радев щях буквално да измета кабинета с тоя измет главест! Помияр неземен!

поредният на къса каишка от посолството - време е да изринем всички сглобкаджии на изборите. веднъж завинаги

Е адски просто парче. Бахти боклуците се въртят в политиката!!!

Главчев винаги се е държал много арогантно.Типично по герберски. Още от времето, когато беше председател на НС си мислеше , че е Господ. Кой сътвори тази бъркотия? Неговите съпартийци създадоха тава недоразумение с единствената идея да пречат на РР. Да се сърди на тях. Нито Конституцията е халваджийски тефтер, нито министрите могат да се сменят като носни кърпички.

До какво ниво е ПАДНАЛО ВЪНШНОТО?!?!?, ВСЯКА ОТРЕПКА си мисли че това е да си ПЪТУВАШ като КУФАР из света. Този не се ли вижда колко е ИЗГОСТИРАН, за свинар не става, щял за се размандахерцва на държавни разноски да му гледат тъпата физиономия из света.

не че нивото е паднало - господарите от посолството не ни искат със собствена външна политика!

после и поста финансов министър накрая ще стане и президент - като уволни Радев, вече е готов диктатор. Така стават те нещата на бърза ръка... Дано Пеевски да не се разквичи сега и той за другата половина постове.

Главчев да каже КОЙ му нарежда! Този кабинет е за избори, не за извурлване на реформи тип ГЕРБ и ДПС

Главчев вече се доакза като изключителен професионалист и отличен избор за министър председател. За това решението, именно той да министър председател е най-доброто!

Защо всички искат да си бършат вмирисаните задници с Президента?! Не стига, че този т.нар. "служебен" кабинет си е чиста креатура на банкянския и сие, което го прави абсолютно "независим и надпартиен", както и равно отдалечен от партизанлъка, ами искате и Президента да привлечете като отговорен за цялостното ви творчество по нескопосания кърпеж на Конституцията.

По тази логика, не е важно кой какво образование има и дали има изобщо. Все едно за дипломат не се учи висше. Айде сега! Финансист ще става дипломат, За енергетик някой със средно специално, Туризъм на някой юрист или фармацевт. Финанси на някоя калинка - менеджър на нещо си там. Медицината да я поеме ннякой журналист и т.н. И после нещео не върви напред държавата. А иначе, много им се пътува на примиерите хаха (Денков, сега и Главчев).

е, важно е да поддържа ястребовата линия спрямо украйна - други интереси владетелят на територията в момента няма

че виж кой сложиха на туризма, !!!!!!Милошев!!!!!. А ти чак юрист или фармацевт искаш. Недей така, де.

В този аспект е и като пръднята - не става само на боя...

Главчо Главанака главния нахуйник на главния МутроГлавоч от Зайчарника. Якооо, мноо яко!

Главният Мутротиквоч на Републиката нагъвал филии със свинска мас и ритал топка по гуменки за 2 лева. Майка му отглеждала два заека в зайчарника. Направо да сЪ разплачеш.