Главчев: Ако президентът не се съобрази с моите предложения, отговорността остава у него

Служебният премиер няма да се откаже от номинациите на Даниел Митов начело на МВнР и Георги Тахов - на земеделското министерство

Обратно в новината

Коментари - Главчев: Ако президентът не се съобрази с моите предложения, отговорността остава у него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....каква отговорност бе,Главок ?!

Много елементарно мислене...Но то гербглаванаци какво друго да очакваме?

Оставка на служебния министър Главчев, връщане на старите правила за назначаване на служебно правителство.

Цялата отговорност е твоя! Ти ги избра,...оп или не си ги избирал ти? Кой ги избра бе Главчев? А другите министри няма ли да смениш? Няма, щом тия си ги вкарал в парламента и сте се клели, това е. Накарай ги да подадат оставка. Аз ако съм на мястото на Президента, няма да ги махна и ще те оставя да си сърбаш попарата/отговорността/ . Смешна Гербска калинка

Главаначев е верен пудел на дебелата свиня от Банкя. Бил независим, надпартиен - тинтири, минтири. Герберастът кожата си мени, подлостта и слугинажа - никога. Защо този плешив чичко не каже истината за исканата смяна на външния министър? А тая е кристално проста - на някаква среща в Брюксел, на сегашния ни външен министър му дават предварително написан текст, който той трябва да прочете и който се говори за триморието, за това как Черно море трябва да се напълни с военни кораби и да си милитаризира из основи/лелеяна мечна на краварите и англоидиотите/, но министърът ни най-деменстративно е скъсал написаните глупости и е говорил без предварително написан текст за неутралната позиция, която трябва да има България и подобни в този дух слова. Това не се е харесало на краварските ни началници и веднага са привикали Главаначев и Боко Тъпото, за да бъде сменен външният министър с психонеуравновесения слуга Даниел митов.

Мекерето се изходи по въпроса... Кога правеше списъка с министрите си беше твоя работа, но след като Президента издаде Указ за него и дружките ти в нс ги приеха е време да вземете да работите а не да се разхождате.. Твоето мнение повече не вълнува никой освен ако не покажеш документ че си с раздвоение на личността и ако днеска е едно утре ще да е друго та да се знимаят професионалистите с тебе.

Поредното доказателство, че тези са най-големите подлоги и най-вернте изпълнители на волята на Посолството на Козяк.

то па голямата разлика, дали отговорността ще е в мунчо или кратунчо.

Имаше ли Главчо глава или нямаше...

ХА,ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха...............................................

Като не се съгласи ще си ходиш

Да е видял и чул гробар да носи отговорност, все другите са им виновни.

На какъв форум е присъствал смененият след десет деня от назначаването му министър, че се е изказ вал про тив поддърж аното от правите лството на България стано вище по някакъв въ прос??

Не е облизал достатъчно задника на украинското говедо и затова другото говедо зад океана е недоволно.Само говеда наоколо.

Абе Главчев, и Николай Денков искаше да смени един министър ,ама не стана.Така ,че свиквай или давай оставка.

lu4ka

‘Ма ‘що така бе, душко!? Ти си се изпонаср@л, пък президентът да е отговорен. Няма ли край тая ваша наглост!?

"Голям" Главчев, трябва да му дадат титлата "заслужил артист". Чудесно се справя, като част от групата за натиск над президента. Президентът обаче ще ме изкефи ако не му одобри предложенията за министри. Мисля, че втори път "ала-бала с президента" няма да има.

Тоз, кога стана министър-председател, кога му посиняха венците!

Радев да сменя Главчев с някой друг, който да остави същите министри и да не се поддава на натиск ! От Главчев чеп за зеле не става, тръгнал държава да управлява !?

Ма тоя верно голям главоч излезе.

Нагли, алчни, безотговорни, неморални, отвратителни!!! Ако не се изпълни прищавката му, нямало да носи отговорност!?!? Абе некадърник, нали само преди седмица това бяха ТВОИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ за министри. Ти носиш отговорност за тях, и няма как да се отметнеш от некадърния избор. Отговорността е ТВОЯ и за наказание Радев сега, съгласно НОВАТА ВИ конституция би трябвало да те смени, заедно с цялото правителство, с мотива за несправяне с поставените и обещани задължения. Това би трябвало да направи всеки нормален човек, на когото се вменяват отговорности, които той не е поемал. Поне ще е сигурен, че отговорността наистина е негова след цялостната смяна.

Отговорността е твоя ! Ти предложи тези министри, ти ще отговаряш за тях ! И второ, ти се кълнеше пред Президента и пред целия народ, че правителството е равноотдалечено от всички партии, а сега искаш за външен министър зам. председател на политическа партия !? Ха ! Но понеже си прав, че отговорността за назначаването на премиера е на Президента, то най-доброто в случая е да ти бие шута !

Айде стига ЛЪГА предложението е твое ! Нали онзи Келеш Борисов ти нареди ! Не те ли е срам пред твоите деца и близки да Лъжеш , Премиер ми бил , продажно човече ! Българския Народ до последния ти ден ще те проклиня !

Отговорността да съгласуваш с президента министър е твоя. Ако не разбираш това, значи не ставаш за министър-председател. А за това, че не ставаш за министър-председател, отговорността, че те е посочил вече е на президента.

Направо бил радиоактивен Каквото пипне съхне Където стъпи трева не никне С кой се събере умира политически и буквално Главчо Главчо и тебе мамин те умори чумата Банкянска

Тъкмо се зарадвах, че разкараха Тагарев, и те тупнаха за външен министър единственият друг, който е готов да продаде България заради Украйна/САЩ :(

главанаков, никой не очаква от теб да си умен, но все пак не бъди толкова голям главанак!

Главчев при получаване на мандата: "Г-н Президент,така ще работя че няма да са срамувате от маите действия Сега вече всички се срамуват от твоите действия

Една примитивна заплаха към президент Радев от един посредствен политик счетоводител по фамилия Главчев.

А защо трябва да се съобразява с теб мишко?

Тихо тихо че Бойко и теб ще смени

Необяснима е неистовата омраза към ГЕРБ , Борисов и привържениците им!? Единственото обяснение е защото се отнасяха към всички нас като към хора! Явно мнозинството от българите предпочитат някой като Путин да им нарежда какво да мислят, какво да правят, как да живеят,! Това е трагично!

Трагичен си ,,Анонимен “.Буда Борисов се отанася към нас като втора и трета категория хора. Не питая омраза към Борисов а отвръще от корупционите му практики ,присвояването на огромни средства от държавата,от постояните му лъжи и манипулации. Просто този самохвалко бивш член на БКп и СИК Буда Борисов е пародия на политик.Също е много ограничен и дебилен защото за 15 години в политиката и при 12 години авторитарна власт Борисов освен майчиния му език и руския никакъв друг не научи ,което е и доказателство за умствените му възможности и интелект.

Че той бащицата не еспрял да ни учи как да живеем, как да правим избори, какви ли не ни нарече, Лош материал и прочие, Та той се изявявя като Тато, още една крачка и аха ще замяза и на Путин! Ако не ена власт , ще с еизяде с парцалите сам. нали го видяхме...

Сметната палата в момента има нов прецедател и по конституция той може да стане министър прецедател :)

че галавестия прост грозник е ибрикчия на герберастката мутра. Вот на недоверие и вън , както го изхвърлиха от нар.събрание.

– Аз – рекло магарето – ако на такова място не си покажа магариите, за какво ми е този глас? Та се сетих за Радев.

Хайде не се карайте. Вместо Даниел Митов, назначете Даниел Лорер и жена му. Те няма да откажат и пак външния министър ще се казва Даниел.

Имаше на времето един много лош милиционер в Ловеч "Атанас поялника" Той спрял един моторист с такава голяма глава на които каската му висяла на ръкохватката на мотора. Попитал го Атанас поялнка: - Защо не ти е каската на главата, той одговорил ето ти каската ето ти главата слагай я. Атанас поялника напълнил каската с камъни и я слозил на главата му и така го изпратил да си ходи. На тоя не му трябва каска тя главата му е пълна с камъни и без това, или мазен главок дето лиже на Б мазното дупе.

Топката е в президента. Може ли Радев да не се самоизтъкне. Сега ще ги скъса от номера.

всичко това е в следствие на тъпите промени в конституцията, които в опит да вземат цялата власт в ръцете си прост Кирчо, псевдо-юриста Иванов и Атанасов сътвориха,.

След Денков не мислех,че ще има по-голямо падение, ето случи се! И пак Радев ли ви е виновен, бе смешници!? Политическо блато , дъно, позор ! Политически прос..тутки!

Радев не е виновен. Само си прави гаргара с тях.

Те реално и това заслужават. Да си направят гаргара с тяхната помия, която забъркаха и накрая да ги изплюят. Само се чудя, кои са тия олигофрени, които пак ще отидат до урните да гласуват за тия идиоти!???

Президентът вече има пълното основание да смени Главчев, защото той се доказа като политически кадър чрез действията си.

Гърбавата Мижитурка Мръсен Слуга на Толупа!!! Резил

Смешник ! Президента те е назначил, по лесно ще му е да те уволни вместо да се занимава с глупоститте ти.

Главчев доказа, че е политически зависим и не става за служебен премиер, който трябва да бъде равноотдалечен от политическите сили за да може да гарантира справедливи и честни избори. Незабавна оставка на него и на това правителство-недоносче ! Друг човек е нужен за длъжнастта министърп-председател.

То няма друг

Еееех, все тоя Радев носи отговорност и все тоя Радев прецаква работата и не се съобразява с общото благо - нали му ограничихте правомощията на президента, пак ли той носи отговорност:)))))) Бааасиии и нефелните ни управляват..

Радев се съобрази с "твоите" искания" и назначи първия състав на кабинета, а за последвалите въртележки отговорността е твоя и на Бойко.

Главчев и ти си едно леке. Служебен кабинет ли правиш или такъв на ГЕРБ и ДПС?

Поредният послушко. Тези министри бяха предложени от теб пред цяла България. Ти как ги избра? Сега Бойко скръцна със зъби и ти на момента като покорен слуга изпълняваш. Той се страхува да не го намагнетизират, ама ти показваш, че си зависим и не ставаш за министър председател. Имаш желание, но .... само това не стига. Защо се унижаваш сам? Достойнство имаш ли? Ето нагледен пример за тъпотията в Конституцията. Дано по скоро КС отмени недомислиците и да няма вече домова книга. И подобни недоразумения.

Този помияр забрави как и защо го смъкнаха от трибуната и пак се опитва да се прави на мъж. Явно търси своя ренесанс в редиците на крадливите от ГЕРБ, пък били те и част от кофража в местния ни парламент. Този Франкенщайн в конституцията дето мравояда с подкрепата на тъпия Борисов и мазния Пеевски измисли беше с цел да им осигури вечен покой в парламентарната столова. На 9 юни е редно да им осигурим такъв, но извън парламента. Народе???

Главчев, как е самочувствието ти, като четеш мненията на българите за теб ? Или заповедите на Бойко и Пеевски са над достойнството ти.

Време е Главанака да си подаде оставката, не става и чеп за зеле. Марионетка с назначено от друг правителство. Сега президентът му виновен. Каква отговорност бе, нали същият президент те избра. Отговорност да търсиш от сгобката, тя забърка бозата която пиеш в момента.

ГЛАВЧЕВ, ГОЛЯМ ГЛАВУР СИ! СРАМ НЯМАШ ДА ОБСЛУЖВАШ БАНКЯНСКАТА ТИКВА. ЛИЖИШ, МАЖЕШ СЪСИПВАШ БЪЛГАРИЯ ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА, ЧЕ СЕ УНИЖИ ДОСТАТЪЧНО. ЧОВЕК БЕЗ СЪВЕСТ!!!

Българи, пазете властта от СЧЕТОВОДИТЕЛИ!Посредствени и безобразно нахални хорица, убедени, че светът е създаден от тях, за тях.