“Главболгарстрой” ще строи българския Лувър за 24 милиона лева

Без конкуренция “Главболгарстрой” спечели търга за изграждането на Националния музеен комплекс, известен като Българския Лувър. Компанията на Симеон Пешов ще построи музея за близо 24 млн. лв., като цената е само с 490 хил. лева по-ниска от прогнозната дадена от Министерството на културата.

Обратно в новината

Коментари - “Главболгарстрой” ще строи българския Лувър за 24 милиона лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма кой друг да печели симо пешов и данчето фандъковото са си от едно самоковско село-белчин

Добра лапаница!Кой ли ще плаща и къде ще отидат кинтите?

Най добре да си бяхте останали с повоите и навущата,сакън никой никъде да не строи за да няма завист,Стамболов ако се е водил по вашият акъл ,досега още щяхме да караме по макадам,ама той на такива лесно им вкарвал акъл в главата дебелоглава, българска-4-5 сопи между зъркелете докато не види бъдещето барем 30 години напред ..С бат Бойко същата работа

Дойдоха си на думата! Някой да не знае, че "Главболгарстрой" е една от строителните фирми, близка на властта? Само като видим, че от 9 фирми- 8 са премахнати от търга е ясно за какво става въпрос. Едва ли всичките 8 фирми са толкова некадърни, че да изпратят неокомплектовани документи. Ако това е така, значи това са фирми фантоми, които играят ролята на параван зад който се крие спечелилата фирма. За пореден път това идиотско управление ни прави на малоумни и прибира огромни пачки пред очите ни. Какъв бизнес искаме да се развива в БГ и какви инвеститори чакаме?

Намери си аватарче за "ГЛУПЕНДЕР". Колко години се спряга този Луврррр? И колко години се знаеше, кой ще вземе парите?

нико

Пак мафия ! Една фирм а, другите бяха "посъветвани "да се откажат ли??Мутренска държава , мутренска политика !